|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  714 715 [716] 717 718   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
28.5.2007 21:10:02   
Maxica
Muki, moji dve bodoči snahi sta iz dneva v dan lepši, če je to sploh še možno. Kaj bom jaz ena fajn tašča.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17876
28.5.2007 21:10:58   
altati
moja marela:

user posted image

Opis izdelka

Quest sport v novi obliki - tri besedice: \'I LOVE YOU\' v mavričnih barvah natisnjene na črno podlago bodo zagotovile, da boste opaženi! Ima več pozicij hrbtišča, 5-točkovni varnostni pas, tehta 5.5kg, prevleka proti dežju vključena. Torba za mamice z enakim motivom tudi na razpolago.

Proizvajalec:
MACLAREN, U.K.

pa povejte mi, če sem 'diht', ker sem jo šla kupit oz. jutri jo dobimuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 17877
28.5.2007 21:12:19   
nanica
altati, kuuuuul, koliko si pa dala, če ni skrivnost

tudi mi razmišljamo, da bi eno tako kupili, edino mala kolesa me zanimajo, kako se obnesejo

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17878
28.5.2007 21:13:50   
Maxica
Altati, ja, kakšna marela?
Nanica, tudi Lan si to dela z levim ušeskom. Ima pa tega kar malo preklanega, spodaj se mu kar grdo dela, tako da mu zvesto mažem z bepanthenom plus. Medtem ko sem opazila, da če si to počne, se mu zadaj naredijo eni taki flekci rdeči. Potem pa namažem, pa izginejo.user posted image
Zdaj sem mu zmerila vročino, mu je svečka očitno pomagala, 37,8 ima. Se mu pa sliši nekje tako zadaj, da ima poln nosek. Sam da bi od tega dobil vročino?user posted image  Pa kar na 39,2.user posted image  

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17879
28.5.2007 21:14:56   
altati
nanica, zamislila sem si skoraj najdražjo marelo, kar jih obstaja...mi je kar nerodno povedatiuser posted image user posted image user posted image ...220 EUR-ov.
Sem se zaljubila vanjo, ko sem jo zagledala.
in potem pregledala še vse ostale Chiccote, Quinny-e, Jane-je, Peg Perego-te, a ljubezen je ostala pri Maclaren-uuser posted image ...

Aja, kupila sem jo pa v Buši-je, če katero zanima: www.busi.si

< Sporočilo je popravil altati -- 28.5.2007 21:16:35 >

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17880
28.5.2007 21:15:02   
muki1
Altati, pa to ni marela, to je voziček user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17881
28.5.2007 21:15:30   
muki1
Ampak je pa the best user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 17882
28.5.2007 21:17:46   
nanica
kaj je potem s tistimi štrikanimi igračami? meni sta tudi lušni, a jih ti štrikaš, pikapolona?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 17883
28.5.2007 21:19:58   
Maxica
Dvojni avatar (pikapolona2)
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1140019&mpage=1&key=dvojni%2Cavatar&#1157321
Altati, super zgleda.user posted image
Moram pa še Maxa pohvaliti. Včeraj smo mu dali stran pleničko. Dvakrat je naredil lužo pri moji mami (doma ni upaluser posted image ), potem je pa poštekal. Problem je bil edino, ker se je dvakrat lotil kakat, pa smo zagnali paniko, da gre na kahlico, pa je zadržal. Danes je pa tudi to opravil.user posted image  Sedaj je že poštekal, da če ga prime, gre po kahlico, se pooočasiii sleče, usede in se polula. Kar dolgo zadrži.user posted image  Aja, pa reče - uscal, pa šiba po kahlo.user posted image  Si kar nisem predstavljala, da bo tako hitro dojel. Za ponoči sem mu še pustila, da ga ne morim še s tem zaenkrat. Edino, če bomo kam šli, me pa kr malo skrbi. Mah, bomo kar vztrajali. Me zanima, kako je pri @lini.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17884
28.5.2007 21:20:44   
pikapolona2
Altati čist mal je manjkalo...pa bi si kupila tudi jaz točno tole marelouser posted image user posted image user posted image  ampak sem se odločila potem za eno drugo....mi je blo pa všeč k so tile napisi gor...Dober nakup...pa še baje so ful kvaliteten

NEEEEE to ne štrikam jaz na žalost....sm našla na netu ......ena v ameriki štrika...pa sm eni drugi na forumu hotla pokazat pa nisem znala v post pripet (še vedno vas sprašujem kako se to naredi??)  pol sm pa kr v album nalimalauser posted image user posted image user posted image  Ampak kdaj pa kdaj pa kej zašijem al pa kej drugega ustvarim...da se še mal pohvalim ...v junijski številki revije MINI od Nationala Geografica bo 8 strani mojih....če mate malčke starejše od treh let in radi ustvarjajo je priloga junijske številke napisana samo za njih!user posted image user posted image

Nč mejte se...se grem stuširat pa pol mal mojga pogledat...ga že cel popoldne zanemarjam...ker na žalost moji delovni dnevi so se že začeli

papa

pa lahko noč in eno bolho za pomoč!

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17885
28.5.2007 21:21:54   
Pikabu
Frrrr, držim pesti, da bo z dedkom vse v redu. Itak, da bo. Vi mu samo pozitivno energijo vlivajte, res pomaga, da so ljudje okoli bolnika pozitivni, pa bo sigurno dobro, pa mali pravnukec mu bo zagotovo dal voljo, da se bo pozdravil. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17886
28.5.2007 21:22:04   
Pikabu
Maxica, upam, da je vročina samo zaradi zobkov in je jutri ne bo več. Držim pesti tudi za vas. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17887
28.5.2007 21:22:19   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2
najprej oprosti PIKABU...sem spregledala tvoje voščilo..Hvala..pa tudi ostalim hvala. Ali imaš to kakšen opomnik naštiman na compu da te vsak dan spomne kdo praznuje? user posted image Imaš še mogoče kakšne podatke s katerih koncev ktera prhaja al je to skrivnost...ene imate ob imenu to razkrito ene pa se mal skrivate.

Ni panike. Saj vem, da v poplavi tolikih sporočil ne beremo tako pozorno, pa se kaj spregleda. Drugače se potrudim, da vsak dan posebej voščim, zdaj pa zaradi poroke nisem mogla in sem večim skupaj, pa se potem hitreje spregleda. Drugače sem si pa jaz kar na listek prepisala in ga imam ves čas zraven ob računalniku. Mi veliko pomenijo te stvari. Iz kje prihajamo pa nimamo uradnega javnega seznama, imamo pa privatnega z večimi podatki. Če želiš, lahko Frrrrr pošlješ svoje podatke, pa ti bo ona poslala cel seznam s tisimi, ki smo jih dale.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 17888
28.5.2007 21:22:32   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2
Pikabu ..kolk daleč si se ti preselila...jst sem se najprej preselila s Štajerske v LJ, kao da grem v glavno mesto pa boljša služba...pol sm pa mojga spoznala sem se pa preselila na tako vas..na gorenjsko.....13 hiš štejemo...še gostilne nimamo.....jst pa najbolj pogrešam to k so vse prjatlce tko daleeeeeeč. Pol pa med vikendi šibamo nazaj na štajesko al pa do lj...da vse vidimo.

Ti si se dlje kot jaz. Jaz sem se iz Domžal na Jesenice. Kakšne bistvene razlike ni, v bistvu sem glede določenih stvari tukaj še na boljšem. Imam vse na dosegu roke, bolnica, zdravstveni dom, trgovski centri, upravna enota. Edino, kar pogrešam, je prostor za sprehode. Tukaj ni kaj dosti za sprehajat, čim greš malo levo ali desno, greš takoj v klanec, na prejšnjem domu je pa sama ravnina, v vsako križišče, kamor prideš, se ti odpirajo nove možnosti, kje greš lahko na sprehod, pa po vseh prideš nazaj domov. Ampak ni panike, sem se navadila in uživam.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 17889
28.5.2007 21:22:48   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: beki24
pri nas tako bolj...turobno
sicer se s to sestrično nisva ravno najlepše razumeli (dolga zgodba), ampak tega pa res ne privoščim nikomuruser posted image , v sredo imamo pa pogreb

Beki, mislim na vas. user posted image

Tinkara je najprej rekla ata, no mama sploh še ni- je pa govorila mamam, ampak ne vem če se to štejeuser posted image user posted image

Naš tudi dela mamamamam. user posted image ampak to dela, ko se obrača proti meni, tako da recimo, da je to to.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 17890
28.5.2007 21:22:59   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ah, še poročilo za včeraj dolgujem se mi zdi...sva z možekom zrihtala zadeve. Sva se lepo pogovorila, kar nama je ležalo na duši, zmenila, rešila. Dogovor je uspel verbalno, potem še pa tudi horizontalno user posted image . Spet smo prijatli.

user posted image user posted image user posted image Zaključek mi je najbolj všeč. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 17891
28.5.2007 21:24:17   
nanica
pri nas tako dobro dežuje, me kar v horizontalo vleče. grem še osja gnezda v pečico vržt, pol pa kar spat

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17892
28.5.2007 21:24:59   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Ah, še poročilo za včeraj dolgujem se mi zdi...sva z možekom zrihtala zadeve. Sva se lepo pogovorila, kar nama je ležalo na duši, zmenila, rešila. Dogovor je uspel verbalno, potem še pa tudi horizontalno user posted image . Spet smo prijatli.

user posted image user posted image user posted image Zaključek mi je najbolj všeč. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Tudi meni. Vodnarje se načeloma tako kar da okol prinest.user posted image  Al vse moške.user posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17893
28.5.2007 21:27:51   
altati
Maxi- vse čestitke Maxu za uporabo kahliceuser posted image user posted image user posted image Pravi dedec je že! A stoje že znauser posted image user posted image ? Kdaj se fantki to naučijo?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17894
28.5.2007 21:29:37   
altati
quote]IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

...v junijski številki revije MINI od Nationala Geografica bo 8 strani mojih....če mate malčke starejše od treh let in radi ustvarjajo je priloga junijske številke napisana samo za njih!user posted image user posted image

[/quote]

bomo kupili in te zaslišim kaj je tvoje, ok?

Neposredna povezava do sporočila: 17895
28.5.2007 21:31:07   
altati
Pikapolona- jaz sem se tudi iz Štajerske selial na Gorenjsko, ampka hvala bogu samo do Kranjauser posted image . Imam pa moža iz tam kjer si ti zdajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17896
28.5.2007 21:31:56   
Maxica
Zadnjič sem ga mal hecala, ko sva bila zunaj pred hišo, da bi se kar v grmovje polulal, ampak ni hotel. On je zelo strikten človek. Če smo rekli, da bo lulal na kahlico, pol bo na kahlico. To zanj pol ne pomeni, da bo lulal v grmovje, na školjki itd. user posted image  Moram ga pa nekak pripravit, da mi gre vsaj kakat na wc, ker tisti njegov kakec (pomanjševalnica je v tem primeru zgolj naključno in vljudnostno do bralcevuser posted image ) res ni prav prijetno prati ali karkoli imeti opravka z njim.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17897
28.5.2007 21:33:52   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: nanica
moj sin se pa tako čudno prasketlja po ušesku.

Naš mali se tudi rad okoli ušesa čoha. Mislim, da boli ga ne, ker to kar pogosto dela, mu je očitno všeč.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17898
28.5.2007 21:34:06   
Pikabu
Evo moji dve Jožici rožici na babicini kuhinjski mizi:
user posted image

Iiiiiiii, kakšni fletni sestrici. Pravi lepotički. user posted image user posted image user posted image mami in ati.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 17899
28.5.2007 21:34:17   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati
moja marela:

user posted image user posted image user posted image super zgleda.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  714 715 [716] 717 718   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  714 715 [716] 717 718   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.