|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  650 651 [652] 653 654   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
13.5.2007 20:42:41   
Pikicapokica6
Mene res mori tole hranjenje. Mogoče zato, ker se je mala prej ponoči vedno zbujala le 1x ali 2x, zdaj pa kar naprej, tudi 6x na noč. Zato pa mislim, da nimam dovolj mlekauser posted image  Potem pa se  čez dan bojujemo za vsako žličko hrane. In mogoče ji na obrok nekako vsilim 4 žličke sadja. To je pa tudi vse, kar uspemo. Pa tudi teža se ne premakne nikamor, saj tehta skoraj enako kot pred mesecem dni, pa že takrat mi je rekla p., da ni ok, da je tako malo pridobila.

Mislim, da moram narediti plan b, predvsem pa se moram umiriti, ker mala verjetno čuti mojo slabo voljo in je potem še slabše.

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 16276
13.5.2007 20:43:43   
Arabela
Par slikic danešnjega dne:

user posted image

user posted image

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 16277
13.5.2007 20:45:41   
Anonimen
barby po mojem se bos pa morala potrudit, ena kolegica ima s tem tezave v nosecnosti. samo vem da ji je potem uspelo it.

Za znoret je to...napenjam možgane, naj spustijo vodo, pa nič...user posted image  res je jeuser posted image  tole...že cel popoldan sem kot napihnjena žaba...ne vem ali naj ful pijem ali naj raje ne pijem...

LP

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 16278
13.5.2007 20:45:50   
Arabela
Mamica, naša je tudi najprej lepo ponoči spala nato pa se je začela zbujati... .ampak se predvsem carta in verjetno ne zna zaspati nazaj brez dojke... ker naša to še vedno počne čeprav čez dan že lepo papa...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 16279
13.5.2007 20:46:58   
Pikicapokica6
arabela: če bi blo kaj narobe, bi verjetno tudi kaj bolelo, po mojemuser posted image Mal še počak, pa boš vidla, kako bo. Al pa vprašaj g. če je to normalno? Me tukajle smo bolj laiki, saj veš.

Neposredna povezava do sporočila: 16280
13.5.2007 20:50:23   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

IZVIRNO SPOROČILO: moci

kje je pa muki? @lina? lu?

he he lu ga je žurala po 3 letih user posted image user posted image

@lina je pa žrla cel vikend - včeraj piknik, danes pa še kar mlatim sladkarije, ki so ostale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 16281
13.5.2007 20:52:44   
@lina
Lu, moje sožalje user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 16282
13.5.2007 20:53:37   
nanica
piškot, a ti se sekiraš, ker še nimaš 500 postov?

saj še niti pet mesecev nisi na RR, pa bi že rada trojna čveka bilauser posted image

a si vidla, koliko mesecev sem jaz morala čakati, pa še ne sežem enim do kolenuser posted image user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 16283
13.5.2007 20:54:13   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

barby po mojem se bos pa morala potrudit, ena kolegica ima s tem tezave v nosecnosti. samo vem da ji je potem uspelo it.

Za znoret je to...napenjam možgane, naj spustijo vodo, pa nič...user posted image  res je jeuser posted image  tole...že cel popoldan sem kot napihnjena žaba...ne vem ali naj ful pijem ali naj raje ne pijem...

LP

Res ne vem, kako to zgleda, ampak kaj ko bi poskusila s takimi banalnimi stvarmi, npr. da odpreš pipo in pustiš vodo tečt medtem ko si na školjki?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16284
13.5.2007 20:56:37   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

saj sem vam prav fous. vsi nekej kakate. mi pa danes prvic po treh dneh. user posted image

naše kakanje je tudi kakor kdaj...včasih 3x na dan včasih po treh dneh... Ampak našega kar lepo odpre frutek sliva...pa odkrila sem, da tudi Hippova marelica ful odpre, piše tudi gor ad mehča blato, pa kakec še tako lepo diši po marelicah user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16285
13.5.2007 20:57:45   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Alarm alarm... 29.aprila dobila user posted image , blo vse ok, se končalo, sedaj pa po user posted image user posted image rjav izcedek.. a se še kateri to dogaja?!

zaenkrat ne.....

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 16286
13.5.2007 20:59:03   
altati

A se vam je že kdaj naredilo, da niste mogle lulat...jaz že cel popoldan nisem mogla it...mehur me pa tako boli, da mi bo počil....user posted image

ej, barby, to pa ni hec...če še ponoči ne boš šla, moraš na urgenco, obvezno! res!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16287
13.5.2007 20:59:25   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Alarm alarm... 29.aprila dobila user posted image , blo vse ok, se končalo, sedaj pa po user posted image user posted image rjav izcedek.. a se še kateri to dogaja?!

zaenkrat ne.....

jaz pa še čakam na user posted image
a ste jo v večini že dobile?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16288
13.5.2007 21:02:47   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Tudi mi smo kakali: ata večkrat na dan, pujs nemarni user posted image , njegova najmlajša potomka tudi, bognedaj da bi kaj v tej mali ostalo user posted image . Midve z bjondi pa bolj skromno user posted image .

Meli smo se fajn, vreme pa bolj švoh. Dež, veter, toča, megla, sonce.

v napačen konec slovenije ste se podali...proti jugu smo imeli krasen sonček, z malo oblakov, da ni bilo prevroče user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16289
13.5.2007 21:05:42   
@lina
piškot in martin - čestitke user posted image user posted image user posted image

nanica, arabela, moci...luštne fotke...
fajn je videt, da ne paca samo naš smrkolin user posted image ...verjetno bom morala še nase dat slinček, ker je najlepše delat brrrr in prrrr z usti, ko so polna kašice, pa še malo pljuvat zraven... - pa ne ker ne bi hotel jesti, to se mu tolk dopade user posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 16290
13.5.2007 21:06:07   
altati
Mamica81- mi ne dobimo niti 4 žličk v Jaša, še ene ne. In se je tudi zbujal ponoči, še zdaj se občasno. Sem se pa odločila, da mu od 6h zvečer do 5h zjutraj ne dam jesti in sem se pred časom umaknila iz spalnice. Z njim je bil mož in je šlo brez problema. Prve tri noči je malo ppjamral in postokal, jokal pa ni, je kar hitro nazaj zaspal. Poskusi pe ti! Ga je pa mož v naročju tolažil.
jaz sem prepričana, da bosta tudi najina user posted image  še jedla po žlici, boš videla....

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16291
13.5.2007 21:07:13   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

zaenkrat ne.....

kaj pa je to  user posted image ???? Jaz je nimam od januarja 2006. In je tudi še nočem.
je pa pri nobenem otroku nisem dobila dokler sem dojila. Upam, da bo zdaj tudi tako.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16292
13.5.2007 21:07:35   
Anonimen
Vem, da ni hec in sem že kar malo panična...nič ne pomaga...trebuh imam kot bi bila v 6 mesecu user posted image ...

LP

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 16293
13.5.2007 21:12:03   
piskot
mamica po mojem pa problem ni v tem da nimas mleka. martin se je tudi zbujal najprej na eno uro, pol na pol ure, na koncu je blo ze na 10 minut. no potem je pa prisel mr. zob. samo jaz medtem nisem pomislila na to, da nimam mleka. pa tudi nam pediater pravi, da smo slabo napredovali v tezi. ampak pravi da ni panike. ker prehod na GH pomeni manj kaloricno hrano, torej tudi manj gramov.

v

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 16294
13.5.2007 21:15:29   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

mamica po mojem pa problem ni v tem da nimas mleka. martin se je tudi zbujal najprej na eno uro, pol na pol ure, na koncu je blo ze na 10 minut. no potem je pa prisel mr. zob. samo jaz medtem nisem pomislila na to, da nimam mleka. pa tudi nam pediater pravi, da smo slabo napredovali v tezi. ampak pravi da ni panike. ker prehod na GH pomeni manj kaloricno hrano, torej tudi manj gramov.

se samo podpišemuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16295
13.5.2007 21:15:41   
piskot
mamica pa se nekaj. tudi ti cez dan ne bi hotela jest ce bi celo noc jedla.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16296
13.5.2007 21:15:52   
Anonimen
Jaz vas zapuščam...grem kar spat, ker sem malce živčna zaradi situacije z mehurjem...pa upam, da bo jutri že ok...če bom lahko spala, je pa druga zgodba...

Lahko noč

LP

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 16297
13.5.2007 21:16:02   
altati

Vem, da ni hec in sem že kar malo panična...nič ne pomaga...trebuh imam kot bi bila v 6 mesecu user posted image ...

bejž k zdravniku, resno!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16298
13.5.2007 21:16:33   
Pikicapokica6
altati: mene je pa kar malo strah, da bi ponoči nehala dojiti, ker že tako nič ne pridobimo na teži. Saj ne vem, mogoče narobe razmišljam. A mu dajaš (oz. mož) flaško s kakšno pijačo za žejo al kako ga potolaži?
barby: user posted image user posted image user posted image  .......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16299
13.5.2007 21:17:13   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nanica

zaenkrat ne.....

kaj pa je to  user posted image ???? Jaz je nimam od januarja 2006. In je tudi še nočem.
je pa pri nobenem otroku nisem dobila dokler sem dojila. Upam, da bo zdaj tudi tako.

Jaz je pa nimam od februarja 2006 in je še nič ne pogrešam... muki se kaj jeziš?

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 16300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  650 651 [652] 653 654   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  650 651 [652] 653 654   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.