|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  645 646 [647] 648 649   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
11.5.2007 21:52:45   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

frrrr, a se boste že kopali? morje ima baje že dvajsetuser posted image user posted image user posted image
dvomim... mož je itaq bolj zmrzljive sorte in se šele avgusta kopa, js sm se pa lani mau spremenila user posted image včasih sm se kopala v Soči na 8ih stopinjah, na morju v maju... lani mi je blo pa še julija težko it v vodo, pa čeprav mi je blo skoz vroče user posted image user posted image
aja, drgač gremo pa samo do nedelje... da ne boste mislile, da grem na nek jaki dopust... tk mau brez tvja in neta, samo familija in svež zrak user posted image nam je po kilometrih slabih 50 km več kot če gremo starše in taščo obiskat

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16151
11.5.2007 21:58:32   
frrrr
psaša, js sm tut dans gledala katalog Pikapolonice, ki je prispel... bo potrebno nabavit kakšen bazenček za na morje, pa gugalnico za pred hišo... moji starši so mu gugalnico že postavili, pa tobogan tut, včeraj so nam pa še peskovnik pripeljali... to bomo pekli potičke user posted image

aja, a katera že kaj razmišlja o tricikih? v katalogu Pikapolonice (no, tut na spletni strani je) sm našla enga dobrega, ki mi je všeč - od 10 mesecev do treh let... ne bi vsako leto neki novega kupovala, bi raje kupila enega boljšega, ki se spreminja oz. prilagaja starosti otroka -  Tricikel Baby Confort za 124 eurov -> ima katera že tega?

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 16152
11.5.2007 21:59:53   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

eno dolgo vprašanje user posted image : na morju temperatura zraka 25 stopinj... ali lahko imam tamaučka v bodiju na kratke rokave + hlačke... ali potrebuje spodaj imeti bodi brez rokavov? pa še če ima kratko majico oblečeno, ali dam spodaj bodi brez rokavov? če bo meni za brez majice, potem mu valjda ne bom turila 2 zadevc gor... in če bo imel hlače na naramnice tudi ne... ali tudi sicer ni potrebno?

jaz sem ga v Portorožu imela ce teden v tistih podaljšanih bodijih s kratkimi hlačkami in rokavčki. Upam, da več kaj mislimuser posted image  Tisti so meni tak cartkani.....
Tako da ga daš mirne duše v kratke rokave in hlačke, brez spodjega bodija. Oz. ne mirne duše- MORAŠ GA TAKO IMETI, DA GA NE PREGREJEŠ! In spokaj se končno že na morje, no, pa nehaj težit na RRuser posted image !!!!

Meni je p. rekel, boljše da imam otroka manj oblečenega kot preveč... se pregreje, spoti, je moker, pa se prehladi... in tega se poskušam držati... danes je bila pri nas mala tudi v bodiju s kratkimi rokavi, tanke hlačke in nogavičke.. pa je malo veter zapihal pa ni bilo hudega....

Ja, pa nehaj težit in nam delat lušte z morjem!!! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Arabela -- 11.5.2007 22:01:16 >

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16153
11.5.2007 22:03:05   
Evik
hej hvala za odgovore, altati nisem našla, kje ste se menile, ma saj ste tako že povedale...
vava - a danes nisi bila na plavanju, al nisi bila ob 12h

ajd lepo spite, gledam hidalga - če ne veste, sem jahačica, ja jauser posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 16154
11.5.2007 22:03:07   
frrrr
še to:
včeraj sm vam hotela glede dojenja še to napisat... mali mi zadnji mesec dela med dojenjem še naslednje...
- če je utrujen in že delno sit, se odklopi, odotali stran na trebušček, potem pa leži, me gleda in se mi smeje... ko pa hoče spet jest, se pa nazaj prikotali... včasih se pusti prosit in potem ga nagovarjam, on se mi pa smeje user posted image
- če je spočit in že delno sit, se odklopi, odkotali stran na trebušček, potem pa pase kravice in se smeje... ko pa hoče spet jest, pa prileze do dojke in hoče kar tako na trebuščku jest user posted image takrat se pa vedno spomnem na uno tetko, ki jo mali napade med izvajanjem joge user posted image user posted image user posted image

zdej pa res grem... še depilirat in spat... nočko!

pa lep vikend!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16155
11.5.2007 22:04:26   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Evik

hej hvala za odgovore, altati nisem našla, kje ste se menile, ma saj ste tako že povedale...

mislim, da so se menile v Kranju na kofetku user posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 16156
11.5.2007 22:04:41   
Arabela

Arabela, povej ali ima Pantleyeva kaj pri tem, da je Katarina tolk pridna?
men se je zdelo, da sva po prebrani knjigi full napredovala - bil mali veliko bolj zadovoljen, pa js sproščena... no, potem so bli pa prazniki, delo, skoz familija na obisku... temu je sledil prehlad in mali je začel vse skup mau izkoriščat, nisva več na isti valovni in s tem spet na začetku... že včeraj (razen današnjega pregretja) je bilo veliko bolje in sva se odlično razumela... drug teden bova pa spet furala en zadovoljen in kvaliteten odnos (upam) user posted image

Priznam, da sem sledila napotkom iz knjige.. naredila načrt za boljše spanje.... in predvsem se ne sekiram več tako zaradi tega spanja... med prazniki sem bila psihično že ful zmatrana, sem hotela da mala spi pa basta... po knjigi pa sem se malce sprostila in skapirala, da tako brez truda ne bo nič... zdaj sem si dala posteljo k moji, pa sicer na dojki zaspi, ampak ji zraven tudi pojem in božam, poskušam odstavljat...
Vglavnem bolj sproščena sem, mala to čuti, zunaj je lepo vreme, pa se kar same okrog potepava... no danes sva imeli super družbo, tako da nama sploh ni bilo domov za iti...

Se je pa res mala že 4x zbudila odkar je šla spat ob 19,15... pa jo grem vedno pomirit pa nazaj zaspi.... bo že...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16157
11.5.2007 22:05:31   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Meni je p. rekel, boljše da imam otroka manj oblečenega kot preveč... se pregreje, spoti, je moker, pa se prehladi... in tega se poskušam držati... danes je bila pri nas mala tudi v bodiju s kratkimi rokavi, tanke hlačke in nogavičke.. pa je malo veter zapihal pa ni bilo hudega....

Ja, pa nehaj težit in nam delat lušte z morjem!!! user posted image user posted image

hvala tudi tebi za odgovor!
evo, kidam na ljevo user posted image user posted image user posted image
uživajte pod zelenim Pohorjem!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 16158
11.5.2007 22:06:01   
nanica
frrrr, tudi jaz sem v nosečnosti postala zmrzljivka, prej pa sem zlezla tudi v triglavska jezera, ko so ostali raje preč gledali, da jih slučajno ne bi zeblo

bomo videli, kako bo letos, saj blaž obožuje vodo in bova najbrž veliko v vodi

po kresi se dan obesi

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16159
11.5.2007 22:07:02   
Arabela
Evik, Hidalga pa sem jaz že mislim da 100x  gledalal.... fulu ful dober film.. uživaj..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 16160
11.5.2007 22:07:52   
Arabela
Evo zdaj pa se spokam dol, grem malo tv gledat, pa atija gor spustim igrico igrat..

LAhko noč, pa lep vikend vsem...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 16161
11.5.2007 22:09:04   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Arabela, povej ali ima Pantleyeva kaj pri tem, da je Katarina tolk pridna?
men se je zdelo, da sva po prebrani knjigi full napredovala - bil mali veliko bolj zadovoljen, pa js sproščena... no, potem so bli pa prazniki, delo, skoz familija na obisku... temu je sledil prehlad in mali je začel vse skup mau izkoriščat, nisva več na isti valovni in s tem spet na začetku... že včeraj (razen današnjega pregretja) je bilo veliko bolje in sva se odlično razumela... drug teden bova pa spet furala en zadovoljen in kvaliteten odnos (upam) user posted image

Priznam, da sem sledila napotkom iz knjige.. naredila načrt za boljše spanje.... in predvsem se ne sekiram več tako zaradi tega spanja... med prazniki sem bila psihično že ful zmatrana, sem hotela da mala spi pa basta... po knjigi pa sem se malce sprostila in skapirala, da tako brez truda ne bo nič... zdaj sem si dala posteljo k moji, pa sicer na dojki zaspi, ampak ji zraven tudi pojem in božam, poskušam odstavljat...
Vglavnem bolj sproščena sem, mala to čuti, zunaj je lepo vreme, pa se kar same okrog potepava... no danes sva imeli super družbo, tako da nama sploh ni bilo domov za iti...

Se je pa res mala že 4x zbudila odkar je šla spat ob 19,15... pa jo grem vedno pomirit pa nazaj zaspi.... bo že...

no, sej to... js sm bila tut bolj sproščena... počasi se daleč pride... dokler pa ni še cela noč v kosu, si pač malce olajšamo zadevco, posteljice združimo,... pač spimo tako, da smo spočiti in naspani user posted image veliko prespanih noči in sproščenih, lepo preživetih dni ti želim!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 16162
11.5.2007 22:10:17   
frrrr

frrrr, tudi jaz sem v nosečnosti postala zmrzljivka, prej pa sem zlezla tudi v triglavska jezera, ko so ostali raje preč gledali, da jih slučajno ne bi zeblo

bomo videli, kako bo letos, saj blaž obožuje vodo in bova najbrž veliko v vodi

js bom za začetek en tak mini bazenčič za pred prikolo nabavla... pa mu bomo notr natočili sladko vodo, da se fajn pogreje in bo tam čofotal user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16163
11.5.2007 22:26:06   
lucika
frrr, uživaj še zame! jaz bi tudi šla na morje, ojej. pa ne grem:)

kar se tiče oblačenja: jaz že cel čas oblačim tako, da je boljše, da ga malo zebe, kot da mu je prevroče. je po meni, ga kr vidim, kak mu kuha, če je preveč oblečen. zvečer je včasih čisto moker, pa ima samo pleničko in bombažno pižamico brez stopal. seveda ni pokrit večino noči. samo v bodiju ga pa skor ne upam dat spat. samo bo treba, ker naše stanovanje se zdaj greje, shladilo se bo pa nekje septembra...mansarda, 6.štuk:(
danes sem ga imela v tankih hlačkah , bodiju brez rokavov in tanki majčki z dolgimi, ki sem mu jih zavihala gor. in sem imela slabo vest. sicer je bilo 27 stopinj, pa pihalo je. ostale so imele otroke v jopicah, nekateri še v štrampčkih (žabicah oziroma kakorkoli temu rečete). da ga dam v kratke, me bojo dali v cajtnge... ne vem no, počasi bo treba... sem mu na sprehodu dala zokne dol, pa je dal noge na obroč v vozičku, pa prste skupaj in narazen. se mu je ful dopadlo, ker mu je pihalo:)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16164
11.5.2007 22:29:31   
Anonimen
Samo zelo na hitro...racunalnik komaj ostal ziv, pa se ga je treba zrihtat...mi ok...ostalo jutri...

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 16165
12.5.2007 6:25:26   
Arabela
Guten morgen!

Pri nas pa je dežek namočil zemljo... ati bo jezen ker ne bo mogel kosit trave user posted image ... meni pa je lepo rožice namočilo, še dobro da jih včeraj zvečer nisem zalila...

Mala se je ponoči sicer zbujala, vendar se ni dojila..user posted image .. sem ji dala vsakič malo vode, pa je popila (skoraj 2dcl) in zaspala nazaj.. jaz pa sem se zbudila ob jpol šestih, ker sem bila ful lačna...evo pa sem zdaj maznila corn flakes...

Danes bo dan za šoping, ker je hladilnik že čisto suh, jutri pa piknik....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16166
12.5.2007 6:28:35   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

frrr, uživaj še zame! jaz bi tudi šla na morje, ojej. pa ne grem:)

kar se tiče oblačenja: jaz že cel čas oblačim tako, da je boljše, da ga malo zebe, kot da mu je prevroče. je po meni, ga kr vidim, kak mu kuha, če je preveč oblečen. zvečer je včasih čisto moker, pa ima samo pleničko in bombažno pižamico brez stopal. seveda ni pokrit večino noči. samo v bodiju ga pa skor ne upam dat spat. samo bo treba, ker naše stanovanje se zdaj greje, shladilo se bo pa nekje septembra...mansarda, 6.štuk:(
danes sem ga imela v tankih hlačkah , bodiju brez rokavov in tanki majčki z dolgimi, ki sem mu jih zavihala gor. in sem imela slabo vest. sicer je bilo 27 stopinj, pa pihalo je. ostale so imele otroke v jopicah, nekateri še v štrampčkih (žabicah oziroma kakorkoli temu rečete). da ga dam v kratke, me bojo dali v cajtnge... ne vem no, počasi bo treba... sem mu na sprehodu dala zokne dol, pa je dal noge na obroč v vozičku, pa prste skupaj in narazen. se mu je ful dopadlo, ker mu je pihalo:)

Naša je včeraj tudi ponosno razkazvala svoja bedrca in kolena, ker si je ves čas hlačke gor vlekla in zoknčke dol...user posted image user posted image user posted image
Sem pa kar nekaj vozekov videla, kjer so bili otroci še pokriti z zimsko vrečo.user posted image .. drugi ekstrem pa je ta, da imajo pa nekatere vozeke brez strehe, brez kapic, pa potem sonce žge na uboge male buče.. Jaz mojo malo vedno skušam zavarovati pred soncem, pa ima vseeno že rjava lička in rokice...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 16167
12.5.2007 7:12:11   
nanica
dobro jutro, upam, da smo že zmagali. ponoči ni več zakuhal, zbudil se je normalno vroč. ponoči sem mu še ene dvakrat dala kroglice v usteca. danes je pa bolj pametno, da še ne hodimo naokoli, kaj mislite?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 16168
12.5.2007 7:21:39   
beki24
Jutro

mi smo pa spali od 19ih do 6ih- no Tinkara je šla takrat spatuser posted image , ampak od 6ih naprej smo pa že pokonci in ni šans, da bi šla še malo spat! Pol ob ene 9ih jo bom skopala, potem bo pa spet za ene 2 urici šla spat....user posted image Jst sem ugotovila, da je ne smem kopat zvečer, ker je preveč utrujena in potem ne more zaspat, pa še celo noč se zbujauser posted image , sicer pa zakaj pa bi jo takrat kopala, ko pa sama čisto lepo zaspi, če jo pa zjutraj skopam, gre pa potem lepo spat in malo potegne!
Se mi je zadnjič, na nos, v banjici prekucnila, pa tudi trznila ni, ko je šla glava pod vodo, tudi to sem že probala, da sem ji malo vode zlivala na glavo, pa ji je po obrazu tekla, pa tudi nič- očitno obožuje vodo- upam, da ne bo na morju kaj drugače, ker bo slana vodauser posted image

Danes si bom pa tuno spekla pa malo kuhane špinače pa bo kosilo.
Pa ene 3 stroje cunj moram oprati, pa še ene 2 zlikatiuser posted image , pa upam, da bo sonček, da bova šli malo ven, popoldne pa še na obisk.....pa bo spet še en dan mimo.potem pa samo še 18 dni da pride moj user posted image domov- komaj čakam

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 16169
12.5.2007 8:06:39   
altati

še to:
včeraj sm vam hotela glede dojenja še to napisat... mali mi zadnji mesec dela med dojenjem še naslednje...
- če je utrujen in že delno sit, se odklopi, odotali stran na trebušček, potem pa leži, me gleda in se mi smeje... ko pa hoče spet jest, se pa nazaj prikotali... včasih se pusti prosit in potem ga nagovarjam, on se mi pa smeje user posted image
- če je spočit in že delno sit, se odklopi, odkotali stran na trebušček, potem pa pase kravice in se smeje... ko pa hoče spet jest, pa prileze do dojke in hoče kar tako na trebuščku jest user posted image takrat se pa vedno spomnem na uno tetko, ki jo mali napade med izvajanjem joge user posted image user posted image user posted image

PRI NAS SE DOGAJA ENAKOuser posted image
fant ima self serviceuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16170
12.5.2007 8:09:43   
altati

dobro jutro, upam, da smo že zmagali. ponoči ni več zakuhal, zbudil se je normalno vroč. ponoči sem mu še ene dvakrat dala kroglice v usteca. danes je pa bolj pametno, da še ne hodimo naokoli, kaj mislite?

če nima vročine in če bo sonček oz. toplo in ne bo pihalo, kar veselo naokoli!
Saj ni zima, da bi bil zunaj maz...
Zunaj je toplo in je vseeno, ali je otrk zunaj ali notri.
Mislim to, da gresta na sprehod z vozičkom, ne kak šoping centeruser posted image , ampak saj sama itak veš, a ne?

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16171
12.5.2007 8:21:47   
Lu
Jutro!

Nanica se pridružujem altati.

Frrr, Altati ja dobr mate tole poštiman z dojenjem. Pri nas nič od tegauser posted image Poje in to je to.

Gremo pa danes v Lj. Včeraj potem nisem šla. Me je trebuh bolel kot 100 user posted image . Danes grem pa z obema. Gremo v Massa čevlje zamenjat za Majo, pa še v H&M moram skočit tudi nekaj zamenjat.

Punce dajte mi nekaj pomagat. Čez 14 dni imamo poroko od kolegice. In rada bi imela oblečeno tisto ala enodelno obleko in hlače spodaj oz. pajkice. Kje naj to poiščem?Malo sem že firbcala pa nikjer ne najdem take kot bi jo želela. Imela bi tako z kr. rokavi ne na naramnice??? Help me.

Frrr trikolesnik smo mi nabavili enkrat v Leclercu. Maja ga ima še vedno. Durgo leto pa dobi novega, Tian bo šel pa na tega njenega oz. mogoče že letos.

Beki24 a že delaš X na koledaruser posted image

Zdaj je pa mali lačen.

se beremo

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16172
12.5.2007 8:24:57   
Anonimen
Hej!

Evo razlog zakaj me ni bilo na RR celo večnost, je seveda ta, da so mi popravljali računalnik...bila sem jezan kot user posted image , ker je tako dolgo trajalo...sem vas pa zelo pogrešala in se spraševala, kako ste in kaj je novegauser posted image ...seveda bom potrebovala nekaj časa, da vas preberem in takrat vse pokomentiram...

Vsem mesečkom za danes vse naj naj in še za nazaj vsem user posted image user posted image user posted image

No mi smo po starem...zdravi smo...spimo boljše...dva dni se mi je samo 2x zbudil in to za par minut...tako, da sem bila kar naspana, danes je bilo malce bolj neprespano, se je pa zbudil 3x...ampak tudi ok...je zelo priden in se skoz pogovarja ter smeji...no včeraj popoldan pa je bil malo siten in se je spet začel sliniti...mislim, da dobivamo tretji zob...

Sem ga poskusila dati v hojico in mu je bilo ful všeč...je začel kar nazaj hodit...ampak samo za 3 minute, potem pa ven...bom še počakala...

Magični lonček, ne morete verjeti, je osvojil predvčerajšnjem v prvem poskusu...

Sedaj je vsak dan v stajici po 30 minut in se ful zaigra....sva pa bila veliko zunaj te dni, držala sva se bolj v senčki, pred hišo na odejici in sva se igrala ter sprehajala našo Rozi (želvo)...

Včeraj sem si po zelo dolgem času ogledala en romantičen film in sem bila presrečna...si moram to večkrat privoščit...samo sem bila na koncu že tako zaspana, da sem komaj sledila...je bilo pa kar nekaj user posted image  (kot v nosečnosti...ampak sedaj je drugače)...

Moram povedat še, da je naš škrat ugotovil, da mu zadoščajo samo 4 obroki na dan, in sicer se ob 7ih podojiva, ob 11 jeva sadni obrok, ob 15 jeva zelenjavo in ob 19 mlečno kašico ter dojenje...ponoči pa še dva obroka (bolj pije)...

Poskusila sva malo melone, zadnjič je pa najbrž res imel flekce od navadnega jogurta...

Povejte mi, a date že user posted image  grah?

Toliko zaenkrat o nas....kaj več pa kasneje, ko bo še čas...

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 16173
12.5.2007 8:53:16   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Punce dajte mi nekaj pomagat. Čez 14 dni imamo poroko od kolegice. In rada bi imela oblečeno tisto ala enodelno obleko in hlače spodaj oz. pajkice. Kje naj to poiščem?Malo sem že firbcala pa nikjer ne najdem take kot bi jo želela. Imela bi tako z kr. rokavi ne na naramnice??? Help me.

Jaz sem si točno tako oblekico kupila v Benettonu. OPz. dve sem si kupila. Eno s kratkimi rokavi, eno pa brez. Takšno, da dam spodaj hlače, misliš a ne?

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 16174
12.5.2007 9:12:37   
Pikicapokica6
user posted image user posted image  nanica super.....Ahhh, če ne bo prevroče, po mojem ne bi bilo nič narobe, če malo pomolita nosek na svež zrak.
frrrr srečno pot in lep dopust tudi od meneuser posted image .
lu ta moda s pajkicami meni še ni prišla v kri (predvsem zato, ker nimam lepih in suhih noguser posted image ), drugače pa kar dobr zgleda, če je kombinacija prava. Jaz bi šla verjetn v BTC gledat.....če imaš seveda čas in živce za touser posted image . Saj zdaj je to pravi modni hit in po mojem ne bi smela imeti težav dobit kaj primernega.

Aja, da ne pozabim - dobili smo dva nova zobka zgorajuser posted image user posted image user posted image  Končno se je to obsedno stanje pri nas obrestovalo. Zdaj pa upam, da bomo lahko enkrat za spremembo mirno spali.
Pri meni je še zmeraj kriza z mlekom, je pa mogoče mejčken boljš kot včeraj.

No, zdaj pa šibam, ker se je mala zbudila, pa še kasneje kaj napišem.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  645 646 [647] 648 649   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  645 646 [647] 648 649   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.