beki24
|
Frrrr- pozdravi Jašo do jutri, pa uživajte potem! Altati- pa tvoj Jaša, je že bolje?? Mene pa danes že cel popoldan glava boli , sem šla prej spat, ko je šla Tinkara, pa je tako veter zapihal, da je vrata od spalnice odprl ( balkon je bil odprt, pa v spalnici okno na kip, pa je nekako čez potegnilo skozi zaprta vrata), no takrat se je Tincy zbudila in je bilo konec spanja! Moci- sem šele zdaj videla sporočilo........ Moci, Lu- sem vama že včeraj pisala za kdaj približno.potem sem pa danes zjutraj morala v trgovino, ker mi je mleka za tamalo zmanjkalo.no pa seveda sem potem kupila in zapravila več eurčkov kot bi bilo nujno Evik- Jst tudi mislim, da tisto, kar otrok sam počne ne more biti narobe, eni začnejo pač prej, drugi kasneje, nekateri zelo pozno........če ima sam dovolj moči, da se dvigne in stoji na nogah potem ni problem, ker očitno ima nogice že dovolj močne!! Tinkara ima pa zdaj fazo ko noče sedeti, če jo dvignem in hočem posedeti, se mi z nogami upre v tla in je čisto trda, če se pa že da na rit, se pa vznak vrže , pa tako lepo je že sedela, ah, očitno je ta teden namenjen odkrivanje plazenja in ne sedenju Sem pa ful vesela, ker zaspi brez vrtiljaka in brez lučke, pa brez zvezdice........me je bilo že prav strah, kako bo na morju, če bom morala vse to na prenosno posteljico montirat