|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  644 645 [646] 647 648   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
11.5.2007 16:40:22   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

naš malček ima pa vdrto frontanelo... pa mu silim joško - noče, hruškov sok - po flaški noče, po magičnem lončku noče, po kozarcu noče, po žlički noče user posted image sem sladkala sok (prej je bila samo voda v kateri so se hruške kuhale) -> na vse možne načine spet ne user posted image in grem temperaturo merit -> 37,2... očitno je pregret, pa dehidriran... pa ne vem kaj nej še naredim user posted image user posted image user posted image ob 13ih sva jedla hruško - sem kr kompot naredila, pol hruške, pol tekočine... okrog 14. se je pa podojil in zaspal... zbudil se je pa mau čez 15. moker in z vdrto frontanelo... oblečen je v tanek body in tanko tanke štrampeljčke (men bi blo v noge zihr hladno v tem) user posted image nče mi čez pol urce ne pokaže interesa za pit in temperatura ne pade, bom pa kr v ZD klicala, ker drgač bom jutri na Hrvaškem panična... bolje danes rešit, a ne?
ima katera še kakšen nasvet?

ja, imam- stuširaj ga oz. skopaj.
Z malo hladnejšo vodo (ne mrzlo, tako prijetno!).
Pomaga...saj veš-koža tudi pije, je tudi žejna!
Pa tam mu lahko tudi usta namočiš!

< Sporočilo je popravil altati -- 11.5.2007 16:44:07 >

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16126
11.5.2007 16:44:00   
altati
štorkljica- lepo te je brati!
Pridi večkrat! Pogrešamo te!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16127
11.5.2007 17:34:34   
Arabela
Čestitke Jaši in Frrrr za 7. mesecev

Čestitke Ajdi
Izi in Štorkljici za 7. mesecev

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16128
11.5.2007 17:37:33   
Arabela
Midve pa danes odšli od doma ob 10.30, vrnili ob 15.30...  mala bila ves čas v vozeku... šetale po mestu, kafetirali, potem šli v park da se je gospodična v senci naspala, ko se je zbudila je papala, se previla pod hrastom (2x), nato sva so pičile domov... je bila vseeno zmatrana pa mi ni ratalo je uspavat.. zdaj se igra na tleh, mama pa zmatrana ko... ko vprežena mula.... ampak za nama je čudovit dan...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 16129
11.5.2007 17:39:30   
Arabela
Za malo sem imela skoraj celo njeno omaro zraven pa tri flaške, pa hrano... ja kaj pa mami?! Eno kavo si je privoščila, jest pa sem tako pozabila user posted image ....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 16130
11.5.2007 18:00:51   
frrrr
altati - HVALA! sem ga okopala s toplo vodo - je imela nekje 33 in 34 stopinj... zdej mi ga je pa  celo ratalo za slabo minutko konektat... pol je pa revček omagal... sporočim zvečer kakšno je stanje. no, smsja ti pa ne rabim več pošiljat, a ne? user posted image res si zlata!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 16131
11.5.2007 18:47:59   
altati
frrrrr - saj sem ti že napisala.....VI SAMO UŽIVAJTE NA MORJU!!!!

muki -  vi pa na Rogli!!! Zrak na Rogli je balzam za bronhitis, če še ne vesteuser posted image

Arabela - tvoja Katarinca je postala prava Katarina velikauser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16132
11.5.2007 19:07:58   
nanica
pri nas še nič novega, čez dan smo bolj ali manj kuhali, tudi čez 38, zdaj sva ga skopala in je vročina padla, je že pred sedmo ves utrujen zaspal. glede na to, da ni zdrav, je kar dobre volje. spanje čez dan je opravil na mojem trebuhu, sva kar skupaj spala, je bilo res sladko. se je pa spet ponovilo sranje.user posted image kaj hočem, saj sem ga sama odvila iz plenice. danes je velik del porcije kasiral tudi samuser posted image

kaj mislite, da bo nastala šesta bolezen? za zdaj so simptomi: vroča glava, diha ok, nos prehoden, ušesa ne bolijo, dlesnio srbijo, a ni še nobene luknjice ali kaj podobnega

a naj se greva jutri pokazat? izkušene mamice, pomagajte z nasveti, prosim

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16133
11.5.2007 19:10:44   
beki24
Frrrr- pozdravi Jašo do jutri, pa uživajte potem!

Altati- pa tvoj Jaša, je že bolje??

Mene pa danes že cel popoldan glava boliuser posted image , sem šla prej spat, ko je šla Tinkara, pa je tako veter zapihal, da je vrata od spalnice odprl ( balkon je bil odprt, pa v spalnici okno na kip, pa je nekako čez potegnilo skozi zaprta vrata), no takrat se je Tincy zbudila in je bilo konec spanja!

Moci- sem šele zdaj videla sporočilo........
Moci, Lu- sem vama že včeraj pisala za kdaj približno.potem sem pa danes zjutraj morala v trgovino, ker mi je mleka za tamalo zmanjkalo.no pa seveda sem potem kupila in zapravila več eurčkov kot bi bilo nujnouser posted image user posted image

Evik- Jst tudi mislim, da tisto, kar otrok sam počne ne more biti narobe, eni začnejo pač prej, drugi kasneje, nekateri zelo pozno........če ima sam dovolj moči, da se dvigne in stoji na nogah potem ni problem, ker očitno ima nogice že dovolj močne!!
Tinkara ima pa zdaj fazo ko noče sedeti, če jo dvignem in hočem posedeti, se mi z nogami upre v tla in je čisto trda, če se pa že da na rit, se pa vznak vržeuser posted image , pa tako lepo je že sedela, ah, očitno je ta teden namenjen odkrivanje plazenja in ne sedenjuuser posted image

Sem pa ful vesela, ker zaspi brez vrtiljaka in brez lučke, pa brez zvezdice........me je bilo že prav strah, kako bo na morju, če bom morala vse to na prenosno posteljico montiratuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16134
11.5.2007 19:21:18   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

pri nas še nič novega, čez dan smo bolj ali manj kuhali, tudi čez 38, zdaj sva ga skopala in je vročina padla, je že pred sedmo ves utrujen zaspal. glede na to, da ni zdrav, je kar dobre volje. spanje čez dan je opravil na mojem trebuhu, sva kar skupaj spala, je bilo res sladko. se je pa spet ponovilo sranje.user posted image kaj hočem, saj sem ga sama odvila iz plenice. danes je velik del porcije kasiral tudi samuser posted image

kaj mislite, da bo nastala šesta bolezen? za zdaj so simptomi: vroča glava, diha ok, nos prehoden, ušesa ne bolijo, dlesnio srbijo, a ni še nobene luknjice ali kaj podobnega

a naj se greva jutri pokazat? izkušene mamice, pomagajte z nasveti, prosim

Isti simptomi kot pri nas (Jaša in user posted image ) in kot pri Pikabu (Maks in Ema).....iz mojih izkušenj: vročina bo še jutri, nato bo konec. Zbijaj jo s paracetamolom, če je nad 38,5. Drugače pa nič. Moj Jaša je danes že kot nov. Zadnja vročina in svečka je bila ob 00.30. Jaz ne bi hodila k zdravniku. Boš videla, da bo v nedeljo zdrav!!!!!!!
Pri zdravniku itak ne dajo za viroze ničesar, tako da je samo odveč pot.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16135
11.5.2007 19:23:06   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Altati- pa tvoj Jaša, je že bolje??

Beki- kot nov je, kot novuser posted image  !!!Nasmejan, srečen, igriv.....sem tako vesela, samo da je moj mali zlati Jaša nazajuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 16136
11.5.2007 20:12:11   
nanica
altati, ampak mi nimamo svečke, imamo samo calpol, a misliš, da bo tudi ok
kot da ne bi bilo vprašanje iz moje stroke, ampak vseeno raje vprašam kot da sem prepametna
vem, da je pot  zdravila drugačna, sigurno manj škodljiva svečka, ampak so nam dali samo sirup
upam, da bomo pregurali noč čimbolje, da bo zjutraj vsaj spočit

držite pesti, prosim

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16137
11.5.2007 20:51:28   
Lu
nancia če bo hudo kar daj calpol. Držimo pesti, da ne bo.

Sem pa oba otroka dala že spat. Jaz sem pa tudi že kar pošteno fuč. Trebuh me še vedno spominja in res se mi zdi da bo prišla teta M. Po 3 letihuser posted image

Zdaj grem pa malo po kuhinji pospravit in v miževo deželo. Mi nekaj primanjkuje spanca. Ne vem kaj je to.

Pa pridne bodite in kaj lepega sanjajte.

Aja pa psss otročki user posted image spite celo nočuser posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16138
11.5.2007 20:52:36   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

altati, ampak mi nimamo svečke, imamo samo calpol, a misliš, da bo tudi ok
kot da ne bi bilo vprašanje iz moje stroke, ampak vseeno raje vprašam kot da sem prepametna
vem, da je pot  zdravila drugačna, sigurno manj škodljiva svečka, ampak so nam dali samo sirup
upam, da bomo pregurali noč čimbolje, da bo zjutraj vsaj spočit

držite pesti, prosim

Calpol je isto, samo ful več dodatkov ima za okus itd.....saj sama veš, a neuser posted image ...calpol rad izzove alergične reakcije zaradi vseh dodatkov, pa otrok če ima vročino rad bruha in ga izbruha.
Oboje je pa paracetamol.
Boste pregirali noč, boste, boš videla!
Vam bom držala pesto na vseh štirih okončinah!
Pa kupi svečke  paracetamol za drugič, ok?user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16139
11.5.2007 20:54:54   
Pikabu
Nanica, jaz sem Maksu ponoči dala calpol, da ga nisem odvijala in s tem še dodatno preveč zbudila. Vorčina mu je padla, drugih reakcij pa ni bilo.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16140
11.5.2007 20:58:04   
Pikabu
Pri nas je Emi zdaj na večer padla vročina in je bila tudi ko nova. Popoldne si ji samo malo kriv prst pokazal, pa je že jokala, zdaj zvečer je bila pa čisto druga. Prav videlo se ji je, da ji je odleglo, tako da računam, da jutri ne bo imela več vročine. Dopoldne gre ati tako še v službo, jaz bom imela čas za spakirat, danes nisem nič, ker me je tako vse morilo, pa se mi je kar brezveze zdelo, da pakiram. Če Ema ne bo imela vročine, bomo jutri šli, kakšen dan se pa še ne bomo kopali. Upam, da se nam vse dobro izteče, ker že res komaj čakam in se zelo veselim.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 16141
11.5.2007 21:01:04   
altati
Pikabu- ker vem, da se vam bo vse izteklo maksimalno, vam samo zaželim UŽIVAJTE NA DOPUSTU!!!!! Pa malo se spomni na nas, ok???? Kakšen smsuser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 16142
11.5.2007 21:02:21   
Pikabu
Itak, da bo kakšen sms. user posted image Pa hvala za lepe želje. Uf, da bi se res vse lepo izšlo....

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16143
11.5.2007 21:24:53   
frrrr
eno dolgo vprašanje user posted image : na morju temperatura zraka 25 stopinj... ali lahko imam tamaučka v bodiju na kratke rokave + hlačke... ali potrebuje spodaj imeti bodi brez rokavov? pa še če ima kratko majico oblečeno, ali dam spodaj bodi brez rokavov? če bo meni za brez majice, potem mu valjda ne bom turila 2 zadevc gor... in če bo imel hlače na naramnice tudi ne... ali tudi sicer ni potrebno?

no, naš mali je bil res mau pregret prej... po kopanju spet 36,5 temperatura... mau vode je popil med kopanjem, pa fajn e je načofotal... je imel pa čuden ritual uspavanja danes... brez rižolina in kopel uro in pol prej... važno, da se dobro počuti! preden je zaspal je pa spet fino jedel (med 14. in 20. uro pa samo 1x mau potegnil user posted image )... bo treba klimo v stanovanje montirat, samo kaj ko so pa na kvadratne metre narejene in tut cenovno temu primerne... bom mogla prej delat it in nekiii časa delat, da si bomo tak luksuz lahk privoščili user posted image bomo kr v banji celo poletje preživeli, sem ga itaq lani tut user posted image mogoče ima pa Jaša zato tk rad vodo user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 16144
11.5.2007 21:33:45   
altati

eno dolgo vprašanje user posted image : na morju temperatura zraka 25 stopinj... ali lahko imam tamaučka v bodiju na kratke rokave + hlačke... ali potrebuje spodaj imeti bodi brez rokavov? pa še če ima kratko majico oblečeno, ali dam spodaj bodi brez rokavov? če bo meni za brez majice, potem mu valjda ne bom turila 2 zadevc gor... in če bo imel hlače na naramnice tudi ne... ali tudi sicer ni potrebno?

jaz sem ga v Portorožu imela ce teden v tistih podaljšanih bodijih s kratkimi hlačkami in rokavčki. Upam, da več kaj mislimuser posted image  Tisti so meni tak cartkani.....
Tako da ga daš mirne duše v kratke rokave in hlačke, brez spodjega bodija. Oz. ne mirne duše- MORAŠ GA TAKO IMETI, DA GA NE PREGREJEŠ! In spokaj se končno že na morje, no, pa nehaj težit na RRuser posted image !!!!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16145
11.5.2007 21:34:05   
nanica
a hočte mal novic od dveh oktobrk:

pri moci so precvikali kabel in so brez interneta, zasujte jo s smsji, da ne pade v abstinenčno krizo, prosim

pri naji78 pa imajo v nedeljo krst in so bizi bizi

po kresi se dan obesi

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16146
11.5.2007 21:35:02   
nanica
frrrr, a se boste že kopali? morje ima baje že dvajsetuser posted image user posted image user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16147
11.5.2007 21:43:35   
frrrr
altati, bomo uživali... še za vse, ki boste čez vikend doma ostali... ampak naslednjič, ko kam greste morate vrnit user posted image

muki, tebi nisem zaželela lepega dopusta! uživajte! pa naj Iva pridno papca!

Arabela, povej ali ima Pantleyeva kaj pri tem, da je Katarina tolk pridna?
men se je zdelo, da sva po prebrani knjigi full napredovala - bil mali veliko bolj zadovoljen, pa js sproščena... no, potem so bli pa prazniki, delo, skoz familija na obisku... temu je sledil prehlad in mali je začel vse skup mau izkoriščat, nisva več na isti valovni in s tem spet na začetku... že včeraj (razen današnjega pregretja) je bilo veliko bolje in sva se odlično razumela... drug teden bova pa spet furala en zadovoljen in kvaliteten odnos (upam) user posted image

nanica, pri tem Blaževem sranju ti pa kr mau zavidam... bi ga js tut rada fasala user posted image upam, da vročina čimprej porihta kar pač ima in zaradi česar se je pojavila! poljubčka Blažu!

beki, bravo za Tinkarino spanje user posted image ... pri nas smo še vedno po tastarem - na joški... potem pa v posteljico in čohanje kakšno minutko, da zaspi... brez uvodne joške bi bla pa kr kriza user posted image sicer en nameravam kam it, da me v času otrokovega nočnega spanja ne bi bilo doma, ampak če se pa sred noči zbudi, se bo pa moral tut na očka navadit... drug petek 3 prijateljice od skupno nas 5ih praznujejo in bi rada bila vsaj ene 4-5 ur odsotna (okrog 1ih se bom pa že privlekla domov user posted image )

ubožček mali... vsake tolk časa mi hoče baby phone raznest, tolk zakašlja... se mu sluz iz nosne votline mau zatakne user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16148
11.5.2007 21:49:02   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

jaz sem ga v Portorožu imela ce teden v tistih podaljšanih bodijih s kratkimi hlačkami in rokavčki. Upam, da več kaj mislimuser posted image  Tisti so meni tak cartkani.....
Tako da ga daš mirne duše v kratke rokave in hlačke, brez spodjega bodija. Oz. ne mirne duše- MORAŠ GA TAKO IMETI, DA GA NE PREGREJEŠ! In spokaj se končno že na morje, no, pa nehaj težit na RRuser posted image !!!!
HVALA SPET user posted image zjutraj gremo... danes še spimo doma, zjutraj pa takoj, ko mali odpre oči, pičimo... joj, bova morala zgodaj vstati user posted image zna vstat tudi 5:30 user posted image no, sej potem gre pa očka v službo, pa midva nazaj zadrnjohava za kašno urco
aja, tvoje bodije si pa predstavljam ja... full sexi so ja user posted image kot kopalke za moške izpred davnih let, a ne user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16149
11.5.2007 21:49:33   
psaša
Hvala vsem za čestitke. Sem se hotela že včeraj zvečer javit, pa smo imeli norišnico od 20.30-22.30H. Mali je jokal, po moje zobki.
Danes sem pa morala že zjutraj v službo, potem še malo v šoping in zapravila mnogo preveč evrov. Sem pa kupila gugalnico, mali je full navdušen, pa druge malenkosti, seveda vse za malega. Potem pa je prišla še sestra in me je pofarbala. Ko je mali zaspal me je čakala še gora cunj za zlikat, tako da sem uspela šele zdajle pridet pred računalnik.

Koliko je pa sedaj že bolnih? Vse bolezni hitro stran od naših otročkov.
Uživajte vse, ki greste na dopust.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  644 645 [646] 647 648   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  644 645 [646] 647 648   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kaznovanje otrok
binyy

Kako kaznujete svojega otroka (če stori nekaj,kar ni lepo,..koga udari,užali,kaj zlomi,..če je to potrebno)?

pošljem ga v kot (17%)

prepovem gledanje risank (21%)

ne dovolim mu najljubših igrač (8%)

posedem ga na stol cca. 10 min. (23%)

nikoli ga ne kaznujem (8%)

se zaderem nanj (23%)

Število vseh glasov: 207

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!