|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  618 619 [620] 621 622   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
5.5.2007 11:16:07   
psaša
no moci, pa sva ratale obe ilegalke

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 15476
5.5.2007 11:49:28   
altati
Gayči- a bo padel kak Bled v kratkem???? Meni se že lušta!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15477
5.5.2007 12:02:40   
Anonimen
No, zdaj sem pa sama na oktobru...sva s škratom malo pospravljala, jedla pirejčka (Maxica hvala za odgovor), sedaj se greva pa igrat, potem eno rundo oddremat in ven....danes bova uvajala drugi obrok GH, saj sva še vedno pri enem...upam, da nama uspe...

LP

< Sporočilo je popravil barby84 -- 5.5.2007 12:03:31 >

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 15478
5.5.2007 13:02:15   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: altati

takoj ko se neha tole aprilsko vremeuser posted image , mi že manjka D vitamina, pa so od Gaje kapljice zaničuser posted image

Kako ste pri vas?

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15479
5.5.2007 15:07:20   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

a gre še kateri kdaj na živce, da gre komaj v miru na wc, dedec pa lahko zabluzi pa 3 ure zamudi domov, pa se mu ni treba z nobenim dogovarjat?user posted image user posted image user posted image user posted image
aha... nimajo unga instinkta kot mamice... včasih se mi zdi, da kr mau pozabijo, da so očetje... me smo že zarad joške vezane na otročke, očetje so pač za smejanje in igro user posted image
no, sej včasih pa tut kaj koristnega naredijo - js sm se danes prav fino zjutraj naspala, ponoči sva pa izmenoma dežurala... od 4. do 7. ure je bilo pa lepo spanje... med 1. in 4. pa kr vsako uro enih 15 minut auf, pa vročine je imel 38.5 v ušesku tako, da nismo nič zbijali

drgač smo pa kakali user posted image user posted image user posted image sm mu danes poleg Plivita D3 dala še vetrovne kapljice in je ene 2 uri fino prdel, pol pa še tortico naredil user posted image koščki kuhane suhe slive so bli notr user posted image ali to pomeni, da še ni pripravljen?

kometi, ki vaše otročke uspavajo za celo noč, pa ljubljani kr preskočijo - gorenjska, dolenjska, štajerska že vsa razklana od kometov user posted image bravo Gaja, Matjaž, Tina, Katarina za spanje celo noč! user posted image

altati, XS je za otroke user posted image

moci, dobrodošla med ilegalkami user posted image sej je prav smešno že zgledalo, ko si bila cel dan prisotna user posted image
kako je pa kaj Zoja? še nahodna? mi smo imeli v sredo obisk in je mala 2x kihnila v Jašo, zdej je pa naš čist bogi user posted image

mi smo imeli pa danes za kosilo pizzo (dostava user posted image ) in svež paradižnik, samo narezan in osoljen... sej zdej ga pa že lahko jemo, a ne? vem, da mi je patronažna na začetku rekla naj se ga izogibam...
Jaša je pa imel dnevnega spanja danes šele 20 minut user posted image pa zdaj spi 10 minut... nosek ima čist zabasan, komaj diha, očke je imel že čist rdeče tolk je bil zaspan, a zaspat pa ne user posted image sva se z možem menjavala pri uspavanju, ker ga je vlekel dobro uro... no, pač nekdo je bil pri njegovi posteljici, ker drgač se je pritoževal, drugi je pa medtem kaj postoril po stanovanju... sva bla že kr pridna, samo rožic in stopnišča se morava še lotit user posted image   vse drugo prej user posted image

Arabela - js sm pa poskušala uno, da mu mau preden zaspi bradavico vzamem... enih 3x jo še hoče nazaj, pol kr zaspi brez... in se je začel sam odstavljat... se odklopi in stran obrne... no, zdej ga crkljam do konca, ko je ubožček in ima tk zabasan nos... ko bo pa ok, pa spet nadaljujeva...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15480
5.5.2007 15:11:30   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Dobro jutro. Mi smo pa danes spali do sedmih. Raje ne omenjam velikost mojih polnih dojk. Sicer prav zelo naspali se nismo, saj sva z možem pozno v noč še Borata gledala. To je to zaenkrat, lepo soboto.user posted image
js sm se tut zbudla kot krava molznica user posted image včer cel dan pristavljala kot nora... potem je pa ponoči 2x jedel, drgač pa sam jamral in kuhal... in ob 7ih je mau potegnil na eni bolj za žejo, pol ga je pa mož merkal, mami pa spala... ob 8ih sm se pa zbudla cela mokra - blazinice, modrc, pižama user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 15481
5.5.2007 15:19:38   
frrrr
aja, vse ki ste dobile regres - veselo zapravjanje!
js še ne vem kaj to je regres user posted image pa mož tut ne, čeprav je že dobro leto redno zaposlen - njihova firma zakon krši, ker jim ne izplača regresa, pa se pol še pritožit ne upaš user posted image

Evik - ti sporočim glede piknika, brez skrbi... ti le uživaj v delu in crkljanju z Matjažem.. pa javi nam vmes kaj kako ste...

moci - zafrkavam te glede pristonosti na RR... js sm raje med ilegalkami kot pa cel dan napisana v zgornji vrstici user posted image

psaša in Miha - bravo za lepo noč! user posted image in bravo za premikanje po tleh! user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 15482
5.5.2007 15:26:05   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

IZVIRNO SPOROČILO: altati

takoj ko se neha tole aprilsko vremeuser posted image , mi že manjka D vitamina, pa so od Gaje kapljice zaničuser posted image

Kako ste pri vas?

Stanje se izboljšuje....upam, da bomo jutri že ok.
Tdi meni že hudooo manjka D vitamina, pa en krog okrog jezera bi mi tudi pasal.....sva na vezi prihodnji teden, ok?????

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15483
5.5.2007 15:27:57   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

altati, XS je za otroke user posted image

a potem sem bila jaz leto in pol nazaj še otrok??????
Hvala frrr, za tako lep komplimentuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15484
5.5.2007 15:28:33   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Dobro jutro. Mi smo pa danes spali do sedmih. Raje ne omenjam velikost mojih polnih dojk. Sicer prav zelo naspali se nismo, saj sva z možem pozno v noč še Borata gledala. To je to zaenkrat, lepo soboto.user posted image
js sm se tut zbudla kot krava molznica user posted image včer cel dan pristavljala kot nora... potem je pa ponoči 2x jedel, drgač pa sam jamral in kuhal... in ob 7ih je mau potegnil na eni bolj za žejo, pol ga je pa mož merkal, mami pa spala... ob 8ih sm se pa zbudla cela mokra - blazinice, modrc, pižama user posted image

Jaz sem šla pa otroka ob 4h zjutraj priklopit, ker sem mislila da mi bo joška eksplodiralauser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15485
5.5.2007 16:02:20   
Anonimen
Album gotov...v podpisu si ga lahko ogledate...bo pa še kaj dodano...

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 15486
5.5.2007 16:43:47   
piskot
dan.

tale dez pa kar noce nehat. no se moram malo pohvalit. v bistvu moram moza pohvalit. martina je naucil spati doma (do zdaj smo cez dan spali samo v vozicku). in sicer gre z njim spat v posteljo, pa polozi ga na trebuh, mu da glavico postrani, pa dete zaspi. mami se je pa prej matrala 6 mesecev, pa ji ni uspelo. je pa res da je mami ponavadi cel cas studirala kaj vse bo medtem naredila, pa kok hitr bo zaspal. ati pa enostavno leze zraven, pa je.

mi se ponoci ne dojimo vec. se uspavamo vedno nazaj s cajem in crkljanjem. pa ni nobenih posebnih pritozb. tudi zjutraj cisto normalno je, ne kaze nobenih znakov sestradanosti. bomo videli, mogoce tudi enkrat dosezemo, da se ne bo vec zbujal.

frrr in altati cim prej se pozdravite!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15487
5.5.2007 16:47:17   
piskot
barby sem sla slikce pogledat. vas je pa pravi dec. pa vidim, da se igra v stajici. nas noce biti noter. jo imamo sicer samo pri babici, ampak do zdaj je zdrzal noter ene dvakrat po pet minut, pol pa alarm.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15488
5.5.2007 17:28:06   
frrrr
punce, pls helppp! kdaj začnemo zbijat vročino? cel dan že variira med 37,8 in 38,7 v ušesu... me je mau strah kaj bo ponoči. nosek zabasan, kašlja ne (se je očitno navadil sluz požirat). priporočate zdravnika? pokličem?

aja, pa že 3ič kakali user posted image sicer so to taki mali kakeci, skup sprijeti... sm bolj na uno tekoče čez celo plenico navajena user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 15489
5.5.2007 17:42:08   
piskot
frrr po mojem se zbija po 38.5. bi pa na tvojem mestu sla k zdravniku, da se pomiris ce drugega ne.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15490
5.5.2007 17:48:57   
piskot
je pa res da sem jaz bolj panicne sorte. tiste, ki so ze veckrat mame imajo verjetno vec potrpljenja s takimi zadevami.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15491
5.5.2007 17:55:51   
Anonimen
Frrrr, upam, da boste kmalu boljše...po mojem bi že lahko zbijala vročino...nisem pa strokovnjak za to...

LP

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 15492
5.5.2007 18:44:44   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

je pa res da sem jaz bolj panicne sorte. tiste, ki so ze veckrat mame imajo verjetno vec potrpljenja s takimi zadevami.

Jaz nisem ena izmed tistih.user posted image  Sicer če si merila v ušesku, se naj bi odštelo cca.0,2-0,3 stopinje, da je prava. Kar še vedno pride 38,5. Ne vem, vročina ima svojo funkcijo, s tem se telo brani pred eno stvarjo. Misliš, da je od prehlada? Počakaj še malo, pa če se ti bo zdelo, da narašča, daj eno svečko. S tem itak ne škodiš nič. Zdravnik sicer ne vem, kaj bi ti lahko povedal, pokličeš lahko, ampak dvomim, da bi ti lahko kaj pomagal. Naredi mu kakšno inhalacijo, prevri kamilice in ga daj blizu (pa ne preblizu, da se ne opeče!), pa naj vdihuje tisti zrak. Če imaš kapljice od olja 31 (Just), so tudi fajn. Naj bo stanovanje čimbolj vlažno, da bo lahko dihal.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15493
5.5.2007 18:56:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

barby sem sla slikce pogledat. vas je pa pravi dec. pa vidim, da se igra v stajici. nas noce biti noter. jo imamo sicer samo pri babici, ampak do zdaj je zdrzal noter ene dvakrat po pet minut, pol pa alarm.

Hvala...user posted image  Saj naš tudi ni ful rad notri, če ni dobre volje, drugače če je pa dobre volje se pa ful zaigra notri...

LP

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 15494
5.5.2007 19:15:38   
altati

punce, pls helppp! kdaj začnemo zbijat vročino? cel dan že variira med 37,8 in 38,7 v ušesu... me je mau strah kaj bo ponoči. nosek zabasan, kašlja ne (se je očitno navadil sluz požirat). priporočate zdravnika? pokličem?

aja, pa že 3ič kakali user posted image sicer so to taki mali kakeci, skup sprijeti... sm bolj na uno tekoče čez celo plenico navajena user posted image

frrrr- daj mu jo zmeri v ritki, z normalnim termometrom (digitalni ali živosrebrni) in odštej 0,5 stopnije.
Če pride čez 38,5 zbijaj!
Ušesni pri tako malih lahko zeloooo lažejo.
Ker ni nujno, da zadaneš pravo mesto.
Pa hitro okrevajte!

Jaz ne bi hitela k zdravniku, vsaj ne nujno danes! Razen, če ne bi jedel, če bi bil čisto labilen....če imaš doma svečke, počakaj do jutri!

< Sporočilo je popravil altati -- 5.5.2007 19:17:43 >

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15495
5.5.2007 19:18:48   
altati
Piskot- user posted image  za nov avatar! Martin izgleda pravi dečkouser posted image !

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15496
5.5.2007 19:19:02   
moci
jaz bi mu dala pred spanjem vseeno malo calpola, da bo lažje spaluser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15497
5.5.2007 19:22:05   
altati
barby- luštne slikice in fletkan dečkouser posted image ! Pa mami in ati tudi, sevedauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15498
5.5.2007 19:25:34   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

jaz bi mu dala pred spanjem vseeno malo calpola, da bo lažje spaluser posted image

Vročina je znak da se telo bori  in je takrat potrebna in prekmalu je zbijati ni zdravo oz. kvečjemu škodljivo! Bolje dati malo kasneje in nikakor ne preventivno za boljše spanje. Zdravila so zdravila, vplivajo tudi na jetra in še kaj in to nikakor pozitivno!
Jaz je npr. Tii ne dam nikoli prej kot pri 39 stopnijah.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15499
5.5.2007 19:32:52   
Lu
Ojla!

Imam samo 5 min ker že moj in Maja prideta nazaj od babi in dedija.

Tian danes kašlja. Ima suh kašelj. Je siten. Upam, da se nam ne obeta kaka bolezen.

Altati kako ste vi?

Frrr držim pesti, da se stanje umiri.

Jutri gremo pa na en roj. dan. Jupi spet bo torta. Ampak v pon. z mojim začneva shujševalno. Jaz bom delala še pilates, ker tale moj vampek samo raste. Sem si pa včeraj kupila nove kopalke.user posted image user posted image Do poletja je treba še kako kilco dol spravit.

Barby a to ga imaš kar v prenosni posteljici ali je stajica touser posted image Mal sem zmedena.

Ilegalke. A zdaj smo že vse user posted image user posted image

Muki kako je bilo na žuru?

Midva greva pa 12. na en poznopopoldanski piknik. Imata dva kolega dekliščino in fantovščino skupaj. Pa še nič ji ne bomo mogle ušpičit madonca. Eh. Kaj sem bom že spomnila. To sem jaz.user posted image Vedno nekaj mora dogajat.

Glede nočnega ( sem najprej napisala nožnega user posted image user posted image user posted image )dojenja. Sploh ne vem kako bi počasi nehala. Ker mali v bistvu sploh ne je, ampak se samo pocrklja. In ko bomo šli 26. na poroko bosta oba v varstvu in me kar malo skrbi kako bo ponoči, ker mali ne mara flaše. Jah če bo kriza bova z mojim pobrala šila in kopita in šla domov. Ampak sem optimist in upam, da temu ne bo tako.user posted image

@lina kako je Jure? Pridna ko vrtičkaš. Jaz sem letos prvič naredila eno gredico. Mi jo mami renta user posted image Ampak sem bila 2 dni nazaj tam pa je kar dosti plevela gor. Bo treba it malo poštimat. user posted image

moci. Kako je z piknikom? Kaj pa če bi se zmenile mogoče za po dopustih? Mislim konec avgusta mogoče??? Ne vem. Povejte.

vava kje pa ste to na Kolpi? Mi smo bili dosti v Ziljah. Je res zelo lepo.

Zdaj pa letim.

Odkar je moj doma je rač. non stop zaseden. Ampak vam prišepnem da je v načrtu notebookuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa res.

čau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  618 619 [620] 621 622   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  618 619 [620] 621 622   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Ime
lenca8

Ime za punčko

Alexa (33%)

Fiona (44%)

Lety (23%)

Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!