Pikabu
|
Lep pozdrav še od nas. Smo sami doma, ati je moral v službo. Mami je na glavo, pa nič nisem pila. No ja, saj ni tako hudo. Nekaj čudno sem utrujena, pojavila se je moja M, končno, na srečo. Sem se skoraj že spravljala test delat, ker so bili eni čudni znaki. Bomo mogli biti vseeno malo bolj pazljivi. Maks že spi svojo prvo rundo, Ema gleda risanke. Ko se Maks zbudi, bom šli gledat, če je od agencije poslovalnica danes odprta, da gremo morje plačat, potem pa mogoče še malo v Hoferja pofirbcat, ker že dolgo nisem bila. Ati pa upam, da pride danes malo prej domov, popoldne ju dam pa njemu in se grem naspat. Me je danes "kregal", zakaj ne hodim prej spat, ker sem zjutraj potem vsa tečna, ker se maledva tako kmalu zbudita, pa ne morem. Tudi če grem prej v posteljo, ne zaspim. Aja, sem pa ful vesela, da je moja prišla, da bom naslednji teden frej in se bom normalno lahko kopala. Malo sem se pa namreč bala, da bi jo imela ravno, ko bomo v Čateških toplicah. Komaj čakam, čez en teden tak čas se bomo že vozili.... Uživajte, grem malo pospravljat, dokler lahko.