frrrr
|
moci, ni več pojedli Arabela, mogoče pa čez dan tolk malo je, da potem ponoči nadoknadi drgač pa mi vsaj 14 dni že samo v bodyju okol skačemo... pa vetrovko s sabo nosim, da mu jo lahk nataknem kadar piha, ni pa podložena in ni vroča kk se pa luštno kopate... mi še ne sedimo in to še ni izvedljivo... prava lepotička je vaša Katarinca altati, misliš, da mi bo pripadalo 30 minut za dojenje, če bo to moja prva zaposlitev? mogoče bo pa šlo glede na to, da me že zdej čakajo, ker sm rekla pred septembrom ni šans vidim, da kr uživate in počitnikujete naprej - super! piskot, kaj pa če je ponoči le žejen? ko smo uvedli kašico, je Jaša začel skoraj bolj pogosto jest kot prej... poskusi mu nekaj minutk po kašici dat še kaj za pit. js naredim kašico iz treh, včasih štirih žlic, vode pa verjetno mau več - vglavnem ni tolk gosto kot naj bi bilo, pa še ne poje vsega... potem čez dobro urco se pa še podoji in zaspi. grudice mu pa js pojem vn , ampak jih je bolj malo, ker dodajam žlice rižolina v vodo naša noč ok - nočni in jutranji podoj, spali do 7:45 (prvič odprli oči), 8:15 sem se pa zbudila in je mali spal ob meni naš dan - imeli obisk, ki je prišel pomagat delat in ni bilo časa za uravnajvanje Jaševega dnevnega spanja, pa je mali kr sam spal uro in pol 14 dni nazaj je bil naravnan na 30 minut na sprehodu danes nismo bili... smo samo balkona izkoriščali, pa kljub temu ni kaj manjkalo drgač pa smo po treh dneh KAKALI in nisem si mislila, da bom kdaj kaj takega videla... bil 1 uro v plenici - torej ni mogla bit pretirano polulana... mi smo imeli kosilo, Jaša pa čisto tiho v svoji posteljici... in ga dvignem, pa gledam nekaj moker... plenica na centi debelo namazana od začetka do konca, pa moker body, mokre hlačke in mokre nogavice... je bil cel projekt, da sva ga sčistila aja, danes smo papcali spet jabolko, kuhat sem dala pa 3 suhe slive zraven... pa čist mičkeno sem mu je poskušala zraven kašice dat, ampak ni bil kaj preveč zainteresiran... pol sm mu dala pa uno vodo za pit, pa je naredil ene 3 požirke... predvidevam, da ga je ta voda pognala zdej pa kopanje... lep večer in lepo noč, če se ne oglasim več...
|