|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  526 527 [528] 529 530   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
16.4.2007 20:00:47   
altati
Jaša pa nič več ne pade, ko sedi! Se vedno ulovi! In zdaj je caruser posted image ! sam sebi se dopade in non stop se zgovarja, kakšne vse glasove menja in frekvence...prav režimo se mu! Točno veš kdaj se krega, kdaj je vesel, kdaj išče pozornost....oh mucek naš maliuser posted image In fullll uživa na plavanju! Kar potapljal bi se, brca pa kot nor! Samo da zagleda bazen, kar vleče proti njemu!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13176
16.4.2007 20:15:29   
Evik
Punce hvala - men je full zoprno da  bi ga posiljevala. sicer pa daje v usta in žveči vse kar ni hranauser posted image morda bo tudi na hrano prešel. občasno mu dam list solate, s katerim se potem igra, pa košček jabolka...
najraje ima pa časopis, mobitel, plastične flaše, kemične svinčnike, polivinilaste vrečke...
no v četrtek pa se tudi jaz nameravam prikazati...
lepo se imejteuser posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13177
16.4.2007 20:19:41   
nanica
o evik super, da prideš, da ne bodo v družbi same "mlajše sestre" z dojenčki
mislim, da se na silo GH ne da uvesti. moj sin je za nekaj žlic rižolinota odpiral usta kot za stavo, ostalo pa je namazal na stol, mizo, prt in nase

by the way: a ste opazile tisto februarčico, ki je spet user posted image ? držim pesti zanjo, da bo vse ok

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 13178
16.4.2007 20:30:36   
Pikabu
Evo mene, vso naspidirano in s preluftano glavo. Sem si danes kupila rolerje in sva prej šla z Maksom, sama za Savo. user posted image Malo me je bilo strah, pa je šlo super. Zdaj sem pa čisto druga.... user posted image Čeprav me nekaj malega še skrbi, pa bo že bolje. Tole si zdaj privoščim vsak dan pod večer, prav paše. Zdaj grem pa še Emo dati spat, pa pridem nazaj. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13179
16.4.2007 20:49:33   
vava
Danes vas že cel dan malce prebiram in ugotavljam, da sem vas fuuuuuulll pogrešala. Sploh ne vem kako sem preživela ta čas, ko nisem "sodelovala". Kar takoj sem dobila nekaj nasvetov in idej glede gh in predvsem ugotovila, da nisem edina, ki težko spravi kaj v mala usteca. Z zelenjavo pa res še nisem poizkusila. Bom jutri.
Kako ste pa kaj z zobki? Pri nas še nič na vidiku.
A sedite pa že vsi? Nam je danes na fizioterapiji rekla, da smo super napredovali (s tem da nismo na počitnicah vadili prav nič?!?) in se vidimo šele čez en mesec. Glede sedenja pa je rekla, da moramo še ojačati trebušne in hrbtne mišice v ledvenem delu.
V četrtek računam na srečanje in komaj čakam, da vas vidim.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 13180
16.4.2007 20:49:42   
Arabela
Naša cvilačica in brbralka je omagala.. za njo bo kmalu omagala tudi mami..

Sladke spanje oktobrčki oktobrčice in mamice....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 13181
16.4.2007 20:59:14   
muki1
IN KAJ NAJ.....o fak, zdaj sem se pa resno zasekirala? Kaj če je kaj narobe z njo? user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13182
16.4.2007 21:03:00   
nanica
muki, o kom ti to? nič ne razumem

po kresi se dan obesi

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 13183
16.4.2007 21:05:15   
muki1
Nanica
Toliko smo se pogovarjale o tej teži, pa gor dol, pa še je ćas....zdaj ga pa zmanjkuje.
Iva bo v petek stara 6 mesecev in do takrat bi naj svojo porodno težo podvojila. Če znam seštevati je 3850 g krat dva 7700 gramov user posted image
Prejšnji teden je bila na pregledu, ker smo nehali z antibiotikom in sem jo stehtala...... 6600g s plenico. KAJ JE MOJ OTROK PODHRANJEN??????

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13184
16.4.2007 21:10:21   
nanica
aja, o hčerki govoriš

ne vem, kaj naj ti rečem.

saj vendar veš, kako izračunajo povprečje za tiste tabele: eni so lažji, drugi težji, večina pa vmes.
če je in je dobrovoljka in spi in teža napreduje, pravijo, da je vse ok
problem je, če teža ne napreduje in če ne mara jesti in ...

poskušaj se pomiriti ali pa pokliči P, mogoče second opinion, da se pomiriš
tvoj nemir čuti tudi Iva user posted image  saj bo vse v redu

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13185
16.4.2007 21:31:37   
muki1
Ja, saj imaš prav Nanica. Sem se že malo pomirila. Ker drugače nimam občutka, da je kaj narobe z njo..... pa mož je res bolj okostnjaške sorte, mogoče je po njem, ker starejša hčerka, je pa čist po meni postavo podedovala...je že na svet prišla s takim lepo okroglim trebuhom .

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13186
16.4.2007 21:38:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

cer.

ooo, barby84 iskreno se opravicujem, jest samo plonkam od drugih, komu cestitajo, pa pol se jaz. tko da GO VAL! VSENAJBOLJSE!

in kako se obnese tista vrvica za naslon? a dobis zraven tud prevleko za dez?

Vrvica se ful obnese. Men je cel voziček 1A! Sem ful ful zadovoljna. Pa tak mehak je...na mestu ga obrneš...noro! Žal prevleke za dež ni zraven. Bom šla jutri v Ariela, pa bom vprašala če jo imajo in jo bom kupila.

Joj babe men tolk net šteka, da bom kmal odnehala, ker se mi ga ne da čakat.
Upam, da me boste kaj pogrešale. Vam zjutraj še kaj napišem, preden gremo v Celje. A potem jutri res nobene ne bo v Celju? Škoda! user posted image

Altati in Jaša user posted image  čestitam za sedenje!!! Nam je tudi uspelo. Ga je tako luštn gledat, ko tako lepo sedi.

Muki1  tole se mi zdi pa res nizka teža. Pa ti pediater ni nič rekel? Jaz bi vprašala še kje drugje kaj mislijo. Samo ne se preveč sekirat, ker bo potem samo še slabše. Saj bo.

Evik naš tudi daje v usta mobitel, vse igračke...v glavnem vse kar doseže...sedaj doseže že ful stvari, ko se obrača in sedi.

Vava tudi mi smo te pogrešali. Glej, da boš večkrat z nami.

Mi je ful žal, da se vam ne bom mogla pridružiti v četrtek, ampak res ne bo zneslo. Naslednjič pa obljubim, da bova s škratom samo vaša. Bi vas pa ful rada spoznala, saj ste postale del mojega vsakdana. HVALA VAM VSEM!!!

LP

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 13187
16.4.2007 21:42:17   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Evik

Punce hvala - men je full zoprno da  bi ga posiljevala. sicer pa daje v usta in žveči vse kar ni hranauser posted image morda bo tudi na hrano prešel. občasno mu dam list solate, s katerim se potem igra, pa košček jabolka...
najraje ima pa časopis, mobitel, plastične flaše, kemične svinčnike, polivinilaste vrečke...
no v četrtek pa se tudi jaz nameravam prikazati...
lepo se imejteuser posted image

Evik, midva sva prej kao jedla rižolino z banano. To je zgledalo tako, da je na mizici imel kuhinjsko krpo in medtem, ko jo je hotel devati v usta, sem jaz izkoriščala trenutke in mu poturila rižolino. Kr neki.user posted image  Da ne govorim, kako dobre so nogavice, čeveljčki, mobiteli itd. Pri hrani pa take grimase dela, da se mi prav zasmili.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 13188
16.4.2007 21:42:21   
nanica
muki, zdaj sem se pa spomnila na eno sošolko s faksa, ki ima hčerko, staro dve leti, ima ima devet kilogramov. pa je povsem normalna punčka, nič presuha, nič rahitična, nič zamorjena.

jaz sem tudi imela pred prvim razredom sedemnajst kil, zdaj pa ne spadam več med suhce

upam, da sem pripomogla, da boš lažje spala

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13189
16.4.2007 21:45:32   
nanica
moci, a si se kaj učila? jaz sem se hotela začeti, pa mi je izginil kalkulator, mulc mi ga je skril, saj je to ena najljubših igrač

no, in ko sem našla kalkulator, me je skoraj minilo

ne, ne bom požrla besede, grem za knjigo in kalkulator, kar bo, pa bo, drug teden se neusmiljeno bliža

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13190
16.4.2007 21:45:42   
moci
arabela, bravo za kakca user posted image
pa govor. vauuuu. user posted image user posted image user posted image user posted image vavava  - mogoče pa vavo kliče user posted image

muki, lepo da si si končno čas vzelauser posted image

mis, čestitke za obletnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo praznujta user posted image user posted image user posted image user posted image

evik, kaj pa če bi mu gh dala preden ga dojiš? zoja je tud noče, samo če je lačna. jaz ji dam pred dojenjem

muki, super da pridete user posted image
iva je pa res precej lahka, no. čeprav zoja na pregledu pri 6. mesecu.user posted image dolga, lahka. ne vem, no. primerjaj s seznamom. meni je sestra rekla, da je pod črto. pa da žitarice redijo. polenta, riž. to sem ji dajala, pa se je zredila. zdaj pa čakamo kontrolo.

vava, mi škrbasti, nič ne sedimo, zdaj delamo vaje za sedenje. nam je na terapiji rekla, da se mora sama usesti.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13191
16.4.2007 21:46:36   
Anonimen
Nanica tudi jaz sem bila suhica (sem imela ne vem koliko let isto kilažo in so me skoz zbadali, ker so se same kosti vidile)...pa me sedaj poglejte...kar malce preveč se jih je nabralo...

LP

(odgovor članu nanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13192
16.4.2007 21:49:00   
moci
no jaz ji dam rižolino v stekleničko, eno uro pred spanjem. tako jo najlažje nahranim in edino tega res veliko poje. sem vprašala patronažno, pa je rekla, da je ok, če ji ne dam tik pred spanjem, da bi s stekleničko uspavala. bolje bi bilo sicer po žlički, ampak to bomo počeli, ko ne bo več težav s težo in slabokrvnostjo

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13193
16.4.2007 21:51:12   
moci
nanica, jaz sem plonkec delala user posted image a veš, da je kalkulator na računalnikuuser posted image user posted image samo izgovore iščeš. po mojem si blaža prosila, da ti ga skrije user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13194
16.4.2007 22:02:10   
piskot
barby84 si tok navdusena, da ga bom zdaj verjetno res kupila. hvala za info.

altati itak kava jutri. ze danes si me ignorirala user posted image

muki1 jaz se ne bi prevec sekirala, otroci so pac razlicni, ce pediatrinja ni nic rekla, je verjetno videti okej. tudi jaz sem nekaj casa tezila, da je martin presuh, potem mi je pa pediater rekel, da se mi tako zdi zato ker se nisem videla presuhega otroka. da bos pomirjena pa rajsi vprasaj se enkrat.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13195
16.4.2007 22:16:07   
moci
drage moje, vas zapuščam, ker ste dolgočasne user posted image user posted image nobena se noče z mano pogovarjatuser posted image
lahko noč

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 13196
16.4.2007 22:22:12   
beki24
MUKI- jst sem zdaj eno punčko spoznala- ob rojstvu je imela skoraj 4kh, zdaj pri 1 letu jih ima pa 8kg, pa je vse vredu z njo!!!!!!
Ne morjo bit vsi bajsiki kot je naša- ob rojstvu 2570, pri 6.mesecih pa 7200g- se vidi pa rada papcauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13197
16.4.2007 22:35:23   
nanica
moci, na laptopu nimam take tipkovnice, da lahko hitro tipkam, pa rabim tistega srednješolskegauser posted image

saj sem ga našla, so mi ga plački skrili, je bil na mizi, kjer sem ga iskala, pa ne videlauser posted image

ne, ne delam podiplomca, ampak kar eno šolo za zraven, še ne vem, kaj bom z njo, ko jo končamuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 13198
16.4.2007 22:56:06   
lucika
muki, meni je pediater gledal tabelo, in rekel, da je ok vse, kar je med 5200 in 8200. ker naš mali se je v mesecu in pol zredil za 150 gramov. pa ima tezo baje idealno, tak da...
nič bat, če kaj ne bi bilo vredu, ti bodo itak povedali. pa bo vse ok, boš videla...
pa še punčko imaš, to tud šteje,po moje...

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13199
16.4.2007 22:58:17   
muki1
Punce moje...hvala vam user posted image  user posted image  user posted image .
Kaj bi jaz brez vas?

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 13200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  526 527 [528] 529 530   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  526 527 [528] 529 530   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?