|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  492 493 [494] 495 496   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
10.4.2007 8:50:30   
mis
@lina, jutri pa plavanje. Greš? Komaj čakam. Jaz peljem....

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12326
10.4.2007 8:52:12   
mis
Ja, srečanje mislim da je 19. ob 11h. jupi! Spet vas bom vidla. @lina, bova šli skupaj?

Tisti teden bo pa nabasan... v ponedeljek plavanje, v sredo cepljenje, v četrtek srečanje, v soboto civilna poroka in dekliščina... Uf... bomo sfolgali...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12327
10.4.2007 9:02:21   
muki1
Jutro.

Računalničarke, kaj pomeni, če ti ob vklopu računalnik napiše  You may be victim of softwarw counterfeiting????

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12328
10.4.2007 9:03:55   
muki1
Matjaž in Luka, čestitam za pol svečke user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12329
10.4.2007 9:04:41   
Anonimen
joj muki jz tega ne vemuser posted image

sicer pa ja...tiste ki mate stajice..a jih kj dajte notri???

aja čestitke vsem ki prazujejouser posted image user posted image user posted image user posted image
pa dobro jutro seveda!!

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 12330
10.4.2007 9:06:08   
@lina
dobro jutro!

naša noč je bila pa ubijalska...ampak zaradi Jureta - rekla sem si, da bo danes in vse dni naprej Jure hodil ob 19h spat...včeraj popoldne ni spal, je zadremal v avtu za slabo uro...zvečer sta šla v posteljo z očijem šele ob 21h in pred 22h ni zaspal...ob 3.30 se je zbudil in je bil žejen, mu je šel mož iskat v kuhinjo, pa je šel za njim in se v dnevni sobi strmal, da bi on Nodija gledal!! Ob 3.30 zjutraj! Seveda je bilo dretje, ko ni bilo po njegovem....zjutraj pa cel kraval, ker se ni in ni mogel zbuditi, nič mu ni bilo prav, nobene hlače, nobena majica mu ni bila všeč...Grrrrr!

Matjaž pa - nimam pojma zakaj, ampak slabše spiva kot pred 3 meseci. Ko zaspi okrog 20h, se mi do 00.30 predrami nekako 2-3x in zažene celo histerijo, če mu poskusim uturit dudo...ko ga pa pristavim, zaspi v pol minute...user posted image  Čaj in flaška - ni govora, še v budnem stanju ne, da ne bi slučajno poskušala to ponoči!user posted image

Mis, plavanje jutri ja... se slišiva... Za srečanje pa mislim, da ne bo šlo, da greva skupaj, ker bom imela še Jureta s seboj...Lahko pa peljeva ena za drugo...user posted image  Jure ima potem v ponedeljek 23.-ega operacijo in ga bom en teden prej imela doma, da bo ja zdrav, da ne bo staknil kaj v vrtcu.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12331
10.4.2007 9:10:20   
tasha23
Ojla, prav fovž sem vam, da se boste spet vidleuser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 12332
10.4.2007 9:12:50   
Maxica
Dobro jutro. Mi smo pa danes spali kar do petih, spraznili eno dojko, potem pa spanje do osmih. Takrat je nekajkrat povlekel iz druge dojke, pa je bilo dovolj.user posted image
Za hujšanje sem jaz tudi zraven. Čeprav jaz bi raje tisto uro premaknila do 18h, ker hodimo tako pozno spat, da se zna zgoditi, da se mi želodec začne oglašati ob 22h, pol bom pa zvisela.user posted image
Pikabu, nikar tako ne podcenjuj sama sebe. Če že v štartu greš na to, da itak ne boš uspela zdržati, pol ne boš. Reci si, prepričaj se - Seveda da boš, saj si karakter. Si pa pusti odprto varianto, da pred user posted image  lahko poješ kakšen košček čokolade.
Pa recimo za to hujšanje eno obdobje, ne vem, en mesec, da bomo videle, če se kaj premakne, ker če se ne, pol je itak vseeno, če zvečer žvečimo.user posted image
Glede predloga od Mis pa tako - jaz sem bila en čas prav obsedena s tem hujšanjem in preračunavanjem kalorij, ampak se mi zdi, da je to še bolj dvorezen meč. Pol res tolk vpadeš v to, da samo še o hrani premišljuješ in pred sabo vidiš samo še tiste kalorije in se začneš sekirati za tistih 50 kcal, ki si jih dobil z jabolkom.user posted image  Seveda, strinjam se, da je fino, da pokuriš več kcal kot jih vneseš vase, ampak jaz se preračunavanja ne bom več šla, ker vem, da je ful težko potem. Kamor greš, sam nekaj preračunavaš. Ti na kakšen obisku ponudijo eno pecivo, ti pa računaš tam, a bo al ne bo itd. (Zase govorim, Mis, ne narobe razumet.user posted image )
Za srečanje torej drug četrtek 19.4.2007 ob 11h. Drži??? Bi bilo pa fajn, da se nekje v Ljubljani dobimo tiste, ki ne vemo točno, kam iti. Jaz bom sama z otrokoma, najverjetneje, sama pa nisem še vozila tja, tako da bi raje, da en pred mano vozi.user posted image
Pikabu, bravo za Emo. Da bi bilo čimprej pet ribic.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke Vava in Luka ter @lina in Matjaž za šest mesecev, pol tortice in pol svečke na tortici.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Arabela, a ti daš Katarini vsak dan suhe slive za prebavo? Jih skuhaš al kako? Mi smo spet zaprti, spet tretji dan, ko ni nič kakal. Moram iti v nabavo po suho sadje in hruške, to mu pomaga. Ampak potem ne vem, a naj vsak dan to je, pa naj bo to kar za en obrok, al kdaj naj mu potem kaj uvajam, pozneje al kako? Mati Altati?user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12333
10.4.2007 9:13:44   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Jutro.

Računalničarke, kaj pomeni, če ti ob vklopu računalnik napiše  You may be victim of softwarw counterfeiting????

Mož pravi, da nimaš original windowsov, nič hudega ni to.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12334
10.4.2007 9:15:18   
muki1
@lina, tudi naša Iva ga biksa zadnje čase. Noč je bila porazna. Če ne bi pri nama spala, bi jaz bila kot zombi, zdaj pa jo samo priklapljam in predevam z ene joške na drugo.

Tasha, kjer je volja, tam je pot. Če si šofer, če maš izpit, ti sploh ni problem iz Kopra do Ljubljane...ali odkod točno si? Jaz bom, če bom prišla, prifurala iz Prekmurja z dvema malima otrokoma. To je 2,5 uri brez postanka v najboljšem primeru. V najslabšem, sploh ne bom govorila, lahko tudi 4 ure. Pa še nazaj domov. Saj se sama sebi zdim malo nora, ko sploh razmišljam o tem.user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 12335
10.4.2007 9:17:53   
Arabela

Jutro.

Welcome to the club, Muki....
Tudi jaz imam "nove" "prešvinglane" windowse...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12336
10.4.2007 9:23:08   
mis
Ja, Maxica, se strinjam, da potem samo računaš. Ampak recimo da imaš zajtrk, kosilo in večerjo in tega ne računaš, ker to je neko povprečje. Pa recimo, da si računaš te dodatke. Recimo da se omejiš na cca 500 kalorij dodatkov. Mogočeuser posted image  Kaj pa vem. Jaz še vedno pravim šport!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12337
10.4.2007 9:23:29   
muki1
Maxica, hvala. Saj to je pa super, če ste ponoči tako dobro spali user posted image . Pa če kje za nameček še dojko izpraznil, ni se kaj za bat. Danes ga greš torej stehtat? Poročaj.

Pikabu, zdaj me je Maxica spomnila, sem pozabila pohvalit idejo o ribicah. Totalno noro dobro. Bom ob priliki posnemala, ko se bomo česa lotili. Za kakanje pa smo mi tudi imeli oblubljeno nagrado user posted image .

Mis, moj možek, ki laufa nonstop je tudi tak suhec, pa nonstop nekaj je, res nonstop. Pa zvečer si pred TV odpre čips, ali pa smoki in veselo hrusta, ponavadi še jaz kaj malega vzamem...samo jaz ne laufam user posted image . Ampak tako ekstremno s športom se jaz ne morem ukvarjati, kot se moj mož, ali pa kot ti opisuješ, da si plesala. Mi sploh ne znese, niti nimam volje. Bom raje manj jedla in zmerno telovadila. Jaz bom že zmagala, če mi bo vsaj to uspelo.

Altati, torej si ta teden bolj naša, ko si slamnata vdova. Bomo skupaj rinile do strani 500 user posted image , če meni računalnik ne crkne prej.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12338
10.4.2007 9:24:53   
tasha23

@lina, tudi naša Iva ga biksa zadnje čase. Noč je bila porazna. Če ne bi pri nama spala, bi jaz bila kot zombi, zdaj pa jo samo priklapljam in predevam z ene joške na drugo.

Tasha, kjer je volja, tam je pot. Če si šofer, če maš izpit, ti sploh ni problem iz Kopra do Ljubljane...ali odkod točno si? Jaz bom, če bom prišla, prifurala iz Prekmurja z dvema malima otrokoma. To je 2,5 uri brez postanka v najboljšem primeru. V najslabšem, sploh ne bom govorila, lahko tudi 4 ure. Pa še nazaj domov. Saj se sama sebi zdim malo nora, ko sploh razmišljam o tem.user posted image

vse lepo in prav, če imaš avto, če pa tega ni in potrebuješ še nekoga zraven, pa je še nekaj stvari, ki jih zdaj ne bi naštevala... tako, da žal res ne gre. ŽAL

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12339
10.4.2007 9:25:07   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

user posted image
Arabela, a ti daš Katarini vsak dan suhe slive za prebavo? Jih skuhaš al kako? Mi smo spet zaprti, spet tretji dan, ko ni nič kakal. Moram iti v nabavo po suho sadje in hruške, to mu pomaga. Ampak potem ne vem, a naj vsak dan to je, pa naj bo to kar za en obrok, al kdaj naj mu potem kaj uvajam, pozneje al kako? Mati Altati?user posted image user posted image user posted image

Ne, ne dam ji vsak dan... zdaj naprimer je dva dni ful švoh kakala... malo pa trdo... pa da ji pomagam sem ji danes dala suhe slive... jih malo skuham in spasiram... doslej jo je še veedno ful odprlo, je kakala še isti dan 2x... ampak ona tega ful malo poje, mogoče 3 žličke pa ji je pomagalo.. Ko pa nisem imela suhih sliv, pa sem ji dala kašico od sliv (Hipp) pa je tudi pomagalo, ali pa spet kuhane suhe marelice...
Pa nimam pojma kaj jo zapira?... dajem ji kašice od hippa ki kao mehčajo blato, pa kolerabo je jedla, cvetačo.. ful se izogibam banane in korenčka... mogoče pa jo je zaprlo nekaj kar je preko dojenja dobila user posted image ...
Jaz sem kar živčna kadar ne kaka, ker prej ko sva se dojili je bila točna ko urica... zjutraj po dojenju je bila vsaka plenica polna..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12340
10.4.2007 9:25:19   
mis
Tasha, ti maš 1 uro do Ljubljane. Tako kot jaz. Pa povprečno grem skoraj vsak teden v LJ. Tudi sama v polovici primerov.

Naša Tina tudi včeraj ni kakala. kdaj pa se paniko zažene? Zdej ko ni samo dojena. Prej se nisem sekirala...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12341
10.4.2007 9:28:27   
Arabela
Malo utrinkov z našega izleta...

Naša familiy

user posted image

Previjanje na prostem

user posted image

Tako pa spim tudi sede

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12342
10.4.2007 9:32:17   
Arabela
zdaj pa greva s katiko pospravljat, ker pri nas je bomba eksplodirala...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12343
10.4.2007 9:33:09   
mis
Arabela, lušni ste! Dej povej, a ma Katarina to rutko na glavi? Jaz sem ji kupila dve rutki, pa ji dam gor, se mi zdi boljš kot kapica, ker se bolj hladi, pa se ji skoz obračajo, pa pol ušeska ven gledajo...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12344
10.4.2007 9:42:14   
mis
Ja, še to sem pozabla napisat. Včeraj je moj ati kupu na e-bayu tiste pralne oreške. 5 kg za 30 EUR + poštnina. Če kera hoče... Se pravi cca 8 EUR na kilo. Eno al pa dve bom jaz obdržala, eno moja mami, če kera hoče lahko kupi kakšno kilco...user posted image  kot da bi o travi govorila... samo tam so verjetno bolj grami kot kileuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12345
10.4.2007 9:43:23   
mis
ljvhnj      łłg rfdzjbcvghjk

pozdravlja vas Tinauser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12346
10.4.2007 9:58:23   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Arabela, lušni ste! Dej povej, a ma Katarina to rutko na glavi? Jaz sem ji kupila dve rutki, pa ji dam gor, se mi zdi boljš kot kapica, ker se bolj hladi, pa se ji skoz obračajo, pa pol ušeska ven gledajo...

Ne tu ima kapico, ampak ta ima še posebej narejeno za ušeska.... ampak zdaj ko je bolj toplo pa imava rutico, ki ji res bolj drži....

Očitno še ne pospravljam...user posted image user posted image user posted image .. je pa mala zacumala.....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12347
10.4.2007 10:03:23   
Pikabu
Čestitke za pol svečke:

user posted image @lina in Matjaž user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image vava in Luka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12348
10.4.2007 10:09:54   
lucika
pozdravček.
sem sla vprašat zobozdravnico, kdaj lahko pridem enega zobeka pokazat, da me boli. pa je rekla, ja takoj. aaaaa. sem malega parkirala ob stol, in je vriskal, baloncke delal, pogovarjal se..mama pa umirala na stolu. me je bolel zob zdaj par dni, pa mi ga vrta, jaz pa nic ne cudim. sem rekla, uvav, tole je pa super. pa ni bilo. imam gronolom pod zobom; mi je tak lepo z onimi iglicami not žokala, sem ji skor stol zlomla, tak me je bolelo. vse primerjam zdaj z porodom, pa mi je bil porod bolj prijeten:)

a je vam ze tudi tako vroce? meni sploh ni vec prijetno, v stanovanju mi je ze prevroce. zdaj bom pa spet samo cakal, da pride jesen. sem smotana, ne? namesto da bi se veselila..sam ko je meni vroce, mi je ful prevec, no. bolj kot ostalim:)

dieta? ja, tudi midva se dogovarjava. sam joj, kdo bo pa pojedu sladkarije, pa potico, pa ...? sam vam vela, ko iamte po par kilc. jaz sem pa res kriminalka. 30, najmanj, jih rabim dat dol. pa sem gledala diete..ena je z rizem, je kr ok, al pa ta zeleni slap. samo me skrbi, da bo vse skupaj zaman. sem ze zacela enih 300 diet, pa imam zdaj najvec kol v zivljenju. no, prej jih je bilo se vec, ko je bil aidan not. zdaj se mi je pa vrnilo, ko sem se po porodu hvalila, da je slo dol se vec ko gor. pa se je stanje kr popravilo.
samo, zdaj ko bo pa treba kake kratke rokave gor dat, pa se kaj manj, me je pa kr groza...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12349
10.4.2007 10:30:51   
Pikabu
Sem mislila, da se ne bom mogla nič oglasiti, pa Maks še kar spi (več kot eno uro user posted image , ne vem, kaj mu je).

Pri nas je pobarvana še ena ribica. Sicer ji je čisto malo ušlo, ampak res malo, potem je pa takoj prišla povedat, da gre lulat, tako da ribica je vseeno, postelja ni bila mokra hlačke čisto malo. Ji je pa res všče to z ribicami in se bom tudi v drugih primerih poslužila česa podobnega.

Hujašnje
: ah, ja... Jaz še kar tuhtam. Se bom verjetno šla eno blažjo obliko 90 dnevne, pomeni, da kosila ne bodo vedno prava, ostalo se bom pa poskušala držati. Tehtala se bom pa v četrtek, ker se vedno na ta dan. Drugače bo pa pri meni zagotovo po 18. uri, ker mož hodi okoli 17. ure domov, pomeni, da ne bi mogli skupaj jesti, to se pa tudi ne grem. Kakšen dan bo pa verjetno po 19. uri. Ta bo zadnja, ampak res zato, da lahko vsi skupaj jemo.

Altati, uživaj v začasni samskosti. Mene tudi to čaka naslednji vikend, na srečo samo vikend, čeprav še vedno iščem varinato, da bi šli z njim. user posted image

Maxica,
se čisto strinjam s tabo. Mene tudi začne potem vse obremenjevati, pa potem samo ramzišljam, kako sem uboga, česa vse ne smem, potem pa v tistem smiljenju sama sebi zmečem vase vse, kar mi pod roke pride. user posted image Jaz bom pri sladkarijah pazila to, da se ne nažrem, ampak da delam tako, kot sem med sladkorno, toliko, da dobim okus v usta.

Srečanje:
jaz čisto potiho upam, da mi uspe moža prepričati, da gre tisti dan z avtom na servis in nas spotoma odloži v ZOO-ju, je pa vse odvisno od njegove službe. Sicer mi pa tudi ne diši preveč vožnja, če bom morala sma voziti, ampak če pride muki s tam gor, pa Arabela, pa še kakšna,... potem sploh ne bom komplicirala. "Počasi in varno!", reče Nodi. user posted image user posted image user posted image

Glede spanja bom raje tiho. Smo pridni, edino zjutraj bi mami takooooooo rada kakšno minuto dlje poležala, pa bi oba že kar ob šestih vstala. user posted image

Arabela, vi ste pa res uživali, mala še posebno. user posted image user posted image user posted image Pa prav fletna družinica ste. user posted image user posted image user posted image

Lucika, dobro, da je sedaj mimo, tako bi se pa sekirala in se bala, kdaj bo končno prišlo, da boš rešena zobarja. Mene je tudi ful strah, pa jaz imam še probleme s čeljustjo in težko dlje časa držim odrta usta in imam vedno paranoje, kako bom preživela. Glede diet je pri nas isti problem: kdo bo vse pojedel? Meni je tudi ful težko, ker vem, da bi si morala cel koncept prehranjevanja spremeniti, ampak na žalost tak tempo življenja ne dopušča. Meni bi zdaj šlo, ko sem doma, ko bom pa enkrat v službi, ni šans, možu pa še manj.

Zdaj se je pa Maks zbudil. Gremo k moževim staršem, ker imam spet vaje za nastop v šoli.

Lep dan vsem, uživajte v sončku.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  492 493 [494] 495 496   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  492 493 [494] 495 496   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?