|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  483 484 [485] 486 487   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
6.4.2007 23:01:24   
moci
ah, @lina, mene s potico ne moreš premamit user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 12101
6.4.2007 23:03:34   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

... zjutraj gremo pa prikolo posavit na morje... ampak verjetno pridemo mi kr nazaj zvečer, ker je mogoče še mau premrzlo za v prikoli in bi morali imeti kalorifer prižgan in posledično bi bil suh zrak... mogoče pa kompliciram, no nism 100% prepričana, da bi šlo brez kakšnega prehlada... bla bla...

frrrr, en topel žakelj za spanje in kaloriferček...tako hudo suh zrak pa spet ne more bit, ne vem nouser posted image  

morje, kje si, jaz te komaj čakamuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 12102
6.4.2007 23:04:39   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: moci

zakaj ne? si prepričana? glas ljudstva?user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12103
6.4.2007 23:15:08   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

zakaj ne? si prepričana? glas ljudstva?user posted image

klic v siliuser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 12104
6.4.2007 23:16:44   
moci
drek. tale avatar pa ne bo v redu user posted image
sam zdej grem spat. glejte to umetniško delo, bom jutri popravila.

vam samo še fotke pripopam:
user posted image

voznica viličarja:
user posted image

in voznica avta:
user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12105
6.4.2007 23:53:18   
frrrr
Pikabu, js imam pa tak klobuček, bombažen... ne vem kk naj ti ga opišem, tak za na safari user posted image je pa črne barve in ga poleti na morju nosim tudi, ko imam oblečeno krilo,...

ojej, altati, tut js si te težko predstavljam v mirovanju - že 10 dni, kaj šele 2 meseca in 10 dni user posted image no, pa le veš kaj mu ponudit, če mu ostala GH ne bo teknila user posted image upam, da bo vse ok z Jašo.

prejšnjič je gaya nekaj omenjala čokolado med dojenjem - če je mamica veliko poje, je otrok do 1. leta ne sme user posted image ... gaya, že veš kaj več o tem? katera druga mogooče?

škorpijonček, mi tut gremo na Pag, zadnji teden junija
GH - riž in koruza naj bi bila brez glutena... rižolino za z vodo mešat je pa od Milupe, men patronažna te kašice svetovala, pa Jaša ima tut kr rad rižolino.

borovnicka in Tjaš - ČESTITKE za pol leta user posted image user posted image user posted image oglasi se kaj, borovnicka, ker te pogresamo...

muki, men je tut vseeno kje sm, sam da sm na morju user posted image un zrak mi full paše...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12106
6.4.2007 23:54:50   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Frrrr, mene si pozabila user posted image

A bi bilo težko napisati vsaj...muki, ti se pa ****i? user posted image
hihi hihi... pa čak no, vmes sm z obiski klepetala... ne morm tašče kr same pustit, js pa za računalnikom user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12107
6.4.2007 23:57:03   
frrrr
moci, kaj se je pa zgodilo s tvojo Zojo? tl čudno zgleda tvoj avatar user posted image

moci, @lina.... če bi šli samo, bi šlo... da nas je pa 5 v prikolici, bo pa verjetno kr presuh zrak user posted image ne vem no... ma, bom zjutraj vidla... zaenkrat sm še za jutri dol in nazaj...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12108
6.4.2007 23:57:53   
frrrr
lepe praznike! pa lahko noč...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 12109
7.4.2007 0:00:09   
frrrr
barby84 - evo zate...
pa škorpijonček, kaj je zdej to, da še nisi vpisana?
lucika? muki? amazona?

SREČANJE MORM VTURIT DALJE NA NOVO STRAN, DA NE KATERA SPREGLEDA user posted image

Tako, zdaj pa resno!
kdaj srečanje?
Katere ste za:

1. 16.april ob 11h
Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, Pikabu, muki, naja78, moci, tasha23, viv, altati, piskot, gaya

2. 19.april ob 11h

Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, mis, @lina, Pikabu, muki, naja78, moci, Psaša, Evik, viv, altati, piskot, gaya, vava

Prosim, kopirajte moj post in se podpisujte pod 1. ali 2. varianto! ok???????

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 12110
7.4.2007 5:55:23   
tasha23
jutro, a sem prva? JA? user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 12111
7.4.2007 6:19:48   
tasha23
Še enkrat dobro jutro. Izkoristim trenutke, ko moja dva moža spita. Zadnji teden sem imela zeloooo pester in sem bolj malo sledila RR-ju ( ni bilo časa user posted image ), danes pa me je moj prekrasni sonček zbudil ob 4.45 (klepetalo se mu je user posted image user posted image ) Ker spi na trebuščku in je pokrit s kovterčkom (tako pa ne vidi vrtiljak nad sabo, razen če steguje vrat) sem ga obrnila na hrbet,da se še malo sam igra v posteljici... jaz se spet vležem in čez nekaj minut ga slišim kako čudno praska po jogiju: mali se je obrnil sam na trebuh in  praskal po zaščiti, kjer sem mu narisala Winnie the Poohuser posted image .
Se je pa celo noč nekaj premetaval in 2X skoraj sprožil alarm od Angel care (pravim skoraj saj preden začne alarm zaprav tuliti stva 2 opozorilna kratka piska)
V glavnem, ta teden smo imeli izredno lepo vreme in sva z Gaelom veliko bila zunaj. Jaz sem poleg tega začela mojo telovadbo in Gael plavanje, pri katerem mali uživa 100 na urouser posted image :
user posted image
user posted image
user posted image

Aja pa na krst se pripravljamo... user posted image  to me je pa razkurlo: če hočem krstit otroka moram na predavanja, ki so prve 3 torke v mesecu ob 20.00user posted image user posted image user posted image user posted image , HALOOOOO pa kakšen urnik je to? Jaz takrat malega spat dajem!!!! KO sem vprašala zakaj tako neumen urnik, sem dobila odgovor,: 'starši so hoteli tako, ker jim 18.00 ni odgovarjala, češ da je prezgodaj?????''

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 12112
7.4.2007 7:35:10   
Arabela
Dobro jutro!

Pri nas vsi še ajajjo, mami pa je seveda že auf....

Punce vsaka čast da pečete in pospravljate.... midve se z malo samo potepava, za jpraznike pa se bomo  tako samo povabljali, najprej k mojim staršem nato pa še k atijevim.... jajčka pa bomo danes vsi skupaj barvali...

Mi gremo tudi na Pag na morje... 29.6.-9.7..... v camp Novalja... a se bomo glih zgrešili Frrr?... Škorpijonček, kdaj greste pa vi?
Jaz komaj komaj čakam.... še bolj pa komaj čakam te prvomajske praznike, ker bo naš ati od 27.4 do 3.5. z nami... ga z malecko ful pogrešava ker ful dosti dela....

Mislim da je o tem že tekla tema, ampak katero kremo za proti soncu uporabljate? Mene kar skrbi to sonce, ker imam malecko dosti v kenguruju, pa ni zaščite od sonca....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 12113
7.4.2007 8:27:41   
Maxica
Dobro jutro. Počasi se odpravljamo v bazen, no, ne še tako zgodaj, sam preden se vsi poštimamo, pa pojemo, je treba kr res prej vstat.
Altati, o moj Bog, sem si mislila, ko sem prebrala tvojo dogodivščino. Mene bi kap. Resno. Jaz res upam, da ne bo nobenih reakcij na karkoli v tisti čokoladi. Sicer pa, nekje je treba začeti, pa se je Jaša odločil, da bo preskočil sadje, zelenjavo, meso in juhce, bo raje kar na posladek šel.user posted image  A Tia ga pa ni videla ali ni vedela, da ne sme?
Frrrr, kakšno fajn uro si si izbrala za objavo posta - 22:33:44.user posted image
Kremo za sonce moram tudi jaz nabavit, včeraj je bilo res noro, tako da sem Lana skrivala z vsem mogočim pred soncem. Bom pa kar od Nivee vzela, imam dobre izkušnje.
Pikabu, ne vem, čepic pa ne nosim, ti ne znam svetovati.
Tasha, videti je, da ste v bazenu uživali. Super.user posted image
Moci, super obvladate vi že vožnjo avta in celo viličarja. Hehe, kva je luštna.user posted image
Škorpijonček, tiste naše kašice so vse za zmešat z mlekom, zato jaz raje vzamem od Milupe, ki že vsebujejo adaptirano mleko noter, pa daš samo še vodo, pa je. Priporočam.
Borovnička in Tjaš - čestitke za pol tortice.user posted image user posted image user posted image
Frrrr, če si se že Bajagi odpovedala, se pa vsaj morju ne. Saj po moje je dol pa že fajn toplo. Če bo pa suh zrak, ga boš pa malo večkrat podojila, pa bo. Ne kompliciraj. (Pravi komplikatorka z veliko začetnico.user posted image )
Muki, ti se pa ****i.user posted image user posted image
Lepo soboto in čim več pisanih pirhov, sladke potice in za mesojedke, slastne šunke. Jaz si bom pa košček čokolade privoščila, zaslužila sem si jo.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12114
7.4.2007 9:11:50   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Altati, o moj Bog, sem si mislila, ko sem prebrala tvojo dogodivščino. Mene bi kap. Resno. Jaz res upam, da ne bo nobenih reakcij na karkoli v tisti čokoladi. Sicer pa, nekje je treba začeti, pa se je Jaša odločil, da bo preskočil sadje, zelenjavo, meso in juhce, bo raje kar na posladek šel.user posted image  A Tia ga pa ni videla ali ni vedela, da ne sme?

Tia ga ni videla...Žal!
Čokolado preživeli, kakali normalno, pikic ni, čokolada uvedenauser posted image .

Imam obisk. Ravnokar!
Taščo in tasta.
SEm se galantno umaknila na RR. Tu imam več prijatljic, kot trenutno v stanovanju.
Sta komentirala, ko sta prišla čez vrata, če imam novo frizuro, pa sem samo komentirala, da je že zelooo stara, samo njih ni takooo dolgooo bilo.
Potem sem pa spokala v drugo sobo.

Zdaj pa že slišim Jaša, da me kliče....le zakaj? najbrž ne pozna starih starševuser posted image

se še javim......sem se odločila, da bom jezik držala za zobmi. Pa da vidimo, če mi uspeuser posted image .

Veliko pirhov, lepe praznike, dobro potico.....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12115
7.4.2007 9:19:23   
Pikabu
Nimam časa brati, bom zvečer, pa res upam, da ne bom preveč utrujena, da bi še kaj komentirala.

Samo to sem vam prišla povedat, da je Maks dobil svoj prvi ZOBEK. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa hitim naprej pospravljat, jajčka pa barvata ati in Ema. Ju grem še malo poslikat.

Lep dan vsem.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12116
7.4.2007 9:32:02   
@lina
Altati, bravo za čokolado - Jaša že ve, kaj je prava stvar! Pa naj ti obiski čimprej minejouser posted image user posted image

Pikabu, bravo za prvi zobek user posted image user posted image

Tasha, ampak Gael je res tako velik fant! Kar se pa ure tiče - adijo pamet? A ti starši, ki so to uro predlagali,  šolarje krstijo ali kaj? 

Arabela - krema za sončenje  - Nivea, mislim da več kot faktor 25 nismo nikoli uporabljali.

Moci - a Zoja že tako samostojno sedi - gledam sliko v viličarju? Naš bi se ziher prekucnil na nos ali na stran!

Mi gremo tudi na Pag, ampak avgusta, v Novaljo!

Uživajte!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12117
7.4.2007 9:44:10   
Anonimen
Bok punce!

Evo se tudi jaz javljam. Naš ati danes prvič ni spal doma odkar se je škrat rodil in sva oba nemirno spala. Sva se trikrat zbudila. Hvalabogu, da pride ati zvečer domov.
Je pa naš škrat zjutraj poštudiral, da lahko da nogo v usta in sedaj je to nekaj najbolj zanimivega. Poleg tega, da v akvariju ribe plaši, prijema zavese in jih daje v usta ter prime za kljuko na omari in omara se odpre. Je pravi mali raziskovalec.
A že kdo od vaši sedi? Našga še kar zanaša, tako da še nekaj časa ne bo sam sedel (vsaj zdi se mi).

Pikabu, bravo za zobek.

Altati, bravo za čokolado.

Mi bomo pa spet korenčkovo kašico malicali - upam, da danes uspešno, ker včeraj smo pljuvali, prej je pa tri dni lepo jedel.

Da se še pohvalim - dobili smo avtosedež (Maxi Cosi Tobi). Upam, da je res vreden svojega denarja. Vam bom sporočila, kako se ga namontira - če ga lahko ženska sama. Upam, da mi uspe.
Uživajte.

LP

< Sporočilo je popravil barby84 -- 7.4.2007 9:45:17 >

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 12118
7.4.2007 10:03:28   
muki1
O Pikabu, čestitamo Maksu za prvi zobek user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Zdaj bo pa grizel user posted image .
Pokrival za glavo pa maš toliko, da boš ziher našla kaj priomernega tudi zase. Jaz sem pred kratkim gledala, imajo res ogromno tega. Meni osebno je bil najbolj všeč takšen ribiški klobuček, oziroma take oblike je bil, kot tiste ribiške kape, s tem, da je bil pleten, kot slamnik, pa ni imel sploh tistih krajcev, kot jih imajo slamniki. Se mi je zdel tak univerzalen, športno eleganten.
Ti pa svetujem, da svoj problemček napišeš na forum lepota in moda, tu na RR. Ti bodo punce sigurno nalimale slikic in linkov, da boš 100% kaj našla, ker ene prav uživajo v tem, da kaj takega svetujejo. Pa bo volk sit in koza cela, tebe pa od sonca ne bo glava bolela user posted image

Altati, me veseli, da je korenjak prenesel čokolado po moško user posted image . Pa upam, da boš preživela.

Pri nas pa ne bo potice. Sem mai rekla, da naj za nas sploh ne peče, ker bi potem spet 3/4 sama požrla. Mi tega sploh ni treba.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12119
7.4.2007 10:04:17   
muki1
Maksica, a da si zdržala 40 dni brez čokolade? Bravo punca...čestitam user posted image  user posted image  user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12120
7.4.2007 10:27:07   
štorkljica

ajda - a nima glutena? user posted image men so rekli, da od žit do 8. meseca samo riž in koruza, ki sta brez glutena. sicer preden mi pridemo do preizkušanja žit, bomo že 8. mesecev stari user posted image

Ajda ni žitarica ampak spada v skupino isto kot je rabarbara, torej je zelenjava. Piše pa tudi gor na škatlici BREZ GLUTENA.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 12121
7.4.2007 10:31:51   
štorkljica
BRAVO MAKSuser posted image user posted image user posted image user posted image  pazi da ne boš preveč mamice grizeluser posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 12122
7.4.2007 10:35:48   
štorkljica
Jaz mam eno idejo glede seznama, kaj pa če bi poled vseh podatkov o višini in kilaži dodali še stolpec PRVI ZOBEK in bi tam pri vsaki pripisali zraven pri vsaki datum kdaj je dete dobilo prvi zobek. To bi blo samo za prvi zob ne za celo zobovje. Kaj pravite? Samo ideja...

Neposredna povezava do sporočila: 12123
7.4.2007 10:40:03   
piskot
dan.

cestitke tjasu za pol leta!

cestitke maksu za zob!

torej, nase deljeno spanje ni obrodilo sadov. ob devetih je sel spat, v dnevni sobi. ob polnoci se je zbudil. ga je ati miril, mu dal caj, dudo. martin je kakih 20 minut cmeral, potem je pa mami, ki je bila v spalnici prisla ponj. in je jedel, na obeh straneh. fant je bil res lacen. potem je ob 3 podrl kupcek z malo jokcanja, pa potem jedel spet ob 4:30. vse lepo in prav, ce bi mami medtem spala, pa nisem mogla spat. aaaaaaaaaaaaaa.

no danes je ati prevzel sprehode, tako da bom malo pocivala, da bom zvecer lazje zaspala.

vceraj sem mu dala rizevo kasico. tako mu je vsec, da se kar trese. koliko mu je pa lahko dam? zdaj sem mu jo dala dve jedilni zlici, zmesani z vodo. a mu lahko dam vec?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 12124
7.4.2007 12:55:33   
viv_

piskot, altati, mis, a ve ne perete z oreščki? 

JEst tut ne... Ampak razmišljam mal da bi. Kje se kupijo te oreščki?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  483 484 [485] 486 487   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  483 484 [485] 486 487   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?