Maxica
|
Dobro jutro. Počasi se odpravljamo v bazen, no, ne še tako zgodaj, sam preden se vsi poštimamo, pa pojemo, je treba kr res prej vstat. Altati, o moj Bog, sem si mislila, ko sem prebrala tvojo dogodivščino. Mene bi kap. Resno. Jaz res upam, da ne bo nobenih reakcij na karkoli v tisti čokoladi. Sicer pa, nekje je treba začeti, pa se je Jaša odločil, da bo preskočil sadje, zelenjavo, meso in juhce, bo raje kar na posladek šel. A Tia ga pa ni videla ali ni vedela, da ne sme? Frrrr, kakšno fajn uro si si izbrala za objavo posta - 22:33:44. Kremo za sonce moram tudi jaz nabavit, včeraj je bilo res noro, tako da sem Lana skrivala z vsem mogočim pred soncem. Bom pa kar od Nivee vzela, imam dobre izkušnje. Pikabu, ne vem, čepic pa ne nosim, ti ne znam svetovati. Tasha, videti je, da ste v bazenu uživali. Super. Moci, super obvladate vi že vožnjo avta in celo viličarja. Hehe, kva je luštna. Škorpijonček, tiste naše kašice so vse za zmešat z mlekom, zato jaz raje vzamem od Milupe, ki že vsebujejo adaptirano mleko noter, pa daš samo še vodo, pa je. Priporočam. Borovnička in Tjaš - čestitke za pol tortice. Frrrr, če si se že Bajagi odpovedala, se pa vsaj morju ne. Saj po moje je dol pa že fajn toplo. Če bo pa suh zrak, ga boš pa malo večkrat podojila, pa bo. Ne kompliciraj. (Pravi komplikatorka z veliko začetnico. ) Muki, ti se pa ****i. Lepo soboto in čim več pisanih pirhov, sladke potice in za mesojedke, slastne šunke. Jaz si bom pa košček čokolade privoščila, zaslužila sem si jo.