|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
4.12.2006 15:20:10   
Pikabu
Mi smo nazaj s sprehoda, Ema je pojedla kosilo in je v postelji, sama sem tudi na hitro nekaj prigriznila, zdaj sem pa tukaj. Maks še spi, pa mislim, da ne bo več dolgo, moram kar pohiteti.

Emin plašček: je kupljen kar preko kataloga Quelle. Sem ga že lansko leto imela ogledanega, pa niso imeli tako majhne številke. Malo sem gledala po trgovinah, če bi kje dobila kaj podobnega, pa ni bilo nič, tako da sem ga potem kar naročila. Malo ji je še velik, pa ni panike.

Na krstu nas je bilo okli 20. Na obredu je ostala še ena družina, s katero smo tudi prijatelji in so tudi na sliki. Me je pa ravno danes klicala ta prijateljica, kako smo se kaj imeli in je povedala, da je sedaj tudi ona noseča. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem zelo vesela zanjo, ker sta se za drugega kar matrala, punčka je tri mesece mlajša od Eme, za drugega sta pa začela delati čisto takoj, ker ni dojila, pa je šele sedaj uspelo. Ampak punce, ko mi je povedala, me je ful prijelo: JAZ BI TUUUUUUUUUD.... user posted image

Muki, bova, bova migala user posted image user posted image user posted image . Nekaj morava res nujno si izmislit, da začneva malo migati. Nekaj v tem stilu sobnega kolesa bo.

Muki, uživaj v tako pridnem spanju. Kako pa potem ponoči spi?

Glede podočnjakov
: a če jih otrok ima, lakho pomeni, da je slabokrven? Naša Ema jih ima občasno take, da prav uboga zgleda. Sem se že spraševala, zakaj jih ima. bom kar pediatrinji povedala, pa bom videla, kaj bo rekla.

altati, meni je brat posnel nekaj pesmic od čarovnika Grega, a ma več CD-jev? Meni so zelo všeč. Sem se spomnila, da imam kar nekaj pesmic od njega pa še od enih parih, ki so mi bile všeč. Bom možička malo poprosila, če naredi en CD mix teh pesmic, pa se bomo lahko še kaj naprej zmenile.

Hvala vsem za čestitke, res je bilo lepo.Bom dala še eno slikico našega zaspančka. user posted image

user posted image

mtina, naš je danes ful priden. Zjutraj je spal skoraj do enajstih, smo imeli prijateljico na obisku, ki bo šla vsak čas v Rim, potem smo šli pa ven in še vedno spi. Ko tole končam, ga moram iti kar malo pogledat, ker zdaj ima pa že res dolgo. Je pa bil zjutraj in potem dopoldne, dokler je bil buden, tak dobrovoljček, se je smejal na vsa usta. Za slikanje se pa ni hotel več, tako da ga nisem ujela. Bomo videli, kako bo popoldne. Gremo pa v Merkator gledat Miklavža in bo dosti šundra, tako da bo verjetno tudi priden.

Še nekaj vas moram vprašati, se bomo vrnile v čas nosečnosti. Je bila katera izmed vas, ki je bila na vseh pregledih čisto zaprta in je tudi rodit šla še zaprta? To mojo prijateljico je namreč G kar prestrašil, ker je še vedno zaprta, PDP ima pa v sredo. Ji je rekel, da ne ve, kako bo rodila, če se ne odpira. Jaz mislim, da to ni panike in da ko bo šlo zares, da ima vse možnosti, da se bo lepo odpirala. Jaz sem pri obeh že bila odptra, tako da ne vem, kako je glede tega.

Zdaj grem pa malo pospravit, pa Maksa pogledat.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
4.12.2006 15:41:50   
altati
oj,oj...mi smo tri ure vozičkali, zdaj pa kuham kosilo, Jaša je pa v kengurujčku.

Pikabu-če ti uspe kak cd-fulll bom hvaležna tvojemu možičku in tebi....se bom že nekako oddolžila, obljubim!

zdaj hoče pa mali jest in kaj naj? najbolj da mu ustrežem, a ne?

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
4.12.2006 15:49:32   
tasha23
Ojla
na hitro, da se vam javim: spet smo aktivni bolj malo zaspani. Danes ima naš Gael res dobro prebavo: že 2X sem ga morala previt ker je napolnil plenico user posted image , ta se pa res ne heca user posted image user posted image user posted image
Pri nas dežuje in je prav žalostno in zoprno vreme, bomo pa vseeno šli na sprehod: ga bomo dali v kengurujčka in po trgovinah - mogoče pa bo tako vsaj malo zaspal.
Punce, verjamete ali ne, kljub dojenju sem že dobila menstruacijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tako, da poleg neprespanosti so še krči zaradi ta rdečeuser posted image

Ah če ne bo hujšega, niti umret mi ne bo trebauser posted image user posted image user posted image
Skušam bit čimbolj pozitivna kljub utrujenosti, sicer pa kako ne bi bila, ko pa gledam tega malega junaka:

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
4.12.2006 15:49:54   
muki1
Pikabu, jaz sem bila prvič čisto zaprta. Že s popadki sem prišla na pregled, nekje ob devetih zjutraj. So mi naredili CTG, potem pa še pregled, pa mi je rekla, da lahko ostanem v porodnišnici, ker rodila da bom, ampak vprašanje če že danes, verjetno šele ponoči ali pa proti jutru, ker sem še čisto zaprta in nič še ni bilo zrelo. Jaz pa seveda, rep med noge in domov, kjer sem hodila po stopnicah in sopihala med popadki. Okrog 14.00 mi je odtekla voda, pa me je mož peljal not, tam so mi potem našopali popadke in zvečer ob 21.58 je na svet privekala Neža. Je bilo zelo dolgo v primerjavi z drugič ( 2 uri in pol ) ampak ni bilo tako nore intenzivne bolečine, nekak normalno se mi zdi, da so se popadki stopnjevali, pri Ivi je bilo res noro noro boleče. Na minuto popadki ... brrr, se kar tresem, spet sem se spomnila.
A to o novi nosečnosti resno misliš? Saj vem, da si še želita enega otroka. Ampak, daj malo si opomori user posted image .

Športanje je pri nas bolj moževa strast. On kar hodi okrog, ko so kakšni teki, jaz pa bolj za moralno podporo. Ni slabo, vendar jaz sem bolj dvoranski športnik user posted image . Aerobika, tak da nas je več, to mi je super, pa dobra glazba zraven. Da bi pa sama laufala, to mi je tečno. Pa niti drugače mi tek ne sede, ne vem......

Spanje ponoči...ko se ob kakšnih enajstih zvečer zadnjič nahrani, potem spi. Zna tudi do petih potegniti, ponavadi pa se zbuja okrog 4.00 do 4.30. Ampak tu še nima ritma, lahko se že ob enih tudi, vendar nikoli več kot dvakrat na noč. Trkam na les. Podnevi naj mi skačejo po glavi, da le ponoči koliko toliko spim pa bom vse preživela.

Ej, punce, vi ste še kaj cmerave? Jaz sem danes naštimala eno pesem, ki mi je bila, kao najljubša v mojem otroštvu. ZELENE LIVADE user posted image , pozna katera? Pa sem jo potem dvakrat prevrtela Ivi in sem ji zraven pela....so mi kar solze tekle zraven. Zdaj pa ne vem, če sem v depresiji, kar sicer ne bi rekla, ali od sreče, ali od nostalgije, ma pojma nimam, vglavnem mokra lica sem imela user posted image .

Vava, jaz imam tudi zamijo. Hvaležna roža user posted image .

Pikabu, jaz bi tudi geslo od krsta, prosim user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
4.12.2006 16:15:37   
Maxica
Helovči spet. Smo se vsi spokali spat, pa naju je z možem malo zaneslo, khm, khm,user posted image user posted image user posted image , ampak je pasalo, no, zdaj pa ne morem spati. Eh, bom že ponoči, upam.user posted image  Tako da zdaj pa Maxu snemam Telebajske in Traktor Tom, pol se bodo pa že kmalu zbudili, pa bo.
Pikabu, jaz sem bila sedaj tudi zaprta. No, še na PDP mislim da sem bila čisto zaprta, pol pa na naslednjem pregledu čez tri dni en centimeter odprta, ampak tako je to ostalo vse do zadnjega dne, ko so mi sprožili. Še potem, ko so mi dali svečko, sem bila odprta le dva prsta, potem pa kar naenkrat, v cca.2 urah 4-5 cm. Tako da držim pesti tudi za tvojo prijateljico, da ji bo šlo gladko. Jaz vglavnem upam, če bom še kdaj noseča (čeprav mož pravi, da smo zaključili, ampak jaz si puščam 50:50 možnosti v prihodnjih 5ih letih - kasneje dvomim, po 35. letu starosti se ne bi več s tem hecala), no, vglavnem, da rodim naravno. Čeprav sem bila naveličana vsega skupaj 11 dni po porodu, sedaj ne bi več pristala na to umetno sprožitev. Ker to res nenormalno boli. Sem probala oboje, svoje popadke pri Maxu in umetne popadke pri Lanu in lahko zatrdim, da je to čisto druga stvar. Enostavno ne preneha boleti.user posted image user posted image user posted image  Aja, Muki, saj ti si bila na istem. Joj, res se ne smem spomniti.user posted image
Muki, če ti ponoči spi, ne vem, zakaj bi jo morala buditi v večernem času. Jaz je ne bi, no. Ti sam uživaj, itak prihajajo meseci, ko bodo vse bolj budni in nas bodo vse bolj potrebovali v budnem času. Sem te že zadnjič spraševala, pa morda nisi videla - a ste že imeli posvetovalnico? Zanimajo me Ivine mere, firbec pač.user posted image
Tasha, tudi pri nas je vreme obupno. To se mi pa zdi najslabše, kar je možno. Dež, vlaga, megla, prava depresija. Rajši imam, da zebe sto na uro, pa je vsaj vedro. Tako pa nimaš kaj početi, edino da se prekladaš iz kavča do hladilnika, v posteljo in nazaj.user posted image  Izgledaš pa prav popedenano na tej fotki, ne vem, kaj se pritožuješ.user posted image
Mi pa gremo jutri v Ljubljano malo zapravljat. Z Lanom še nismo bili, ampak mislim, da ne bo panike. Od doma bomo šli, ko se bova fino najedla, pol bomo pa videli, koliko časa bomo v Ljubljani. Max je bil tako potrpežljiv in prilagodljiv otrok (no, saj je še danesuser posted image ), da niti jesti ni želel oz. hotel, če smo bili od doma. Je vedno lepo potrpežljivo čakal do doma. No, pa saj ni panike, podojim itak lahko kjerkoli, ampak hočem reči, da nikoli ni bilo problemov s tem, mama, jaz bi jedel, jaz bi pil, pa to in ono, ampak je vedno lepo sodeloval z nami, ko smo imeli sto in en opravek. Bomo videli, kako bo z Lanom.
Enga sončka vam pošiljam v tem smotanem vremenu.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
4.12.2006 16:16:13   
Maxica
Muki, nov avatar - super.user posted image A dvojnega ti ni uspelo narediti?

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
4.12.2006 16:22:11   
altati
Muki ni kaj- pridni ste za spat! Kaj bi sploh še radauser posted image user posted image user posted image
Cmerava pa nisem več kaj veliko. toliko kot ponavadi. kakšna lepa glasbe, dober film, knjiga me takoj spravi v solze, a to je običajno...

Maxica - fovšija me daje...Jaz pa čakam mojga da pride iz službe...jaz bi tud!!!!!!!!Kam naj pa otroke dam?
Kar se pa tiče poroda-se ti pridružujem v mmenju.. Tudi sama sem preizkusila oboje-naravno in umetno. In moram priznati-naravni popadki bolijo manj in lažje jih kontroliraš.

Pri nas pa ne pada dežek, je bolj oblačno, vmes je malo porosilo, a za sprehod je bilo fino. Ni nič hladno. Sva bila z Jašem in kolegico ter njeno dojenčico na pokopališču, na Miklavževem sejmu, v Slo watch-u (ta velika dobi novo uro od božička), pa na kavici in je prav pasalo. potem sem pa še vozičkala do vrtca in nazaj...jah, kondicije mi res ne manjka. Ker jaz bolj tekam kot hodim...

Tako, mogoče vas pridem še kaj zvečer pogledat...čao!

Res je Tasha - se pridružujem mnenju Maxice. Prav dobro izgledaš, le kaj jamrašuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
4.12.2006 16:25:33   
frrrr
Pikabu, men tut odtekla voda in bla samo centi odprta...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
4.12.2006 17:15:40   
muki1
Frrr, ti pa si zadnje čase neka brzinska, kaj imaš morda malega otroka pri hiši, ali kaj ti je user posted image  ????

Maxica, imeli, imeli. Prebrala in pozabila odgovoriti user posted image .  Sva bili v tem času, ko nisem imela interneta na pregledu, pa se nisem utegnila pobahati .
Zrasla je od 50 cm na 53 cm. Zredila pa se je od porodne teže 3850 g in odpustne 3620 g na 4310 g. Ni se kaj pretirano zredila, jaz sem mislila, da bo večji požeruh, ker je prve dni tako veselo jedla. Dvojnega avatarja pa še sploh nisem utegnila probati....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
4.12.2006 17:32:41   
mis
Punce, jaz pa danes ob sedmih šibam v kino.user posted image  S prijateljico greva gledat Odpleši svoje sanje. Sem namreč plesalka (trenirala sem 13 let) in me noro mika. Upam da bosta možek in Tina zdržalauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
4.12.2006 17:58:21   
muki1
Hej Mis, uživaj user posted image  user posted image  user posted image .

Meni je pa danes sodelavec javil, da imamo 22. decembra zaključno fešto v službi. Prav tako mož user posted image . Ne vem, kako bova to izvedla, jaz bi tak rada šla, on pa mora it user posted image .

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
4.12.2006 18:34:48   
Pikabu
Spet na hitro, imam Maksa v naročju.

Ljubljančanke, a mi lahko poveste, na kateri avtobus moram, da pridem iz centra v BTC? A so še žetoni, kje se jih pa kupi? Že tako dolgo nisem bluzila po LJ, da nič več nič ne vem

Maxica, sem preizkusila nasvet, zbrisala album in na novo uredila. Je več slik noter, tako da povabljene še enkrat na ogled. Geslo je isto.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
4.12.2006 18:52:55   
lucika
sama sem bila par dni pred umetno sproženim porodom odprta en prst. in potem po gelu, cez pol dneva injekciji in cez se pol dneva tableti...se vedno en prst. in po predrtju mehurja, spet cez pol dneva...se vedno en prst. ko so me pa na infuzijo priklopli, pa ne znam vec povedat, ker ne vem vec, kaj je blo res in kaj se mi je bledlo. no, in potem, taraaaaam , po 10 urah teh sem rodila. skupaj ponosnih 36.da je bil mali na intenzivni je krivo bog ve kaj, ampak tole sigurno ne. ja, to pa gladko vedo, sam da niso kaj krivi...
isti trenutek ko je aidan prisel na svet, sem pozabila kako je bolelo. no, itak nisem imela s cim primerjat. prezivela sem, torej tak grozno ni bilo:)
hm, drugic bi mogoce res raje naravno. moj itak pravi, da drugic ne bo, tak se mu je hudo zdelo:) saj ne ve kaj govori...:)

jaz pa moje joske mamo spet probleme. zdaj me bolijo po podoju:) ne vem, ce pretiravam s sezamovim napitkom, pa se prehitro polnijo. kar pod pritiskom..:) saj res, kako dolgo pa ste pile sezamov napitek, a vsak dan, al se neha kdaj?

jaz sem pa sla po vitamine. b kompleks bo baje vredu. imam poknjeno ustnico, se mi zdi da ze par let. ok, kak teden. ni mi fino, ko bi kaj z veseljem ugriznila, pol mi pa na pol poti pokne, pa adijo uzitek ob hrani:) drugih vitaminov ne priporocajo...kaj te vem, sadja pa tud ne...upam, da me tole pocajta:)

nas ima pa danes en tak dan, da bi kar spal. mi je zaspal ob dveh..in prespal tisto malo svetlobe, da bi skupaj z atijem sli na popoldanski sprehod. se je malo najedel, pa spet zaspal. ko se je zbudil, sva kar izkoristila in ga skopala. tak uziva v vodi, da ga je veselje gledat.
a imate banjice ali cebricke. se mi lusta se cebricek sprobat. ..
no, zdaj seveda spet spi. se prej je pa nujno rabil 4 slukce mleka.  bimbek mali, malo me heca...samo da se lahko carta. samo, kar se tice neznosti..ce pa nisi v trenutku pripravljen je pa prava histerija... pol pa rabim par minut, da pridem k sebi, od tecnarjenja, pol se lahk pa se jaz cartam z njim:)

pikabu, jaz bi tud geslo. tele slikice tukaj so tolk lepe, da se mi res lusta se ostale videt. saj sem ti ze enkrat povedala, tvoja mala je neverjetno lepa. ok, mali tudi, pa vidva tudi, samo ema...adijo pamet.

muki, ce sem kaj cmerava.? neeeeeeeeeeeeeeee. danes sem se razjokala, ko sem dobila cestitko od zupana; pa prejle ,ko se je mali smejal. sam sebi seveda, ker se meni se ne zna (ali noce)

mis, uzivaj; jaz bi tudi slav kino:)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
4.12.2006 19:27:57   
vava
Čer!
Najprej Piakbu: jaz sem prišla v porodnišnico 4 dni pred rokom, ker mi je odtekla voda, brez popadkov in nič odprta, pa še dete se še ni čisto spustilo. Od 1 ponoči do 7ih zjutraj so me pustili pri miru in sem se s svojimi popadki začela odpirati do 4 cm. Potem pa so rekli, da bo treba "pohiteti" in so mi ob 8ih začeli dajati umetne. Ker sem rojevala prvič, ne morem vedeti kako bi bilo, če bi bilo drugače... lahko pa povem, da imam zelo visok prag bolečine pa sem zaradi nje vseeno 3x bruhala in ob 15:28, ko sem končno rodila, sem bila tako slaba, da sem komaj še živela. Je pa res, da je bil tudi Luka velik otrok in da me je raztrgal pa še prerezali so me. Pa vendar mi ni žal in me to ne odvrača od misli, da bi rodila še enkrat in res, ko je bilo konec, sem pozabila na vse. Celo pošalila sem se z nekim tehnikom, ki mi je dal injekcijo v nogo in rekel, da bo malce zabolelo. Sem mu rekla, da ima čuden smisel za humor. Prijateljici  želim veliko sreče. Do poroda ima še precej časa, da se odpre pa tudi, če se ne bo - karkoli bo dala čez, bo neštetokrat poplačano, ko bo konec.
Iz Centra v BTC pa vozi bus št 17 (iz Kongresnega trga, potem pa ustavi še na Korabaru in pri Kolodvoru), potem pa sta še 2 in 7. Tukaj pa imaš link na MPP http://www.jh-lj.si/upload/doc/SHEMA%20MPP_2.swf
Tasha res fajn izgledaš,
Mis uživaj v kinu.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
4.12.2006 19:33:39   
mis
Pikabu, ce ti še kaj koristi... številka 17. Žetoni se kupijo v trafikah, lahko pa tudi z denarjem plačaš.

No, ja, jaz sem že nazaj.user posted image  Pa ni naša nič kriva. Ko sem se odpravljala, sem hotla našo ob pol sedmih podojit, ob sedmih pa je bil film. Naša je kar spala. Jo zbudim in grem previt, da bi jo zbudila. Malo je popila. Sem rekla če noče bo že zdržala. In me kliče prijateljica, če jo lahko pridem iskat, da bo ona avto pustila možu, ker mala noče jest in jo bo pol direkt tja pripeljal nafutrat. Ko sem že skoraj tam me pokliče, da mala še vedno noče jest, tavelika se pa dere... Skratka, hitro se sprijaznim in šibam v klub, kjer je danes večer družabnih iger. pridem tja in vidim, da se začne šele ob osmih... grem domov in naša dva oba spita ko anglečka. No, mam pa vsaj malo cajta za RR. Ponavadi pišem in berem s Tino v roki, zdej sem pa sama... Se vidi po dolžini besedilauser posted image

Potem jo grem skopat. Bom vidla kakšne ma sedaj pajske. Upam da ni več tako rdeča. Še kakšen nasvet?

Moram pa se pohvalit, da se je včerajšnja noč tudi danes ponovila. Ob devetih futranje, zaspala je ob desetih in se zbudila ob štirih. To je sedem ur. Ne morem verjet...

Punce, ki ste naročile CD, v tem tednu pošljem.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
4.12.2006 19:42:23   
mis
http://www.shrani.si/index.php?kaj=prikazi&album=uzajc

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
4.12.2006 19:43:26   
mis
Se opravičujem. Raziskujem, kako daste ve slikice gor. Mi ni jasno. Sem probala v shrani.si, pa ne znam... pomoč...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
4.12.2006 19:45:21   
vava
Še to Pikabu ja še se da na žetone vozit. Kupiš pa jih v ta prvi trafiki.
Lucika zakaj pa je bil Aidan na intenzivni? Tudi meni so dete odnesli in je bil en teden na intenzivni, zaradi povišane temperature. Po nekaj dneh vseh možnih preiskav (kar naprej so mu jemali kri iz petke, uz ledvic, uz glave ...) so ugotovili, da je imel subarhenoidalno (ali nekaj takega) krvavitev. Kar pomeni, da so mu zaradi napora pri porodu popokale žilice v glavi. Ampak, tako kot pri tebi niso bili oni nič krivi - se pač zgodi user posted image . Se ne bom spet jezila, ampak...
Naš Luka pa že dva dneva čist slabo kaka. Spušča pa take ... da imamo v stanovanju user posted image  stanje. Namesto, da bi dišalo po cimetu in piškotih, kot se za ta čas spodobi user posted image  in čisto takole zraven noge dviga user posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
4.12.2006 19:49:09   
mis
Vava, naša tudi danes prvič ni še nič kakala. Samo prka in prka... Prejšnje dni pa se je tudi po 4x pokakala.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
4.12.2006 19:52:31   
mis
Mislim da zdaj bo. To je sicer stara slika, ampak mi je zelo všeč. Tu je Tina stara mislim da 14 dni. Zdej če bo ratalo pa bom še kaj pripopala.

user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
4.12.2006 19:54:28   
vava
Mis v shrani.si klikneš "browse" in poiščeš slikico, ki jo imaš spravljeno na računalniku in pritisneš "pošlji datoteko" malce počakaš in ti pokaže 4 kode. Skopiraš Kodo za forum (s predogledom) - vsaj jaz izberem to in jo prilepiš v tekst.
user posted image
To je vsa umetnost. Kar poizkusi, ni hudega. Na slikici pa je Luka s svojim pol leta starejšim bratrancem.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
4.12.2006 19:55:52   
vava
no ti je že uspelo med tem. bravo

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
4.12.2006 20:02:18   
lucika
moj mali je nekaj ur po porodu (kakih 15), zacel ful jokat. pred tem je bruhal plodovnico in imel zato zamasen nosek. ko se je malo pomiril je zaspal, vendar so ga zbujali trzljaji rokic. pa spet jok...na sreco sem imela na intenzivni kolegico, da je malo pospesila vse skupaj, ker me sprva niso jemali resno.
padli so mu trombociti, dobival je plazmo. in infuzijo. in antibiotike, in kisik. na koncu pa se lucko zaradi zlatenice. vse v paketu. na izvidu pise mozganska razdrazljivost, pa se nekaj, sum naneko obicajno bla bla...vse skupaj nic.
imela sva kontrolni uz mozgan, pa je vse ok. se enega bomo imeli januarja...
ko sem bila v bolnici, seveda spet sama, so me doktorji in sestre ustavljali po hodnikih in sprasevali, kako je mali. seveda, ko je bil pa glavna tocka intenzivne!
ko se je stanje umirilo, mi je sele kolegica povedala, kaka panika je bila. zato, ker pojma niso imeli kaj mu je. vsa testiranja ok; rezultati pa hodli tak pocasi, mali pa vse slabsi... na pregledu nama je tudi doktorca razlozla, da je bila cist adijo. super, ne? ko se je rodil je ful gledall , cel cas. ni blo ok. pol se je drl, ni blo ok. pol se je pomiril, in je bil cist miren; se bolj ne ok. vse kar so mi povedali, ni bilo ok. povedati pa niso znali, kaj je narobe, in kaj bo.

zdaj je super, samo ko se brez veze dere, sumim da se zgovarja na svojo mozgansko razdrazljivost, ki ocitno pomeni" pojma nimamo kaj mu je".

zna pa imeti malo posledic. ne vem ce sem ze pisala o tem, kako sem kot angelcek lepo specega otroka sred noci tresla, naj diha. trikrat. in potem so geniji ugotovili da babysense ne dela kot bi moral. to bi pa znalo imet posledice.

no, da koncam...kriv ni bil porod, ampak moj pritisk. baje, saj ne vejo, ne kaj, ne zakaj...vse, sam oni ne:)

eh, bomo pozabili, kaj pa cemo drugega...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
4.12.2006 20:13:45   
vava
Lucika - zelo podobno. Sicer ne vzroki,ampak njihovo obnašanje in odnos. Pri nas je moja mama, ki dela v zdravstvu cel halo naredila. Me je še zadnjič na kontrolnem pregledu (uz glave) dr. Pogorevčeva vprašala, če se je babica kaj pomirila. Enako je bilo glede izvidov vse ok, otrok je imel pa 38.9 vročine. Potem so mu jo pa na 35.9 zbili s svečkami. Ja bravo, carji! In tudi pri nas ni dolgo nihče vedel zakaj. Meni se je pa mešalo. In se mi še danes, če samo pomislim.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
4.12.2006 20:24:23   
lucika
res skoda, vava, da sva morali to dati cez. a na sreco je zdaj vse ok!
kapo pa dol vsem starsem, ki imajo otrocke bolane! sem veliko o tem premisljevala, in ne vem, kako bi jaz zdrzala kaj takega.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......