|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  382 383 [384] 385 386   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
21.3.2007 7:57:54   
frrrr
dobro jutrooooo, lupčka... user posted image
ne smem kršit avtorskih, da ne še mene kdo zahakla s kakšno tožbo user posted image

čestitke nanici in Blažu za 5 mesecev! upam, da sta danes že kaj boljša, polna energije,...

mis, kako sta napredovale po tehtnici, gresta domov?

greva na previjanje in (upam) še mau nazaj drnjohat...
Jaša si skoz prste v usta tišči in pljuva... včasih pa mau predaleč potisne in se mu kr mau dvigne.. pol ima pa čist rdeče oči user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9576
21.3.2007 7:57:58   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Kaj je danes z Altati?

Bila sem, bila, sam bolj brala, ker itak niste 'nič pametnega pisaleuser posted image '.....
saj veš, da sem album gledala in se navduševala nad tvojim in Pikabujinim 'špehom'...grozni sta, obeuser posted image ......(da jaz svoje slike objavim, pomoje takoj zaprejo RR...vsekakor bi strežnik 'padel', pobral se pa itak ne bi več)!

Ja, saj to vem, amapk ponavadi naklamfaš na forumu, da je vsaj 15x slikca od Jaše... pa sem ga včeraj malo pogrešala user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9577
21.3.2007 7:59:12   
frrrr
muki, mi tut vstali sred noči... 5:40 prvo previjanje in bla bla goflja

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9578
21.3.2007 8:16:00   
štorkljica
ČESTITKE

NANICA & BLAŽuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9579
21.3.2007 8:18:00   
frrrr
Katarincine mere in mere Jaše prvega user posted image so vnešene... Jaša drugi je bil prej vnešen user posted image  user posted image  

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 9580
21.3.2007 8:19:16   
tasha23
Jutro,

danes pa sem res fuč. Gael včeraj ni in ni hotel zaspati: najprej jok od zaspanosti nato pa smeh in igranje: ga dam na previjalno, ga slečem in hop zagrabi nogo in jo stlači v usta user posted image user posted image user posted image user posted image  in se tako igra ene 2 minute, jaz pa mojemu:''daj mi hitro fotoaparat, da ga slikam!'', moj pa koma na kavču z  refleksi od enega lenivca:''aaa, kaj bi ti zdaj rada od mene????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , hej kot, da bi imel neko radničko delo in ne bi spal 5 dniuser posted image user posted image user posted image , pa halo:ON CELE NOČI PRESPI, VČASIH TUDI POPOLDNEVE  IN IZGLEDA ŠE BOLJ CRKNJEN OD MENE user posted image user posted image
Ko sem končno dobila aparat pa je bila nogica že preč user posted image . Ga je potem še ljubi skušal uspavati in ga dal na svoj trebuh, ter mu malo nagajal: vzel mu je dudo in jo dal sebi v usata, Gael pa se kakor zmore splazi do obraza in mu hitro vzame dudo iz ust in jo stlači v svoja user posted image user posted image user posted image , ta je bila res dobra, ker sva mislila, da je bilo samo naključje sva to sceno nekajkrat ponovila in vsakič je isto reagiral:''DUDA JE MOJA! in pika''user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa se je to noč enih 7x zbudil in jaz sem zato bolj malo spala, ata pa sevda - koma do jutrauser posted image .

punce, povejte mi prosim eno stvar: kaj tudi vaši starši/tašče/tasti, vas obiskujejo 2X na teden in 1x na teden morate vi k njim na obisk???? Ne vem ali se samo meni to zdi tako čudno (moj mi pravi, da sem divja), meni bi bilo dovolj 1X na teden ali na 2 tedna... pa ljubčki, tašča ima navado da se vsakič ko se zagledamo vsaj 4X poljubimo (2X za dobrodošljico, 2X za slovo) brrrrr, jaz tega ne maram, z mojimi nismo bili  nikoli navajeni - je bilo vse skupaj bolj spontano, ne pa tako prisiljeno (namreč tašča je zadnjič izjavila, da tudi če bo užaljena in jezna na nekoga mu bo dala poljubčka user posted image user posted image user posted image ) Že ko samo pišem se mi dlaka ježi - ne maram tega!!!!!!!

Drugače pa želim vsem lep 1.pomladni dan, veliko sonca in lepih dni ter čestitke slavljencem!!!!

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9581
21.3.2007 8:20:23   
štorkljica
mA TO JE GROZA, JAZ SEM ŽE PAR DNI SPET KO CUNJA, aJDA PONOČI NE SPI PO 2-3 URE, JI ZOBEKI IN DLESNI NAGAJAJO, SE NONSTOP ZBUJA, PA POL NE MORE ZASPAT, PA TULI, POTEM JO MOREM NOSITI, PA JO USPAVATI PO 100X, PA JOVO NA NOVO...TA TEMPO ME UBIJA.
Je danes ponoči spet ati po dolgem cajtu z nama spal, njega smo zaradi smrčanja odselili v dnevno na kavč, pa je bil tut zjutraj čist adijo.
A pol ko tile prvi izrastejo neha to bolet al tudi pri ostalih zobekih tak dlesni bolijo, da ponoči ne spijo?
Meni se bo sfuzlalouser posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 9582
21.3.2007 8:20:39   
Maxica
Dobro jutro. Danes sem pa naspana. Lan je spal prvo rundo do pol sedmih, halloooooo?! Tako da jaz sem pa kr potem vstala, ker sem bila res naspana. Juhu, to mi deli.user posted image  Smo pa včeraj nove blazine kupili, saj sta bili prejšnji dve res že slabi, sem se vsako jutro zbudila s tako bolečim hrbtom, da sem mislila, da ne bom mogla več vstati. Danes je bilo pa res super.
Drugače pa mož dela sto na uro in nekak ne pridem na vrsto. Ko pa pridem na vrsto, imam pa Lana v rokah, tako da težko pišem, lažje sam kakšen smajli pripopam.user posted image  Brala sem vas redno, tako da sem kar na tekočem, obenem pa žalostna, ker je toliko pikic bolnih.user posted image  Šcšcšc bolezni, stran od naših oktoberčkov.
Aha, še to napišem, pol grem pa mal komentirat za nazaj. Tašča moja preljuba. Včeraj smo bili po shopingu (sedaj imamo varčevalne ukrepe, pa sva se z možem odločila, da hodimo v trgovino samo ob torkih, ker sicer eno plačo pustiti pri najboljšem sosedu je res too muchuser posted image ), pol smo bili pa tako lačni, da smo se povabili še k moževim staršem na eno malico. Res smo bili že kar en čas od doma, tako da sem vedela, da bo Lan moral še jesti. Ampak nikakor nisem prišla na vrsto. Že na vratih mi ga iz rok izpuli tašča, pol smo jedli, pol sem pa kar možu rekla, da bo verjetno hotel jesti, naj ji reče, da ga izpusti.user posted image  Ok, ga končno dobim, ampak seveda, celo stanovanje svetlo, tašča ne vem, a je prav zanalašč skakala okoli mene, ko sem bila z odprtim modrcem napol razgaljena al kva, v glavnem, Lan seveda vse živčen, jaz sem imela tolk mleka, da je vse špricalo in Lan ni mogel tako hitro požirati. Tako da je res ful grdo jedel, potegnil, pa stran, pa spet potegnil, pa glavo stran (Mis, ti je kaj znano?), tako da sem ga prelagala iz leve na desno in nazaj, da bi morda na drugi, manj polni jedel. Nakar pride tašča, ah ubogi, saj nisi lačen, te bom jaz še prijela, in mi ga skoraj dol iz dojke potegne in vzame. user posted image user posted image  Tokrat je pa celo mož videl, kaj je naredila in je sam pobulil. Jaz pa na pol naga ostanem tam sredi dnevne, nič mi ni bilo jasno. Pol je rekel mož, naj mi ga da, da je verjetno še lačen, ampak sem potem dala kar čaj iz termovke, pa naj ga ona pita, prekluser posted image  ja. Uf, sem bila jezna.user posted image
Aja, v soboto začnemo pa s plavanjem. Ob 10:15 bomo hodili, na Sočo, pa bosta oba, Lan in Max takrat lahko plavala, tako da se mi zdi prav fino.user posted image
Pikabu in Muki, presneti manekenki, nehajta že jamrat, no. Ker sta obe (seveda tudi obe družinici sta sladki, da je kajuser posted image ) čist fajn mamici dveh otrok, mladi in popolni.user posted image user posted image user posted image
Pikabu, se mi zdi, da je zdaj Maks postal pa ful podoben tebi.user posted image
Zapoznele čestitke tudi Capyki in Sari.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Beki, kako sta danes?
Moci, pa vidve, je zdaj kaj bolje, ko je tako vreme in ni cvetnega prahu?
Mi imamo tudi siol, zdaj ene dva meseca tudi siol tv, ampak raje ne bi o tem, ker imamo še zdaj ene probleme, ker nam kar nekaj zaračunavajo, mož pa zavrača račune, pa več kot en mesec smo čakali na registracijo, itd. So kar neresni.user posted image
Kaj je to hypoxi?
Gajči naša draga, same dobre in pozitivne misli na vaš konec - možu seveda, pa mali Gaji, da ne bo čisto po očku, naj še po mamici raje kaj pobere.user posted image user posted image user posted image
Mis, da bi čimprej prišli domov, zdravi, seveda. Kje pa je Tina dobila tega vraga?user posted image
@lina, super snežak. Bravo mamici in Juretu.user posted image
Tika, pozdravljena, upam, da si sedaj v redu.user posted image
Nanika, tudi ti, upam, da si danes bolje.user posted image
Moci, res, to sem tudi jaz pogruntala. Najbolj sem ratala zaskrbljena, ko sem se toliko s krstom ukvarjala, zaradi tega bila slabe volje in en dan z možem ugotoviva, da Lan sploh ni več dobrovoljček, ampak en tečko, nič se ni smejčkal, pogovarjal itd.user posted image  Pol mi še mama reče, da otrok vse dobi od mene prek mleka, tudi slabo voljo (ampak seveda, naše mame nič ne vejouser posted image user posted image ). Potem sem se pa prav prijela v roke. Sem že pri Maxu rekla, ko je bil user posted image , da bom vedno, ko me bo videl, nasmejana. In sem začela to prakticirati tudi pri Lanu. Pa se nehala sekirati zaradi krsta in ostalih brezveznarij. In res, že naslednji dan je bil Lan spet stari dobri smeško.user posted image
Muki, a veš, da men pa ta BB prav nič kaj ne potegne. Tak dolgčas se mi zdi, no.user posted image
Cicido sem tudi jaz naročila Maxu, ampak ni nič kaj aktualen še. Bi se morala tudi jaz bolj temu posvetit, priznam.
Čestitke Nanici in Blažu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No, zdaj pa mislim, da me imate dovolj. Morda danes še kaj, če ne pa jutri. Pa pa. 

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9583
21.3.2007 8:23:40   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

In potem Altati bere kaj ste ponoči naklaftrale in ugotovi, da ona ima pa jutri 1.rojstni dan na RR!!!
a bo kaj tortice???????
Vsem želim čudovit zimski dan (pa 1.pomladni tudiuser posted image )!
altati, ne vidi se, ker nam prikrivaš podatke user posted image nč ne bo s tortico, ker ne verjamemo user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa nič, če ne verjamete!!!!!user posted image user posted image

aja, drgač si pa pridna, ja pr pošiljanju podatkov... ne na RR user posted image

Hvala, hvala...ti pa natančnauser posted image ! Ravno za komisarja Potočnika bi bila prava! Ta je mene na faksu učil statistikouser posted image !

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9584
21.3.2007 8:23:48   
@lina

IZVIRNO SPOROČILO: mis

Sicer pa me nekaj zanima. Pikabu in e nekatere ste enkrat že pisale o tem. Dojenje. Zadnje čase mi tako zaletavo je. Potegne, stran, potegne, stran... pa zvija se zraven, pa tečnari. Mal poje, par požirkov, naha in spet. No, potem pa začne tulit, pa spet mal požirkov, pa tuli... to traja toliko časa, dokler sploh ne zagrabi več bradavice in samo tuli. Čist mi napsihira. Sem razmišljala da je sita, pa težko verjamem ker res malo poje. Saj zdi se mi.user posted image  Razmišljala sem tudi, da preveč teče, sploh na začetku. prehitro. Pa ji to ni všeč. Ker mi res kar šprica. Kaj pa vem. Je pa to pomembno, ker je nujno da bo napredovala, sicer naju ne bodo spustili domov... Izkušnje?

Mis - praviš da ti to dela zadnje čase - mogoče ker ima nosek zamašen? Saj veš, zrak zajema, vsake toliko. Pol jo pa to čist ob živce spravi ker ne more normalno jest in tuli. Rešitev? Neposredno pred dojenjem ji nafilaj nosek s fiziološko, da se ji vsaj malo sprosti dihalna pot in bo vsaj par minut vlekla...
Samo ugibam...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9585
21.3.2007 8:24:01   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

pa ljubčki, tašča ima navado da se vsakič ko se zagledamo vsaj 4X poljubimo (2X za dobrodošljico, 2X za slovo) brrrrr, jaz tega ne maram, z mojimi nismo bili  nikoli navajeni - je bilo vse skupaj bolj spontano, ne pa tako prisiljeno (namreč tašča je zadnjič izjavila, da tudi če bo užaljena in jezna na nekoga mu bo dala poljubčka user posted image user posted image user posted image ) Že ko samo pišem se mi dlaka ježi - ne maram tega!!!!!!!

Meni tudi grejo tile lubčki na živce, hvalabogu tega pri nas nihče ne prakticira, sam pa obstajajo ljudje, ki to prakticirajo...user posted image user posted image user posted image
Jaz nisem bla nikoli nad tem navdušena, niti še kot mladostnica.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 9586
21.3.2007 8:25:00   
altati
muki1- reci direktorju, naj si ga vtakne nekamuser posted image ...kaj, bo pa menda že vedel, a neuser posted image user posted image user posted image !!!! Nikamor ne leti, kar na RR ostani! To je pa UKAZ,  da ne bo pomoteuser posted image !

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9587
21.3.2007 8:26:07   
altati

Kaj je danes z Altati?

Bila sem, bila, sam bolj brala, ker itak niste 'nič pametnega pisaleuser posted image '.....
saj veš, da sem album gledala in se navduševala nad tvojim in Pikabujinim 'špehom'...grozni sta, obeuser posted image ......(da jaz svoje slike objavim, pomoje takoj zaprejo RR...vsekakor bi strežnik 'padel', pobral se pa itak ne bi več)!

Ja, saj to vem, amapk ponavadi naklamfaš na forumu, da je vsaj 15x slikca od Jaše... pa sem ga včeraj malo pogrešala user posted image .

Jah, itak, saj vem, Jaša se ti zahvaljuje za pogrešanjeuser posted image ! Je pa danes že 15x, tako da se ga kar naglej, lubćka mojgauser posted image !

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9588
21.3.2007 8:27:05   
altati

muki, mi tut vstali sred noči... 5:40 prvo previjanje in bla bla goflja

mi vedno vstanemo ob 6h. Sinko ima urco, ve kdaj mora user posted image  vstat. Tako da-mi nimamo budilke, mi imamo JAŠA!!!!!!user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9589
21.3.2007 8:27:41   
altati

Katarincine mere in mere Jaše prvega user posted image so vnešene... Jaša drugi je bil prej vnešen user posted image  user posted image  

buuuuuuuser posted image !!!! Jaša II. je pa težjiuser posted image !!!!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9590
21.3.2007 8:31:23   
tasha23
Škoda, stran shrani.si še vedno ne dela, sem vam hotela pripopat slikice kako Gael sam drži flaško in kako si s tatijem podajata dudo user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9591
21.3.2007 8:34:03   
altati

punce, povejte mi prosim eno stvar: kaj tudi vaši starši/tašče/tasti, vas obiskujejo 2X na teden in 1x na teden morate vi k njim na obisk???? Ne vem ali se samo meni to zdi tako čudno (moj mi pravi, da sem divja), meni bi bilo dovolj 1X na teden ali na 2 tedna... pa ljubčki, tašča ima navado da se vsakič ko se zagledamo vsaj 4X poljubimo (2X za dobrodošljico, 2X za slovo) brrrrr, jaz tega ne maram, z mojimi nismo bili  nikoli navajeni - je bilo vse skupaj bolj spontano, ne pa tako prisiljeno (namreč tašča je zadnjič izjavila, da tudi če bo užaljena in jezna na nekoga mu bo dala poljubčka user posted image user posted image user posted image ) Že ko samo pišem se mi dlaka ježi - ne maram tega!!!!!!!

tasha23- odprla si temo, ki mene muči! Ampak obratno! A se vam zdi normalno, da moja tašča in tast nista prišla k Jašu že en mesec in pol, mi pa itak ne smemo tja, če nismo povabljeniuser posted image ???? Meni se ne zdi in to mojemu 'tupim' že 1 teden!  Stanujeta 15 km stran, tast dela v kraju kjer mi živimo (bi lahko npr. med malco prišel), tašča pa je v pokoju. Moj non stop išče za njiju ene izgovore, da imata delo in bla,bla,bla....halo-živita v bloku, kmetije nimata, tašča je v penziji in čuva drugega vnuka (od svakinje), tast dela od 7h do 3h, vsak dan je doma 15 minut čez tri.....Pa saj ni samo Jaša, saj pri nas so trijeuser posted image !

Tasha- meni bi se zdelo normalno, da en teden 1x oni pridejo, drugi teden gremo pa mi k njim.  Poljubljamo se pa mi nikoli (aja, razen za rojstni dan, pa novo leto). To bi se meni zdelo grozno, priznam! Imajo pa to navado pri moji zelo dobri prijateljici, ampak so Srbi (pravoslavci), tam pa se pač držim njihove navade.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 9592
21.3.2007 8:36:30   
altati
Maxica- kaj sem pa jaz, a jaz pa smrdimuser posted image user posted image user posted image user posted image ??????Saj se vsak dan tuširam, res!!!!Meni pa niti besediceuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9593
21.3.2007 8:37:20   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Muki, a veš, da men pa ta BB prav nič kaj ne potegne. Tak dolgčas se mi zdi, no.user posted image

Mene tudi ne! Niti malo!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9594
21.3.2007 8:37:35   
Evik
jutro danes smo po dolgem času spet spali. prva runda do dveh, druga pa do zjutraj! zdajle a že prva za nami, samo smo vseeno malo tečke...
imamo pa bulco na bedru, kar veliko, kjer je bil cepljen - pred enim tednom, to je normalno al kako?
jutro!!!!!

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9595
21.3.2007 8:41:08   
@lina

zaenkrat živimo še v hiši s taščo, tako da se z njo vidimo vsak dan. Z mojimi starši pa - 1x na teden, v večini primerov gremo mi k njim. Tudi ko se bomo odselili, bomo tako delali, da se bomo videvali z obojimi 1x na teden.

Poljubljamo se pa ne, razen ko si voščimo.

tasha23- odprla si temo, ki mene muči! Ampak obratno! A se vam zdi normalno, da moja tašča in tast nista prišla k Jašu že en mesec in pol, mi pa itak ne smemo tja, če nismo povabljeniuser posted image ???? Meni se ne zdi in to mojemu 'tupim' že 1 teden!  Stanujeta 15 km stran, tast dela v kraju kjer mi živimo (bi lahko npr. med malco prišel), tašča pa je v pokoju. Moj non stop išče za njiju ene izgovore, da imata delo in bla,bla,bla....halo-živita v bloku, kmetije nimata, tašča je v penziji in čuva drugega vnuka (od svakinje), tast dela od 7h do 3h, vsak dan je doma 15 minut čez tri.....Pa saj ni samo Jaša, saj pri nas so trijeuser posted image !

ne altati, to se meni ne zdi normalno, čist direkt povedano.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 9596
21.3.2007 8:41:41   
Evik
aja tasti pa obiski - kar se mene tiče mi je čist vseeno, če sploh ne. drugače pa se z mojo mamo vidimo vsaj enkrat na mesec ob obmesečnici, s tačo pa vsak teden ali na dva - odvisno kdaj gremo gor- ma vem da nobenega ne bi motilo, če bi ves čas pri njih viseli. meni se z ene strani za otroke zdi pomembno da se gojijo družinske vezi, za nas starjše mi je pa čisto vseeno, saj včasih si si z nekom ki ni v sorodu s tabo bolj blizu kot  s sorodniki

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 9597
21.3.2007 8:47:08   
@lina
še to, altati - a je bilo enako pri starejših dveh? Ali je enako z ostalimi njunimi otroki (torej brati ali sestrami tvojega moža in njihovimi otroki)? Če ja, potem sta pač očitno človeka, ki ju vnuki ne ganejo in tukaj pravzaprav nič ne moreš...

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 9598
21.3.2007 8:49:15   
muki1
Altati, saj jaz te imam rada user posted image . Maxica je pač samo od včeraj brala in komentirala, saj sem ti rekla, da nisi nič pisala,

BB pa meni še tudi ni potegnil. Saj, moramo še malo notri past, da jih bolje spoznamo, zdaj se še ful vsi nazaj držijo. Razen Jasmine...meni so te masaže kar nekaj...se vidi, da je še mlada in ji dogaja.

Maxica, pa zakaj nič ne rečeš? Saj se da na lep način takšne stvari tudi povedat. Kaj pa potem Max, se ne čuti nič zapostavljenega, ko tašča samo Lana vlači naokrog? Moja tašča se recimo prav namerno, da se izogne ljubosumju, najprej popolnoma posveti Neži, pa šele potem ko se Neža že malo znori, vzame Ivo. Jo pa tudi tak, kar potegne iz rok, češ, zdaj pa še ti pridi user posted image . Očitno pač vzamejo te naše obiske tak, da je samoumevno, da se potem nasitijo teh naših dojenčkov. Saj po eni strani jih razumem, nekak so tudi njihovi, pa še tak so zlati, ko eni angelčki mali..... tako da popolnoma ne razumem tvojih dveh Altati. Očitno nisi ravno požegnana snaha, pa potem ubogi vnučki nastradajo. Eh, že nista kakšna ekstra topla človeka, če zdržita tako dolgo, da ne vidita vnukov user posted image . Jaz svoji tašči pač prepustim otroka, ko sem tam, ji zaupam in tudi popazila je Nežo že velikokrat, ko sem bila v službi, Neža pa bolana.... Se kar štekava, to smo že obdelavale, te naše taščice krokodilčice user posted image .
Tasha, ljubčkam se pa jaz edino z možem in hčerkama. Takšno ,,svobodno,, izražanje čustev mi nikoli ne potegne. Imam dve kolegici, ki me vedno polubčkata, ko me vidita...mah, ne vem...jaz sem že stara, nisem za te finte, naj me pri miru pustijo, no......

< Sporočilo je popravil muki1 -- 21.3.2007 8:50:01 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 9599
21.3.2007 8:55:17   
gaya

Jutro lubike moje

pri nas sije sonček in upam, da se tale snegec že pospešeno topiuser posted image .

Moj predragi je danes prav živčen odbrzel v službouser posted image , včeraj je bil še na pol mrtev, prav res, danes pa ga je en moril neki po tel s joba in se je napravil, nekaj kometiral in ves razuser posted image  odvihral. Midve sva pa spet sami.

Gaja je danes že doživela natančen pregled od svoje mameuser posted image  in moje sokolje oko je opazilo, da je stanje malo boljše. Greva se ob 12 spet pokazatuser posted image .

moci a veš da razmišljam, da se res ves moj razpoloženje pozna mali preko dojenja. To sem že slišala, doživela sem pa verjetno zdaj. Ker res priznam, da sem bla zadnji teden vsa nekaj razsuta, ker mamo spet blažje težave z našo bivšo in se mi prtisk vsaj 2X na dan vzdigne do vrelišča. Sej se trudim da se ne bi, ampak jebela, sem samo človekuser posted image , al pa včasih vrjetn še to ne večuser posted image

maxica hvala lepa za prekrasne besede, sem se kr tajala zraven računalnikauser posted image , res sem vesela, da vas mam vse po vrsti, ker ste včasih edine k mam občutek, da vam ni vseeno zame, pa čerpav me poznate več ali manj samo virtualno.user posted image

Zdaj grem pa hitr pospravljat, dokler mama princess še spi user posted image

< Sporočilo je popravil gaya -- 21.3.2007 8:57:20 >

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 9600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  382 383 [384] 385 386   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  382 383 [384] 385 386   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?