altati
|
IZVIRNO SPOROČILO: mis Sicer pa me nekaj zanima. Pikabu in e nekatere ste enkrat že pisale o tem. Dojenje. Zadnje čase mi tako zaletavo je. Potegne, stran, potegne, stran... pa zvija se zraven, pa tečnari. Mal poje, par požirkov, naha in spet. No, potem pa začne tulit, pa spet mal požirkov, pa tuli... to traja toliko časa, dokler sploh ne zagrabi več bradavice in samo tuli. Čist mi napsihira. Sem razmišljala da je sita, pa težko verjamem ker res malo poje. Saj zdi se mi. Razmišljala sem tudi, da preveč teče, sploh na začetku. prehitro. Pa ji to ni všeč. Ker mi res kar šprica. Kaj pa vem. Je pa to pomembno, ker je nujno da bo napredovala, sicer naju ne bodo spustili domov... Izkušnje? Mis, pri Jašu pride do tega problema če ni lačen oz. če je preveč hrupa, dogajanja okrog njega. Kadar sva sama, v miru, na najinem standardnem mestu vedno lepo je. Poskusi najti prostor, kjer sta sama, ki ga Tina pozna (da je ne bo premamila radovednost) in se vedno poskušajta podojiti tam, v miru. Veš zdaj so to že veliki 'firbci', ki jih okolica občasno bolj zanima kot hrana. predvidevam, da ponoči, ko je mir in tišina, ti pa lepo je . Pa 'bejžta' že ven iz bolnice, ne delajta jim gužve !
|