|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  381 382 [383] 384 385   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
20.3.2007 23:00:20   
@lina
frrrr, mislim da si čist ta prava za statistiko vodit - glej, nobena malenkost ti ne uide user posted image  - no, bomo videle, kako se boš obnesla s kilogrami naših otrok user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 9551
20.3.2007 23:00:40   
frrrr
no, lahk bi trakce pogledala in sama ugotovila user posted image
no, obe sta pravilno odgovorili user posted image  user posted image
zdej pa res odfrrrrčim... muki, sanjaj me user posted image  user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9552
20.3.2007 23:00:43   
muki1
user posted image  @lina, vse najboljše za rojstvo na RR . Dobra odločitev user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9553
20.3.2007 23:01:49   
muki1
Joj, točno Frrrr, še podatke ti pošljem o moji űberedebeli deklini.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9554
20.3.2007 23:03:13   
@lina
ja, se spomnim toboganov... nimam pojma kaj bo letos...vem, da igrača ne bo, ker že sedaj bi rabili en plug za kidanje igrač po sobi...user posted image  bom začela samo ven metatuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9555
20.3.2007 23:05:25   
muki1
Neža je skromna user posted image . Želi si trampolin. Ampak baje, da se dobijo po ugodnih cenah v Hervisu. Moram še prečekirat. Pa mož se je že hecal, da bo kupil Neži trampolin, potem bo pa v nedeljo dopoldne skakal in špijuniral, kaj moja mama kuha za kosilo( mi smo spodaj, oni pa zgoraj user posted image ).

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 9556
20.3.2007 23:10:03   
@lina
v bližini NM je ena firma Akrobat, se ukvarja s trampolini.. Majo tud picerijo, ful fajn, ker otroci lahko zunaj na trampolinih skačejo, da lahko v miru pizzo poješ user posted image

www.akrobat.si

mislim, da imajo tudi cenik objavljen

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9557
20.3.2007 23:11:44   
@lina
sem šla zdej cene gledat - mi bomo še naprej hodili tja na pizzo, ker ne bomo kupili trampolinauser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 9558
20.3.2007 23:12:49   
muki1
O glej jo glej user posted image . Hvala. Grem počekirat malo, potem pa se odjavim, ker spet pretiravam
Lahko noč @lina in vse ostale špijunke user posted image .

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 9559
20.3.2007 23:14:06   
@lina
Lahko noč tudi od mene!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9560
21.3.2007 6:48:28   
altati
Jutro!
Prva!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 9561
21.3.2007 6:52:02   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Sicer pa me nekaj zanima. Pikabu in e nekatere ste enkrat že pisale o tem. Dojenje. Zadnje čase mi tako zaletavo je. Potegne, stran, potegne, stran... pa zvija se zraven, pa tečnari. Mal poje, par požirkov, naha in spet. No, potem pa začne tulit, pa spet mal požirkov, pa tuli... to traja toliko časa, dokler sploh ne zagrabi več bradavice in samo tuli. Čist mi napsihira. Sem razmišljala da je sita, pa težko verjamem ker res malo poje. Saj zdi se mi.user posted image  Razmišljala sem tudi, da preveč teče, sploh na začetku. prehitro. Pa ji to ni všeč. Ker mi res kar šprica. Kaj pa vem. Je pa to pomembno, ker je nujno da bo napredovala, sicer naju ne bodo spustili domov... Izkušnje?

Mis, pri Jašu pride do tega problema če ni lačen oz. če je preveč hrupa, dogajanja okrog njega.
Kadar sva sama, v miru, na najinem standardnem mestu vedno lepo je. Poskusi najti prostor, kjer sta sama, ki ga Tina pozna (da je ne bo premamila radovednost) in se vedno poskušajta podojiti tam, v miru.
Veš zdaj so to že veliki 'firbci', ki jih okolica občasno bolj zanima kot hrana. predvidevam, da ponoči, ko je mir in tišina, ti pa lepo jeuser posted image user posted image . Pa 'bejžta' že ven iz bolnice, ne delajta jim gužveuser posted image !

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 9562
21.3.2007 6:54:43   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

končno sem si vzela malo časa za sebe in si v miru privošćila kavico in RRuser posted image . Naklanfale ste ful, prebrala vsega ne bom, ker moram še mal stanovanje v red spravit.

Gaya, pozdravljena nazaj! Lepo te je brati...Vsak dan boste bolj zdravi, verjemi! Ja, res je zdravje najpomembnejše...vse ostale ne koristi, če ga ni, a ne???? (niti parcela na Bledu, ki jo hranite za doto za našega Jašauser posted image )

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9563
21.3.2007 6:58:15   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

če smem, pa samo en nasvet, vsem, ki imate male bolnike in niso samo prehlajeni:ko sem iskala rešitev za zojino kožo sem se nekaj naučila: počutje, skrbi in energija mamic, še posebej, ko dojimo, se še kako kaže na naših user posted image . in to na načine, ki se nam zdijo nenavadni.
zoja je zdaj nasmejana, vesela, polna energije, ponoči spi. upam, da tako tudi ostane, ker sem zelo srečna. in potem sva srečni obe. smejiva se in uživava.

BRAVO MOCI, TO MI DELIuser posted image !!!
SE PODPIŠEM!!!!
LEPO, DA SI SPOZNALA IN CENIŠ!!!! IN ŠE POPOLNOMA DRŽI!!!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9564
21.3.2007 6:59:48   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

katere internetne ponudnike imate? ker mi smo totalno nezadovoljni s siolom, pa bi menjali

T2-po začetni štali, smo v roku 5 dni izkoristili vene na najvišji 'inštanci' (beri upravi T2) in zdaj vse dela, da se kar kadi....ni nobenih problemov!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9565
21.3.2007 7:02:04   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Kaj je danes z Altati?

Bila sem, bila, sam bolj brala, ker itak niste 'nič pametnega pisaleuser posted image '.....
saj veš, da sem album gledala in se navduševala nad tvojim in Pikabujinim 'špehom'...grozni sta, obeuser posted image ......(da jaz svoje slike objavim, pomoje takoj zaprejo RR...vsekakor bi strežnik 'padel', pobral se pa itak ne bi več)!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9566
21.3.2007 7:07:13   
altati
In potem Altati bere kaj ste ponoči naklaftrale in ugotovi, da ona ima pa jutri 1.rojstni dan na RR!!!
a bo kaj tortice???????
Vsem želim čudovit zimski dan (pa 1.pomladni tudiuser posted image )!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9567
21.3.2007 7:22:20   
Arabela
Dobro jutro!

Ste se pa razpisalie včeraj... . bom kasneje brala....
Naša noč je minila v znamenju kašljanja... malo KAtarina, malo jaz... pa sva prekašljali celo noč... ampak čez dan včeraj pa je bila ful ok, le noči so grozne...

Včeraj nama je uspelo spiti skoraj 1dcl čaja user posted image user posted image user posted image ... koliko bi sploh morala spiti, ker dojiva pa se zadnje čase ful pogosto, čeprav se mi zdi da se mala ful carta... joj kako je cartasta..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9568
21.3.2007 7:26:59   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela
Včeraj nama je uspelo spiti skoraj 1dcl čaja user posted image user posted image user posted image ... koliko bi sploh morala spiti, ker dojiva pa se zadnje čase ful pogosto, čeprav se mi zdi da se mala ful carta... joj kako je cartasta..

Arabela, če se dojita, pitje čaja ni potrebno. Sploh če se pogosto dojita. Moj Jaša niti ve ne, da čaj obstaja. pa Tia tudi nivedela, dokler se je dojila (niti ni želela vedetiuser posted image ).

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 9569
21.3.2007 7:38:25   
Arabela
Altati, saj do zdaj sva tudi midve samo poskušale čajeka, ampak na pregledu mi je ob analizi krvi dejala, da mogoče malo premalo pije, ker se levkociti niso mogli odčitat... kaj to pomeni nimam pojma, ampak je rekla naj malce več pijeva user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9570
21.3.2007 7:39:50   
Arabela
Sem vas prebrala za nazaj, ste govorile nekaj o šinfanju, pa ste se presrašile al kajuser posted image user posted image user posted image

Oddajo o dojenju bom pa jaz tudi danes gledala.. me prav zanima kaj bodo spet novega odkrili in povedali..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 9571
21.3.2007 7:40:53   
Arabela
Čestitke za 5 mesecev

user posted image user posted image IVA IN MUKICAuser posted image

user posted image user posted image SARA IN CAPYIKAuser posted image

user posted image user posted image NANICA IN BLAŽuser posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 9572
21.3.2007 7:42:34   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Altati, saj do zdaj sva tudi midve samo poskušale čajeka, ampak na pregledu mi je ob analizi krvi dejala, da mogoče malo premalo pije, ker se levkociti niso mogli odčitat... kaj to pomeni nimam pojma, ampak je rekla naj malce več pijeva user posted image

O temu je že Beki pisala, to pomeni da ima gosto kri in nikakor da premalo pije....pismo mi gredo na  živce dohtarji, ki kar nekaj brez veze bluzijouser posted image !
Beki24- daj nas poduči kaj in zakaj je to! Jaz vem samo laično in ne strokovno kot ti (saj veste ali mucek, ali kužek, ali kravca  ali user posted image ...vse približno istouser posted image )!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 9573
21.3.2007 7:51:17   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

In potem Altati bere kaj ste ponoči naklaftrale in ugotovi, da ona ima pa jutri 1.rojstni dan na RR!!!
a bo kaj tortice???????
Vsem želim čudovit zimski dan (pa 1.pomladni tudiuser posted image )!
altati, ne vidi se, ker nam prikrivaš podatke user posted image nč ne bo s tortico, ker ne verjamemo user posted image user posted image

aja, drgač si pa pridna, ja pr pošiljanju podatkov... ne na RR user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9574
21.3.2007 7:56:20   
muki1
Dobro jutro. Joj Iva je vstala ob 5.00...pa se je želela pogovarjati. Komaj sem jo uspavala nazaj...do 6.00, takrat pa je vstala. Sem rekla možu, cela skomirana, naj jo nekam odnese, pa me ne briga kam user posted image , da bom jaz lahko spala...in sem pridobila skoraj uro.
Zdaj pa sem že z vami, ker bo mala fufla odspala svojo prvo rudno, starejša pa je že odbrzela v vrtec. Ah, ja...pa iz službe so me klicali, ker direktor ne najde enega zapisnika user posted image  Ni ga v računalniku, kje pa je odložen in kam sem ga dala se pa jaz zdaj po enem letu pri najboljši volji ne spomnim, pa še selili smo se in sploh ne vem, kje imam kaj. Mislim...a naj kar tja letim zdaj ali kaj.... user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  381 382 [383] 384 385   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  381 382 [383] 384 385   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?