gaya
|
Čer končno sem si vzela malo časa za sebe in si v miru privošćila kavico in RR . Naklanfale ste ful, prebrala vsega ne bom, ker moram še mal stanovanje v red spravit. Jst mam oba lubčka zdaj v mižulah. Pa da vam povem. Pri nas smo meli od nedelje obsedeno stanje. Popoldne smo bli še pri enih prjatlih na kosilu, pol je pa moj mož na poti domov dobil grozno alergijo(še sedaj ne vemo na kaj ) bil je v mehurjih in je jamral da se ful čudno počuti. Z Gajo sva ga peljali kr direktno na urgenco, kjer so se odločili, da bo ostal na opazovanju, da ne bi blo kaj narobe. Pridem domov vsa žalostna, slečem Gajo in me skor fršlok, Gaja je bla vsa v 1 mm velikih flekih-flekec zgleda kot plast suhe kože . Je mela tak flekec sam na komolčku, zdaj jih ma povsod, razen po obrazu ne. Kličem nazaj na urgenco, če bi blo možno, da je mala preko mojga melak dobila isto štalo kot njen oči, pa me potolažijo, da če se ne praska, da ne. Normalno sem celo noč dežurala ob njeni postlci in spremljala dihanje. Zjutraj v ponedeljek sem klicala pediatra in sva se mogli pokazat. Naju je pogledal, rekel da ni od hrane, ne smeva mazat z ničemer, hvala bogu se mala praska ne. Potem sem malo peljala v varstvo in šla k možu, in potem cel dan letala od Jesenic do mojih domov Gajo dojit. Danes sem Gajo mela spet pri pediatru popoldne, pravi, da je stanje malo boljše. Čakali bomo 5 dni, pol bomo vidli. Ta čas morva normalno jest utečeno GH naprej, smao ne smeva novih stvari probavat. Itak mava utečeno šele hruško, jabolko in banano pa rižkota. Zdaj zvečer so še možeka domov spustili in sva ga ravno prej pripeljali domov. Zdaj oba spita . Jst pa razmišljam kako pomembno je, da imamo zdravje, ostalo je vse tako postranskega pomena. Hvala za lepe želje, Pikabu hvala za info o godovih mnoje princeske, pa seveda hvala za vzpodbudne SMSje. Mis upam, da je tvoja princeska kaj bolje, stiskam pesti in obema pošiljam en velik objem. pumpica za nosek- jst je ne potrebujem več, ker mi jo je že ena prijateljica zrihatala. Upam, da sem vse pokometirala. Aja Frrrr bom ti na ZS poslala podatke jutri, k moram najt materinsko k sem grozna mama ampak vseh mer res ne znam več na pamet beki stiskam pesti za tvojo princesko, da se zrihtata in da ne bo hujšega