|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  378 379 [380] 381 382   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
20.3.2007 20:06:44   
mis
Joj amazona, upam da bom doma in da bom lahko gledala.

Sicer pa me nekaj zanima. Pikabu in e nekatere ste enkrat že pisale o tem. Dojenje. Zadnje čase mi tako zaletavo je. Potegne, stran, potegne, stran... pa zvija se zraven, pa tečnari. Mal poje, par požirkov, naha in spet. No, potem pa začne tulit, pa spet mal požirkov, pa tuli... to traja toliko časa, dokler sploh ne zagrabi več bradavice in samo tuli. Čist mi napsihira. Sem razmišljala da je sita, pa težko verjamem ker res malo poje. Saj zdi se mi.user posted image  Razmišljala sem tudi, da preveč teče, sploh na začetku. prehitro. Pa ji to ni všeč. Ker mi res kar šprica. Kaj pa vem. Je pa to pomembno, ker je nujno da bo napredovala, sicer naju ne bodo spustili domov... Izkušnje?

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 9476
20.3.2007 20:07:51   
gaya

Čer

končno sem si vzela malo časa za sebe in si v miru privošćila kavico in RRuser posted image . Naklanfale ste ful, prebrala vsega ne bom, ker moram še mal stanovanje v red spravit.

Jst mam oba lubčka zdaj v mižulah. Pa da vam povem. Pri nas smo meli od nedelje obsedeno stanje. Popoldne smo bli še pri enih prjatlih na kosilu, pol je pa moj mož na poti domov dobil grozno alergijo(še sedaj ne vemo na kajuser posted image ) bil je v mehurjih in je jamral da se ful čudno počuti. Z Gajo sva ga peljali kr direktno na urgenco, kjer so se odločili, da bo ostal na opazovanju, da ne bi blo kaj narobe. Pridem domov vsa žalostna, slečem Gajo in me skor fršlok, Gaja je bla vsa v 1 mm velikih flekih-flekec zgleda kot plast suhe kožeuser posted image . Je mela tak flekec sam na komolčku, zdaj jih ma povsod, razen po obrazu ne. Kličem nazaj na urgenco, če bi blo možno, da je mala preko mojga melak dobila isto štalo kot njen oči, pa me potolažijo, da če se ne praska, da ne. Normalno sem celo noč dežurala ob njeni postlci in spremljala dihanje. Zjutraj v ponedeljek sem klicala pediatra in sva se mogli pokazat. Naju je pogledal, rekel da ni od hrane, ne smeva mazat z ničemer, hvala bogu se mala praska ne. Potem sem malo peljala v varstvo in šla k možu, in potem cel dan letala od Jesenic do mojih domov Gajo dojit. Danes sem Gajo mela spet pri pediatru popoldne, pravi, da je stanje malo boljše. Čakali bomo 5 dni, pol bomo vidli. Ta čas morva normalno jest utečeno GH naprej, smao ne smeva novih stvari probavat. Itak mava utečeno šele hruško, jabolko in banano pa rižkota. Zdaj zvečer so še možeka domov spustili in sva ga ravno prej pripeljali domov. Zdaj oba spitauser posted image . Jst pa razmišljam kako pomembno je, da imamo zdravje, ostalo je vse tako postranskega pomena.

Hvala za lepe želje, Pikabu hvala za info o godovih mnoje princeske, pa seveda hvala za vzpodbudne SMSje.

Mis upam, da je tvoja princeska kaj bolje, stiskam pesti in obema pošiljam en velik objem.

pumpica za nosek-  jst je ne potrebujem več, ker mi jo je že ena prijateljica zrihatala.

Upam, da sem vse pokometirala. Aja Frrrr bom ti na ZS poslala podatke jutri, k moram najt materinsko k sem grozna mama  ampak vseh mer res ne znam več na pametuser posted image

beki stiskam pesti za tvojo princesko, da se zrihtata in da ne bo hujšega

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 9477
20.3.2007 20:17:47   
gaya

Čestitke za 5 mesecev

IVA IN MUKICAuser posted image

SARA IN CAPY user posted image

Pa še zapoznelo voščilo za pol svečke

KATARINA user posted image  pa seveda mamici Arabeliuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9478
20.3.2007 20:20:07   
gaya

muki in Pikabu  sem pogledala slikce, res ste fletniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9479
20.3.2007 20:22:38   
beki24
Gaya- upam, da se vi tudi čimhitreje pozdravite!

Tinkara od približno 17ih do zdaj ni več kakala,no saj je tudi jedla bistveno manj kot dopoldne- sem ji pa kar prekuhano vodo z žličko v usta vlivala, ker pila ona tega sigurno nebi!
pa glih ko sem hotela mal začet z GH ona dobi driskouser posted image  Bova res prej 6 mesecev stari preden bova začeli z GHuser posted image - pol mi pa pediater reče, da ji nič mastnega ne smem dat za jestuser posted image - ja kaj že - mleko, mleko ali mlekouser posted image user posted image user posted image

Mis- upam, da bo Tina pridobila na teži, da bosta šli lahko domov!

Naše oktobrčke je kr eno bolezensko obdobje zajelouser posted image - upam, da čimprej mine, za vse nas!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 9480
20.3.2007 20:25:14   
Capyka
Hvala lepa za želje ob 5. obmesečnici... Lupčka (tacga slinastegauser posted image ) vsem od Sare!

Lp
Capy

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9481
20.3.2007 20:45:03   
nanica
Dober večer, ne da se mi pisati, se tako slabo počutim, upam, da ne zbolim. Nos imam povsem zabasan, pa čutim, da me bo malo zakuhalo.
Blaž je sicer vročino premagal v enem dnevu, zdaj pa malo kašlja.
Joj, da ne zboliva oba!!!

Kaj nam je oktobrkam in malčkom, malčicam,
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za vse bolnike in rekonvalescente.

Mogoče bom še malo brala, oglasim se pa jutri.

lahko noč. n.

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 9482
20.3.2007 20:52:59   
muki1
Hoj, ja hvala vsem za čestitke, res...

Gaya, a ne da je samo zdravje pomembno? Samo kaj ko smo pa tako razvajeni, ali kak bi rekla, da tega ne znamo preveč ceniti, le ko ga izgubimo nas zadene. Upam, da bosta oba tvoja lubčeka dobro.

Mis, joj ne vem, pri nas je tako noro tuljenje bilo samo enkrat, takrat ni hotela jesti od 11.00 do 17.00. Je samo tulila v joško kot nora. Bila je pa lačna in utrujena kot user posted image , po mojem se ji je že kar bledlo od kombinacije vsega tega.
Svetujem ti, da si čimbolj mirna, pa nežno in umirjeno delaš z njo, da ne bo začutila, da ji na silo probaš podturit dojko, ker potem še bolj ne bo hotela. Upam, da vama uspe iti domov, če pa še Tina ni pripravljena za ozdravitev, je pa tak najboljše, da sta še kakšen dan dlje tam. Saj verjamem, da se ti kar meša že od dolgčasa v bolnici, ampak što se mora, nije teško user posted image . Mislim na vaju, res..... user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 9483
20.3.2007 21:29:54   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Joj amazona, upam da bom doma in da bom lahko gledala.

Sicer pa me nekaj zanima. Pikabu in e nekatere ste enkrat že pisale o tem. Dojenje. Zadnje čase mi tako zaletavo je. Potegne, stran, potegne, stran... pa zvija se zraven, pa tečnari. Mal poje, par požirkov, naha in spet. No, potem pa začne tulit, pa spet mal požirkov, pa tuli... to traja toliko časa, dokler sploh ne zagrabi več bradavice in samo tuli. Čist mi napsihira. Sem razmišljala da je sita, pa težko verjamem ker res malo poje. Saj zdi se mi.user posted image  Razmišljala sem tudi, da preveč teče, sploh na začetku. prehitro. Pa ji to ni všeč. Ker mi res kar šprica. Kaj pa vem. Je pa to pomembno, ker je nujno da bo napredovala, sicer naju ne bodo spustili domov... Izkušnje?
to meni Jaša večkrat dela...  js ga pol ponavadi kr dvignem in ga mau pestujem, pa pol spet pristavim... najbolj sede pa, če ga mož prevzame za 5 minut in pol ve, da mora jesti in se ne more kr neki zafrkavat... bodi čimbolj umirjena

danes mi je pa cel dan delal to, da je full hitro jedel... pa sem ga med dojenjem božala in mu mirno prigovarjala, da se mu nikamor ne mudi, ker mu ne bom ušla... ampak ne, njemu se je mudilo... in pol se je odstavil in histerični jok... 2x mi je začel histerično jokat na blazini... rešitev je bila: samo dvigniti sem ga morala in je po hitrem postopku podrl kupček, potem bilo pa spet vse v najlepšem redu in bil smehec... ne vem pa kje je dobil una dva kupa, ki ju je na blazini podiral, ker je obakrat od hranjenja preteklo kr neki časa in je obakrat tut podrl kupček - očitno ne v celoti

aja, pa danes je bil čuden dan nasploh... ena je pisala nekaj dni nazaj, da so kar ob 18ih začeli noč, čez dan pa skoraj nič spali... no, tako je bilo pri nas danes... preden mi ga je uspelo prinest do kopalnice in previt, mi je zaspal v naročju... sem ga pustila eno uro, čeprav je bil pokakan (je bil pa v tej plenici vsega skup manj kot uro in pol)... ob 19ih sva ga previla kr v poltemi... potem sta se pa z očkom še mau crkljala v sobi, ker se cel dan nista vidla - sta se  pol ure nosila kot bi se hotela uspavat... Jaša medtem spet postal zaspan in sem ga samo pristavila, je pojedel in zaspal...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 9484
20.3.2007 21:59:25   
moci
čao, punce
nam kar naprej crkuje internet, modem bo zgleda kapituliraluser posted image
sem vas na hitro preletela.
v glavnem:

neki čudni oblaki se zgrinjajo na oktobrčke. dajmo jih premagat, punceuser posted image user posted image user posted image
držim pesti za vse, še posebej za mis in tino.
upam, da nam tele snežinke pobijejo vse bacile, odnesejo vso slabo voljo in negativno energijo. upam, da bodo, ko posije sonce, naši mali zdravi, veseli in bodo imeli srečne mamice.
če smem, pa samo en nasvet, vsem, ki imate male bolnike in niso samo prehlajeni:ko sem iskala rešitev za zojino kožo sem se nekaj naučila: počutje, skrbi in energija mamic, še posebej, ko dojimo, se še kako kaže na naših user posted image . in to na načine, ki se nam zdijo nenavadni.
zoja je zdaj nasmejana, vesela, polna energije, ponoči spi. upam, da tako tudi ostane, ker sem zelo srečna. in potem sva srečni obe. smejiva se in uživava.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9485
20.3.2007 22:01:55   
moci
drugače se je pa tudi naša user posted image naučila prekotalit na hrbet, kar pomeni, da zanjo ni več ovir. ves čas jo moram imeti na očehuser posted image user posted image user posted image user posted image
malo tudi pleza, tako, da lahko pride kamor si želi. odriva se pa z usti in prsti na nogahuser posted image včeraj je fizioterapevtka rekla, da se s prsti ne sme. ampak to je precej težko kontroliratuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9486
20.3.2007 22:05:58   
moci
jaz sem pa čisto navdušena nad snegom. res.
tako lepo je gledati, kako debele snežinke počasi prekrivajo pokrajino. in počasi vse postaja belo. popolno. nobene umazanije, nobenih odpadkov, nobenih napak. vse samo čudovito belo. in mehko kot najmehkejša pernica. mmmm.
jaz sem sedela ob oknu in opazovala ples snežink v soju obcestne svetilke.
zvečer je zmanjkalo elektrike in je ni bilo do dopoldneva. na moji nočni omarici pa sveča in vžigalice. ko se je moja princeska zbudila, sva se dojili v soju sveč. kakšna romantikauser posted image . in zjutraj sva se doooolgo stiskali pod toplo odejo, z izgovorom, da je zunaj mrzlo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9487
20.3.2007 22:06:25   
moci
in potem pride moci in se pogovarja sama s sebojuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9488
20.3.2007 22:08:09   
moci
 a sem vam že povedala, da sem vas pogrešala?
res ne gre brez interneta... sem imela abstinenčno krizouser posted image in jedla čokoladouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9489
20.3.2007 22:09:01   
moci
katere internetne ponudnike imate? ker mi smo totalno nezadovoljni s siolom, pa bi menjali

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9490
20.3.2007 22:09:59   
moci
kaj zdaj to, je neka nova moda in ste vse nevidne, al je tukaj res samo @lina, pa še ta se noče z mano pogovarjatuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9491
20.3.2007 22:10:27   
moci
muki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
povej kaj, no

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9492
20.3.2007 22:11:16   
muki1
siol user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9493
20.3.2007 22:13:10   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

siol user posted image

a to je tvoja izjava?
eh, beuser posted image pa siol. če je za en drek.
t2 me mika...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9494
20.3.2007 22:15:33   
muki1
smo slišali za tvojo abstinenco, ja user posted image . Samo veš da imaš prav? To s pozitivno energijo in te zadeve. Še kako se prenaša vse na malčke.

Mi smo preživeli spet en dan....kam to gre, res ne vem. Kar kotalijo se pred mano. Polovica porodniške je že šla po gobe. Zjutraj vstanem - akcija z oblačenjem Neže za vrtec in previjanje Ive.
Potem si malo vzamem čas, spijem kavico pred RR, potem že uspavam Ivo, pa kaj pospravim, potem Iva vstane,. grem kaj skuhat, ali pa tudi ne user posted image , ali pa greva ven, pa spet po Nežo, potem pa sploh ne vem, da diham do večera, dokler obe ne zaspita......

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9495
20.3.2007 22:17:06   
muki1
Moj mož se je nekaj za T2 zanimal, pa smo predaleć Bogu za hrbtom, pa niti Siol televizije si ne moremo nabavit, pa nič.... neko klinčevo kabelsko imamo, da še navadna hišna antena več programov lovi. Tv3, kjer bo jutri oddaja o dojenju sploh nimamo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9496
20.3.2007 22:18:41   
muki1
A zdaj pa se bom jaz sama s sabo menila?

Kaj je zdaj to ?
Kaj je danes z Altati? Pa našo Maxico. Ju ni bilo nič na spregled. Pa Pikabu tudi ne user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9497
20.3.2007 22:20:15   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

A zdaj pa se bom jaz sama s sabo menila?

Kaj je zdaj to ?
Kaj je danes z Altati? Pa našo Maxico. Ju ni bilo nič na spregled. Pa Pikabu tudi ne user posted image .

to pa tudi mene zanima. sneg je skidan, ne vem kaj delajouser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9498
20.3.2007 22:22:46   
muki1
No, torej, a greva šimfat? Bo jutri cela štala na oktobrkah user posted image . Jaz imam čas do 23.35, ko se začne Sex v mestu. Danes bo Carrie spoznala tistega butla Petrowskega.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 20.3.2007 22:27:53 >

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9499
20.3.2007 22:25:00   
moci
ja kdaj pa ti spiš?
jaz nikol ne gledam seks v mestu, ker vedno prej zaspim.
sem ga pa prej, rednouser posted image
a to je un stari rus.
šimfat? ja, ti si upaš, v prekmurje te ne bodo lovit hodile, razen amazone. mene bodo pa našleuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  378 379 [380] 381 382   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  378 379 [380] 381 382   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?