|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  376 377 [378] 379 380   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
20.3.2007 11:31:32   
altati
vesel Božič punce!
Uživajte v prečudovitem pogledu skozi okna v prekrasno snežno idilo!!!!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 9426
20.3.2007 11:38:29   
frrrr
hvala nanici, amazoni, beki, evik, @lini in luciki za podatke!

ostalim se še priporočam... navodila kaj potrebujem na 367. strani ??
jih bom kasneje mau kopirala, da ne boste rabile nazaj brskat
-> na hitro: težo, velikost, obseg glave ob rojstvu, odpustno težo, datum pregledov in mere na pregledih po mesecih

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9427
20.3.2007 11:39:21   
frrrr
Ženkica, kako ste? nč ne poročaš user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9428
20.3.2007 11:59:28   
muki1
Posnemam Pikabu...sem tudi delala nov album.
Geslo pa je nekaj, kar nas večina tukaj obožuje, pa kao ne smemo jesti, ker smo debele. Z malilmi črkami user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9429
20.3.2007 12:03:17   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
pri Eminem učenju trobente priporočam čepke za ušesa... razen, če je tak naravni talent, da ne bo nič fušanja

To bomo še videli, jaz vseeno upam, da si bo kaj drugega izbrala, prijatelj, ki je pa učitelj trobente, je pa ves navdušen in pravi, da ji bo on posodil tisto prvo, ki je manjša in za začetnike.

za kile v kopalkah... sem prepričana, da ni tolk hudo (nism še videla slik, vendar verjamem ostalim RRjevkam, ki so te že imele čast spoznat)

Slik pa ne upa nobena komentirat glede kil. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9430
20.3.2007 12:06:19   
muki1
Pikabu, kaj naj rečem? Maš trebuh, ja, ampak nič večjega kot jaz. Noge pa maš že fajn suhe. Samo bi morala biti pa res suhica, če bi po dveh zaporednih porodih zdaj nič več trebuha ne ostalo, mar ne? Ta koža bo zelo težko šla proč. Špeh se bo stopil, koža bo ostala....user posted image

Gaya, upam, da bo Gaja okej. Pa tudi za Dedka Mraza stiskamo pesti.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9431
20.3.2007 12:14:23   
Pikabu
Beki, čopka na vrhu glave ji naredi. Naša Ema je tak čas že pridno nosila špangice, za čopke je pa ati rekel, da ima "penzeljne", takrat sem protestirala, če pa zdaj gledam, pa res tako zgleda. user posted image user posted image user posted image

Frrr,
Maks se trenutno strinja z vsem, kar reče in naredi Ema. Je ves blažen, če je ona v bližini in se ponižno strinja z njo. user posted image Ema ima pa res papuče, ja. Sem zadnjič kar malo preslišala pogovarjanje o tem. A je kaj narobe, a ne morem biti zaradi tega v vajinem klubu? user posted image user posted image user posted image user posted image Maksovi slončki so pa kar v redu. Dam mu jih gor, če ima te debelejše žabice, pa spodaj ima nogavičke. Če ima tanke, pa hlače čez, je premalo in mu zlezejo dol. Če leži na tleh, jih sicer dokaj hitro zbrca dol, drugače pa kar dolgo ostanejo na nogicah. So pa fini, ker je v bistvu ropotulja in ko brca, gleda svoje noge in jih lovi.

Gaya, pozdravite se čim prej. Držimo pesti in mislimo na vas. user posted image user posted image user posted image

Kaj zdaj ve to nekaj strašite z božičem? user posted image Jaz hočem pomlad nazaj. user posted image

Zdaj grem pa gledat od muki album. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9432
20.3.2007 12:17:32   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Pikabu, kaj naj rečem? Maš trebuh, ja, ampak nič večjega kot jaz. Noge pa maš že fajn suhe. Samo bi morala biti pa res suhica, če bi po dveh zaporednih porodih zdaj nič več trebuha ne ostalo, mar ne? Ta koža bo zelo težko šla proč. Špeh se bo stopil, koža bo ostala....user posted image

O, muki, zlata si. user posted image user posted image user posted image user posted image Jah, saj nog nikoli nisem imela ne vem kako debelih. Sem ravno te dni razmišljala, da če bi morala povedati, kaj mi je všeč na meni, so pa noge. Najlonke, pa kratka kiklca, to mi je vedno pasalo, ampak potem pa trebuh vse pokvari. Pa saj pravim, da se ne bom več sekirala. Se tolažim, če slučajno kdaj (pa Bog ne daj) kaj zbolim, mi bo pa vsaka zaloga prav prišla. user posted image user posted image user posted image Ena tolažba pač mora biti.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9433
20.3.2007 12:24:51   
Pikabu
O, muki, kako ste pa vi luštni. Emi je najbolj všeč Neža zdravnica, s tistimi velikimi očali. Meni so pa vse, najbolj mi je pa padlo v oči, kjer sta obe enako oblečeni, to bi se jaz tudi šla, pa tam, kjer ste vsi štirje za božič. Res fletni. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9434
20.3.2007 12:26:04   
beki24
Po kolkem času moraš otroka peljat k zdravniku zaradi driske?
Pa kaj naredijo?
Tinkara pokaka dobesedno vse kar poje- poje, čez 10 minut kakauser posted image

Upam, da ne bova še midve v bolnici pristaleuser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9435
20.3.2007 12:26:48   
Pikabu
Zdaj greva pa z Emo kuhat kosilo zanjo in za Maksa. Maks pridno spi, potem se gremo pa mogoče kaj ven kepat, če se mi bo dalo. Pride pa danes možek prej domov, ker bodo dobili občinsko priznanje z zborom in gre na proslavo.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9436
20.3.2007 12:28:22   
Pikabu
Beki, pojma nimam. Jaz bi na tvojem mestu klicala v ZD, pa boš videla, kaj bodo rekli.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9437
20.3.2007 12:31:50   
frrrr
Pikabu, lahk si v najinem klubu, samo članarina je dupla, a ne altati user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9438
20.3.2007 12:31:52   
muki1
Beki, veš, pravijo, da dojenček zelo hitro dehidrira, zato se kar pozanimaj ali pa še bolje, pojdi pokazat. Če misliš, da res vse pokaka. Po mojem to ni od riževe kašice, veš....ker kašice bi bolj znale zapirat, kot pa drisko naredit, bolj mi liči na črevesni virus.
Upam, da imaš koga, da vaju pelje....

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9439
20.3.2007 12:32:35   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Po kolkem času moraš otroka peljat k zdravniku zaradi driske?
Pa kaj naredijo?
Tinkara pokaka dobesedno vse kar poje- poje, čez 10 minut kakauser posted image

Upam, da ne bova še midve v bolnici pristaleuser posted image

Beki, raje prej kot prepozno... taki mali pikeci hitro dehidrirajo...Res pokliči in preveri pri svojem pediatru

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9440
20.3.2007 12:33:21   
frrrr
beki, držim pesti za vaju! pokliči zd... pa poročaj, da nas neu preveč skrbelo...

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9441
20.3.2007 13:09:50   
piskot
kvajzdejto babe, kaksne bolezni, prehladi, virusi, alergije!!?!?!?

Takoj nehat!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9442
20.3.2007 13:26:00   
frrrr
piskot, Pikabu, tasha - hvala za podatke...

punce obsega glavice tut js nimam... imam samo iz porodnišnice... poleg teže in dolžine je pomemben še datum pregleda, da lahko v pravo kolono uvrstim in bo primerljivo...

pri nas je začelo sijati sonce user posted image odbito...
Jaša mi je pa ravno zaspal... je danes on dežuren... do zdaj spal 20 minut... ne vem od kod mu energija... kr smeje se in igra, pa nč zaspan user posted image
Maxica, a vi pa danes spite?  user posted image
@lina, sem preizkusila za ušeskom, vendar je naš Jaša verjetno mau drgačen model kot vaš Jure in so off gumbek zgleda mau prestavili user posted image

lep sončno snežen dan! user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 9443
20.3.2007 13:27:01   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

kvajzdejto babe, kaksne bolezni, prehladi, virusi, alergije!!?!?!?

Takoj nehat!
se popolnoma strinjam! dost zafrkancije... zdej je sneg, ma da vsi virusi pocrkajo! samo zdravje naj nas bo!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 9444
20.3.2007 13:29:48   
tasha23
Joj muki kako ste lušni!!!!!
Pikabu, jaz bi prosim geslo.

*Lina*, kaj ti ni jasno? Samo seznam sem ponovno dala gor, ???? pa so za manjkajoče podatke.

Božič???, pri nas je samo oblačno in občasno se celo sonček pokaže.

Beki24, si poklicala ZD? Meni je pediatrinja rekla, da če ima drisko moram obvezno dajat pit otroku, da ne dehidrira, ni toliko pomembno, če ne poje veliko, važno da pije, pa hitro se it pokazat, da ni kaj hujšega(pa bog ne daj!)

poročaj please.

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 9445
20.3.2007 13:32:13   
piskot
frrr od kod pa si ti? pri nas se vedno snezi.

pa tudi mi smo danes do zdaj spali natanko 20 minut. zdaj sem ga pa kar v posteljico nesla. nekaj gode tam. se mu pa vidi da je ze cisto zaspan, ker ima totalno rdece okrog oci. samo je prevelik firbec da bi mu uspelo zaspat. evo, ze cmera.... grem gledat kaj pocne.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9446
20.3.2007 13:54:30   
frrrr
piskot, ljubljana

tasha, *lina* je svoje manjkajoče podatke pripisala

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 9447
20.3.2007 13:57:01   
@lina
Muki, tudi jaz sem pogledala slikice in na koncu te samo citiram: "Življenje je lepo!"
Luštni ste!user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 9448
20.3.2007 13:58:48   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

@lina, sem preizkusila za ušeskom, vendar je naš Jaša verjetno mau drgačen model kot vaš Jure in so off gumbek zgleda mau prestavili user posted image

tud na Matjažu ne deluje...user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9449
20.3.2007 14:00:29   
frrrr
muki, za en komentar pod slikico si mi avtorske dolžna user posted image prekrasni ste!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  376 377 [378] 379 380   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  376 377 [378] 379 380   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?