Maxica
|
GAYA, slikiiiiiceee bi gledaaalaaaaa, geslo prosim. Obljubim, da te bom sam hvalila. Jaz imam tudi PP Pliko P3, pa še košaro uporabljam. Pramette je pa uporaben že od začetka in ga imaš brez košare. Takrat, ko sem ga jaz nabavljala (tudi leta 2004) so lih ven prišli, pa so bili še vražje dragi, tako da smo kar Plikota vzeli. Smo ga pa tudi mi v Italiji nabavili, v Gorici, smo še Ivo ujeli, tako da smo res ugodno dobili cel komplet. Mis, kakor kdaj. Ponoči se dojiva samo na eni strani, ker vmes gotovo zaspi, pa ga potem samo preložim. Čez dan pa, kakor je. Prej mi je na eni strani cucljal eno uro, sem ležala na kavču, pa sem ga imela kar priklopljenega. Pa se mi zdi, da je kar spraznil eno stran. Tako da potem se je pa prebudil, sem ga pa na drugo stran dala, je pa še kar fino vlekel. Ah, kdo bi vedel. Ti ji kar ponujaj, saj boš videla, če ne bo imela dovolj na eni, ji pač ponudiš še drugo, pa je. Zato ti pa je Bog ustvaril dve, ne samo eno. Mi smo bili prej na enem rojstnem dnevu. Lana je prevzel prijatelj in ga eno uro nosil okrog po stanovanju. Spet so padale same pohvale, kolk je ta otrok le priden in potrpežljiv. Ja, seveda, v naročju, pa da gleda. Sam on to hoče cel dan, vsak dan. Pol pa naredi še kaj drugega. Zdaj pa samo še lahko noč vsem vam.