Maxica
|
Dobro jutro. Mi smo kar lepo spali, vsaj jaz. Lan je ves utrujen zaspal že okrog 21h, jaz sem šla spat pa okrog 23h. Zbudil se je ob pol štirih za jest, ampak sem imela tako zalepljene oči, da jih nikakor nisem mogla odpreti. To se mi še ni zgodilo. Tako da sem ga kar z zaprtimi očmi prijela in dala k sebi in zaspala nazaj za eno uro. Očitno se je ta čas dovolj najedel , da sem ga pol preložila nazaj. Potem se je pa zbudil še mal pred osmo. Super, sem se pa res naspala. Jaz sem tudi za kakšno srečanje ta teden. Gaya, kaj naj rečem, seksi mamica je bila tudi pri krstu, bravo , manekenka Gaja je tudi pravi angelček , očka se pa tudi prav ponosno drži. Luštni ste. A si se mal temneje pobarvala? Muki, Muki, kaj mi ti delaš z našo snaho, no? A jo bom morala priti iskat, pa jaz pazit, al kva? Ne, res, tako hitro se lahko kaj zgodi, da sploh ne dojameš. Jaz sem tako Maxa pustila pri enih petih mesecih na najini postelji. Je še spal, jaz vstanem in kar naenkrat zaslišim grozen BUUUUM. Se je skotalil dol in mi padel s postelje. Grozno, še en mesec me je potem vest pekla in moril ta grozen bum. Pri nas se Lan sicer tudi grozno buni, ko ga damo v avtosedež. Ponavadi damo najprej njega, pa potem hitro zapremo vsa vrata, da nas kdo res ne prijavi socialni, ker se tako dere. Pol je pa šele Max na vrsti. Ampak potem pa brž, ko vžgemo avto, je mir in tišina. Se beremo še kasneje. Sedaj gremo mal na sončka, pa verjetno se bomo možu poturili, ker ima v sosednjem kraju ene opravke, mi se bomo pa šetkali. Lep dan.