|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  304 305 [306] 307 308   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
5.3.2007 8:28:58   
muki1
Dobro jutro.
Gaya, a veš da tako seksi safalade še nisem videl??!!! Dobra si user posted image . Mala Gajči pa res ko ena balerina user posted image . Luškana. Pa takšno črtasto majčko, ki jo ima oblečeno po krstu imamo mi tudi. Pa hlače smo še zraven dobili. Ful mi je lepa, komaj čakam, da bo Ivi prav.

Drugače pa je tudi pri nas že sonček, ki ga nameravam s pridom izkoristiti, saj za četrtek in petek napovedujejo ornk dež.
Naša user posted image  pa ima hud urnik. Nekaj novega probava, se mi zdi. Zvečer že ob sedmih koma, potem pa vstane tudi že ob sedmih...danes celo ob 6.30, ko se je zasrala, da se je verjetno še Gorenjska tresla....ne punce, ni bil potres user posted image .

TOLE PA KAR PREBERITE - V OPOZORILO
No, zdaj pa še samo to napišem. Jaz, ko grem recimo na WC imam navado, da Ivo pustim pod igralnim lokom, pa kakšno igračo ji dam zraven in se veselo igra.
Danes zjutraj pa, medtem ko sem pila kavo, sem jo imela pri sebi na mizi, v lupinici. Pa sem ji dala v roke tako ropotuljasto igračo, ki se pripne na voziček. Ob obeh straneh ima take velike, debele, zaobljene plastične zatiče, nič nevarnega. S tistim se velikokrat igra in se ji fino zdi, ko ropota. No in danes si je moja princesa, ki je v fazi strastnega okušanja vsega kar ji pride v roke, taisti nenevarni zatič porinila v usta, da se je začela davit z njim. Takoj sem ji igračo vzela iz rok in se zahvaljevala Bogu, da sem bila zraven. Dobro da nisem šla ravno na WC ali kaj. Groza, pazit je treba ko sokol. Sem se kar tresla.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 7626
5.3.2007 8:43:20   
altati
muki1- pa kaj ti to delaš z ubogo Ivo??????? da ne bo socialna potrkalauser posted image ...ej resno-meni se je zadnjič skoraj zadavil s plastično žlico...igral se je z njo in si jo vtaknil v žrelo in ni znal iztaknituser posted image ...komaj sem ga rešila uboge žlice!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7627
5.3.2007 8:45:34   
moci
potem jih ne smemo čisto nič pustiti same, al kakouser posted image
moja prijateljica ima 13 dni starejšo od zoje in jo pusti samo v sobi, da se igra in potem da zaspi...
ampak non stop pa ne moremo pazit na njihuser posted image
z žlico se je zoja tud že davilauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7628
5.3.2007 8:46:13   
moci
zdej grem pa malo e-zapravljat.
pri nas je bil krst, a vesteuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7629
5.3.2007 8:52:00   
moci
a ve imate nahrbtnike? ful velike razlike v cenah so...
če neki srednjega? sej je ne bomo po gorah vlačil. na kakšen hrib, recimouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7630
5.3.2007 8:56:54   
mis
Dobro jutro!
Punce, kakšen sonček. Ja, sem doma, danes ne gremo v Celje. Je od ene kolegice mala zbolela in smo prestavile. Pa tak lep sonček je, da bomo šle rajš v malo slabšem vremenu. Pa verjetno tudi v Kranjsko Goro ne bomo šli, ker je slabo vreme napovedano. Če bo lepo pa gremo drug teden.

Naša mala zopet ni spala. Jaz ne vem. Zaspala ob 22h (ker je zadnjo rundo spala do 20:30), samo do 00:30, potem ob 2h, sem jo dala k sebi, pa sva zaspali, ob petih spet, pa ob 6h spet in je bila spet pri meni do 7h... Če sem ji hotla dat dudo pa tak histeričen jok. Jaz ne vem al je res lačna al ne. Pa če ma prvo rundo kratko je pol katastrofa, ker so vse naslednje še krajše. Pa vsak je po svoje pameten. Eni pravjo začni zelenjavo, pa sem se to odločila da do 6. meseca ne bom. Potem sem probala s kašico, pa mala ni ravno navdušena. Sej je mal pojedla, ampak pol pa ni tako zadovoljna, se začne kar bunit. Pa ne zna z žlico jest. Sej ne pljuva ven, samo čudno ji je. Eni pravjo mleko zvečer dat... Jaz nisem več pametna.

No zdaj pa že spi v posteljici 1. rundo, potem pa ven na sončka.

Vozički: če kupuješ PP, bi jaz kupila Pramette. Takrat ko smo kupovali sva cincala med tem in Jane, pa sva se potem za Jane odločila, ker cena je bla skoraj enaka.

Pikabu! WB!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7631
5.3.2007 8:57:25   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

a ve imate nahrbtnike? ful velike razlike v cenah so...
če neki srednjega? sej je ne bomo po gorah vlačil. na kakšen hrib, recimouser posted image

mi ga imamo. Kupili smo ga v Iglu sportu (športna trgovina, s planinsko opremo in ne otroško). Cena 120 EUR. Zelooo udoben, narejen rs kot planinski nahrbtniki. Ima tudi oporo za glavo če otrok zaspi, vse naramnice obožene, ojalčane, se pripne tudi okrog pasu, še povijalno podlogo ima...čakaj, ti pripnem link...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7632
5.3.2007 8:57:57   
muki1

moja prijateljica ima 13 dni starejšo od zoje in jo pusti samo v sobi, da se igra in potem da zaspi...

Moci, seveda lahko pustiš, ampak pazit je treba, kaj jim damo v roke, z vseh zornih kotov je treba pretehtati, če je igrača lahko nevarna.
Ta se mi sploh ni zdela nevarna, pe je bila vseeno, tako da kakšne ropotuljice, ki so na palčki oz. držalu lahko kar vključite m,ed nevarne igrače.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7633
5.3.2007 8:59:42   
altati
http://www.iglusport.si/iglusport/katalog/nahrbtniki/nahrbtniki.html

user posted image FERRINO - Caribou
Nahrbtnik za nošenje otrok

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7634
5.3.2007 9:01:53   
moci
uf, tale zgleda ornkuser posted image
je pa kar drag. a to ga imate za v hribe al tko za potep

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7635
5.3.2007 9:02:45   
altati
moci-pri nahrbtniku moraš gledati, da je dobra opora in udobje tako za otroka, kot za tistega, ki ga nosi.
Tisti nahrbtniki, ki jih lahko kupiš v otroških trgovinah-od chicco, peg perego itd....so pogosto katastrofa za nošenje in tudi otroku niso najbolj udobni. Mi kar dosti lazimo po okoliškem hribovju (1-2 ure hoje) in nam je pomembno da tistemu ki ga nosi, ne odpade hrbet oz. odpove križ....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7636
5.3.2007 9:04:36   
altati

uf, tale zgleda ornkuser posted image
je pa kar drag. a to ga imate za v hribe al tko za potep

za hribe in potep! če dalj časa hodiš, mora biti udobno.In če otrok zaspi, je pomembno da kar ne pade na levo ali desno in kar visi. V tem je trdno privezan (čez rame), pa če za glavo ima podložit (tisto blazino za okoli vratu). Predvsem pa-ateku je udobno, ko ga nosi!

Najdeš tudi dražje-do 200 EUR-ov!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7637
5.3.2007 9:05:36   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Moci, seveda lahko pustiš, ampak pazit je treba, kaj jim damo v roke, z vseh zornih kotov je treba pretehtati, če je igrača lahko nevarna.
Ta se mi sploh ni zdela nevarna, pe je bila vseeno, tako da kakšne ropotuljice, ki so na palčki oz. držalu lahko kar vključite m,ed nevarne igrače.

ja,se strinjam Muki1. Jaz tudi zelooo pazim, kaj mu dam v roke. In igračke res skrbnoooo izbiram!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7638
5.3.2007 9:09:29   
Anonimen
dobro jutro..

se samo na hitro oglasim...
kako ste kj...

moram povedat da je mali ponoči spal od 20:30 pa do 7 zjutraj!!!

priden ane??user posted image
no sj že trkam na les.....

nč lepo se mjte jz grem zdj likat pa malemu plenico preoblečt.....

čawwwwwwwww!!!

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 7639
5.3.2007 9:10:54   
naja78
ojla,jutro čveke.
čez vikend ni bilo cajta,še posledica rd,zdaj pa bo spet ok.po starem.....je pa hecno,da za moj rd dobi mali lan več kot jaz....user posted image user posted image

glede pazenja-absolutno jih moramo paziti,jaz imam člana vedno na učeh,kar škilim k njemu...motim ga pa ne,da skos čepim zraven,potem ne nardim nič.igrače pa kupujem pač take kot so zanj,....v soboto smo bli zraven ko se je klofnu z ropotulo-jok....user posted image pa včasih se mu kr slina zaleti in ga na bruhanje sili,kot pr zobarju,k skor kozlaš.....ko pa čez dan spi in vem da bo še vsaj pol ure spal,pa grem do sosede na travnik za 5 min,da spustim moji kužiki lulat in takoj nazaj.....

joj naš lan vse kar prime v roko,bum na tla in prka z usti,dela mehurčke,slini se kot polž.......

voziček-smo ga pustili dret in je blo mir....user posted image nujno hoče da se z njim ukrvarjaš.----pa dobro malo je pa že lahk samostojen kaj......
tudi pestvanje in nošenje po rokah:bo malo bolj strogo,mulček bi se samo pestval......no smo sklenili,da je čas za odpravo tega....

nč se vam pol oglasim kaj...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7640
5.3.2007 9:18:40   
moci
dejte zdej hitro povedat, kdaj se dobimo, jaz moram še kaj nardituser posted image user posted image user posted image user posted image

ta teden smo rekle da se mal srečamo,ane? pa če bo v petek dež...
danesuser posted image user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 7641
5.3.2007 9:19:29   
moci
altati, sva sami...
predlagaš kaj?
ne bo šlo ta teden, kaj?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7642
5.3.2007 9:21:24   
mis
Altati, tale nahrbtnik mi je pa všeč. Mi ga bomo pomoje tud kupil. sva tud bol taka pohodniška. Od kdaj naprej pa so lahko tamalčki v njem?

No, se moram pa pohvalit, da ne boste rekle da samo jamram. Ene imate težave z vozičkanjem, da se mali derejo... Naša Tina spi v vozičku tudi 3 ure. Tudi več je spala. Ko sva zunaj skoz spi, se zbudi, poje, jo previjem, je kakšno uro budna, pa spet zaspi v vozičku. Pa zdaj ko jo dam v posteljico zvečer jo samo položim in grem ven in zaspi. Se mi zdi da je poštekala pozo za spanje. Ko jo dam na bok, pa dudo, se umiri in zaspi. Včasih traja par minut, včeraj pa sem jo samo položila in je zaprla oči. Prejle prvo rundo mi je pa to ratalo prvič tudi čez dan. Zaspala sama in zdaj lepo spi. Še...user posted image user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 7643
5.3.2007 9:22:37   
muki1
Hja, še to napišem.
Iva, vedno pridna v avtu kot cuker, ponavadi je takoj zaspala, je začela zadnje čase tudi v avtu štrajkat.
Včeraj smo bili pri tašči na obisku. Pa sem jo, preden smo šli domov podojila, pa mož jo je preveil, ker je bila seveda user posted image  spet posrana. Je imela vse pogoje za vožnjo izpolnjene ( beri, nenaspana, suha in sita) pa nič. Je ful obtožujoče gledala iz lupinice proti meni in se drla. Je prav kot izsiljevanje že vse skupaj gledalo. Pa sem jo malo pobožala, dala igračo in spet nič. Čedalje glasnejše jamranje..... pa sem ji rekla NE IVA. Sita si, pa plenica je suha, boš pa že zdržala do doma ( 10 minut z avtom ).
No in kaj se je zgodilo?
Sem bila kregana od NEŽE! Mi je rekla: ,,Mamica, zakaj si tako nesramna do Ive in je nočeš vzeti ven user posted image ,,
Seveda sem ji razložila - SPET, vse o varnosti in bla bla, ampak globoko v sebi sem ploskala in se smejala. SOLIDARNOST, to mi je všeč user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 7644
5.3.2007 9:25:33   
piskot
@lina ful hvala, vem kje je ta trgovina.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 7645
5.3.2007 9:28:13   
moci
altati, piskot, kje je mirka vadnova? mislim tale iglu

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 7646
5.3.2007 9:48:37   
piskot
Gaya od babycentra gres naravnost naprej, dokler je cesta. Zraven Tusa.

Drgac pa punce, pravite kok se vasi obracajo. Martinu se pa ne da vec. Nekaj casa se je vrtel kot vrtavka, zdej pa ze ene 14 dni nic. Zgleda da mu ni vec tko grozno kravce past kot mu je blo vcasih in se mu ne splaca potrudit da bi se okrog obrnu. Sam dere se kot da ga iz koze dajem.

Pa sploh se ne zna vec sam igrat, vedno mora bit kdo zraven. Saj se ni treba igrat z njim, samo da ga obcudujes, pa je srecen.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7647
5.3.2007 10:00:53   
Maxica
Dobro jutro. Mi smo kar lepo spali, vsaj jaz.user posted image  Lan je ves utrujen zaspal že okrog 21h, jaz sem šla spat pa okrog 23h. Zbudil se je ob pol štirih za jest, ampak sem imela tako zalepljene oči, da jih nikakor nisem mogla odpreti. To se mi še ni zgodilo. Tako da sem ga kar z zaprtimi očmi prijela in dala k sebi in zaspala nazaj za eno uro. Očitno se je ta čas dovolj najedeluser posted image , da sem ga pol preložila nazaj. Potem se je pa zbudil še mal pred osmo. Super, sem se pa res naspala.user posted image
Jaz sem tudi za kakšno srečanje ta teden.user posted image
Gaya, kaj naj rečem, seksi mamica je bila tudi pri krstu, bravouser posted image user posted image , manekenka Gaja je tudi pravi angelček user posted image user posted image user posted image user posted image , očka se pa tudi prav ponosno drži.user posted image  Luštni ste. A si se mal temneje pobarvala?
Muki, Muki, kaj mi ti delaš z našo snaho, no? A jo bom morala priti iskat, pa jaz pazit, al kva?user posted image  Ne, res, tako hitro se lahko kaj zgodi, da sploh ne dojameš. Jaz sem tako Maxa pustila pri enih petih mesecih na najini postelji. Je še spal, jaz vstanem in kar naenkrat zaslišim grozen BUUUUM. Se je skotalil dol in mi padel s postelje. Grozno, še en mesec me je potem vest pekla in moril ta grozen bum. user posted image
Pri nas se Lan sicer tudi grozno buni, ko ga damo v avtosedež. Ponavadi damo najprej njega, pa potem hitro zapremo vsa vrata, da nas kdo res ne prijavi socialni, ker se tako dere. Pol je pa šele Max na vrsti. Ampak potem pa brž, ko vžgemo avto, je mir in tišina.user posted image
Se beremo še kasneje. Sedaj gremo mal na sončka, pa verjetno se bomo možu poturili, ker ima v sosednjem kraju ene opravke, mi se bomo pa šetkali. Lep dan.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7648
5.3.2007 10:01:51   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

Gaya od babycentra gres naravnost naprej, dokler je cesta. Zraven Tusa.

a tole je zame?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 7649
5.3.2007 10:05:33   
piskot
moci ja sori, sam videla sem nekaj rdecega na sliki ...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  304 305 [306] 307 308   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  304 305 [306] 307 308   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?