Pikabu
|
Ojla. Se bom poskušala bolj na hitro javit, čeprav se že kar vidim, da se bom potem spet razpisala v nedogled. Danes smo se kar veliko potepali, pa sem malo bolj utrujena. bili smo v LJ, v HM, pa v Mullerja smo šli, pa še v Svet knjige, potem pa na obisk k mojim staršem. V HM smo oblekli oba sončka. Joj, me je bilo kar groza, ko je povedala končno ceno, ampak zdaj sta za nekaj časa preskrbljena. Našega Maksa tudi začenja malo zvijati, čerpav ne vem, če ni to bolj posledica tega, da poje ogromno zraka in slabo podira kupčke. Včeraj sem se precej ustrašila, ker je bruhnil v loku. Itak že ves čas poliva, ampak se zaradi tega nisem sekirala, ker baje eni to pač počnejo. kolikor ga je patronažna tehtala, je lepo napredoval, zdaj pa glede na plenice mislim, da tudi dovolj poje, tako da nisem delala nobene panike glede polivanja, tega v loku sem se pa ustrašila. Pa je verjetno spet možno, da zraven poje preveč zraka. Zdaj se doijva sede, da ga imam malo dvignjenega, vmes ga kar odklopim in mu podiram kupčka, pa moram reči, da je bolje. Čez dan leži v ležalniku in ima naklon tudi rahlo dvignjen, le še košek moramo nekako urediti, da bo imel dvignjeno ležišče. Bomo videli,kaj bo v naslednjih dneh, danes je itak večino prespal. Prava mala faca je bil. Doma je pojedel in smo takoj šli, potem je ves čas v avtu spal, pa več čas, ko smo nakupovali in hodili okrog. Še ko smo prišli do mojih staršev, je kar nekaj časa trajalo, da se je zbudil in pojedel. Potem je pa spet zaspal nazaj in spal vse do takrat, ko smo prišli nazaj domov. JE spet lepo pojedel in zaspal nazaj, tako da zdaj pridno spančka v svojem košku. Me prav zanima, kako bo naslednje dni. Jutri bova pa sama doma. Ati gre za en dan v službo, Ema pa v varstvo. Ona sicer pravi, da gre na počitnice. Saj bi jo imela rada doma, pa je možek rekel, da naj malo gre, pa tudi sama se veseli. Upam, da bo jutri lepo vreme, da si bova z Maksom privoščila en dolg sprehod. Moje počutje je v redu. Šivi ne boljo nič več, brazgotina skoraj izginila, oz. ni več tako napihnjeno, kot je bilo. Sedim, hodim, vse delam čisto normalno, me pa možek še vedno razvaja. jutri bom sama kuhala, ker ga ne bo, pa namen imam oprati nova oblačila in bom sama obesila, mogoče se celo lotim likanja. Tam do nedelje se moram počasi navaditi nazaj, da več delam sama, ker v ponedeljek gre pa ati res nazaj v službo. Gaya, a veš, da se tudi meni že pošteno lušta Dve noči se mi je že tako v žvio sanjalo o tem, da sem bila prepričana, da se je res kaj zgodilo. sem mojega spraševala, če sem ga kaj nadlegovala ponoči. Jaz imam pa pregled ful pozno, bom točno 9 tednov po porodu. Midva sva pri Emi počakala, da je dala G zeleno luč, ker se mi je pa tudi luštalo, sva se drugače znajdla , pa željo vseeno potešila. Isto bova verjetno tudi sedaj, ker je res dolga do pregleda. Davčno in roj. list smo mi že dobili po pošti. Za zdravstveno sem že nesla v službo, ker pa ni bilo tajnice, nisem nič izvedela, če moram še kaj narediti, potem sem pa še pozabila klicati. Upam, da je res to dovolj, to pomeni, da samo še čakamo, da nam pošljejo izkaznico. Za prvi pregled pa še ne vemo, ker bi morala patronažna poklicati, pa še ni. Če ta teden ne bo nič, bom kar sama klicala. Gaya, si ti dobila že datum? Katerega pediatra ste izbrali? Grem spat, da malo k sebi pridem. Včeraj sem računala, da se bo Maks zbudil ob enjastih, ob polnoči sem šla spat, ker se ni zbudil in je kar spal naprej, potem je bil pa jok ob enih ponoči, meni pa največja mora vstati po eni uri spanja. Sploh nisem dojemala. Uživajte.
|