gaya
|
jutro mi smo imeli zadnja dva dneva pestro. Zdaj vsaj vem, kako je če imaš doma Gajo, ki še sama ne ve točno kaj hoče . Najprej se je v sredo kopala in potem reva utrujena cel dan prespala, samo tolk se je zbudila da je jedla in spet spala. Včeraj pa, jaooo, meni. Zjutraj sva vstali okol 8 in potem je jedla, pa jok. Punce pri polni joški, da kr iz nje lije se ona joka kot da ji je ne vem kaj . Sem jo previla. nič pomagalo, sem jo nosila, nič,.... No potem je prišla moja mami in mi mal pomagala, je Gaja le tolk pojedla da je za 1 uro zaspala. Potem pa cel dan na eno uro ko sovica in hoče joško . Razn k sva ble pri mojih doma, je spala v vozičku 3 ure zunaj na sončku. Zvečer pa spet. podoj in spat za pol ure in spet jok. Jst sem bla že čist uničena, moj ni vedel kaj naj. in to je blo do 23. Potem pa je zaspala do 3 . Zdaj zjutraj me je blo že groza če bo spet isto. pa trkam, da je pred dobro uro pojedla pa še kr spi , upam, da jo je včeraj samo petek 13 metal . Jst sem pa tko uničena, pa ne morem zdaj spat zraven nje. No saj upam, da se bom navadila. Moja čišča počasi izginja. En in edini šiv me tud ne boli več toliko. Moram pazit, da slučajno ne sedim preveč na levem krajcu , madona, kaj bi šele blo jamranja če bi mi presredek prerezal. Moje kile pa, 13 sem jih pustila v bolnici, no 2,6 kg sem nesla domov v lupinici , zdaj odkar sem doma sem izgubila še 2 kg, tko da mi jih ostane za pretopit še 5 kg. Bomo vidli. Trebuščka skoraj nimam več, mal treniram že trebušnjake.Da ne govorim da se mi mišice na rokah delajo že, k dvigujem tamalo skoz, pa še v tretjem štuku smo doma, brez dvigala, pa upam, da te štenge še kaj rit prizadenejo . Aja jem pa jst skoraj vse. Zdaj prvih 14 dni sem se pazila, da nisem jedla svežega sadja in zelenjave. Aja pa meni je babica prepovedala paštete jest, pravi da so "gift" , pa jagodno marmelado in pa med. Tko da tega nej ne bi jedla dokler dojim. Drugače pa za kosilo mi itak še stara mama kuha in mam samo zdravo prehrano kako bo pa pol, pa verjetno bom živela od juh iz vrečke in makaronov . Saj se tolažim, da bo najhujših 6 tednov kamlu za mano. Ej punce dajte mi nekaj povedat, a sem čudna, ampak meni se že tko , da komaj čakam prvi pregled pri G. A je to normalno. Sicer me pa tudi v nosečnosti ni kaj dosti minilo. Ampak moj možek se mi kr naenkrat zdi tko seksi. Sploh k zgoraj brez nosi tamalo po dnevni sobi,..... nadona mio dogaja že na vse zgodaj. Se vidi da mam pomanjkanje spanja . Upam, da se bom danes lahko malo večkrat javila.