@lina
|
Gaya, Muki, Arabela, Pikabu... hvala za vaša gesla. Mi je tako fajn gledat slikice teh naših sončkov - saj so vsi naši od nas vseh, ko smo jih pa tako nestrpno čakale devet mesecev, a ne? ja, jaz pa še vedno nisem pripravila albuma Maxica, pa saj ne moreš verjet da se lahko zgodi taka površnost...Edino veš kaj ne razumem, kako to da si tako zelo krvavela zaradi tega? Mis, mi smo davčno št. dobili prejšnji teden, glede na to da gre za isti davčni urad, boš po moje dobila ta teden. Se je moj mož ravno prejšnji teden v ponedeljek nekaj motal po davčni, pa je vprašal še za DŠ, pa so mu rekli, da jo dobimo po uradni dolžnosti v roku enega meseca, naj še malo počakamo, in potem smo dobili takoj po praznikih. Kar se hrane tiče, sem jaz skoraj že vse probala, pa nismo in nimamo težav (trkam) - poskusila sem mandarino (samo eno na dan, ne pretiravam v količini), jabolko, banano, hruško, zeleno solato, zeljnato solato, ki je imela celo par fižolčkov notri, rdečo peso, sadni jogurt, mleko, hrenovk še nisem jedla, sem pa jedla salamo (piščančje prsi v ovitku), malo čajne (res malo, za en košček kruha), šunko na pizzi (tudi malo šampinjonov)... mozoljčki - naš je čist pikast, ampak res... in sem se že sprijaznila, da bo tako nekje do 3. meseca, kot je bil taprvi. Kapljice AD3 so zaradi D vitamina, ki ga dojenček ne dobi dovolj, sploh ne tile naši zimski otročki. Jaz sem pri ta prvem kar malo golfala in nisem redno dajala, ker sva bila res veliko zunaj na sončku, pa se mu je fontanela glih tako normalno zarastla (mislim da pri 18 mesecih...), pa kosti ima tudi v redu. Zdaj bom bolj pridna pri dajanju, ko pa sončka ni tako veliko pozimi. Jaz tudi gledam piramido, jih je fajn poslušat - prvo sem zamudila, drugo sem gledala, pa se mi zdi da je Erika še malo tako-tako, ne glih sigurna oz. kakor kdaj na momente se kar malo zmedeno ozira okoli sebe... Frrrr, pesmice lahko tudi sama klanfaš skupaj, sproti ko poješ... važen je namen! Saj lahko tudi zabavne, ni nujno da so otroške, zdaj jih tako ne zastopi... Jaz sem ta prvemu pela tudi Belo snežinko, Ti si moje sonce od Bepopa itn. No lepo se imejte...
|