|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
7.11.2006 17:59:17   
altati
Bravo Evik, no vidiš da gre...naš ponoči spi 4-4,5 ur skupaj....

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 376
7.11.2006 18:33:04   
mtina
Hvala, glede nasveta o hemeroidih ... pa še to ritno sranje.

Lp

Sonce!!!

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 377
7.11.2006 19:07:35   
tasha23
Na hitro, da se vam javim in vam sporočim, kaj je rekla patronažna:
vprašala sem jo glede lulčka in ona je rekla, da se načeloma to ne tika do 1 leta, razen če se pokaka in je porebno očistiti vendar moramo biti zelo pazljivi. Tako, torej.

Naš malček je vedno bolj zbujen in mi vzame kar nekaj časa... lačen pa je kar naprejuser posted image

Nič grem ker bo spet sirena user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 378
7.11.2006 19:11:50   
štorkljica
Čer!
Ne da se mi nič pisat, zato samo, da povem:
Arabela in Muki enkratni ste!!user posted image user posted image
Arabela tvoja Katarina ima isti podbradek kot Ajda user posted image user posted image
Muki, Iva pa kar skos spi...joj kaki priden otrok!
OK, kaj še naj rečem?
Aja Pikabu...ja res delam isto kot si ti pri Emi, sem vedno se silim nekam, ampak danes pa sem si vzela čas za njo celi dan in moram povedati, da je bilo boljše. Pa še ati je bil celi dan v službi in je bla mogoče zato mala tako dobre volje celi dan. Res pa veš lepo stvari povedati in razložiti, tebe je pravi užitek brati.
Eeeee...Kapljice tiste z Avstrije, jaz bi jih tudi mela, samo prej bi rada da mi nekdo razloži zakaj se točno uporabljajo in ali je to potrebno, torej ali pediatri vedno predpišejo AD3 kapljice?
Več se mi ne da nič pisat.
Lahko noč
PS: ali kdo gleda PIRAMIDO? Meni je zakon!

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 379
7.11.2006 19:25:51   
frrrr
amazona, pred 14imi dnevi sem to Piramido prvič gledala... dans je Alma gost in jo morm gledat, da se mau nasmejem user posted image

Evik, si me tut fajn nasmejala z unimi partizanskimi pesmicami user posted image

js pa ne znam pesmic user posted image sm ugotovila, da znam vse pesmice iz knjig Mehurčki, Malčkipalčki in Slovenske otroške pesmice... ampak so vse bolj za recitirat, ne za pet... kk nej Cicibana al pa Pedenjpeda pojem? pol pa kr mrmram božične pesmi, če Jaša joka med previjanjem in zaenkrat še nasede in začne poslušat... morm kakšen radio napeljat v kopalnico, da bom zravn pela user posted image

zdej grem pa pred TV... mejte se!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 380
7.11.2006 19:40:39   
muki1
Frrr, če znaš cele MEHURČKE, potem ja ni problema. Mu lepo počasi recitiraj CICIBAN IN ČEBELA, meni je ta zakon. To sem jaz včasih zvečer namesto pravljice. user posted image

Evik, a vi pa kar partizanske user posted image . A bova eno skupaj.... V TEMNEM GOZDU, OB TABORNEM OGNJU, PESEM TIHO JUNAKI POJOOOO, O TRPLJENJU SLOVENSKEGA LJUDSTVA, KI BORI SE ZA NAŠO SVOBODOOOOOO.

Gaya, dojenje in branje pravljice... ja, kaj pa čem drugo user posted image  V sili hudič še muhe žre user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 381
7.11.2006 19:48:24   
@lina
Gaya, Muki, Arabela, Pikabu... hvala za vaša gesla. Mi je tako fajn gledat slikice teh naših sončkov - saj so vsi naši od nas vseh, ko smo jih pa tako nestrpno čakale devet mesecev, a ne? user posted image
ja, jaz pa še vedno nisem pripravila albumauser posted image

Maxica, pa saj ne moreš verjet da se lahko zgodi taka površnost...Edino veš kaj ne razumem, kako to da si tako zelo krvavela zaradi tega?

Mis, mi smo davčno št. dobili prejšnji teden, glede na to da gre za isti davčni urad, boš po moje dobila ta teden. Se je moj mož ravno prejšnji teden v ponedeljek nekaj motal po davčni, pa je vprašal še za DŠ, pa so mu rekli, da jo dobimo po uradni dolžnosti v roku enega meseca, naj še malo počakamo, in potem smo dobili takoj po praznikih.
Kar se hrane tiče, sem jaz skoraj že vse probala, pa nismo in nimamo težav (trkam) - poskusila sem mandarino (samo eno na dan, ne pretiravam v količini), jabolko, banano, hruško, zeleno solato, zeljnato solato, ki je imela celo par fižolčkov notri, rdečo peso, sadni jogurt, mleko, hrenovk še nisem jedla, sem pa jedla salamo (piščančje prsi v ovitku), malo čajne (res malo, za en košček kruha), šunko na pizzi (tudi malo šampinjonov)...
mozoljčki - naš je čist pikast, ampak res... in sem se že sprijaznila, da bo tako nekje do 3. meseca, kot je bil taprvi.

Kapljice AD3 so zaradi D vitamina, ki ga dojenček ne dobi dovolj, sploh ne tile naši zimski otročki. Jaz sem pri ta prvem kar malo golfala in nisem redno dajala, ker sva bila res veliko zunaj na sončku, pa se mu je fontanela glih tako normalno zarastla (mislim da pri 18 mesecih...), pa kosti ima tudi v redu. Zdaj bom bolj pridna pri dajanju, ko pa sončka ni tako veliko pozimi.
Jaz tudi gledam piramido, jih je fajn poslušat - prvo sem zamudila, drugo sem gledala, pa se mi zdi da je Erika še malo tako-tako, ne glih sigurna oz. kakor kdaj na momente se kar malo zmedeno ozira okoli sebe...

Frrrr,  pesmice lahko tudi sama klanfaš skupaj, sproti ko poješ... važen je namen! Saj lahko tudi zabavne, ni nujno da so otroške, zdaj jih tako ne zastopi... Jaz sem ta prvemu pela tudi Belo snežinko, Ti si moje sonce od Bepopa itn.

No lepo se imejte... 

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 382
7.11.2006 20:10:58   
mtina
Na pomoč!!!!

Naš je star 24 dni ... ali vaši ko so bili, ali so toliko stari tudi veliko jokajo? Naš bolj ali manj prejoka budne ure. Pa je previt, nahranjen, nič ga ne boli ... kar joka in cendra. Pa niso krči. Tudi ko je na rokah joka.  Zakaj?

Sonce!!!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 383
7.11.2006 20:15:30   
mis
Tasha, Gaya, Beki, hvala za gesla. Res ste pravi cukri.

Še eno vprašanje glede krčev. A to otrok v eno joka dolgo al v takih intervalih. Naša zdej že 3. dan zvečer nekaj dreka, pa ne vem al je to to al ne. Ni tko da bi se pol ure skupaj drla. ampak mal zajoka, se precej hitro umiri, zaspi na rokah in spet. Ne vem... Nisem ziher al so krči al ne...user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 384
7.11.2006 20:46:29   
gaya

Punce rabim malo tolažbe user posted image , naj se še tako trudim, ampak mleka je vsak dan manj user posted image user posted image user posted image . Zdaj sva se spet začele dojit, ampak zvečer mi zmanjka. Ni in ni in moram 2 obroka dodat user posted image , potem ponoči okol 4-5 pa mam spet tolk polne joške da se lahko normalno dojiva. Pa pol čez dan tudi. zvečer ob 6-7 in od 23-0.00 pa spet nič od nič. Pa ful pijem, pa če je Gaja zbujena jo kar tako na jošk namonitram, da bi blo ja čim več pristavljanja. Pa nič. In sem čist zamorjena. Tko rada bi polno dojila. Se mi zdi da me mala zvečer kr z žalostnimi učki gleda k tisto flašo z dodatkom golta. A ma še katera kakšen recept za povečanje proizvodnje?user posted image

muki a veš da sem jst tud danes probala brat zraven, pa mi je kr nekako šlo, sam k je tamauček pogruntala da se ne posvečam v celoti njej me je tko uščipnila pod pazduho user posted image , pa ne vem al za nalašč, al pa slučajno user posted image .

Prosim, če lahko ena še izbrska ceno kapljic, da jst vem kolk denarja dat uni gospe. Bom počakala zdaj do konca tedna, kolk se jih še prijavi za kapljice, v ponedeljek pa naročim.

Zdaj grem pa spat, da se bo mogoče mlekec delal bolj, mogoče pa res premal počivamuser posted image

Mirno noč

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 385
8.11.2006 9:06:47   
altati
gaya, kaj pa sezamov čaj, pa kakšni lekarniški zeliščni zvarki? jaz drugče prisegam na čimpogostejše pristavljanje, samo če ne gre, pač ne gre... ne sekiaj se preveč, samo še slabše boš naredila s tem.....saj veš, tudi z adaptiranim mlekom bo zrastla, sploh če samo dodajaš...

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 386
8.11.2006 9:09:44   
altati
Evik, Muki1- moje punce znajo vse partizanske -v tihem gozdu, šivala je deklica zvezdo, na juriš, hej brigade, bilečanka....samo hec nastane, ko jih moja mlajša začne peti v vrtcu in jo vsi debelo gledajo (z vzgojitljicami na čelu), potem jim moram pa razložit da je bil moj dedek partizan in pevec v partizanskem pevskem zboru, ki me je vse to naučil, jaz pa učim naprej, ker drugih pesmic ne znam...pa saj te so takoooo lepe...jaz sem vedno to pela namesto uspavank...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 387
8.11.2006 9:58:46   
naja78
Iam back.user posted image
če me seveda sprejmete...oz naju...na svet smo prijokali 3.11.06,torej smo novemberčki.user posted image
danes samo na hitro.
porod je trajal 6 ur,tabletke za sprožitev so res hude....user posted image .....bilo je res boleče...
glavno je da imamo sedaj prečudovitega fantka Lana.
ve ste tolk že naprej......saj ne bom mogla slediti.........bom pa vesela kakih nasvetov......
moj mladi mož je priden ponoči rogovili le kaki 2 uri,drugače spimo.......bomo pa še vidli.......user posted image user posted image user posted image

pozdrav vsem in pridem ko me šivi ne bojo več boleli......user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 388
8.11.2006 10:28:25   
altati
Hello, Naja78...mislim, da v imenu vseh lahko rečem da si naša in da te ne damo, a ne punce????

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 389
8.11.2006 11:12:47   
muki1
user posted image  user posted image   punce moje, pri nas je pa tako žalosten dan.
Nežo imam v bolnici user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .
Včeraj še vse lepo in prav, sva imeli popoldan dve urci samo zase, ker sem videla, da me res totalno pogreša. Sva šli pogledat na plesne, kamor hodi sestričnina mala, potem v knjižnjico, pa še v trgovino. Tako je bila vesela. Potem sva šli domov, Iva je ves čas pridno spančkala, potem se je zbudila, sva se podojili, pocrkljali, potem sem skopala Nežo in sva šli brat pravljice. Popoln dan je bil, res......
Začelo se je ponoči, okrog enih. Bruhala. Sem mislila, no dobro, ker je nekaj prehlajena, pa včasih je dobro, da se ta sluz izbruha. Jo malo popucam, podojim Ivo, pa gremo spat naprej. Čez 15 minut spet bruhanje in potem čez 10, pa spet čez 10..... je bilo tako bruhanje celo noč, do sedmih zjutraj mi je že 16 x bruhala. Ostali smo brez čistih plenic, pižam, vzglavnikov......
Seveda mi je že pri tretjem bruhanju postalo jasno, da je zadeva resna in sem se takoj zasekirala še za Ivo. Tako smo potem prebruhali noč, zjutraj klicali našo pediatrinjo, ki nam je rekla, naj se vsi pokažemo pri njej.
Neža je seveda bila že dehidrirana, je dobila napotnico za bolnico. Mož je šel z njo. Jaz in Iva pa sva doma v karanteni, mi je svetovala, naj se sploh ne sučem okrog Neže, ker je važno, da zdaj Ivo zaščitimo pred okužbo, če je že ni fasala. Napotnico ima tudi Iva že izpisano.
Prej sta me klicala mož in Neža, ima že vstavljeno infuzijo, baje da je čisto ponorela, ko so ji jemali kri in vstavljali iglo user posted image  user posted image  user posted image . IN JAZ NE MOREM BITI OB NJEJ.
Punce moje, tako sem žalostna, da me boli srce in duša. Jokala sem že tako, da so me še vsi zobje boleli. Ob vsej skrbi za Nežo, me zdaj še skrbi, naj moj mali malček palček ne dobi tega strašnega rota virusa ( najverjetneje je spet to, imela ga je že pred letom dni, simptomi so isti....). Jokam, jokam, jokam.......

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 390
8.11.2006 11:23:31   
altati
 muki1 - grozno ti mora biti, verjamem....mi smo tudi že imeli rota virus...kaj naj ti rečem.drži se, poskušaj rahlo odmisliti stvari, računaj na to, da se bo izšlo kot se najlepše lahko-da bo Neža kmalu doma, Iva pa ne bo zbolela...
nekaj  user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo!Uboga Neža, moja mala je imela rota za 2.rojstni dan, smo ga preživeli na infekcijski kliniki....
Drži seuser posted image , mislim na vas!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 391
8.11.2006 11:48:57   
@lina
Muki, vem kako je, ko je otrok v bolnici. Naš je sicer bil tam zaradi laringitisa in to k sreči samo dva dni, ampak to so ubijalski dnevi. Pa da še ne smeš k njej pa sploh. Drži se, saj bo kmalu bolje! Saj veš da imaš pri nas vedno ponujeno ramo za jokanje!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 392
8.11.2006 11:50:15   
@lina
Naja dobrodošla nazaj - me te še vedno štejemo med oktoberke, kako se boš pa ti odločila?user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 393
8.11.2006 11:58:35   
Maxica
Sem mislila, da RR ne dela, pa je rekla Muki, da pri njej čisto normalno dela - sem ugotovila, da je mož neki antivirusni program inštaliral in me ni spustil do RRja.user posted image  Skoraj en dan sem bila torej brez RRja, čist brezveze.user posted image
Najprej pa - Muki, moja draga, saj gre kar meni na jok, no. Kako je to mogoče? Pišuka no, je pa tudi ni pravice. Uboga Neža rabi mamico ob sebi, joj se mi smili uboga revca.user posted image user posted image user posted image  Zdaj samo držim pesti močno močno močno, da je šlo vse to mimo Ive in da pride Neža čimprej domov, zdrava kot dren.user posted image  Pol pa res začnite na polno uživati, no. Zaslužite si.user posted image  Zdaj se probaj čim bolj pomiriti (saj vem, da je težko) in bodi stoprocentna za Ivo.
Jaz sem danes kar v redu, včeraj sploh nisem nič krvavela, danes pa spet malo malo sveže krvi. Verjetno malo učinkujejo kapljice pa še antibiotiki in je vse skupaj malo čudno. Upam, da bo čimprej mimo.
@lina, verjetno sem toliko krvavela zato, ker je telo hotelo izločiti ta tujek ven iz sebe, al kva?! Saj ne vem, predvidevam, pove ti pa itak ne nihče nič.user posted image
Evik, danes si pa v Lady.user posted image  Sem te hotela vprašati - kako si bila ti zadovoljna v Postojni?
Joj, jaz sem tudi čisto pozabila, kako je z zdravstveno kartico? A da je treba rojstni list nesti v službo?user posted image  Sem mislila, da kr avtomatično dobiš domov, tako kot davčno številko.user posted image
Tisti mozoljčki, ki jih ene opisujete, je čist normalno čiščenje kože, pri nekje 3 tednih starosti. Najbolje jih je pustiti čisto pri miru, morda samo malo s kamilicami čistiti. Mine samo od sebe.
Gaya, sezamovo seme dobiš v vsaki trgovini z živili, tam nekje, kjer imajo kakšno polico za suho sadje morda.
To je to zaenkrat. Se beremo. Pa pazite nase in na svoje user posted image .

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 394
8.11.2006 11:59:35   
Maxica
Aja, še to - Naja78, WB, kar lepo k nam, nič med novemberke.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 395
8.11.2006 12:08:36   
Arabela
Punce lep pozdrav!

Uboga Muki, drži se....
Mi smo že tretjo noč v celoti prespali user posted image user posted image user posted image ... upam da si mala ne bo premislila in bo tak tempo nadaljevala... ampak danes ponoči sem si jaz vseeno dojke spraznila, ker me leva dojka še vedno ful ful boli... sem se že vstrašila da sem mastitis fasala... popoldne pa sem dobila še temperaturo 38st. ki se je zvečer spremenila v 38,8st.... pa še v Avstrijo sem včeraj šla po plenice!!!! Bila sem čisto out... pa še mala je bila sitna, se je neprestano dojila od 20ih do 22ih.. dojka, pa zaspala, se zbudila, dojka, previti,...no ob 23ih je pa zaspala kot ubita do 6ih zjutraj... No danes pa mi je vročina že padla na 36,7st!!! user posted image user posted image  Verjetno sem fasala kakšno virozo al kaj?! Samo da ni mastitis... sedaj si dajem na dojko obhladke in si masiram

kolcanje... ko mala začne kolcat jo pristavim na dojko in ko nekaj časa pije neha kolcat...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 396
8.11.2006 14:06:36   
frrrr
tako je, ne damo naje! naja78, čestitke ob rojstvu Lana!

muki1, drž se!

moje drage mamice, dans sm pa js mela svetlo noč... mi bo glavo razneslo, tolk mi jo skup stiska... mali očitno vse čuti, čeprav se z njim pogovarjam čist normalno... je bil ponoči na 2,5 ure buden in lačen... js sm pa skoz razmišljala o prijatelju in njegovi hčerki, ki sta včeraj izgubila ženo in mamico + prihajajočega otročka... nisem mogla nehat - kr jokala bi in vrtela čas nazaj... vem, da ne smem pa vseeno se mi smili mala, ki je pri 4ih izgubila mamico... še posebej mi je težko, ko gledam svojega štrukelčka, ki mi pomeni največ na svetu, pa ga poznam manj kot 1 mesec v živo in če pomislim, da bi ga izgubila ali pa bi on ostal brez mene user posted image user posted image user posted image ... ojej... morm nehat... pozitivno mislit! mlekec je pomemben!

no, da vam še kaj smešnega povem... danes sem doživela prvi rafal... nisem vedela, da to tolk daleč nese... do sedaj sem vedno v pleničko ujela user posted image danes pa je šlo po previjalni, po umivalniku, banji, po tleh, po polici... noro... še sreča, da smo previjalno v kopalnico namestili user posted image

ko sem čistila, sem ga pustila v ležalniku telovadit... pa se je naveličal in ga imam zdaj tu zraven... js vam rečem, da bo računalničar, ker full z začudenjem zre v monitor -> a je to škodljivo za malčka? za tv vem, da ga ne smejo gledat, ker ne štekajo zakaj se vse tk spreminja...

amazona, mi tut kolcanje tk upedenamo... pa kr ratuje

drgač mi pa ta teden nekak ne gredo sprehodi... ne vem no... kr zmanjka časa... še ne gre kuhat, dojit, previjat, po RR klepetat in pripravit za sprehod... potem pa to rešujeva kr z balkonom... je hitreje kapco nadet in v odejo zavit kot pa oblačit in it do vozička... in tako vsak dan preživiva pol urce ali kaj več na balkonu...

lep dan!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 397
8.11.2006 14:08:34   
Ženkica
Punce, upam da naju sprejmete v svoj klub oktoberk 2006 user posted image ; naša princeska je prišla na svet kar 6 tednov prezgodaj; 2130 gramov težka in 46 cm velika (glavica 31,5 cm). V porodnišnici sva bili 10 dni, tako da smo danes doma že tretji dan in pripdno papcamo in spančkamo.
Jaz jemljem Tametil, ker me malce mleko heca, drugače pa izbrizgavam, za vsak slučaj imam pa doma še škatlo Aptamila.
Porod je bil kar naporen, sploh zadnja ura, vendar po štirih urah in 40-ih minutah nam je uspelo. Predvsem sem srečna ker nisem nič šivana oz. raztrgana tam spodaj. user posted image

No, toliko zaenkrat.

lp

Kaja user posted image  & Ženkica user posted image

P.s.: fotke si lahko ogledate v albumu

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 398
8.11.2006 14:22:09   
Arabela
Dobrodošla ŽEnkica
Naja, jaz sem tudi sepetembra rodila, pa sem še vedno oktobrka po duši..

Kapljice Oleovit D3 pa stanejo 2.10 Eura...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 399
8.11.2006 14:43:00   
Evik
čao punce!

MUKI - DRŽI SE!!!  kaj več ti ne morem napisati, pa saj boš - veš pa da sočustvujem/o s tabo.
Maxica - čist sem bila presenečena, da se ti je to zgodil - jaz sem bila s postojno zadovoljna- je pa najbrž tudi ekipa važna - tista otročnica k je bla z mano v sobi je bila čist boga pa je bila tudi na ea - sam ji je samo na eno stran prijel - jo je pa imel tisti doktor, k je men hotel isti dan na porod poslat pa je bil k sreči en drug dežuren - res prijazen  - dr. L. - in smo potem počakal v miru in ea je pri meni zlo dobr prijela tako da sem sicer doživela boleče umetne popadke  - bolijo k svina - in sem rekla še maksimum 15 - 20 takih pol grem pa domov - no potem sem pa dobila ea - sem tako zaljubljeno gledala za anestezistom, k mi je bolečino odstranu... pa saj vam napišem izkušnjo. je pa moja posteljica bila čudne oblike, kot je rekla doktorca in jo je celo dvakrat gledala - je celo poslala sestro nazaj po njo že ko jo je vrgla stran. samo s takimi rečmi se res ni za igrat - je menda zelo nevarno, tako da vsa sreča, da ste takoj pogruntali in šli nazaj v bolnišnico.
drugače pa iz dneva v dan boljše - ena kriza je torej za nami. hvala za pomočuser posted image ! danes je bila tudi patronažna, sem rekla, naj mi še enkrat pokaže umivanje - popek pa še ni zaceljen - tako da kopanje šele prihodnji teden. teža je lepo napredovala - od porodne teže (3030) se je zredil za 250g - torej malo več kot toliko odkar sva prišla iz porodnišnice (se ne spomnim koliko je imel preden sva šla - vsekakor pod 3000) in jutri bo Matjaž star 14 dni. pa tudi manj zlobna se mi je zdela - saj sploh ni - samo jaz sem bila tisti dan s takimi črnimi očmi.

pesmi - užgeš melodijo pa zraven nakladaš glih kar se spomniš - zvečer so pa narodne in narodno/zabavne na vrsti - samo kaj ko teh znam pa najmanj.

moram na kosilo - dragi skuhal!user posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Varuška
Janjikaaaa

Koliko ste pripravljeni odšteti za varuško vašega otroka?

2€/uro (36%)

2,5€/uro (11%)

3€/uro (18%)

3,5€/uro (8%)

4€/uro (12%)

4,5€/uro (15%)

Število vseh glasov: 213

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!