Maxica
|
Helo. Mi smo danes imeli prvo kopanje, kjer smo zelo uživali. Je pa patronažna tudi zmerila našega Lančka in iz 51 cm, ki jih je imel pri rojstvu, je zrastel že na 56 cm. Ima pa že 4 kg. Bravo midva. Ma, saj je vse lepo in prav, edino to naše nočno (ne)spanje moramo še rešiti. Ker mi vedno zaspi med dojenjem, potem ga dam pa v posteljico, se pa brž zbudi in ne zaspi nazaj (razen na rokah ) tudi po dve uri skupaj. Patronažna je sicer rekla, naj ga enkrat pustimo jokat 15 minut, pa bo mir, ampak jaz pa to ne morem, sorry. Se mi zdi pa še premajhen. Sem ugotovila, da enostavno rabi bližino človeka. Samo ne vem, zakaj čez dan lahko lepo spi. Danes ponoči sem od same utrujenosti med dojenjem dvakrat zaspala in se čez kakšno uro zbudila in zaprepadeno ugotovila, da Lan spi pri meni v postelji. Pol sem ga pa dala nazaj v njegovo posteljo, pa smo bili spet zbujeni. Mah, jaz res ne vem kaj narediti, ampak mislim, da razvajen pa še ne more biti tako majhen otroček. Imate kakšen nasvet? Meni se je pa danes tudi tako lepo zasmejal. Sem govorila vanj, ko sem ga previjala, pol me je pa tako lepo pogledal in se mi zasmejčkal. Ah, človek kr pozabi, da ponoči ni spal. Pikabu, sem ti že zadnjič hotela povedati, da sem tudi sama razmišljala o nakupu tistega pametnega kužka za Lana. Verjetno ga bo res Miklavž prinesel. Kako velik pa je? Samo verjetno bo interesanten tudi za Maxa. Ma ja, se bosta že zmenila. Naše stanovanje je pa tudi tako, veš, Pikabu, če sem sama doma z Maxom. Vse privleče na sredi dnevne sobe in strese lego kocke in ostale igrače, potem se pa skoraj ne igra z njimi. Skoraj nimaš kam stopiti. Ampak zvečer imamo čistko, sicer en dan res ne bi več pogledali ven iz stanovanja. Evik, me veseli, da si ti imela dobre izkušnje s Postojno. Saj jaz načeloma tudi, če odmislim to posteljico, vendar sem pa videla, kako so se obnašale s cimrama - ubogi revi nista znali/mogli dojiti, pa so jih ful silili, pokazali pa ne. Pol so komaj komaj prinesle tiste dodatke, v tistih neprimernih flašah s prevelikimi luknjami, da so se že v porodnišnici razvadili in niso hoteli vleči po dojkah. Mah, kr neki. Boljš, da neham. Muki se mi je prej javila, uboga revca je tudi ona bruhala, vendar k sreči Iva zaenkrat še ne kaže ničesar, Neža pa verjetno pride jutri domov. Upam, da bodo čimprej ok, skoz mislim nanje. Toliko zaenkrat, lepo spančkajte pa pazite nase.