|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
9.11.2006 17:21:59   
lucika
da vas se jaz malo pozdravim...
preden preberem vse, in bi zacela pisat, pride kaj vmes, ali pa me mine volja:)

danes smo imeli uz glave in ledvick, pa je vse bp. teza tudi napreduje...
dojenje se vedno ne gre. na eno stran ja, na drugo pa je zdaj dvakratno slabse. zdaj katem svoje bradavice vsakemu doktorju, ki ima kako minuto casa, da me pogleda. zdaj sem dobila se daktarin, ce ne bi bile kje noter glivice, ki se ne vidijo ven. ker boli me nooooro.  pa se mali je pravi mali bikec postal. mu ponudis in se tak zazene, da mi hoce pol bradavice vtrgat; potem pa jo potisne ven, seveda samo toliko, da me lahko se z dlesnimi vcipne. imam tak fino potplutbo na eni, seveda ta boleci strani. mi je rekla doktorca, unicefova svetovalka za dojenje..da naj mu kar povem: o to pa ne smes! haha, kot da bo zastopu. ja, to mu pa ne smem pustit. halo, saj ne vem, kaj bo naredu. in pol ko naredi, kaj naj; ce se pa dere bolj glasno ko pa jaz. danes ponoci in zjutraj sem po aaaa padla v tapravi jok. ma, ko bi me kdo tepel. moj je dober zraven mene, da me prenasa..in potem, ko smo se v mb spravljali in je mali po dveh polurnih zaporednih obrokih kar jookal in tecnaril, sem dobila pravi panicni napad...nisem si predstavljala, kako bi ga na pregledu umirila, ce pa je na vrsti ona joska, kjer mam jokanje zraven:( grooooza. ma, ze sumim na kako poporodno otoznost, ce ne ze kar depresijo:( ni sivo, samo crno ali belo. al bi ga pojedla od veselja, al pa....raj ne napisem:(

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 426
9.11.2006 18:15:32   
Evik
ojla čvekačice!

sem mislila, kolk cajta bom mela dons, k je bil zadnja dva dni matjažek tako priden - ma ravno danes, ko dragega cel dan ni bilo sva bila pokonci od 10.30 do 16.30 z rahlimi pavzami, ko je  bilo videt da bo spal - pa na joškah, pa na rokah, pa sva šla malo na balkon pa malo sva bila brez ta širokih pleničk (je rekla patronažna da lahko občasno malo miga, ker ima kolke 1a - da je to bolj preventivno, da tako povijamo), pa malo v avtosedežu, v glavnem žur cel dan, sem bila že čisto crknjena, ko smo se končno odpravili spet spat in sva kar skup zadremala - samo vsakič ko je zastokal me je vrglo pokonc, ker tako se je prejšnjič začenjalo stok pa v jok - pa gremo spet en krog...
samo ni dobro tole nespanje - moje mleko potem ni dovolj gosto - on ne kaka, ne spi, potem pa tudi ne raste - začaran krog - smo že imeli v ponedeljek tako, danes sem bila že malo bolj pripravljena, ker ni prvič - pa me ni bilo tako strah, kaj je narobe.
sem pa ponosna, zjutraj mi je uspelo da sem mu smrkelj spravila iz nosa, sva se kar nekaj časa trudila... umivanje je šlo tudi brez joka - hura, potem še masažica, to morava večkrat, ker ima suho kožo, pa ga moram mazat - zdaj ima fulll prevelike majčke, pa jih samo odvežem zadaj in spodaj grem z rokami, tako da ga namažem, pa ne ve čisto, da sem ga skoraj slekla...
danes smo stari 14 dni -juhej!!! ma čisto sem srečna in ponosna.

amazona - poznam ta nasmeh - rahlo nagajivi in zelo zadovoljen - matjažek je isti ko se pokaka, kot da je ta veliko delo naredil - pa saj ga tudi je, če pomislim, kako pritiska...

ja seznam prosim , miš boš ti??? jaz si ga bom kar sprintala, tako da vem o kateri starosti govorimo ko se menimo...

gaya - jaz se bi kar priporočila za kapljice, saj niso drage - morda pa jih bomo rabili.

pa še eno vprašanje - boli me glava tam zadaj, čisto na koncu in na sredivratu - to me ni še nikoli v življenju - a katera ve, od česa bi to lahko bilo. prijateljica pravi, da sem morda v premalo sproščeni legi ko dojim...

v glavnem preživeli smo tudi ta dan... pa na juriš naprej...

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 427
9.11.2006 19:36:34   
Maxica
Helo.user posted image
Mi smo danes imeli prvo kopanje, kjer smo zelo uživali.user posted image  Je pa patronažna tudi zmerila našega Lančka in iz 51 cm, ki jih je imel pri rojstvu, je zrastel že na 56 cm.user posted image  Ima pa že 4 kg. Bravo midva.user posted image user posted image
Ma, saj je vse lepo in prav, edino to naše nočno (ne)spanje moramo še rešiti. Ker mi vedno zaspi med dojenjem, potem ga dam pa v posteljico, se pa brž zbudi in ne zaspi nazaj (razen na rokahuser posted image ) tudi po dve uri skupaj. Patronažna je sicer rekla, naj ga enkrat pustimo jokat 15 minut, pa bo mir, ampak jaz pa to ne morem, sorry. Se mi zdi pa še premajhen. Sem ugotovila, da enostavno rabi bližino človeka. Samo ne vem, zakaj čez dan lahko lepo spi. Danes ponoči sem od same utrujenosti med dojenjem dvakrat zaspala in se čez kakšno uro zbudila in zaprepadeno ugotovila, da Lan spi pri meni v postelji. Pol sem ga pa dala nazaj v njegovo posteljo, pa smo bili spet zbujeni. Mah, jaz res ne vem kaj narediti, ampak mislim, da razvajen pa še ne more biti tako majhen otroček. Imate kakšen nasvet?
Meni se je pa danes tudi tako lepo zasmejal. Sem govorila vanj, ko sem ga previjala, pol me je pa tako lepo pogledal in se mi zasmejčkal.user posted image  Ah, človek kr pozabi, da ponoči ni spal.user posted image
Pikabu, sem ti že zadnjič hotela povedati, da sem tudi sama razmišljala o nakupu tistega pametnega kužka za Lana. Verjetno ga bo res Miklavž prinesel. Kako velik pa je? Samo verjetno bo interesanten tudi za Maxa. Ma ja, se bosta že zmenila.user posted image
Naše stanovanje je pa tudi tako, veš, Pikabu, če sem sama doma z Maxom. Vse privleče na sredi dnevne sobe in strese lego kocke in ostale igrače, potem se pa skoraj ne igra z njimi. Skoraj nimaš kam stopiti. Ampak zvečer imamo čistko, sicer en dan res ne bi več pogledali ven iz stanovanja.user posted image
Evik, me veseli, da si ti imela dobre izkušnje s Postojno. Saj jaz načeloma tudi, če odmislim to posteljico, vendar sem pa videla, kako so se obnašale s cimrama - ubogi revi nista znali/mogli dojiti, pa so jih ful silili, pokazali pa ne. Pol so komaj komaj prinesle tiste dodatke, v tistih neprimernih flašah s prevelikimi luknjami, da so se user posted image  že v porodnišnici razvadili in niso hoteli vleči po dojkah. Mah, kr neki. Boljš, da neham.user posted image
Muki se mi je prej javila, uboga revca je tudi ona bruhala, vendar k sreči Iva zaenkrat še ne kaže ničesar, Neža pa verjetno pride jutri domov. Upam, da bodo čimprej ok, skoz mislim nanje.user posted image
Toliko zaenkrat, lepo spančkajte pa pazite nase.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 428
9.11.2006 21:17:42   
frrrr
evo, tako se pa naše dete smeje...
user posted image

user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 429
9.11.2006 21:20:00   
frrrr
tak je pa kadar je full sit, ko ga previjamo...
user posted image

no, potem se pa zbudi in ga zeeeelo težko oblečemo brez joka user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 430
9.11.2006 22:30:33   
mis
Maxica, tudi mi imamo take težave. Ravnokar se to dogaja. Od 20h dalje uspavamo našo Tino. Pred 10-imi minutami je zaspala in mož jo je dal v posteljico. ravno zdajle pa je zopet opozorila, da nekaj ni v redu. No, ravno velik kup je podrla...user posted image . tudi jaz jo ponoči imam potem kar v svoji postelji, sicer bi lahko takoj spet vstala. Baje je ta meja 3 mesece, potem pa počasi že izkorišča. Do takrat pa ne. Ne vem.

Jutri pa grem po kapljice proti krčem. To je noro. Mala mi že spi, potem pa kar naenkrat jok... Bomo vidli če bo kaj boljš.

Muki, mislimo na vas...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 431
10.11.2006 9:15:52   
altati
Ojla, očitno sem zopet prva...Dobro jutro vse!
Maxica, Mis jaz pa to stvar s spanjem tako rešim, da lepo spiva naprej pri meni v postelji...Saj je to takooo fletno, ko je to malo bitjece zraven...Pač, potrebuje bližino on, meni pa tudi paše...Zakaj pa ne?
Naša petletnica je do letošnje pomladi hodila vsako noč k nama v posteljo, pa prav luštno je bilo.Včasih sva se sicer malo kregala, če ne bo nikoli nehala, ko je pa nehala, sva jo pa hudo pogrešala in sva jo že kar midva klicala naj malo k nama pride, vsaj zjutraj...ker ko enkrat oddidejo, jih ni več nazaj....Pa tako še prehitro zrastejo...Zakaj bi komplicirala, pa ga dajala v posteljico, pa bi jokal, pa nazaj k sebi, pa zopet not, če se lahko veselo naje pri meni in oba spiva naprej. pa še naspana sva....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 432
10.11.2006 9:19:22   
Maxica
Altati, jah, vem, samo pri nama spi že ta večji korenjak (smo v prostorski stiski, ker nimamo otroške sobe, saj se nameravamo v bližnji prihodnosti selit), tako da res ne upam še Lančka imeti ob sebi. Jaz bi verjetno že podzavestno pazila nanj tudi v spanju, ampak Max se pa vali iz ene strani postelje na drugo, tako da pa res ne upam. No, danes ga lahko pohvalim - sva se dojila ob 3h pa do 4h, ko je zaspal do 6h, sva se na brzino podojila in spala do 8h. Ni bilo kakšnega joka ali zavlačevanja. Pojedla in spala. Uf, sem že boljše.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 433
10.11.2006 9:26:17   
Pikabu
Samo na hitro vas pozdravim, imam oba v naročju. Danes imam že skuhano kosilo, sem čisto naspidirana spet. Sem upala, da vam bom lahko še kaj napisala, pa sta že oba pri meni. Se gremo preoblečt, potem pa hitro ven. Se kasneje še kaj oglasim. Lep dan vsem.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 434
10.11.2006 9:32:30   
altati
Maxica, potem imate pa res gužvo v posteljiuser posted image ....To pa verjamem, da max ne bi pazil na Lana v spanju...Je pa tudi res, da zdaj Maxa ne smeš ven iz svoje postelje poslat...Pri nas sta se s 'tamalo' ravno zamenjala, tamala ven, vmes pol leta mir (da smo Jaša narediluser posted image ), zdaj pa Jaša not...pa spet nisva samauser posted image , saj ne vem če bova čez enkaj let, ko naju še tale fantič zapusti v postelji, še vedela kako na sama spivauser posted image ...ah, bo že...
Pikabu-hello! Ti kar šibaj ven...Midva z jašo bova šla tudi kmalu, samo da se naspi...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 435
10.11.2006 9:36:34   
Maxica
Ma, a mate lepo vreme? Jaz že cel teden čakam, da bi šli ven, ampak je skoz ful oblačno, vetrovno, nič kaj prijazno v glavnem in v takem res ne upam na sprehod.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 436
10.11.2006 10:12:27   
@lina
Maxica, poznam to gužvo, mi jo tudi imamo, smo rekli, da bomo morali kar posteljo povečatuser posted image  Ampak jaz imam malega kar skoz pri sebi, sem se naveličala polagat v posteljico, če je pa čz pet minut alarm. tavelki pa pride k nama tam okrog 4h, 5h zjutraj, in potem spimo tako, da se jaz uležem med tavelkega in tamalega. Ampak je potem zjutraj moja leva stran čist odrevenela, ko pa spim samo na enem boku, za uležt na hrbet ni prostora...Pa mava posteljo 180 širokouser posted image  Starejši se tolk razkomoti, oči se tudi stiska tam čist na robu postelje, tamalga pa tudi ne upam preblizu roba postavt, še tako ga čist zadelam s kovtrom od zadaj da se ja ne bi prevalil na hrbet... Ah, bomo že! Res je pa tako fajn, ko ti tvoji pikeci takole dihajo čist zraven tebe, spijo spanje pravičnega, tavečji se še kdaj pa kdaj tako stisne, da me objame okrog vratu, kar v spanju... Ni lepšega!

Mi smo danes stari en mesec! Imava pregled pri pediatru in se vam javim ko prideva nazaj! Je pa tudi pri nas krasen dan!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 437
10.11.2006 10:15:13   
altati
Maxica, pri nas je že cel teden sončno, midva z Jašem sva vsak dan zunaj vsaj 2-3 ure....Mali tako veselo pančka v vozičku, ful uživa na vožnji....Pa še popolnoma zaprt je v zimski vrečki. Imam Hauckov trikolesnik (trax ali kako se mu že reče) z zimsko vrečo in ga noter zadekam in zaprem, da je kot mala bubica....In greva na giro...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 438
10.11.2006 10:17:47   
Maxica
Blagor vam za tako vreme, verjamem, da so otročki potem veliko bolj speči in ješči, če so toliko časa na svežem zraku. Pri nas se je pa ravnokar tako ulilo, da moram iti vsa okna brž zapreti, sicer bo poplava.user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 439
10.11.2006 10:19:05   
altati
Moram vam povedat-naš Jaša se mi danes že cel dan smejčka...ampak prav zavestno, ko ga ogovarjam, se mu usteca razširijo tja do ušesuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 440
10.11.2006 10:25:26   
Clody
Maxica tud jest mam podobne probleme z Nejcem. Čez dan rogovili ko nor, zaspi samo zunaj v vozičku. Takoj ko pride notr pa spet. Totalno izkorišča moje joškice in jih hoče kar vsako uro, res grozaaaa!!Šele tako se umiri, pa sploh ne poje velik, samo crklja se. moj lubek pravi, da sploh nikamor ne smem zrd tega!user posted image user posted image

Ponoč smo pa zadeve tko uredil kot je svetovala tvoja patronažna. Ko sigurno vem, daje previt in suh, pa da nima krčev ga položiva zvečer v zibko in pustiva da se dere ene 10 min. Sej je grozno, jest grem kaar vn iz sobe da ne sliši, ampak pomaga. Po 10 minutah vidi da nobenga ne bo in zaspi ko ubit.
Jest ga ne morm imet v postelji, ker potem več al manj samo dremam in se potem še bolj fertik!

Zdej pa tud midva šibava ven, ker je na Gorenjskem na srečo sonček.

Maxica iz kje pa si da tako ščije??user posted image user posted image

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 441
10.11.2006 10:57:32   
altati
Clody iz kje si pa ti na Gorenjskem?

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 442
10.11.2006 11:09:20   
Clody
Tko piha da smo se kr vrnil!

Atlati iz Bleda!user posted image

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 443
10.11.2006 11:16:16   
Maxica
Jaz sem iz severne Primorske (okolica Idrije). No, zdaj se je sonček pokazal, ampak je pa mraz kot satan, v takem pa spet ne moremo ven.user posted image
Clody, meni je tudi svetovala patronažna, naj naredimo tako, da ga pustimo revčeka 15 minut jokat, pa bo nehal, ko bo ugotovil, da nima haska. Joj, ampak jaz ne morem, no. Meni ne da srce, da ga pustim, pa konec. Tako majhnega že ne. Morda potem večjega, ko res vidiš, da te izkorišča, ampak tako miceno bitje, da mi joka 15 minut, ne ne, prej mene pobere. Saj vem, da tako potem ni nikoli konec neprespanim nočem, pa vendar...user posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 444
10.11.2006 11:17:26   
altati
Jaz pa še vedno čakam, da se Jaša zbudi...madonca skoraj celo generalno sem že anredila, tipček pa še vedno spi....
A res piha? Midva bova šla ko se zbudi do mesta, upam, da naju ne odpihneuser posted image . Ta velika gre jutri na en rojstni dan, pa morava darilo kupit. Nič, še po tleh pomijem, potem pa upam, da me bo mladi gospodič razveselil z vstajenjem....

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 445
10.11.2006 12:17:45   
frrrr
altati in Pikabu, prav obožujem vaju... sfolgata vse... kuhata, pospravljata, pedenata otročke... jaz sem ta teden sama in mi sploh ne gre... če kaj skuham, nama sprehod ne gre skoz in greva pol kr na balkon za pol urce do eno urco...
mogoče sem pa preveč na internetu user posted image

naš danes spal od 0:15 do 4:30... sva se podojila... ob 6ih pa je nekaj zajamral in sem ga samo k sebi prestavila... in spala sva do 8ih, ko je bil lačen in je rabil joško.
zdaj pa spet spi... priden... sem mau pakirala za domov in prav pride...

no, lepo se imejte! se beremo drug teden... čez vikend bom na off user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 446
10.11.2006 13:26:45   
frrrr
nekaj vam moram še sporočit... sem včer v Niveini knjižici kozmetike prebrala en nasvet in sem ga danes preizkusila... full paše malemu... no, vglavnem ritko sem mu po umivanju s fenom posušila... odstranila pleničko, umila, s tetra pleničko obrisala, potem pa še mau s fenom posušila... mu je tolk sedlo, da je kr razkrečil noge user posted image pa nasmeh je razpotegnil čez cel obraz
to sm dans 2x poskusila... pa vsakič je bilo treba postopek ponovit, ker je takoj po prenehanju spustil še malce urina... no, takrat se mu je šele nasmejalo user posted image

če boste poskušale, bodite pozorne na lulanje in kakanje, da ne bo prišlo do kakšne nesreče user posted image

kadar grem stran od računalnika, se spomnem kaj vas moram vprašat... potem pa vedno pozabim user posted image nč, pa drugič... sem vesela, da imamo med sabo tudi nekaj mamic dveh ali treh otrok, ki ste polne pravih nasvetov in vas lahko matramo s vprašanji user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 447
10.11.2006 13:50:47   
@lina
Midva sva nazaj s pregleda, naš mali požeruh se je poredil za 1,5 kg od porodne teže oz. 1,6 od odpustne teže..., zrastel je pa za 4 cm. user posted image  Dobili smo pa kapljice D3, te nam je predpisala pediatrinja, nisem je potem nič spraševala kaj je z vitaminom A user posted image  Sledi nam tehtanje pri dveh mesecih in prvo cepljenje pri treh mesecih...

Danes se midva že cel dan potepava in mi kar skoz spi ali pa dremlje. Zjutraj ob 8h ni takoj zaspal nazaj pa sva se uštimala in šla v trgovino po kruh (z avtom) in pogledat moje sodelavke v službo.Tam sem bila več kot uro, pa je ves čas spal, prideva domov je še kar spal, ob 11h sem ga morala zbuditi, da sem ga preoblekla in podojila pred odhodom k zdravnici. Je sicer nekaj vlekel, ampak potem pa kar na joški zaspal... Ga dam spet v lupinico, greva v ZD in dokler ga nisem začela slačiti v ambulanti je kar spal. Potem je pri zdravnici gledal kot čukec, protestiral, ko ga je pregledovala, sploh ko mu je porinila tisto palčko v usta (tega tudi jaz nisem nikoli marala!), se odpeljeva ven še v porodnišnico naročit na kontrolo bilirubina (ker je bil malo rumen ob odpustu, pa da bi skontrolirali sedanje stanje), pa še jaz sem se šla naročit svojemu G, celo pohajkovanje je spal, tudi v avtu na poti domov in sedaj ko sva doma še kar... Prav bojim se, kakšna bo današnja nočuser posted image , prejšnja je bila kar v redu - zaspal ob 23h, dojenje ob 3.15 do 3.45 s podiranji kupčkov (kar ene pet jih je bilo), nato spet ob 6.30...pa ni takoj zaspal nazaj, zato sva šla ob 8h od doma... 

Jaz tudi ne morem pustiti otroka jokati. Midva še s tastarejšim hodiva spat, tam so seveda pravljice pa pesmice, potem ga pa pustiva, ampak če se mu kdaj stoži, se pa kar uležem zraven dokler ne zaspi. DA bi pa tamalga pustila - sej bi mi srce počilo. Pa ne morem v stanovanju nikamor uiti, da ga ne bi slišala, ma dobro in močno štimo!

Frrrr, a ta fen ima kakšen poseben namen ali samo ugodje?

Se je pa tudi pri nas pooblačilo pa piha kot hudič, tako da bova po tavečjega škrata v vrtec šla kar z avtom. Zdaj še kosilo skončam... lepo se imejte!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 448
10.11.2006 13:55:36   
frrrr
@lina, fen posuši ritko in je manj vnetij

poglejte to dete kolk se smeje:
http://dnevnik.hr/naslovnica/scena/zanimljivosti/20061106_5749_17817.php

mi pa poslušamo svetlano makarovič... črni muc, kaj delaš? user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 449
10.11.2006 15:11:21   
altati
Kar se tiče nasvetov patronažnih - da pustite otroka jokat 10-15 minut....Jaz tega NISEM NIKOLI PRAKTICIRALA IN NIKOLI NE BOM! To se mi zdi kruto in nesramno...Tako majhen otrok joka iz različnih razlogov-ker je lačen, ga boli trebušček, zaspan, utrujen, ker potrebuje bližino...In nikakor ne zato ker je scrkljan. In jaz mislim, da mu je vedno potrebno dati odgovor, da smo pri njemu, da mu pomagamo, ga potolažimo...nikakor pa, da se ne odzovemo na njegov klic. Iz tega se bo naučil, da mu nihče ne pomaga, če pomoč potrebuje, se vam ne zdi? tako majhni otroci niso in ne morejo biti scrkljani.
Pa še nekaj.Dokazano je da se otrokova osebnost  razvije v prvem letu njegovega življenja. In ne zdi se mi to pravilen koncept, sporočilo ki ga dobi od nas (da ga pustimo jokat), ki bi pasal v razvoj njegove osebnosti. Kaj pa ve mislite?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Posvojeni ali lastni?
niwaj

Imaste lastne otroke ali posvojene?

lastni (99%)

posvojeni (1%)

v rejništvu (1%)

Število vseh glasov: 497

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!