|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V kaj sem se zapletla :(
5.10.2006 12:02:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pa vse bi imel urejeno, zlikano (sedaj likanje plačuje), skuhano, oprano (ne zna prat in žal zgleda vse preilo iste barve od svetlo do temno sive).

Ejjj ves kaj.. zdaj pa gres ze malo predalec.

Zase pa lahko sam poskrbi.. Ce ne zna.. se bo pa naucil, ko se bo moral. LENUH prve klase..

Ven s hudicem.. user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
5.10.2006 12:02:50   
Anonimen
Pa ni fora v zakonih.. da je nekaj po zakonih in overjeno.. ampak da mirno spis, kjerkoli ze spis!

user posted image user posted image user posted image  in spiš lahko mirno takrat, ko veš da si nekaj naredil sebi in drugim koristno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
5.10.2006 12:04:46   
Anonimen

Pa vse bi imel urejeno, zlikano (sedaj likanje plačuje), skuhano, oprano (ne zna prat in žal zgleda vse preilo iste barve od svetlo do temno sive).

Caki.. komu placuje? Sem razumel,. kot da mu ti peres in likas?! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   [Brisano sporočilo]
5.10.2006 12:12:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
5.10.2006 12:16:49   
andrejka82
Anonimna, resnicno zal mi je. Ampak, nekaj..... pa ce boste doma jedli samo zgance in mleko 2 leti, res daj vsak tolar na stran, izplacaj ga ven in adijo. Tudi ce bosta kupila stanovanje zanj, ga lahko sam proda  in si na istem. Izplacat ga, za naprej si pa itak ne zasluzi vec pozornosti.

Upam, da vama cimprej uspe in boste lahko zadihali v vajini hiski s polnimi pljuci in z neizmerno sreco.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
5.10.2006 12:17:29   
Anonimen
Ker nekdo lahko svetuje se kaksen drugacen drasticni ukrep.. s flaso ga kresnes po buci in je reseno.. samo?!

Ej pa veš, da ga v milsih včasih res kresnemuser posted image user posted image user posted image . Jih je v zadnjem tednu pošteno dobiluser posted image user posted image
Pa ni fora v zakonih.. da je nekaj po zakonih in overjeno.. ampak da mirno spis, kjerkoli ze spis!

Ja in jaz ne bi mirno spala, saj sem mu vzela denar in bi ga pustila tam kjer je. Zaradi vlage mu je začelo pešati zdravje, bolijo ga pljuča in hodi na inhalacije, tako da bi ga še lahko imela na vesti.

In Tjazy, jaz sem napisala, da BI lahko imel vse urejeno, sedaj pa ne bo ker se tako obnaša.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
5.10.2006 12:19:21   
Anonimen
In Tjazy, jaz sem napisala, da BI lahko imel vse urejeno, sedaj pa ne bo ker se tako obnaša.

user posted image user posted image user posted image  potem si že vse odločena? Hvala bogu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
5.10.2006 12:20:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baky

Jaz sem se "nasrala" z takimi dejanji, takšnimi in drugačnimi že tisočkrat, a me še vedno ni izučilo.

Mene pa je izocilo.. ampak vcasih se vedno naredim, tako kot sem se ze zdavnaj naucil, da ne bo v redu.. ampak vcasih pac naredim se vedno ne ne dober nacin za mene..

Recimo, se prevec najem kostanja.. ceprav poznam posedice.. ali pa grem prepozno spat.. tudi so mi jasne posledice.. ali pa zvecer ne grem tect.. in se mi ne da telovadit.. posledice so mi znane... prepozno vstanem.. in zamudim na siht.. 
Pa parner mi neki rece.. pa mi ni vsec,. pa vem, d aje to rekel, ker je pac neki slabe volje in nataknjem.. ampak cist po nepotrebnem recem neki nazaj.. in pol povzrocim pink ponk.. ki ga ne bi rabil, ce bi na zacetku reagiral drugace..
In se se poslihtamo na teh majhnih stvareh, do velikh sploh ne pride.

Samo to je res.. ce se na teh cist majcenih zadevah uspes poslihtat.. pol se ne more zgoditi ,da bi se ti kaksen tast naselil in ti tezil..
Torej samodisciplina in spoznavanje in odprava vzorcev, ki povrocijo napacne reakcije na nic hudega slutece dogodke.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
5.10.2006 12:23:18   
Anonimen
Caki.. komu placuje? Sem razumel,. kot da mu ti peres in likas?!

Neeeee, sedaj plačuje ženski, da mu lika, pere pa sam. Ampak (ko bomo v hiši) če ne bi bil tako konflikten, mi res ne bi bilo teško za njega zlikat in prat- saj ne perem na roke, a ne? Bo pa še naprej plačeval tisti ženski, ker teh uslug z moje strani ne bo deležen.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
5.10.2006 12:25:30   
Anonimen

Caki.. komu placuje? Sem razumel,. kot da mu ti peres in likas?!

Neeeee, sedaj plačuje ženski, da mu lika, pere pa sam. Ampak (ko bomo v hiši) če ne bi bil tako konflikten, mi res ne bi bilo teško za njega zlikat in prat- saj ne perem na roke, a ne? Bo pa še naprej plačeval tisti ženski, ker teh uslug z moje strani ne bo deležen.

Aja.. dobro..

Sej ce nekoga v mislih trescic.. je enrgetsko isto, kot ce bi ga zares.. baje.. user posted image user posted image

Kaj pa ce se se mi pri vas naselimo.. in bomo pridni.. nic tezili.. A nam bos prala in likala? Sej ne bos na roke prala a ne?!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
5.10.2006 13:26:17   
Lana25

In ko je najin denar pošel in smo začeli trošit njegov denar, se je pa začelo komandiranje. Da kaj midva rabiva to, pa ono in je samo zajebaval. Enostavno z ničemer ni zadovoljen in samo nerga. Žalostno se mi zdi, da možu meče pod nos, da mu je vse dal. Kaj mu je dal, če je pa dal za sebe? 

Ja kje pa si vidla, da nekdo, ki da denar ne bi tudi komandiral kam bo njegov denar šel? In če na koncu pišeš, da je dal denar za sebe, zakaj pa potem nebi smel skomandirat kaj se naj kupi?

Vidva sta najbrž mislila, da bo stari dal denar zraven in, ker sta vidva tako fajn človekuljubna, da sta mu pomagala iz stiske, da bo zato iz hvaležnosti še lepo tiho in bo plesal kot mu bosta vidva pela.

Vsi stari ljudje, ki jih jaz poznam, živijo v prepričanju, da so zato, ker so starejši, tudi pametnejši. Temu prepričanju, da vse vedo, ker so veliko že doživeli, dodaj še obvezno trmo, ki jo skoraj vsi starejši ljudje imajo v sebi. In, potem dodaj še denar, ki je za stare ljudi sveti, ker jim edini še daje neko moč, pa boš dobila to kar si dobila od svojega tasta. In zato nikakor ne pričakuj, da bo tiho. S starimi ljudmi je še težje kot z otrokom. Od otroka pričakuješ, da bo nekaj zakuhal, od starejšega pa ne in ravno ti veliko krat zakuhajo kaj grdega in kar je še hujše pod pretvezo, da so ti hoteli samo dobro. Starejše ljudi je baje potrebno spoštovati, sam meni gre to težko od rok in dlje časa kot boš ti živela s svojim tastom, bolj težko bo šlo od rok tudi tebi.

Pusti soncu srce, naj hrepenenja polete,
pusti sanjam vso svobodo, pusti soncu srce ...

Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
5.10.2006 13:43:09   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Kaj pa ce se se mi pri vas naselimo.. in bomo pridni.. nic tezili.. A nam bos prala in likala? Sej ne bos na roke prala a ne?!

prav zares sem spet šokirana, da ženske menijo, da je likanje njihovo poslanstvo. anonimna, da ti slučajno na pamet ne pade še kaj takega. če mu boš enkrat oprala perilo ali pa zlikala, mu boš do konca življenja to delala. pa še skuhala mu boš lahko, pa pripravila zajtrk... ne pozabi, da ste mu že ponudili odrešilni prst in je zgrabil roko.

in če se vam tast že toliko smili, potem naj mu pere in pegla mož, saj je njegov oče. pa da ne bi kdo narobe razumel, meni ni problem pomagati nekomu, ko pa to pride v izkoriščanje, mi pa tudi ni prav.

želim vam, da postavite tasta na svoje noge in to čim prej.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
5.10.2006 13:51:03   
Anonimen
Vidva sta najbrž mislila, da bo stari dal denar zraven in, ker sta vidva tako fajn človekuljubna, da sta mu pomagala iz stiske, da bo zato iz hvaležnosti še lepo tiho in bo plesal kot mu bosta vidva pela.

Ne Lana motiš se. Pri vsaki stvari, ki je šla za njega, je on odločal, kaj bo imel, od barve sten, kuhinje, sedežne, parketa, še steno smo štemali, ker je hotel imeti večje okno...Njega pa sedaj moti, da bomo naredili fasado, da kaj je to potrebno, da drugi tudi živijo v hiši brez fasade. On bi mel avto, ker ga nujno rabiuser posted image (ne hodi nikamor, avtobusna postaja pa je 50m od hiše) in bi ga midva tankalauser posted image in vzdrževalauser posted image . Midva pa imava en avto in o drugem niti ne razmišljava, ker je zaenkrat to nepotreben strošek in bom sama uporabljala javni prevoz, kot ga sedaj.

Nati, dala si mi še eno rešitevuser posted image . da bi on plačeval najemnino nama, in bi s tem plačevala kredit, ne bi šlo, ker bi bil še večji user posted image - dal je denar za stanovanje, pa še najemnino mora plačevati.

Tast bo šel v podnajemniško stanovanje, midva mu bova plačevala najemnino in mu s tem vrnila denar, ki ga je dal nama.

(odgovor članu Lana25)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
5.10.2006 14:31:58   
Pupica
No čakaj, sj mogoče pa stvar ni tko zlo kritična. Mogoče pa samo zdej jamra, pa bo enkrat ko boste živeli malo pohladil živce...
Možno, da sedaj premleva, kaj bi z dinarčki počel, ne zaveda pa se, da če bi kupil stanovanje, ni to konc vsega, da je treba skrbet, pa kako notranjo opremo kupit...pa tko naprej.

Jaz le mislim, da je zapadel v tisto dobo, ko se obnaša kot otrok. Pametuje, kaj vse bi on lahko. Če bi bilo drugače pa bohved kako bi spet jokal, ker bi bil zdavnej že brez denarja.V tem rpimeru se ne obremenjujta ker sta naredila za njega tisto kar je dobro. To je tako kot pri otrocih. Vedno delamo v  njihovo dobro, zato pa smo(ali pa bomo še postali)zoprni in tečni, in prstjeni "ta stari".

Jaz sem optimist, čeprov bi tut kr šla žvet na drug konc Slovenije. Moje mnenje pa je, da moraš živeti tako daleč, da tašča in tast(moja in njegova) ne moreta peš priti na obisk! Vsaj avto morta zakurblatuser posted image user posted image user posted image Pa svakog gosta pol sati dosta, pa seveda mn k se vidmo raj se mamo!user posted image

Kva čmo žlahta je strgana plahta, ampak vseen upam, v tvoje dobro da bo kmal bolje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
5.10.2006 14:38:01   
tanikaa

Tast bo šel v podnajemniško stanovanje, midva mu bova plačevala najemnino in mu s tem vrnila denar, ki ga je dal nama.

Super idealna rešitevuser posted image user posted image user posted image  Kak se tega že prej ni nihče spomnil. Bravo. Koza cela, volk sit.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
5.10.2006 15:42:51   
firasto

Kozel sit, volk pa srečen!
No, tole bo verjetno najpametnejša rešitev od vseh. Še celo boljša, kot pa če bi se ne pogovarjali prej, da bil pri vama. Saj bo tako njegov denar dobro naložen, sicer bi ga, kot praviš, najbrž zagonil, pa bi bil spet na cesti. Vse je za nekaj dobro.     Vsekakor pa je naša dolžnost poskrbeti za starše. Ko smo bili otroci so oni skrbeli za nas, sedaj mi skrbimo za starše, potem bodo naši otroci morali poskrbeti za nas...V smislu medgeneracijske pomoči.  Seveda pa to ne pomeni, da morata prenašati tudi njegovo sitnobo.
To, da je toliko jokal, pa je povsem značilno za nasilniške slabiče. Kot mož, ki   premlati ženo in ko ga hoče ta dati na čevelj se ji ves v solzah opravičuje in da se bo poboljšal in...Do ponovnega ciklusa pretepanja in posipanja s pepelom. Mama je že vedela, zakaj ga je vrgla čez prag.
Morda  bi bilo kljub vsemu tudi dobro, da naredite resno overjeno pogodbo, da mu bosta pomagala, če  on ne bo delal scen. In zapišete, da če bo sitnaril, je vajine pomoči konec.In ko bo tečen, mu jo pomolite pod nos. Ampak starejši kot bo, hujši bo. Oh ja, nič kaj lahka naloga.

< Sporočilo je popravil firasto -- 5.10.2006 15:51:49 >

"Kako naj odpustim?"
"Če ne bi obsojal, ti ne bi bilo potrebno odpuščati!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
5.10.2006 16:53:32   
Anonimen
Zakaj pa mami nič ne pomagate?

(odgovor članu firasto)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
5.10.2006 17:13:56   
Primoza
Ja no, verjetno ste še mladi, bo pa šola za drugič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
6.10.2006 8:21:48   
kalbo
Ja, najbolš, da mu še ritko umiješ, ker ma hemeroide in ga reveža boli. Koliko je pa dal zraven...tri, pet, deset milionov. Pa najbolš, da se vidva zapufata do amena še za to, da bi mu dodajala za stanovanje. Ja mende pa res, če bi bil tko reven, kot praviš da je, bi zmigal svojo leno rit in bi sam likal cunje.
Ma ne vem no. Pa a nisi ti že takrat rekla, da je takoj začel srat po glavi, pa kar po svoje neki fleksat. Takrat si mela lepo čas, pa bi ga lepo z njegovim denarjem v žepu poslala od hiše. Sam eni prav prosite, da vas nategnejo na suho.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 44
6.10.2006 8:56:17   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

da vas nategnejo na suho.

In to boli. Baje da fejst. user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 45
6.10.2006 9:19:24   
Jančika_

Se samo meni zdi, da gospod ne bo zadovoljen s to rešitvijo? Ko ga bosta enkrat imela v hiši, se ga bosta težko znebila. Glede na to, kar si napisala, hudo dvomim, da bo lepo spakiral in šel drugam - zakaj pa, če mu je tam fajnuser posted image . Vama pa seveda želim, da bi se to zgodilo, čeprav sem skoraj prepričana, da sta ta vlak že zamudila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
6.10.2006 10:21:44   
Nixxon
Tako je. Če še niste vseljeni bi bilo dobro da se tast sploh ne vseli, ker potem imaš en kup pravnih problemov, ga ne moreš kar tako zabrisat iz stanovanja.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 47
6.10.2006 10:52:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika

Se samo meni zdi, da gospod ne bo zadovoljen s to rešitvijo?

Jaz sem skor 100% da gospod tega ne bo sprejel. Ker ce bi bil taksen ,da bi to sprejel.. pol tudi ne bi bil zdaj problematicen in tega problema sploh ne bi bilo..

Samo zdaj ste vsi tko.. kao da sta bila nespametna, ker sta sprejala to, da jima tast da denar..

Mogoce niste nikoli gradili.. ker jaz jo cist razumem.. ko tkole gradis in ti zmanjka resursev.. in ti nekdo ponudi nekaj milijonov.. je zlo tezko biti tolk predvidljiv, da najdes dovolj argumentov, da ne bi tega sprejel..

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
6.10.2006 12:48:21   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Mogoce niste nikoli gradili.. ker jaz jo cist razumem.. ko tkole gradis in ti zmanjka resursev.. in ti nekdo ponudi nekaj milijonov.. je zlo tezko biti tolk predvidljiv, da najdes dovolj argumentov, da ne bi tega sprejel..

Ja, to drži. Sploh če je bil tast prej še kar vredu. Samo kolikor se spomnim te zgodbe izpred par mesecev, ko še niso bili tako daleč z vsem, se je anonimni že prej zdelo, da nekaj ne bo vredu. Če se motim in to ni ista zgodba, se opravičujem.

Kaj pa vem, jaz neke reštve pravzaprav ne vidim, sploh ne preproste in take, ki za sabo ne bi pustila slabe volje vsaj na eni strani. Anonimna, kaj pa tvoj mož, kako on gleda na to? Nekaj si sicer napisala, samo jaz sem ob tem dobila vtis, da se malo izogiba kakršnikoli odločitvi in čaka, kaj bo prinesel čas?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
6.10.2006 20:03:37   
ninocka
Nisem brala vseh odgovorov in je mogoce ze kdo to napisal:

a je kaksna varianta, da bi si od koga se sposodila denar al pa vzela se kaksen kredit in kupila garsonjero, stanovanje, ki je bilo namenjeno tastu, pa bi oddajala in iz te najemnine vracala denar?

Upam, da se bo vse uredilo vsem v zadovoljstvo!

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?