|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Daj mu govejo župco-mislim haloooo?!!!
4.10.2006 15:03:15   
baguSka
Kalbo. Sej se nič ne kregamo, no. Pomoje je tale debata čist kulturno razpredanje...Je pa res, da smo zašli. Skjuz mi.

A ti Zara, da si kulturna??user posted image user posted image  In da razpredas, kregas se pa ne??user posted image user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 76
4.10.2006 15:10:42   
nataša k
Draga anonimna, ti svojemu otroku daj jesti tisto, kar misliš, da je prav. ne tistega, kar misli tašča, sestrična od ašče, zagovorniki vegetarijanstva in oni proti, da je prav. Če se tebi zdi, da je za gosto hrano še prezgodaj, je pač še ne uvajaj. Jaz rada vidim, da se otrok čimdlje doji, pa čeprav sem sama dojila samo dva meseca (ni bilo mleka). Sem pa tudi za to, da se mu nekje pri štirih mesecih začne dodajati malo goste hrane. Po žličkah. Pa riporočajo, da ko daš eno stvar, daješ tisto en teden (npr. banana od pon.- do ned. ena žička na dan).

Kar se pa vegetarijanstva in mesojedstva tiče, pa ste res brezvezni. Zakaj skušate drug drugega prepričati, da je ena stran boljša, kot druga. Obe sta dobri, če človeku le odgovarjata. Jaz recimo jem meso nekje 1x na teden, pa sem zdrava in vse OK. Poznam pa stroge vegance, ki so tudi čisto OK. Naj jih obsojam, ker nimajo radi mesa? Pa dajte, no. Vsakemu kot mu paše. Tako smo eni hetero-, drugi bi-, tretji homo- in ne vem kakšni še -seksualci.

Živi in pusti živeti.
Pa lepo življenje želim vsem.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 77
4.10.2006 15:16:10   
baguSka
Kar se pa vegetarijanstva in mesojedstva tiče, pa ste res brezvezni. Zakaj skušate drug drugega prepričati, da je ena stran boljša, kot druga. Obe sta dobri, če človeku le odgovarjata. Jaz recimo jem meso nekje 1x na teden, pa sem zdrava in vse OK.

Poslusite punco!!!

(odgovor članu nataša k)
Neposredna povezava do sporočila: 78
4.10.2006 15:20:44   
ZARA
Ja, BaguSka !! Tole je čisto ena lepa, okolju prijazna, konstruktivna debata. user posted image

< Sporočilo je popravil ZARA -- 4.10.2006 15:24:26 >

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 79
4.10.2006 15:31:19   
mojamura
svet je že preveč skregan, in preveč je vsiljevanja mislenosti nekoga drugemu zato:

mesojedci in vegetarjanci podajmo si roke in se mejmo fino z mesom ali brez

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 80
4.10.2006 15:33:18   
baguSka

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 81
4.10.2006 18:20:45   
Sita
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

Ja, tako je. Lepa jesen je. Naredimo kostanjev piknik in se ga vsi udeležimo. Vegetarjanci bomo jedli pečen kostanj, mesojedci pa pečene črve, ki jih je v kostanju več kot dovolj. Velja? user posted image

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 82
4.10.2006 18:35:46   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Sita

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

Ja, tako je. Lepa jesen je. Naredimo kostanjev piknik in se ga vsi udeležimo. Vegetarjanci bomo jedli pečen kostanj, mesojedci pa pečene črve, ki jih je v kostanju več kot dovolj. Velja? user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 83
4.10.2006 18:54:30   
Primoza
Po odgovoru sodeč se oglaša stoletnik direktno iz Kavkaza...

Iz enega primera se ne da sklepati na nič.

Definitivno je pri 6 mesecih že ok za kako jabolčno kašico, pri treh mesecih pa je dajati govejo juho kot bi mu vlival NB 95 rekoč, saj bo vse pokuril.

Alergije so posledica večih dejavnikov, predvsem tudi morja kemikalij, ki nas obdajajo, od čistil dalje. In alergijski odziv dobimo šele pri drugem zaužitju alergena.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 84
4.10.2006 19:40:00   
Rosada
Ko je vegetarjanac je u redu.Samo mora da je vegetarjanac iz dobrog razloga.Ako je to zbog vere je u redu.Ja nisam vegetarjanka.Ne jedem svininu.A mislim ako jedeš meso onda jedi sve.Samo ono ne što ti vera zabrani.Ako je črv u jabuki onda jedi i črva.Žašto ne?Jedeš meso zar ne?I šta je črv drugo?I črvi u kostanu su jestivi.Meso je meso.
Anonimna nemoj da davaš djetetu juhu.To ni u redu.Premalen je.Ti mu daj sisu.To je sve kar treba sad!

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   [Brisano sporočilo]
4.10.2006 20:14:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Rosada)
  Neposredna povezava do sporočila: 86
5.10.2006 8:39:47   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: nalin

Tako, odgovor nekoga ki ni pod vplivom raznih "strokovnih" nasvetov in revij in modernega sveta.  Zahi tole leti pred vsem na tebe.

malo si me narobe razumela.. pravim, da je otrokom treba tad vse za jest.. ne pa vse ob prenizki starosti..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 87
5.10.2006 9:49:42   
Anonimen
Pozdravček vsem user posted image

Najlepša hvala za vse nasvete.
V bistvu sem se želela le izkašljat, mi je/bo pa prav prišlo vsako mnenje, da bom lahko še odločneje nastopila oz. da bodo moje odločitve kot odločitve matere tudi prezpredmetno upoštevane.
Tašče, babice, stare mame, mamice, kolegice, sestrične, znanke, naključni sogovorniki... vsak nasvet je le dobronameren in vsaka od njih najbrž ni dajala svojemu otroku reči, ki bi mu škodovale, potem pa svoje izkušnje širila naokrog z namenom, da bi škodovale še nam. Pri njih se je tak način že obnesel in sedaj želijo z nasveti pomagati še meni. Vse lepo in prav, odslej bom prisluhnila vsakemu nasvetu (zamislila sem se ob Gininemu postu), sama pa bom presodila ali ga bom upoštevala. Ravno tako kot bom sama (verjetno) postala "svetovalka" svojim otrokom, vnukom, sestri, svakinji, kolegicam...bo vsak nasvet podan le dobronamerno in na podlagi tega, kaj je bilo dobro za mojega otroka. Nikjer pa ne piše, da bodo ti nasveti tudi upoštevani. Časi se spreminjajo in v današnjem pač dojenčku ne bom pri 3 mesecih dajala goveje juhe, sadja in zelenjave, temveč bom ostala pri mleku. Za to imam temeljite razloge, ki temejijo tako na strokovni razlagi, kot tudi na "čutu matere" in slednje je najpomembnejše. KO bo pa čas, bo pa mali junior  postopoma deležen prav vseh vrst hrane, ki jo potrebuje za zdrav razvoj-tudi meseka user posted image  (čeprav moram reči, da sem se ob prebiranju vaših argumentov za in proti malo zamislila)

Hvala še enkrat vsem.

Pozdravček user posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
5.10.2006 14:33:45   
firasto
Saj odgovor, kakšna hrana je primerna za dojenčka, je povsem jasen, če la malo logično razmisliš.
Sprašujem pa, če je kdo včeraj gledal film na slo 1, Veliki jaz ( ali nekaj podobnega)? Precej sem ga zamudil, vendar sem še ujel bistvo filma. Nekdo se je odločil, da bo 30 dni jedel trikrat na dan samo Mc"donalds  hrano.  Po 20 dneh so mu bila jetra na koncu zmožnosti, kot kroničnemu alkoholiku.  Vsi kazalci  kot so holesterol  in  druge stvari, so se mu poslabšale, da so se zdravniki bali, da bo imel trajne posledice na zdravju, če ga že ne bo kar pobralo in so ga moledovali, naj raje preneha s to dieto, dokler je še živ. V 30 dneh se je zredil za 11 kg, bil je depresiven itd. Potem je potreboval skoraj leto dni, da je spet prišel k sebi. Zelo zanimiv dokumentarni film. 
In če  tiste goveje maščobe tako uničevalno vplivajo na močnega  in zdravega odraslega človeka, kako mora biti to škodljivo šele za novorojenčka!

"Kako naj odpustim?"
"Če ne bi obsojal, ti ne bi bilo potrebno odpuščati!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 89
6.10.2006 10:27:46   
Nixxon
Oprosti, nisem bral cele teme, ampak jaz bi resno razmislil da bi prijavil dotično sestrično odgovornim v njeni službi. Ker enkrat bo iz te njene "strokovnosti" ratalo težko sranje.

Moje mnenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 90
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?