|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: KAKO NAJ SE SKULIRAM
27.9.2006 14:25:13   
Anonimen
Gina.. user posted image user posted image   Tega pa ne bi rabla glih zdele napisat.. user posted image user posted image

Po tem kar je tukaj napisala bo zlo tezko poslusala sebe.. ker tale SEBE mora sele nastati..

Torej mnogo bolj verjetno je, da bo tole uporabila za se vecje ljubosumnje.. ker je nekdo tretji ocenil, da je mozno, da ga moz serje okoli.. sicer pa anonimna.. to je vedno mozno.. in zato nikar ne razvijaj domisljije v tej smeri dalje.. vzemi raje drugo moznost.. da je posten.. in pojdi v to smer..

Najbolj pa da te to neha brigat.. ker to ni tvoja stvar.. ti se brigaj zase.. za svoje reakcije in svojo zavest..

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
27.9.2006 14:32:38   
baguSka
Prvo kar je, se moraš zavedat, da mož ni tvoja last, ampak je njegova svobodna odločitev, ali bo pot skozi življenje delil s teboj ali ne.

Sicer pa, bodi vesela da si njegova žena. Kot žena imaš v njegovem življenju vseeno pomembnejši položaj kot pa njegove "morebitne" ljubice.

user posted image user posted image

(odgovor članu firasto)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.9.2006 14:45:04   
Lana25
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ker pa kar dobro izgleda,ga seveda ženske tudi obletavajo.

Praviš, da dobro zgleda in, da ga zato posledično obletavajo ženske. On pa je s tabo, s tabo ima družino, torej potem tudi ti najbrž zgledaš hudo dobro, če on kljub vsem ženskam, ki bi jih lahko imel še vedno "obletava" tebe.

Glej, moraš biti zares posebna, da se je odločil zate, da je ravno tebe izbral za svojo partnerko in za mamo svojih otrok, ko bi lahko katero koli drugo in je kljub vsemu kar mu počneš, še vedno s tabo! In če je res tako dober kot praviš, se ga potem izplača zgubiti zaradi enih bedarij? Vloži raje to energijo, ki jo porabljaš za ljubusumje v to, da bo vajin odnos lepši.

Če pa še vedno misliš, da te bo enkrat zapustil zaradi ene lepše ženske, potem pa se ti itak ne izplača izgubljati časa z ljubusumjem, ampak čas, ki ga je on po tvoje še namenil za tebe, raje izkoristi za uživanje z njim, zdaj dokler je še tvoj. Kaj praviš na to ?

Pusti soncu srce, naj hrepenenja polete,
pusti sanjam vso svobodo, pusti soncu srce ...

Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Kako naj se skuliram
27.9.2006 19:05:47   
Anonimen

Ja pa problem da sem jaz zelo ljubosumna.
Večkrat sem ga preverjala
Me je popadlo da sem mu po  avtu brskala,po telefonu vsake tok časa.
Jaz kar nekaj iščem

Kako naj mu bolj zaupam??'?

Njemu težko, ker ne zaupaš sebi. Ker ne izgledaš dobro, si zaupaš še manj, ker misliš, da je tisto kar lahko vidiš in preveriš tisto resnično.

Mislim, da živiš zelo prazno in dolgočasno življenje brez pravega smisla. Vanj si (žal) potegnila tudi svojega partnerja.

Začni živeti, bodi aktivna, ukvarjaj se s čim drugim kot je preverjanje partnerja. Veliko stvari je, ki bi jih lahko počela. Najti in početi nekaj, kar te bo veselilo pa je mnogo težje kot zganjati ljubosumje, prepirati se in živeti nezadovoljno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
27.9.2006 22:36:25   
Anonimen
kot so ze vsi moji predhodniki napisali - delaj na svoji samozavesti...in to zavestno...vsak dan sproti...reci si npr. evo danes bom pa to in to zase storila, in bom s tem ze korak blizje svojemu cilju

pa magar si na en list napisi kaj te moti na sebi in kaj bos za to naredila, da to spremenis (pa seveda ni nujno, da to dobesedno spremenis...ok v primeru, da te moti tvoja postava...to se da spremeniti; ce pa te npr.moti tvoj, recmo - nos, pa ce noces delat nekih radikalnih posegov...ga sprejmes takega kot je; to je vcasih se tezje kot pa dejanska fizicna sprememba).

zavedaj se, da si nekaj posebnega!!! vsak clovek je unikaten!!

< Sporočilo je popravil sreckanosecka -- 27.9.2006 22:40:48 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
28.9.2006 6:18:26   
Anonimen
Zakaj ženske pri vprašljivi samozavesti vedno najprej pomislite na kakšno telesno hibo? Je to vse s čimer lahko dvignete svoj ego?

Enih par odgovorov na vprašanje "Zakaj ženska moškemu ne zaupa?":
- Zato ker ste moški itak vsi svi`je!
- Zato ker to imaste v K........ih (nanaša se na zgodovino moškega dela familije)!
- Zato ker poznaš vse kafiče v mestu (uuuh, tukaj ispade tako kot da sem pijanec)!
- Zato ker poznaš vse kelnerce v mestu (nanašajoč se na zgornji očitek)!
- Zato ker ...

Lahko še kdo kaj doda, izgubil sem inspiracijo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
28.9.2006 8:38:53   
Anonimen

to je bil samo tak nazoren primer...pa ga lahko prenese na katerokoli podrocje...v bistvu pa je anonimna sama napisala, da se sama sebi ne zdi privlacna...tko da...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
28.9.2006 8:43:07   
baguSka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Evo zato ker:
- majo moski ku*ca v hlacah
- jih nikol ni doma
- jih obletavajo vse zenske tega sveta
- ocitno pogledujejo proti drugim zenskam
- se nosijo kot pavi, ko jih kaksna pogleda nazaj
- se ne ukvarjajo z druzino po nasih pricakovanjih
- prinesejo dolg las v stanovanje
- skrivajo telefon pred nami
...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
28.9.2006 11:30:16   
Anonimen
No pozabila sem še dodati da ko se skregava ja včasih kar hudo,zna tudi pokazati svoje roge ,tako da sem marsikaj žaljivega morala požreti v življenju.Pa človek kar pelje dalje in pozabi nekako.Seveda on poudarja da mu skoz neki težim. Ima pa že dolgo časa kar ugasnjen tel.doma ker pravi da se mu ne da skoz in skoz razlagat zakaj je uno klical ali unga in obratno,žal so pač v službenem in privat življenju prisotne tudi ženske(vseh pa tudi pod razno ne poznam in seveda nimam vsega po kontrolo).Ko bi vedel da vem njegov pin pri tel.(to pomeni da iamm dostop kadar hočem) bi ga kap,po moje da bi me ven vrgel iz stanovanja.Tudi teh groženj sem bila velikokrat deležna-skratka nebi še enega romana pisala,ker bo preveč. Pač ga bom mogla takega sprejt kot je ali pa.....................Veliko se bom morala trudit da se ne bi kregali brez vez kar se tudi včasih, saj se v nasprotnem imamo kar dobro.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
28.9.2006 12:12:32   
Anonimen
Pač ga bom mogla takega sprejt kot je ali pa.....

Ja, njega ne moreš drugače, kot da ga sprejmeš takega kot je. Al pa ga ne sprejmeš. Spremenit ga ne boš mogla, ker spremenimo lahko samo sebe. Sicer pa tudi: ali bi hotela, da je točno tak kot si ti želiš? A ne bi bilo potem dolgčas?

Spremeniš lahko samo sebe, odnos do sebe in svoj odnos do okolice. To pomeni, da moraš sprejeti sebe taka, kot si. Sprejmeš pa se tako, da se spoznaš, z vsemi plusi in minusi, da imaš rada tudi minuse in potem z nekim pozitivnim pristopom začneš spreminjat tisto, kar misliš, da bi bilo na tebi lahko boljše. Pa ne govorim o nosu in zunanjemu izgledu. Zavedat se moraš, da nič od tebe ni slabega. Imaš samo dobre in malo manj dobre lastnosti. Potem pa tiste malo manj dobre spremeniš v bolj dobre.
Npr., misliš, da nisi privlačna. Privlačnost ne izhaja iz zunanjega izgleda, temveč iz naše notranjosti, iz samozaupanja in samospoštovanja, iz naše samozavesti. Dokler ne boš sama sebi rekla: lepa sem, privlačna sem, dokler si ne boš verjela, tako dolgo tudi ne boš privlačna, čeprav se tvoj videz sploh ne bo spremenil. (Zato ne verjamem v plastične operacije. Zunanjost se lahko popravi, a dokler ne pošlihtamo zadev v naši glavi, nam nobena operacija ne bo pomagala).
Če si vsakodnevno dokazuješ (zavestno in podzavestno), da nisi privlačna, lepa, vredna pohvale, ljubezni... (npr. s posesivnostjo, iskanjem krivcev za svojo slabo voljo v drugih, ljubosumjem,...), potem je čisto vseeno, če ti tvoj dragi vsak dan rekče, da te ima rad in te obožuje. Tega mu ne boš verjela in boš za njim še kar naprej stikala, dokler ne boš sama začela delati na sprejemanju same sebe.
Zdaj sploh nisi samostojna osebnost. Odvisna si od njega, od tega in neskončno te je strah, da bi ostala sama. Pa saj ni on tisti, ki te dela edinstveno osebo. Edinstvena in posebna si z njim ali brez njega. On je samo dopolnitev tvojega življenja.

Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
28.9.2006 14:57:45   
niki5
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

reči mu, da te to moti in če te ima rad bo povedal vsem tem oboževalkam, naj nehajo pošiljat, klicat ipd..

In zakaj bi on to naredu, ce ma ona problem sama s sabo???

Če jo ima zares rad in si želi da bosta bila skupaj srečna, potem ji bo pomagal na njeni poti, če sama ne zmore. Ne vem kaj tukaj ni za razumet.. Oba sta v istem zosu..

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
28.9.2006 14:59:24   
niki5

če jo to tako blazno moti, bi že moral to narest ne..

kiks... to je njen problem in ne njegov!!!

Ni res. Na žalost je tudi njegov in dokler je z njo bo to tudi tako ostalo.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
28.9.2006 15:03:25   
niki5
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

IZVIRNO SPOROČILO: Dragica

Tvoj mož je ful pošten ali pa ful inteligenten. Pa sama razmisli kaj ti hočem povedati.

Jaz se pa strinjam s tole izjavo. Moj ne dobiva nobenih sms-ov od oboževalk, bi jih prec skenslal, ker je sam tolk ljubosumen, da tega pri meni ne bi mogel razumet, torej tudi sam sebi tega ne dopušča. Jaz tudi ne dobivam nekih sms-ev od oboževalcev, ker če meni ni do človeka, ga tudi zavajat nočem z nekim lažnim dobrikanjem  - torej bi vsak nehal pisat, ker ne bi bilo doziva. niti moj bivši ni dobival kar tako sms-ev (razen seveda od svoje ljubice, ko jo je imeluser posted image user posted image ), za koga drugega pa tudi ne vem, da je to ravno normala, da se pogosto dogaja. Razen če mladina zdaj to smatra za samopotrjevanje, da bejbe lezejo okol njih, pojma nimam.

Točno to. Če daš jasno vedeti, da nečesa ne želiš, potem tdui drugim ni do tega da bi te obletavali. Nimajo vzroka.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 38
28.9.2006 15:04:35   
baguSka
Ja in glih tko je njegov problem, ce je ona pretirano in objestno ljubosumna.user posted image  A njej se pa ni treba trudit razumet njega?? Kot je dala vedet se on ze skoz tko obnasa in ona je to vedla... Zakaj bi kar naenkrat od njega nekaj zahtevala, kar je blo prej ok?? Se pa strinjam da je to problem obeh... Ker ce ne bo njega sprejela takega kot je (ker on njo ocitno je) se bosta kmalu razsla, ker skupi ne bosta vec sfolgala... Ceprou gre tuki bl zato, da ona sama sebe ne more sprejet!!!

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 39
28.9.2006 15:06:06   
baguSka
Ceprou gre tuki bl zato, da ona sama sebe ne more sprejet!!!

In ce ona sama sebe ne more sprejet, kako jo bo sprejemal sele nekdo drug.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
28.9.2006 15:10:29   
niki5

A misliš, da bi o tem sploh debatirali, če bi imela ona polno mero samozavesti.. Očitno ima pa tudi on s tem probleme, drugače ne bi potreboval pozornost drugih žensk..

Očitno sama ne pride do rešitve in če je njemu do tega, da se stvari popravijo, potem ji bo pomagal ali imam jaz pomešane pojme glede partnerstva...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 41
28.9.2006 15:12:52   
niki5

In ce ona sama sebe ne more sprejet, kako jo bo sprejemal sele nekdo drug.

Ja, sama bo morala spremeniti mnenje o sebi, on pa ji kljub vsemu lahko pomaga, s tem pa ko dopušča. da ga ženske obletavajo in si s tem polni svojo samozavest, njej samo posipa sol na rano... ali kakorkoli se že reče ..

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?