Gina -> RE: KAKO NAJ SE SKULIRAM (27.9.2006 13:33:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dragica Tvoj mož je ful pošten ali pa ful inteligenten. Pa sama razmisli kaj ti hočem povedati. Jaz se pa strinjam s tole izjavo. Moj ne dobiva nobenih sms-ov od oboževalk, bi jih prec skenslal, ker je sam tolk ljubosumen, da tega pri meni ne bi mogel razumet, torej tudi sam sebi tega ne dopušča. Jaz tudi ne dobivam nekih sms-ev od oboževalcev, ker če meni ni do človeka, ga tudi zavajat nočem z nekim lažnim dobrikanjem - torej bi vsak nehal pisat, ker ne bi bilo doziva. niti moj bivši ni dobival kar tako sms-ev (razen seveda od svoje ljubice, ko jo je imel[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]), za koga drugega pa tudi ne vem, da je to ravno normala, da se pogosto dogaja. Razen če mladina zdaj to smatra za samopotrjevanje, da bejbe lezejo okol njih, pojma nimam. Sicer pa okrog ljubosumja. Ljudje ponavadi niso ljubosumni zato, ker je njihov oče varal mamo ali kaj podobnega, kot je ena napisala. Moj oče je varal mamo, moj mož je varal mene, pa jaz še kar nisem nič ljubosumna. Vzrok je v tem, da mi je kristalno jasno, da bi čisto ok živela tudi brez moškega in bila čisto srečna sama s sabo - torej moja sreča ne more biti odvisna od tega, ali si bo dec kakšno našel poleg mene ali ne. Poleg tega mi je kristalno jasno tudi to, da ne glede na to, ali bi bila ljubosumna ali ne, ne bo nobne razlike v njegovem vedenju. Če bo hotel, si bo itak eno našel, ampak gotovo bo kak vzrok za to reč, a ne. V poševnem tistku imaš osnoven tvoj problem, anonimna. Razmisli, kaj bi bilo, če bi tvoj res imel kakšno in kaj bi si ti ob tem mislila. Da si manjvredna, da je prasec...???? Čisto napačne misli. Odgovor je mnogo bolj simpl...da pač enostavno nista bila srečna en z drugim, pa da z nobenim od vaju ni nič narobe, samo nista za skup. Če pa bi to držalo, da nista za skup, potem pa je itak vseeno oz. boljše, da gresta narazen, a ne? Torej kakšen je smisel ljubosumja? Ni ga.
|
|
|
|