|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KAKO NAJ SE SKULIRAM
27.9.2006 11:43:20   
Anonimen
S partnerjem sva že 15 let skupaj,imava 2 otroka.Veliko sva se prepirala,oba sva bolj eksplozivne narave včasih.Ko smo pa prijatli se pa imamo vredu in radi. Ja pa problem da sem jaz zelo ljubosumna.Pa tukaj ne velja to kdor je ljubosumen da sam vara.Tud pomislila nebi da bi to naredila.Ampak on ima pač tako službo da ima opravke tudi z ženskami,veliko ljudi pozna in je skratka z vsemi prijazen,ker to mora biti-že zaradi službe.Dela v večjem podjetju tudi s strankami. Ker pa kar dobro izgleda,ga seveda ženske tudi obletavajo.Ženske pa ne izbirajo sredstev,primer; od njega starejša kar 10 let je bolestno zaljubljena vanj že veliko let,pošiljala mu je sms-e itd. Ko gre s kakšno na kavo mi tudi pove,pa če mi je prav al pa ne. Že ženska ni preveč dobra na izgled ni nobenega problema, nič ne sitnarim,bohnedaj da dobro izgleda znorim.
Vedno mi govori da njega ženske ne zanimajo kot spolni objekt,da želi družino ohraniti skupaj,otroke ima rad(mislim da tudi mene). Se zgodi 2-3 na leto da dobi kakšen provokativen sms.Pravi da ne ve za kaj se gre in da ne pozna pošiljatelja.Res pa je da njegov tel.lahko dobi vsak v podjetju,ker ima tako delo pač. Večkrat sem ga preverjala ko je bil pri prjatlu zvečer,včasih malo kartajo.Pa je res bil. Glih na kakšni hudi laži ga še nisem dobila.Ne rečem pa da se mi kakšne malenkosti ne zlaže,to se vsi se mi zdi. Mi je pa včasih tudi zatajil kot je rekel ker bi zganjala cirkus okrog žensk.Nekatere se mu dobesedno nastavljajo-kot je rekel. Me je popadlo da sem mu po  avtu brskala,po telefonu vsake tok časa. Tudi vedeževalko sem klicala kako je z mojim zakonom.Me je prav nadrla kar počnem,da njega ženske ne zanimajo in naj neham brsakt.
Jaz kar nekaj iščem, tudi če ni si mislim te bom že dobila enkrat.Rada bi to nehala ker ne pelje nikamor,samo nočna mora je to za oba. Počutim se grozno kar en film si včasih zamislim,domišljija na višku. Pred nekaj leti sva šla narazen za nekaj mesecev,ker mij počil film.Seveda sva se vrnila tudi malo je treba potrpet zarai otrok,da vsaj zrastejo.Med tem časom ko me ni bilo je on spoznal eno ločenko z otroko, to sta si imela veliko za povedati in se tolažiti en drugega.Tudi ko sem prišla nazaj sem to sam odkrila v tel.razne sentimentalne sms-sicer ne ljubezenske ampak kot neko provociranje ,namigovanje itd..On pravi da nista imela nič,samo klepet...in kakšna kava.Ona je tudi zvedela da sem prišla nazaj in ji seveda to ni bilo nič včeš,sem imela občutek da je ša kako računala nanj,pa ji mogoče ni uspelo. Še ga klicarila po tistem včasih sicer redko. Prav zaradi tega mu nisem zaupala,ker je rekel da nima z njo nič ne prej ne zdej,pač on se normalno pogovarja če ga kdorkoli kliče. Seveda do drugih je kar prijazen jaz sem pa ob kakšnem hujšem prepiru bila deležna tudi zelo grdih besed.Tudi jaz mu jih nisem ostaladolžna,smao to nikamor ne pelje.Saj se včasi pgovoriva da bi se morala bolj potruditi že zaradi otok,pa saj ga imam rada drugače bi že odpakirala za skoz. Kako naj mu bolj zaupam??'?
Hval za odg.  tuu mač predolgo pismo kajne.  hvala še enkrat
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAKO NAJ SE SKULIRAM
27.9.2006 11:51:23   
baguSka
Eno vprašanje mam zate: ali raje vidiš da je tako kot je ali bi raje videla da vse to skriva pred tabo??? Ali si zaradi vsega tega kaj manj deležna njegove ljubezni???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2006 11:51:47   
baguSka
Ok no. Vprašanja sta dva.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2006 11:52:20   
tulip
Če nimamo problemov si jih pa znamo naredit, ne?
Malo se skuliraj, vprašaj se, od kje izvira to tvoje ljubosumje, se počutiš zapostavljena, manjvredna, neprivlačna? Je tvoj oče varal mamo in iz tega smatraš, da tudi on tebe?  Pobrskaj po sebi, saj kot sama praviš, nimaš za svoje obnašanje nobene podlage. Njega obremenjuješ po nepotrebnem in s tem delaš medvedjo uslugo vajini zvezi.
Pa zaupaj mu svoje občutke, ker kot pišeš vidim da te ima rad!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2006 11:58:36   
tulip
Če nimamo problemov si jih pa znamo naredit, ne?
Malo se skuliraj, vprašaj se, od kje izvira to tvoje ljubosumje, se počutiš zapostavljena, manjvredna, neprivlačna? Je tvoj oče varal mamo in iz tega smatraš, da tudi on tebe?  Pobrskaj po sebi, saj kot sama praviš, nimaš za svoje obnašanje nobene podlage. Njega obremenjuješ po nepotrebnem in s tem delaš medvedjo uslugo vajini zvezi.
Pa zaupaj mu svoje občutke, ker kot pišeš vidim da te ima rad!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2006 12:07:09   
Zahi
Problem imaš z zaupanjem.. tega se ne da kar tako pozdravit...

če ti desc vse to pove.. pokaže ipd, potem verjetno nič ne skriva pred tabo...

reči mu, da te to moti in če te ima rad bo povedal vsem tem oboževalkam, naj nehajo pošiljat, klicat ipd..

ti na drugi strani, pa prenehaj z brskanjem, iskanjem, lovljenjem..

vsaka zveza temelji na zaupanju.. če tega ni, potem ni zveze.. vsaj s časom ne..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2006 12:09:17   
baguSka
reči mu, da te to moti in če te ima rad bo povedal vsem tem oboževalkam, naj nehajo pošiljat, klicat ipd..

user posted image user posted image user posted image  Ja in one bojo res prenehale!! user posted image user posted image user posted image  Svasta. In zakaj bi on to naredu, ce ma ona problem sama s sabo???

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.9.2006 12:17:01   
Zahi
če jo to tako blazno moti, bi že moral to narest ne.. saj mu to ne daje kakega zadovoljstva.. ali pač?

če mu je pa to vse fino in fajn.. potem pa doma nekaj ne štima.. pač išče potrditev od drugih žensk, ker mu doma nekaj ni všeč..

samo potem ne vem zakaj bi to vse delil z ženo..

če pa samo dokazuje njej, da je še vedno iskano blago potem lahko to naredi na kak drugačen način user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.9.2006 12:23:28   
baguSka
če jo to tako blazno moti, bi že moral to narest ne..

kiks... to je njen problem in ne njegov!!! ce je ves ta cas to sprejemala bo tezko zdej njemu dopovedala, da ji pa to kar naenkrat ni vec kul... ce mene vprasas gre vse skupi le za njeno nezaupanje - vprasanje pa je, zakaj? to ve pa samo ona.... In najprej bo mogla ona sama prit do tega, zakaj se tko obnasa, da bo lahko potem karkoli 'zahtevala' od njega...

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.9.2006 12:26:50   
Zahi
vsekakor ji manjka zaupanja v moža.. kar je VELIKA napaka in prepogost razlog razhajanj..

kakor sem napisal, mora ona narest veliko na tem, da bo nehala "lovit" svojega moža..

lahko ji pa tudi on malo pomaga, da ji dokaže da le ni tako kot si misli.. on nič ne zgubi pri tem (ali pač) .. ona je pa bližje zaupanju vanj.. in tako gradita zaupanje naprej..

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.9.2006 12:32:48   
Dragica
Tvoj mož je ful pošten ali pa ful inteligenten. Pa sama razmisli kaj ti hočem povedati.

PRAVA LJUBEZEN JE VEČNA.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.9.2006 12:34:43   
baguSka
lahko ji pa tudi on malo pomaga, da ji dokaže da le ni tako kot si misli..

Jst pa mislm da se on njej cist lepo dokazuje s tem, da ji da vedet da jo ma rad in da bi vse naredu zanjo... In sigurno ji s tem veliko pomaga in ne samo malo. Z nezaupanjem se bo pa mogla sama spopadt. Ker tud ce ga one 'kao' ne bojo vec klicale, bo ona se vedno do njega gojila 'nezaupanje'. Ce mene vprasas se vecje nezaupanje, ker potem bo prepricana, da vse skriva pred njo. Tko to je. Torej bo se huje.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.9.2006 12:51:31   
Anonimen
Glede na to, kako dolgo že brskaš po njegovih stvareh, pa v tem času nisi našla še nič konkretnega, bi že lahko začela verjet, da te ne vara.

Sicer pa veliko pove ta tvoja izjava:
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
..da želi družino ohraniti skupaj,otroke ima rad(mislim da tudi mene).

Veš, kje je problem?
Ne ceniš se dovolj. Nimaš samospoštovanja. Strah te je, da bo tvoj dragi ugotovil, da si lahko najde boljšo od tebe. On ti lahko dokazuje na tisoč in en način, da ti je zvest in te ima rad, pa mu ne boš verjela. Če bi verjela vase, potem ne bi napisala, da MISLIŠ, da te ima rad. To bi zagotovo vedela, ne pa da se ti samo dozdeva.

Začni delat na sebi. Kaj je na tebi posebno dobrega in privlačnega? Poišči v sebi lepe stvari, postavi se pred ogledalo, se posmej in si reci, da si lepa oseba, tako navzven kot navznoter. Imej se rada, vedi, da si sposobna, ceni se... Potem ti ne bo treba iskati samopotrditve v moževi zvestobi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
27.9.2006 12:54:00   
mojamura
ne vem no...

tak dolgo boš ga triblala pa gnjavila, da bo reš kakšno pi*** naredo in potem boš ti ta glavna pa boš rekla: jasaj sem vedela...

spremeni obnašanje, to boš dosegla le z delanjem na sebi. pridi sodu do dna kje se skriva razlog za tvoje nezaupanje. kje maš ti povod, da misliš da te vara....mogoče je pa res kriva samo tvoja bujna domišljija

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.9.2006 13:13:12   
Anonimen
Veš kaj Ankica res se ne cenim dovolj ,ne zdim se sebi dovolj privlačna (sploh pa ko vidim veliko lepše od mene) se počutim še bolj bad. Praviš da nisem nič konkretnega našla nikoli, tudi če je kdaj kaj blo je takoj imel razlago zato in odgovor.  Le kako mi bo uspelo biti bolj samozavestna.Pravkar berem kjigo:
Podzavest centrala moči, pot do pozitivnega mišljenja. Ne vem če mi o uspelo,baje je mnogim pomagala ta knjiga.
hvala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
27.9.2006 13:15:08   
Zahi
Good luck.. kakšna takšna knjiga je dober začetek.. samo drži se teh načel.. pa ljubosumje stran.. zaupanje not..

pa bo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.9.2006 13:18:07   
baguSka
res se ne cenim dovolj ,ne zdim se sebi dovolj privlačna

Ekola. Zdej poznas odgovor na svoje vprasanje!!! Ko bos sebe znala cenit in ko se bos sama sebi zdela dovolj privlacna za svojega moskega, potem si na konju!!! Delaj na tem. Takoj zdaj zacni!!! Bodi boljsa od drugih, ker si! Se ti ne zdi, da ce nebi bla, da bi tvoj dragi ze usel drugam??? In cist tko mimogrede: moski majo radi samozavestne zenske, zato se vsaj pred njim tko spilaj in bost dobila tudi na svoji samozavesti!!! Bos vidla, samo zacni delat na tem... Daj nekaj nase in bodi njegov objekt pozelenja, tako da bos to cutila tudi TI!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.9.2006 13:26:46   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

res se ne cenim dovolj ,ne zdim se sebi dovolj privlačna

Ekola. Zdej poznas odgovor na svoje vprasanje!!! Ko bos sebe znala cenit in ko se bos sama sebi zdela dovolj privlacna za svojega moskega, potem si na konju!!! Delaj na tem. Takoj zdaj zacni!!! Bodi boljsa od drugih, ker si! Se ti ne zdi, da ce nebi bla, da bi tvoj dragi ze usel drugam??? In cist tko mimogrede: moski majo radi samozavestne zenske, zato se vsaj pred njim tko spilaj in bost dobila tudi na svoji samozavesti!!! Bos vidla, samo zacni delat na tem... Daj nekaj nase in bodi njegov objekt pozelenja, tako da bos to cutila tudi TI!!!

user posted image

tako je!! delaj na tem, da boš TI najboljša.. najbolj sexy.. in da boš to tudi verjela..

moški pa definitivno raje gledamo samozavestne ženske, ki vejo da so najboljše.. kot pa kake samopomiljajoče punčke, ki ne znajo drugega kot stokat..

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.9.2006 13:27:19   
mojamura
še tole knjigo si sposodi:

dr. Trstenjak, Človek samemu sebi

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.9.2006 13:33:06   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Dragica

Tvoj mož je ful pošten ali pa ful inteligenten. Pa sama razmisli kaj ti hočem povedati.

Jaz se pa strinjam s tole izjavo. Moj ne dobiva nobenih sms-ov od oboževalk, bi jih prec skenslal, ker je sam tolk ljubosumen, da tega pri meni ne bi mogel razumet, torej tudi sam sebi tega ne dopušča. Jaz tudi ne dobivam nekih sms-ev od oboževalcev, ker če meni ni do človeka, ga tudi zavajat nočem z nekim lažnim dobrikanjem  - torej bi vsak nehal pisat, ker ne bi bilo doziva. niti moj bivši ni dobival kar tako sms-ev (razen seveda od svoje ljubice, ko jo je imeluser posted image user posted image ), za koga drugega pa tudi ne vem, da je to ravno normala, da se pogosto dogaja. Razen če mladina zdaj to smatra za samopotrjevanje, da bejbe lezejo okol njih, pojma nimam.

Sicer pa okrog ljubosumja. Ljudje ponavadi niso ljubosumni zato, ker je njihov oče varal mamo ali kaj podobnega, kot je ena napisala. Moj oče je varal mamo, moj mož je varal mene, pa jaz še kar nisem nič ljubosumna. Vzrok je v tem, da mi je kristalno jasno, da bi čisto ok živela tudi brez moškega in bila čisto srečna sama s sabo - torej moja sreča ne more biti odvisna od tega, ali si bo dec kakšno našel poleg mene ali ne. Poleg tega mi je kristalno jasno tudi to, da ne glede na to, ali bi bila ljubosumna ali ne, ne bo nobne razlike v njegovem vedenju. Če bo hotel, si bo itak eno našel, ampak gotovo bo kak vzrok za to reč, a ne.

V poševnem tistku imaš osnoven tvoj problem, anonimna. Razmisli, kaj bi bilo, če bi tvoj res imel kakšno in kaj bi si ti ob tem mislila. Da si manjvredna, da je prasec...???? Čisto napačne misli. Odgovor je mnogo bolj simpl...da pač enostavno nista bila srečna en z drugim, pa da z nobenim od vaju ni nič narobe, samo nista za skup. Če pa bi to držalo, da nista za skup, potem pa je itak vseeno oz. boljše, da gresta narazen, a ne? Torej kakšen je smisel ljubosumja? Ni ga.

(odgovor članu Dragica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.9.2006 13:43:46   
Anonimen
DRAGICA ,prosim razloži mi kaj si mislila?????????
hvala

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
27.9.2006 14:08:03   
Anonimen

Tole je brez veze..

Imas prevec cajta.. premalo kreativnega dela.. strah te je.. torej samopodoba, kot so ze ugotovili je cist v ****u, ce se direkt izrazim.. polno enih predstav in halucinacij.. kaj tvoj pocne.. skratka ukvarjas se s popolnoma nepomembnimi stvarmi..
Boljs bi bilo ,ce bi napisala, da si neskoncno zelis nazaj lanski sneg.. in ne ves kako bi ga priklicala.. vecji smisel bi to imelo..

Preberi si tole se enkrat.. Ves kolk je to tezko.. s seboj nosit? Recimo da ima ena crka eno kilo.. potem pa si izracunaj, kaksne vse nemunosti moras trogat s seboj skozi life..

Vrz to sran,.. pa dej mir s takimi..

Problem je to, da si tolk napisala o tem, kar pomeni, da si se v fazi premlevanja.. in ta faza se lahko vlece in vlece.. in nihce te ne bo mogel prepricat v nasprotno.. ker je vse v tvoji glavi..

Torej edina resitev je, da to vrzes stran.. in das mir.. s takimi neumnostmi.. Ampak najprej vrzi sran.. potem daj mir.. ce das prej mir, kot vrzes stran.. bo se slabse..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
27.9.2006 14:12:44   
Gina
A lahko jaz preden se dragica vrne?user posted image

Poglej, lahko je res tolk pošten. To je možno.

Lahko pa je tolk inteligenten, da izkorišča reči v svojo smer. Večina moških je narejenih tako, da jim sisetem družine čisto odgovarja. Njim je fajn, da imajo vse pošlihtano, varnost doma, pa ženo in otroke. Ampak nekaterim pa je vendarle včasih malo dolgčas, pa jim čist paše kaka popestritev. Ne bi oni razdrli družine (govorim iz konkretnega primera mojega očeta in ex moža), paše jim zgoraj našteto, hkrati pa jim pašejo pogovori (beri pogovori + seks) s kako prijazno bejbo, ki čaka, kdaj se bodo odločili zanjo. Moški zelo zelo zelo redko ostanejo samo pri pogovorih, kadar jih imajo (mislim bolj prijazne, prijateljske pogoste pogovore ob kavi), razen če res ne obstaja čisto nobene kemije med njim in žensko, ki sedi nasproti njega. Zato samo v kavice ne verjami. To je bedarija. Če mu ženska pošilja sms na sms na sms, je že nekaj upala s kakim razlogom. Ma jaz ne verjamem več, da kakšen dec hodi na stalne kave (ali ženska), z osebo drugega spola samo kar tako malo, ker je prijatelj. Razen seveda, če med njima ni nobene kemije. Ampak ti pač ne pišeš samo o eni ženski, ampak o večih. Mah, mogoče sem pa narobe prebrala, ne vem več.

Skratka, možno je oboje. Ampak prepričana sem, da človek na dnu svoje duše vedno ve, kaj se mu dogaja. Ve, kadar je partner iskren in ve, kadar ga vara. Brez histerije in napora - samo preprosto ve. Zato nima smisla se obremenjevat s tem. Samo poslušat se moraš. To je to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
27.9.2006 14:18:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

DRAGICA ,prosim razloži mi kaj si mislila?????????
hvala

Evo tole je tipicen stavek cloveka.. ki je totalno na tleh s svojo samozavestjo.. Torej najvecji problem je, da v sebe ne verjames..

Torej posledica tega je, da ne verjames niti drugim.. se vec.. do tistih, od katerih si odvisna se izmisljujes razne zgodbice.. ki jih potem preverjas..

Namesto da dragico prosis in se ji ze kar zahvaljujes.. da bos le dobila neko informacijo, ki jo bos ziher uporabila v negativno smer..  bi morala reci, da te ne zanima.. kaj drugi mislijo.. ampak vazno je, kaj ti mislis.. in v kaj ti verjames.. in kaj ti upas.. hrepenis.. za kaj zivis..

Ce bi ti bila v mojem vidnem polju.. bi te cist na tla zbil.. pa ne fizicno.. in potem se poberi.. kakor ves in znas..
Cez nekaj ur.. ali dni.. bi ti kliknilo.. 100%.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
27.9.2006 14:23:59   
firasto
Prvo kar je, se moraš zavedat, da mož ni tvoja last, ampak je njegova svobodna odločitev, ali bo pot skozi življenje delil s teboj ali ne. S prepiranjem in nenehnim strahom, kdaj se boš znašla na stranskem tiru, prav gotovo ne prispevaš k harmonični zvezi med vama. Hočeš nočeš, se boš morala pomiriti in premagati strah v sebi. To je podobno, kot neplavalec, ki pade v vodo in zaradi strahu krili na vse strani, dokler se ne napije vode in utone, ker ne ve, da je potrebno samo obmirovati, pa bo iz vode gledalo ravno toliko nosu, da bo lahko dihal. Dokler ne boš doumela, da vara lahko on le sebe, tebe ne more, bo tvoje ljubosumje dejansko pomenilo to, kot pravijo južno od kolpe:LJUBOMORA = smrt za vajino zvezo. Ali boš potem srečnejša, ko bo dejansko šel z drugo? Namesto da te je strah bodi raje srečna, da imaš takega moža, da ga želi še katera pogledat.

Sicer pa, bodi vesela da si njegova žena. Kot žena imaš v njegovem življenju vseeno pomembnejši položaj kot pa njegove "morebitne" ljubice.

"Kako naj odpustim?"
"Če ne bi obsojal, ti ne bi bilo potrebno odpuščati!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?