ronja
|
nikica, hvala, že kličem! če mi rata, se vidiva Sem videla, da si še eno cifro napisala, samo nisem vedela, da ona ne dela. Dobro se učita z lunco! Glede spola: jaz mam seveda rada , ker so tako preklemano srčkane, bi pa mogoče bilo bolj praktično, da je prvi , pravijo, da je to boljše, predvsem bi se pa lahko igral z bratrancem, ki bo na svet prišel enkrat sredi januarja... tak da bi bilo mogoče boljše, da je dečko. Ampak za punčko imava pa že ime... nogica, veš da bi jaz takoj zamenjala mojo mami za mojo "taščo"! Saj se ful grdo sliši, ampak fantova mami me ma RES ZELO RADA! In mi zna to tudi nekak tako lepo pokazat. Mislim, saj je včasih tečna s tem, ko bi skoz kaj pomagala, ampak lahko pa računaš nanjo... Tudi kadar nisem . Pa tudi pri mi bo ona sigurno 10000x več pomagala... Ne samo zato, ker bo že v penziji, ampak zato, ker je tak človek...(Se mi zdi, da si je ona pri dveh želela še kako , pa je naju - punci od svojih sinov "posvojila" in naju crklja:) Moja mami ni lih -kako bi rekla - nisva si lih ful blizu, a je blo lepo? Mami si po dveh letih še vedno ne more zapomnit - kje oz. v kateri firmi delam, kaj šele, da bi vedela kaj... Ne zapomni si, da sem mela pljučnico, pa če kaj rabiš, ni lih pravi naslov, tako da se nanjo niti nikoli ne obračam. Na živce mi gre samo to, da se zdaj dela tako hudičevo skrbno mami - ko to nikoli ni bila - vsaj ne do mene ... Pa kaj je fora, da me sprašuje, kdaj mam naslednji pregled pri zdavnici - in to vsak dan - mislim, če si ne misli zapomnit al pa napisat, naj ne vpraša, itak ni nič, kar delam čisto nič odvisno od nje... če si še pljučnice ni zapomnila, se mi zdi tole res brez smisla... Po svoje je lažje, če je taka tašča, ker te bolj boli k* kaj reče - za mami ti pa nikoli ni čisto vseeno, čeprav veš, da "je pač taka". Bratec pa fant mi rečeta, "taka pač je, brezveze, da se sekiraš zato," kar imata čist prav, ampak vseeno jo bom po moje enkrat prav natulila , ko mi bo šlo čez rob ja, je pa tak človek, da bi mela nos do lune, če bi ji to rekla... ona zdaj ugotavlja, kako babice držijo družino skupaj... Mislim - če jo bo ona skup držala, potem se mi res slabo piše... (Saj če sem zlobna, še svoje ni,hihi) če ji pa rečem, da v to ne verjamem, da pri nas babice niso nič družine skup držale, je pa že halo... očetova mami je bila zlata, a je živela daleč in veliko prehitro umrla, njena mama pa mene sploh ni preveč marala, tak da res ne morem met takih občutkov... če pa to po pravici povem, je pa že užaljena... Bi ji pa tudi jaz najrajši nekaj porinila v tisto zadovoljno faco, ki se na široko smeji, ko ji poveš, da ti je slabo (njej ni bilo nikoli)... Grrrr! Ma, ne da se mi ukvarjat z njo, sam mir bi rada mela pred njo, pa naj živi, kak če... Maš pa prav, da živimo skup, samo uidem! Hvalabogu, da si partnerje zbriamo same mah sem se morala mal spucat , bo lubi mal manj pokasiral, hihi
|