|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
29.11.2006 9:38:48   
melaverde
Dan user posted image ,

Jacqueline, sem si kupila revijo nosečnost kjer full lepo piše vsak teden posebej...tudi tam piše da se pri treh mesecih spola že razlikujeta ampak glede neke odprtine, ki se nemu zapre in drugemu ne...ampak to prepozna le strokovnjak. Zdaj sem napisala po domače ker trenutno revije nimam s seboj...je pa dodana slikica na katerem je spol viden...

Ja, jaz bi fantka...sej ne vem zakaj taka želja...ma sabo da bo zdravo !!

lunca2, pri nas na primorskem je materinska šola samo v dopoldanskem času, zato je skoraj nemogoče da bi jo opravila prej (služba). tako da jo bova midva obiskovala maja....

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 951
29.11.2006 9:38:51   
zabica26
Punce,

a kateri krvavijo dlesni? Meni grozno...sej me ne moti, ampak zvečer si umijem zobe in tisti okus po krvi...a joj user posted image

Drugače sem pa polna energije in čakam NS čez en teden. user posted image

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 952
29.11.2006 9:41:59   
lunca2
Tudi jaz nisem imela nikakršnih slabosti.
Noseča sem 10t5d in sem se zredila za 0.8kg.
Na začetku sem bila tako lačna in sem vsake pol ure nekaj jedla sedaj pa jem malo manj(nimam pretiranega teka za kar sem tudi vesela), sladkarij pa skoraj ne jem. Redkokdaj da dam v usta kakšen košček čokolade.user posted image

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 953
29.11.2006 9:47:38   
Anonimen
puuuunceeee user posted image ,

zdele sem tko sreeeecnaaaa...ker sem tko neucakana in nisem mogla pocakat na rezultate DHT po posti, sem kr v Dravlje klicala....in zvedla, da se je tveganje iz 1:1178 zmanjsalo na 1:8000...joj jst kr jokam od srece hehehe

(odgovor članu janapan)
  Neposredna povezava do sporočila: 954
29.11.2006 10:04:54   
Xandra1
Bravooooooooooo srečkanosečka user posted image user posted image user posted image enkratne novice user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem user posted image , ki ste že dale skozi NS - hvala, ker tako podrobno napišete in razveseljujete vsako user posted image izmed nas posebej. Sama imam drug teden šele UZ pri svoji G (btw ga itak komaj čakam user posted image ), 13.12. pa imam šele NS. Takrat bom noseča 12t 3/7 pri dr. Pušenjaku!

Ronja, žal mi je, da si tako bolana! Z največjim upanjem ti želim, da se ti stanje zelo kmalu zboljša in da za Božjo voljo enkrat začneš uživati v user posted image ! pa še to - drugič ne bodi tako trmasta - sej ne boš zamarkirana kot spet ena, ki jamra user posted image to je tvoja pravica in drugič pojdi prej k zdravniku! Zares ti želim čimhitrejše okrevanje!!!

Moram povedat, da so me snoči blaaazzznnnoo hormoni metal. Sploh ne vem kaj mi je blo. Okoli devetih zvečer sem padla morto utrujena v pojstlo ... potem pa ne pa ne zaspat. Skoraj bi se začela na ves glas cmeriti, ker so me obdajale take blesave črne misli. Bolj kot sem jih stran odganjala - bolj so bile intenzivne. Kot nekaj v tem smislu ... joj, kaj če partnerja izgubim in ostanem sama nosečka ... pa kr neki tja v tri dni user posted image poj pa še sanjam vso noč, da me je moj v pričo mene prevaral in me pustil samo z ogromnim trebuhom. Naj povem, da me moj dragi izredno razvaja, vem in prepričana sem, da me ima zelo rad - ne samo da pokaže ... tudi pove, naredi ... spoštujeva se ... po vsem tem času še vedno hrepeniva, da sva skupaj čim več ... med službo si pošiljava še vsak dan sms-e, kako se imava rada, se pogrešava ...

...skratka, med nama vse v najlepšem redu ... misli pa ubitačne user posted image

Ljubezen so zlate stopnice po katerih se srce vzpenja v nebo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 955
29.11.2006 10:12:26   
zrak
POZDRAVČEK ŠE OD MENE user posted image ..

JANA lepo da vajina hiškica gre proti koncu in ti želim da boste kamlu noter..

Glede kg pa jaz raje ne bi... žal sem skozi lačna in če ne jem mi pa dela slabo ali pa se mi slina nabira v ustih, tako da moram skozi neki mlet...in seveda se mi to tudi pozna.. Sicer sem prej bila bolj suhe postave.. no upam, da ne bom preveč pridobila na kg... se tolažim s tem, ker ene pravijo da so pridobile največ na začetku, kasneje pa manj.. mogoče bom tudi jaz tako..

Me veseli za vse tiste, ki ste dale skozi NS, mene še vse to čaka..

Žabica ti pa usta kar redno spiraj z ustno vodico, da razkužiš usta, zobe in dlesni..

srečka nosečka user posted image user posted image

Nikica še 1x oporsti, ampak tudi jaz sem bila čisto pretresena in sem vam to tudi zapala, sicer brez premislit...

A ima katera kakšno dobro knjigo o nosečnosti  pa prva leta otroka..

Za zdaj prebiram samo revije.

Lepo se imejte   papauser posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 956
29.11.2006 10:16:19   
Xandra1
aja ...še odgovor o kg sem dolžna user posted image
danes noseča 10t in 3/7/ .... zredila 1 kg user posted image

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 957
29.11.2006 10:53:30   
Anonimen
zrak, priporocam ti dve super knjigi...Nega matere in otroka (Elizabeth Fenwick), Nega dojencka in malcka (Miriam Stoppard)

(odgovor članu Xandra1)
  Neposredna povezava do sporočila: 958
29.11.2006 10:56:48   
FLASK_A
Živjo srečke user posted image !!! Same čudovite novice prebiram danes user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke vsem mamicam!!!!!! Super, da je z vami in vašimi user posted image  vse v najlepšem redu!

Zabica 26, dlesni tudi meni krvavijo.. S tem ni nič narobe, baje je dobro kupit mehko ščetko in si masirat dlesni vsaj 5x na danuser posted image .. Nevem, bom danes vprašala na šoli za starše (imamo nego zob user posted image )  pa ti bom bolj strokovno povedala zakaj je tako in kaj narest!

Aha, glede šole za starše, nevem če ste prebrale moje prejšnje dooooolgo sporočilce, kjer sem malo opisala ponedeljkovo predavanje.. No, včeraj smo imeli telovadbo (prišla sva smo jaz in seveda- moj dragi user posted image user posted image ) blo pa je ful fajn. Povedala mi je s čim naj se ukvarjam, svetovala neke vaje za mišice (trebušne in za roke) Glede intenzivnosti vaj in športanja pa- ne smemo se pregrevat in preveč potit, ker naše pikice ne morejo uravnavati temperature kot mi.

Danes zvečer pa vam sporočim še kako je z dlesnimi (šola za starše) in pa KAKO JE ŠLO NA NS!!!!!!!!!!!! Komaj čakam!!!

Pozdravček!!

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 959
29.11.2006 10:58:45   
FLASK_A
aha, ja, kg. Noseča 12T 3D, zredila minus 2kg user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 960
29.11.2006 11:50:56   
ronja
Hvala za lepe želje! Sam prejle prebrala celo navodilo o teh tabletah in sem mal pomirjena, ker na njih ne piše izrecno, da jih user posted image ne smemo, seveda sicer piše tisti glupi stavek: "kadar je tveganje za plod manjše od koristi za mamo,..." Ampak so delali poizkuse na user posted image miših in podganah in so se rodile zdrave miške in podgane - pa recimo, da nismo tako daleč narazen v evolucijiuser posted image

nikica, res je, jaz sem spraševala za šolo za starše, še vedno mi jih pa ni ratalo doklicat, probavam vsaj 3x na dan, pa nimam sreče - mogoče je blo zdaj tako itak boljše, saj sem težko kam šla, upam da bo šlo na boljše... Pa hvala za filmček!

Mi je prav hecno, zdaj so vsi tako pametni, z mojo mami na čelu, ki najprej niti približno ni verjela, da sem bolana (kar nikoli ne verjame, recimo je pozabila, da sem mela pljučnico, ko sem bla v 1. razredu itd...), zdaj, ko sem ji povedala, da sem user posted image pa se ji je vse zdelo tako smešno in fajn (da bruham, da sem čist na tleh in ne morem niti vstat,... vse skratka...), da bi jo kar užgala... Zdaj pa mi pravi, kako bi morala it prej k zdravniku, pa kako mi je ona to govorilauser posted image user posted image user posted image - pa vsak dan me kliče!!! Mislim grozaaaa! Prej se pa po 2 mesca nisva slišali...

Se mi zdi skrajno trapasto, ker mam občutek, ko da sem plemenska krava - zdaj, ko sem user posted image , sem nekaj vredna... Ma, jezi me. Ma še katera take probleme? kako jih rešujete? Vem, da noče nič slabega, ampak jaz pa tudi nje nočem prav preveč v svojem življenju...user posted image KOlikor je pač trebauser posted image , tole mi je pa preveč in mi živce kravžla!user posted image

janapan, pol bo moj hermafrodituser posted image user posted image , ker mi je obupno slabouser posted image , mam pa baje super lepo kožouser posted image , nič mozoljev, ne paše mi pa jest nič. če že kaj treba, mi je sadje fajn, pa sladko in slano približno enako - reci sada, heheuser posted image

srečkanosečka, bravo! Vidiš, kak je fajn, da je več testovuser posted image

xandra, ja kaj pa tebi dogaja??? Saj mata vendar že dva otroka?user posted image če bi te hotu zapustit s user posted image , bi to lahko že 2x naredil, tak da mami, ne se sekirat, no!  pa magari ga zbudi, mu reci: "Oprosti, user posted image , vem, da je ful trapasto, ampak jaz zdajle res moram slišat, da me maš rad in da me ne boš zapustil!user posted image " Po moje ti bo pomagaluser posted image .

Sicer pa ne morete verjet, kaj sem jaz zadnjič sanjala - da sem rodila - sicer samega poroda se ne spomnim, ni bilo nič posebnega, je bilo pa čudno, ker sem bila v eni kolibi na reki in je bil otroček čisto čisto majhen - po moje tok velik, kot je zdaj v resnici, par cm, je blo pa vse v redu z njim... Pa vem, da je fant prišel potem, pa sem mu rekla, da zdaj je pa zamudu porod, pa morava še enega naredit, da bo lahko na naslednjem pri porodu zraven, hehe:) POtem mi pa on začuden pravi: "Ja, ampak lubi, v kirem mescu pa si ti? Tvoj porod bi moral bit šele čez precej časa...!" POtem sem se pa od vse nelogičnosti zbudila, heheuser posted image

Tak da nekih problemov očitno nimam, če samo take traparije sanjamuser posted image ...

Zredila sem se tok kot nikicauser posted image - 2kg...Sej jih bova midve tut poslušali pri g....

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 961
29.11.2006 11:53:04   
Xandra1
aja no še to user posted image
soseda mi je prinesla nekaj skoraj novih nosečniških cotic od LA VIE. Danes sem oblekla sive hlače in sivo tuniko ... vam moram povedati, da je enostavno naravnost fantastično počutje user posted image še do včeraj sem imela občutek, kot da me skoz nekaj tišči v pleksusu in počutje je bilo neprijetno. Pa mi prosim verjemite, da nisem imela oblečeno nič kar bi me tiščalo. Pravzaprav sem imela včeraj v službi hlače kar odpete - gornji del pa samo pripet z 5 cm šnolo user posted image user posted image in čez širok pulover user posted image Jaz ne vem ali je to zato, ker je to 4 nosečnost (3 porod) ali kaj, ampak meni se moj vampek že dobro pozna user posted image
Skratka ... danes mi je zeeellllooo udobno in posledično temu je tudi moje počutje user posted image
Ronja ... kako je danes s tabo?

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 962
29.11.2006 11:57:12   
Xandra1
Ronja user posted image ravno sem tipkala ... pa je prišla tvoja replika. Vseeno pa ni napisano, ali se danes počutiš kaj bolje?
In ja Ronja, vem, da me moj ne bi zapustil. Zato pa sem toliko bolj jezna sama nase, ker so se me lotevale tako butaste misli. In kot sem napisala - bolj ko sem jih odganjala, bolj so bile intenzivne user posted image
Sem mu zjutraj pri čaju vse povedala ... me je objel in rekel, da sem bučka ... pa da mi bo danes podplate zmasiral, ker mi to tako paše in mi potem ne bodo neumnosti hodile po glavi user posted image

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 963
29.11.2006 11:57:38   
ronja
Hihi, xandra, sem ti ravno istočasno odgovorilauser posted image . Če imaš kako idejo, kako dat mojo "dobrohotno mami na vrvico", se priporočamuser posted image

Sicer mi je slabo, ampak to še gre, nisem še nič bruhala danes - jupi! Pa še vedno sem švoh, ampak lahko sedim za mizo - jupi še 1x!user posted image user posted image

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 964
29.11.2006 12:03:04   
Liona
xandra, jaz sem noseča 10t5d in se mi buši že tudi pozna. Zredila pa sem se, popravek, samo 2kg. Zadnjič sem se vagala popoldan, po obilnem kosilu in precej oblečena. Danes zjutraj sem stopila na vago in se mi je kar zasmejalo. user posted image  Jaz grem po nosečniške stvari prihodnji teden v petek, ko grem na NS. Imam namreč še nekaj hlač iz časov, ko me je bilo malo več skupaj in mi pridejo zdaj prav. Sicer so še malo velike, ampak se v njih dobro počutim...

Danes ponoči me je tako čudno špikalo po rebri (na desni strani). Se kateri sanja, kaj bi bilo to? Zdaj me nič več ne špika, le za kakšno min. ponoči. No, razen jajčnik, ki jih pa skoz čutim...

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 965
29.11.2006 12:06:51   
FLASK_A
Ronja, mogoče si spregledala takrat, ko sem ti poslala še eno telefonsko... Sem slišala, da na Rudniku tista tel sploh več ne obstaja user posted image  Nevem, škoda.. Tko mi je pač na listu pisalo. Če pa želiš slišat predavanja o zobni higieni (danes ob 18h) in psihološki pripravi (jutri ob 17h), vprašaj na tel: 200 45 29- sestra Marjana pa reci da si zvedela da nas je malo in če greš lahko še ti poslušat.

Xandra, ti pa ga res ne biksaj, hormončki res delujejo s polno paro, če pa boš kadarkoli imela spet tak občutek, kar rukni svojega in mu reci naj ti pripopa en veeelik poljubček in mu povej tudi zakaj ga želiš. Sigurno ti bo razblinil vse tvoje čudne misli.user posted image user posted image

se grem učit, mam izpit jutri.. Grooooozaaaaa!! A se še katera ne more pripravit do piflanja nepomembnih stvari grrrrrrrr

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 966
29.11.2006 12:22:22   
ŠpelaP
Liona, pikanje pod desnim delom reber je lahko zaradi nadraženega žolčnika, ni pa nujno. V nosečnosti rad nagaja, če pa imaš žolčne kamne pa sploh. Sama jih imam, sem jih dobila v prvi nosečnosti. Takrat me je večkrat pikalo od desnega dela reber pod desno lopatico. 
Nikical, hvala da si napisala info., ki si jih izvedela v materinski šoli. Vidim, da  iste  stvari, kot so jih povedali nam, ko sem jaz hodila v materinsko šolo  prvi nosečnosti. Tako da res ne bom hodila v tej nosečnosti, saj se še vsega spomnem. Drugače si bom pa tako s tvojimi info. osvežila spomin!  

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 967
29.11.2006 12:40:54   
lunca2
Nikical velik sreče na izpitu ti želim.Držim pesti.user posted image Jaz imam izpit 19.12 in sicer strokovno terminologijo v nemškem jeziku pa se sploh ne morem nikakor spraviti za knjige. Groza kot si sama rekla. A imaš še veliko izpitov? No meni je ostal le še ta in diploma.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 968
29.11.2006 13:59:31   
Anonimen
melaverde - glede spola. Jaz bi pa punčko. Menjaš če bo fantek user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Sicer pa je  tudi meni pomembno to, da bo user posted image zdrav pa karkoli že bo. Mam pa filing da bo fantek, pa ne vem zakaj je tako, čeprav si želim punčkouser posted image .

žabica - tudi meni krvavijo dlesni, sploh če gem čez z nitko. Grozno ja, ampak mislim ,da bi ustna vodica res pomagala. user posted image dostikrat kupi Tantum Verde (ne vem če sem prav napisala), pa pravi da mu je fajn, ker ma tud probleme z dlesnimi.

sreckanosecka - user posted image user posted image super in čestitke da je vse Ok. A ti je DHT to pokazal? Jaz še čakam rezultate. Upam da bodo tudi pri meni dobre novice.

xsandra - ja tud men se včasih ponoči podijo razne črne misli.user posted image Pa zelo slabo spim. Danes od treh naprej nisem zatisnila očesa, sem samo čakala da bo jutro. Ja ne vem kaj bi pomagalo da to preženemo. Pozitivne misli, res ne vem user posted image .

zrak - jaz imam knjigo Vse o nosečnosti in porodu (Založba Meander), pa mi je dobra. Na koncu je tudi kar nekaj napotkov kako po porodu. Mi je pa kar draga 14.990 sit.

ronja - user posted image sem vesela, da si malo boljša. Glede mami pa ne se sekirat, to so taki, ki ne vedeo kaj rečejo. Pri meni je moja mami prav fajn. Nič ne sili vame, in zadnjič me je razumela, da nisem bila slaba zaradi nosečnosti (tako mislim jaz) ampak mi je škodila ena hrana. In se je prav potegnila zame, ko so mi vsi pametovali, da je zdaj pa prišlo tisto obdobje, ko mi bo končno slabo, kot da bi mi privoščili user posted image . Sem čist znorela nazaj, ampak sem si mislila kaj bom enim b... razlagala kako in kaj.  Jasz mam te probleme s taščo, ki skoz pametuje in te zastopim kako je to. Le da ti verjetno lahko mami poveš kaj nazaj pa ne bo jezna nate (ali pač user posted image ), jaz pa nič ne smem reč ker potem vleče nos po tleh. Ja hudo je s temi ljudmi, sploh zdaj za nas user posted image ki nas dajejo hormončki je še toliko huje.  Bova potrpele Ronja. Veseli se, da ne živite skupaj in tako jo poslušaš le tistih nekaj minut po telefonu pol pa veš da bo mir user posted image user posted image .

nikical in lunca - vso srečo na izpitu. Jaz imam še 5 hudih izpitov iz jezikov (poslovni) + diploma tko da me kar zvija ko se spomnim. Ampak se ne bomo dale a ne. user posted image user posted image

fajn bodte vse pa vas čekiram med učenjem user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 969
29.11.2006 14:07:27   
lunca2
nogica itaq da se ne bomo dale ,vse bomo dale od sebe, se potrudile in tudi to opravile. Če ne takoj v prvem roku pa v naslednjem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 970
29.11.2006 14:54:56   
ronja
nikica, hvala, že kličem! če mi rata, se vidivauser posted image Sem videla, da si še eno cifro napisala, samo nisem vedela, da ona ne dela. Dobro se učita z lunco!

Glede spola: jaz mam seveda rada user posted image , ker so tako preklemano srčkane, bi pa mogoče bilo bolj praktično, da je prvi user posted image , pravijo, da je to boljše, predvsem bi se pa lahko igral z bratrancem, ki bo na svet prišel enkrat sredi januarja... tak da bi bilo mogoče boljše, da je dečko. Ampak za punčko imava pa že ime...

nogica, veš da bi jaz takoj zamenjala mojo mami za mojo "taščo"! Saj se ful grdo sliši, ampak fantova mami me ma RES ZELO RADA! In mi zna to tudi nekak tako lepo pokazat. Mislim, saj je včasih tečna s tem, ko bi skoz kaj pomagala, ampak lahko pa računaš nanjo... Tudi kadar nisem user posted image . Pa tudi pri user posted image mi bo ona sigurno 10000x več pomagala... Ne samo zato, ker bo že v penziji, ampak zato, ker je tak človek...(Se mi zdi, da si je ona pri dveh user posted image želela še kako user posted image , pa je naju - punci od svojih sinov "posvojila"user posted image in naju crklja:)

Moja mami ni lih -kako bi rekla - nisva si lih ful blizu, a je blo lepo?user posted image
Mami si po dveh letih še vedno ne more zapomnit - kje oz. v kateri firmi delam, kaj šele, da bi vedela kaj... Ne zapomni si, da sem mela pljučnico, pa če kaj rabiš, ni lih pravi naslov, tako da se nanjo niti nikoli ne obračam. Na živce mi gre samo to, da se zdaj dela tako hudičevo user posted image skrbno mami - ko to nikoli ni bila - vsaj ne do meneuser posted image ... Pa kaj je fora, da me sprašuje, kdaj mam naslednji pregled pri zdavnici - in to vsak dan - mislim, če si ne misli zapomnit al pa napisat, naj ne vpraša, itak ni nič, kar delam čisto nič odvisno od nje... če si še pljučnice ni zapomnila, se mi zdi tole res brez smisla...

Po svoje je lažje, če je taka tašča, ker te bolj boli k* kaj reče - za mami ti pa nikoli ni čisto vseeno, čeprav veš, da "je pač taka". Bratec pa fant mi rečeta, "taka pač je, brezveze, da se sekiraš zato," kar imata čist prav, ampak vseeno jo bom po moje enkrat prav natulilauser posted image , ko mi bo šlo čez robuser posted image ja, je pa tak človek, da bi mela nos do lune, če bi ji to rekla... ona zdaj ugotavlja, kako babice držijo družino skupaj... Mislim - če jo bo ona skup držala, potem se mi res slabo piše... (Saj če sem zlobna, še svoje ni,hihi) če ji pa rečem, da v to ne verjamem, da pri nas babice niso nič družine skup držale, je pa že halo... očetova mami je bila zlata, a je živela daleč in veliko prehitro umrla, njena mama pa mene sploh ni preveč marala, tak da res ne morem met takih občutkov... če pa to po pravici povem, je pa že užaljena...

Bi ji pa tudi jaz najrajši nekaj porinila v tisto zadovoljno faco, ki se na široko smeji, ko ji poveš, da ti je slabo (njej ni bilo nikoli)... Grrrr!user posted image Ma, ne da se mi ukvarjat z njo, sam mir bi rada mela pred njo, pa naj živi, kak če... Maš pa prav, da živimo skup, samo uidem! Hvalabogu, da si partnerje zbriamo sameuser posted image

mah sem se morala mal spucatuser posted image , bo lubi mal manj pokasiral, hihiuser posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 971
29.11.2006 15:13:55   
Anonimen
nogica, ja, po DHT-ju se mi je tveganje tko zmanjsalo...no pa drzimo pesti se zateuser posted image ...porocaj

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 972
29.11.2006 15:45:23   
Anonimen
sreckanosecka - ja upam, da dobim čimboljše rezultate in to čimprej.

ronja - bova preživele user posted image , pa kakorkoli že bo. Jaz s svojo taščo ti s svojo mami. Kok je na tem svetu vse zmešano, res. Jaz si res mogoče ne znam predstavljat da bi mela tako mami, ki me nebi razumela. Pa sej mi tud ona včasih kakšno pribije, ampak vseeno pa sva nekako na isti valovni, tko da ona zastopi mene jaz pa njo user posted image . Ti odnosi med nami so res katastrofalni. Jaz se najbolje štekam s svojo familijo, medtem ko me pri njemu (tak imam filing) ne počutim dobro- to sem tudi že povedala. Vem, da me tudi sestre od mojga ne marajo, pa mi to nič več ne pomeni. Včasih sem ful jokala zaradi tega in se sekirala, zdaj pa mam svoje mnenje tako da če mi kdo kaj reče se hitro postavim zase in mi te glupe sestre prav nič ne pomenijo. Sem cel user posted image a ne, ampak sem se s tem že sprijaznila, da mam pač tako mnenje o njih, mislim da pa obratno ni nič drugače- torej kaj bi se sekirali. Važno da imam jaz svojega user posted image neskončno rada in da iam ravno tako rad on mene in vem da bo v vsaki situaciji potegnil z mano torej akj lepšega.user posted image

Ronja fajn bodi, ravno tako ostale.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 973
29.11.2006 16:56:27   
FLASK_A
Živjo mamice!!

Prihajam z NS, ful je bil srček moj user posted image !!!!!!! Res je bilo lepo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem pa bila res za ta test prepozna, moja nosečnost traja 14T3D. Rezultatov ni niti pokazalo, ker bi bili čisto napačni. Zdaj bom šla na THT, ki je nekako ok 16T, pa bomo tam videli. Me je kar pomirila glede tega. Drugače pa je pogledala vse, kar je treba, vse je v redu. Veliki smo 9cm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Košarkaš kot  moj dragi hehehe user posted image , srček 150 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image x30 /min user posted image user posted image user posted image  

Zdaj pa pičim na šolo za starše, upam da nas bo kaj več kot včeraj ( jaz in moj user posted imageuser posted image  Za ta izpit mi pa trenutno prav dol visi, ker sem tako vesela, da sploh ne morem kaj drugega razmišljati- kaj da bi se še učila!!!!!!!!! user posted image user posted image

papa srečke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 974
29.11.2006 17:18:07   
FLASK_A
aja, punce, sej res, spremenili so mi rok.... Novi datum je 27.5.  Zdaj se moram najbrž posloviti od vas in iti k majčicam.... Nekaj časa še ostanem, d amalo vidim kako vam gre user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?