ronja
|
Se opravičujem, ker spet tako nalagam, ampak trenutno res nisem za nobeno drugo rabo, tako sem vznemirjena! Zbudila sem se po 3 urah spanca, komaj čakam pregled! Me pa zadnje čase malo buba buši, mislim maternica, včasih je tudi malo bolj trda, se mi zdi, da se lepo pripravlja Pa tisti jogurt, ki mi ga je prejle ratalo zmazat, sicer moj najljubši, Obstgarten, mi je bil danes čisto presladek - to se mi še ni nikoli zgodilo! Zdaj bi mi najbolj pasal najbolj navaden jogurt, ki ga sicer nikoli niti ne povoham, kupim pa le za kake torte in sladoled delat... Hec, ne? Vse pravijo, da jim paše sladko, mastno, nezdravo,... jaz bi pa samo sadje in zelenjvao jedla... Kar mam tudi sicer najrajši, ampak sladkarije so tudi vedno bile na top listi... Zdaj pa mi niti ne pašejo prav zelo... No, se ne bom pritoževala, da ne bom potem čez 14 dni sanjala pomfrita in dunajcev, hehe Za porodnišnico še nisem čisto odločena, vendar najverjetneje kar Lj. - razen če bi rodila v vodo v Postojni - čeprav baje nameravajo to drugo leto tudi v Lj. naredit - mogoče pa še ujamemo Aja, cote si bom pa mogoče kaj kar sama sešila, pride po moje najceneje... Samo če bom mela čas... zdaj itak še nič ne rabim, sem komaj 7 teden... Joj, xandra, tile frocki so srčkani za znoret! če ne bi bila že prej, že od malega odločena, da bom mela vsaj 3 svoje in dva posvojena , bi se pa zdaj po tvojem postu to odločila zrak, smo na istem! Midva se tudi ne misliva poročit! Zakaj bi se pa zaradi morala??? Saj ga bova imela ravno tako rada, tudi brez lista... Bo pač podpisal očetovstvo, pa problem rešen! Edino en problem ostane: kako s priimki? Boste dale (neporočene, seveda) otrokom svoj priimek ali od lubija? Mene je mami sicer vprašala, ni pa upala nič naprej vrtat, ko sem rekla, da ne. Hehe, saj je prav, da si ne upa, navsezadnje sta mojadva ločen, hehe , tak da bi ji lahko rekla, da ni ravno reklame naredila, če bi kaj tečnarila, hihi . Očetu ni niti na misel prišlo, zanj je to popolnoma nepomembno, važno je, da se imava rada in tudi ima zelo rad mojega fanta - če bi se hotela poročit, bi nama pomagal, kar bi le lahko, če pa ne, pa tudi. Zato mam pa jaz očeta rajši, hehe Fantova mami in mislim da tudi oče sta pa tudi ista. Sami ateisti, pa je precej lažje, hehe nikica, nekatere tu so že precej noseče, tudi 12 tednov, in tem se seveda že bolj pozna. Meni se tudi še nič. Sicer naj bi se v 3. mesecu začelo poznat od nosečnosti, kar je prej, so pa baje bolj voda in zaloge za dojenje Xandra, če se ne motim, mava isti PDP, pa praviš, da si 9 tednov noseča, jaz pa mislim, da sem 7??? Verjetno sem ga nekaj poštrinala, ampak mi vseeno razloži - od 1. oktobra do zdaj je 7 tednov pa še par dni, ni tak??? Ali si to štela od ZM? kaj ti je pa pokazal UZ, koliko tednov? meni še vedno niso čisto jasni - ponekod ločijo gestacijsko starost in tedne nosečnosti??? Naj mi ena to prosim razloži... nogica, ti pa maš žlahto! Ko bo ta na svetu, bojo pa gnjavili, kdaj bo naslednji ali kaj??? Bučmani! nama nihče ne mori, hvala bogu melaverde, jaz ti dam voljo zastonj, če še tole slabost zraven vzameš Trohormonski test je samoplačniški do 35 leta, za kasneje pa ne vem. No, zdaj pa res grem, hvala za potrpežljivost, ampak sem morala nekak zabit tale čas pred pregledom... Hvala še enkrat, se javim potem (pa obljubim, da bom krajša! )
|