|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
15.11.2006 9:25:49   
zabica26
No, jst sm ok. Imam občutek, da zadnje 2 dni čutim trebuh...tko kot da je nekaj notri. user posted image
Drugače sem ok, samo mislim, da premalo počivam. Mami me stalno opozarja na to, jst sm pa sredi norišnice v službi, ki se bo sicer do konec meseca umirila. Potem pa decembra delo doma...dobiva opremo, delavci si bodo podajali kljuko...jst pa se bom predala božičnemu vzdušju.user posted image

Glede trebuha...postajam bajsika...zarad hrane in družinskega življenja, pa po moje zarad vode, ja. Čeprav še vedno čist premal pijem. user posted image
Tuki sta dve sodelavli še noseči...ena ma rok aprila, druga maja...obe sta totalni suhici (no, sama sm normalna) in se jima še nič ne pozna...ampak nič...uni k ma rok aprila mogoče mal, ampak še noben ne ve. Jst pa vem, da bom ta prav terminator. user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 601
15.11.2006 9:39:14   
ŽogiMarogi
Ola!

Včeraj sem imela drugi pregled in sva z G. ugotovile na UZ, da moji user posted image  ne bije srček, tako da se moram žal poslovit od vas. user posted image user posted image  user posted image   Tako sem bila nesrečna, da sem kar nekaj časa v avtu sedela preden sem se domov odpeljala. No, v glavnem zdaj me čaka ponovno čiščenje.  Bom kar končala, saj nisem še čist pri sebi, da se mi ne ulijejo solze tu v službi.

Lepo se imejte in božajte svoje buščke.

lp

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 602
15.11.2006 9:57:50   
zrak
user posted image user posted image  žogi,... prav srce se mi je stinsnilo ob branju tvojega sporočila..Res mi je hudo zate..

user posted image ,  vem kaj čutiš, sem dala skozi... le čas ti bo ublažil bolečino..

Želim ti da čim prej rešiš abrazijo in se nato hitro podaš na novo pot, za novo ustvarjanje..

srečno user posted image

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 603
15.11.2006 11:12:57   
Xandra1
Tudi meni je hudo žogi za to novico user posted image sem tudi dala skozi, mi ni najdla utripa, me dala na UZ - potem pa šokantna novica user posted image res mi je hudo!!!

Jaz pa sem bila danes že ob 7h v LAB, pridno dala urin za popoldne, ko imam prvi pregled pri Guser posted image rekla mi je pa že po telefonu, da mi UZ ne bo delala. Vaginalni pregled danes, urejanje vse papirne dokumentacije in to bo to user posted image sm bla kr mal razočarana, ker sem pričakovala, da bom vsaj srček slišala. Tko da ji bom ziher rekla, naj mi ga vseeno da za poslušat user posted image
Poročam zvečer ali jutri kako je šlo! user posted image

Ljubezen so zlate stopnice po katerih se srce vzpenja v nebo!

Neposredna povezava do sporočila: 604
15.11.2006 11:21:10   
melaverde

ŽogiMarogi, zelo mi je žal, čeprav v bistvu si ne morem predstavljat kaj sedaj doživljaš.
Drži se pogumno naprej in boš vidla da bo sonček spet kmalu posijal...
Tudi sama se tega zelo bojim, da en dan kar ne bi bilo bitja srčka....

Xandra1, držim pesti za prvi pregled !!! ma kaj ni, da vedno naredi ultrazvok na prvem pregledu ???

lepo se imejte

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 605
15.11.2006 11:32:13   
N _ B
Žogi Marogi: sočustvujem s tabo. Drži se!!! user posted image

Melaverde: tudi meni ni delal UZ na prvem pregledu. Bila sem v petek, UZ imam pa jutri. Upam, upam, da bo vse ok. Me je kar strah postalo sedajle, ko sem prebrala o Žogi Marogi. Pa samo dan kasneje od mene je imela PDP. Pri nas te šele po bp UZ napotijo naprej v laboratorij in kasneje imaš od 13. tedna dalje posvetovalnico. Mislim, da je vse odvisno od tega ali g ima UZ v svoji ordinaciji ali ne. V porodnišnici, kamor hodim ga nimajo in je v drugem oddelku, zato te naročijo drug dan.  

NR: vesela sem zate. Lepo nosečnost.user posted image

Jacqueline: N & B, 30 let, 2user posted image , user posted image  2003

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 606
15.11.2006 11:45:29   
melaverde
N & B, sej verjetno je odvisno od posameznega ginekologa do drugega. moj mi je takoj rekel da morava najprej pogledat če je v maternici in če srček bije. je pa bil to zame prvi pregled nasploh zato ne morem govorit v večini...
V Izolski porodnišnici je UZ v sosednji sobi, zato mu verjetno ni težko...

lp

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 607
15.11.2006 12:27:02   
ronja
zrak, licenca je priznanje, da to lahko delaš, tako kot majo slaščičarji licenco za pečt torte, ti pa jaz pa ne, pa jih verjetno obe tudi znava... Licenca pomeni, da sta bila ta zdravnik in njegov aparat skupaj testirana, da to znata in zmoreta. Vsekakor bom tudi jaz šla k nekomu z licenco (verjetno kar v Dravlje), ker moja g. tega itak ne dela, tako da bom v vsakem primeru plačala, pa če že plačam, naj bo vsaj ziheruser posted image janapan, po moje ti bo delal nekdo z licenco.

žogimarogi, se mi je kar zdelo, da moramo začet čim prej s temi vajami... No, jaz sem jih do zdaj ene parkrat naredila za hec, sicer se mi pa zdi po tem, ko sem jih sprobala, da to itak ves čas delamo med  user posted image , ni res? Ampak 100x na dan???? Tak pridna pa ne vem, če bom...
No, jaz sem našla enkrat še ene vaje za elastičnost presredka -takrat sem si sprintala, zdaj pa točno tiste strani ne najdem, je pa nekaj podobnega tule:
http://med.over.net/otrok_druzina/novica.php?id=8460
tega verjetno še ni treba začet delat pri 7 tednih, čeprav sem do zdaj 2x že probala. Pridna, a ne?user posted image

nogica,  user posted image bruhala si rumeno tekočino zato, ker v želodcu nič ni bilo - logično - zjutraj, ko se zbudiš, je prazen, če takrat bruhaš, bruhaš samo tisto želodčno kislino in to je za moje pojme najbolj grozno bruhat. Kar vpraši, če te še kaj zanima, za bruhanje sem zdaj pravi stručko ratala, hehe - se počutim, ko ena bulimičakrauser posted image Meni je dragi včeraj prinesel revijo Nosečnost, samo je precej dobesedno prevedenega iz netauser posted image

Drnula, 
ja, saj sem napisala, da do 37,5 je lahko od nosečnosti, ampak jaz sem mela 38,5, kar ne more bit od nosečnosti, tako mi je rekla zdravnica... Pa tudi počutila se nisem tako, da bi bilo to lahko od nosečnosti... In 38,5 kar opaziš, celo če nimaš termometra, hehe:)

Midva sva sama v stanovanju in ker je majhno in v bloku se lepo segreje, imava 23-25 stopinj, jaz pa še vedno v dveh puloverjih in termo nogavicah okoli hodim... Brrrr! Očitno sem res bolana, saj sem tudi sicer zmrzljivček, ampak tak pa spet ne... Punce, nabavite kalorifer! ko bosta tašča in tast ugotovila, da se grejete na elektriko, bosta hitro prižgala centralno, ker je cenejšauser posted image

lusa, nehaj brat knjige, kjer piše, kaj lahko gre narobe! Glede bolezni itak nimaš kaj naredit, razen da se paziš in počivaš. Če se boš sekirala, bo samo dlje trajalo...
Meni gre samo to na živce, da ne morem nič normalno delat... Lubi je že čisto fuč, ker zdaj vse on dela, prej sva si pa lepo razdelila, no, saj nekaj naredim, ampak prav dosti pa ne morem... Pa nič ne kuham in vem, da to pogreša, ker sva sicer navajena jest doma in jaz ful rada kuham, on pa ful rad je in se krasno dopolnjujeva:) Saj mi je vedno, kadar je le lahko pomagal v kuhni, ampak zdaj mora pa vse sam in je izbor hrane malo bolj omejen, pa vem, da tudi zato že komaj čaka, da bom boljšeuser posted image

(odgovor članu aktem)
Neposredna povezava do sporočila: 608
15.11.2006 12:44:51   
ronja
JOj, Žogimarogi, šele zdaj sem videla, da je še ta stran! Res sočustvujem s tabo! Tako mi je žal! Ne pusti se! Najjači ostaju! Vseeno boljše to, kot da bi bilo kaj zelo narobe z njim in bi se celo življenje matral!
Prepričana sem, da boš dobila novo pikico zelo kmalu in da bo takrat vse ampak res ČISTO VSE V REDU in boš super srečna mami! user posted image se lubiju na rami, pa naj te malo pocrklja! Upam, da bo abrazija čim lažja, da ti ne bo preveč težko in da boš čim prej spet zagledala user posted image na testu!
Včasih se kaka stvar zgodi, pa se nam zdi slaba, ampak v resnici je mogoče boljše tako... Lahko bi v 9. mesecu padla s tem otročkom ali pa se mu ne bi zaprla nevralna cev ali pa bi imel kake druge probleme. Vsekakor je boljše, da če je že kaj narobe, da je čim prej, kasneje je samo vedno težje, se mi zdi... Tako te bo dušica počakala za naslednjič, da bo šla v bolj zdravo telesce in boste lahko najbolj srečen par! pa mogoče se tudi dušice kdaj ustrašijo in rabijo malo časa, da se res odločijo prit k nam...

Nikar ne obupaj, vse to nič ne spremeni vajinih planov, samo prestavi jih za kak mesec ali dva! Držimo pesti zate!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 609
15.11.2006 12:46:32   
janapan
jaz sem se mal pozanimala pri moji g kako je s temi ultrazvoki....prvi ultrazvok ima namen da ugotovi ali je nosečnost in ali je v maternici. Ginekologi ga delajo na enem izmed pregledov od 6 - 12 tedna. Meni naprimer mi je delala uz kjer je ugotovila GV v 5 6/7 poleg gv pa ni bilo videti ploda ali utripov....prvi uradni pregled sem imela v 9 6/7 in sem bila prepričana da mi bo delaal UZ pa mi ga ni, mi je pa poiskala in dala za poslušat otrokov srčni utrip. Ko sem jo vprašala zakaj mi ni naredila Uz je rekla, da nima smisla glede na to da grem čez 14 dni na NS in ker sva slišali utripe, prejšnji UZ pa je pokazal da je nosečnost v maternici, bova ta UZ prišparali za pozneje (plačana imaš samo dva če je vse ok).

Sicer se mi včasih ne zdi prav ker nekateri ginekologi svojim pacientkam skoraj vsakič naredijo UZ tudi če je z njimi vse ok, drugi pa šparajo...pa sem na koncu sklenila misel...ma tudi če mi ne naredi nobenega samo da je vse v najlepšem redu.

ŠE EN KOMENTAR: Jaz mislim da so nam vse te preiskave prav zmešale glavo- tudi meni- pred časom jih ni bilo in se mi zdi da so ljudje živeli veliko bolj umirjeno. Če si bil noseč si bil vesel da si noseč...sploh pa si to ugotovil čez kakšen mesec- ma kakšni nosečniški testi- danes pa jih delamo že preden nam sploh izostane menstruacija in se pol sekiramo in sprašujemo kaj je to in ono. Saj je verjetno res lahko govoriti ko ti nič ne manjka...ampak verjetno bi bilo res lepo sprejeti tisto kar ti življenje ponuja. Žal mi je za Žogi Marogi in vse tiste, ki ste dožvele tako bolečo izkušnjo _  sama je še nisem in želim si da je nikoli ne bi -  pa vendar je verjetno to del našega življenja. Pred parimi leti NS niso ponujali NS mlajšim mamicam in če bi bila takrat noseča na Downov sindrom niti pomislila ne bi....danes pa ti jo ponudijo kot da je to nekaj normalnega, da se ti tudi to lahko zgodi in potem se sekiramo in sekiramo....

no pa da zaključim...jaz sem ok...za nosečnost vedo že skoraj vsi od kolegov in vsa družina...v službi vesta dve sodelavki, po NS a bom povedala tudi šefu...
aja proti strijam se že mažem in sicer uporabljam kar mandljevo olje, upam da mi prizanesejo, sem se pa v dveh mesecih kar poredila...no napihnila bolje rečeno...vsem ko povem da sem noseča mi pravijo ja saj se mi je zdelo se ti vidi na obrazu je tak bolj poln user posted image user posted image  

bodite pridne lp

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 610
15.11.2006 12:53:30   
ronja
ja, tudi meni je g. rekla, da imamo 2 UZ plačana, če je vse ok. Vsakič delajo UZ vsi samoplačniški g., ti v ZD pa ne... Se strinjam, samo da je vse ok. Čeprav vseeno upam, da mi ga bo naredila, glede na to, da sploh še nisem bila na pregledu in bo jutri moj prvi v 7 oz. po njihovo 8. tednu, bi mi ga verjetno skoraj morala, da se prepriča, če je kaj not - sicer ne vem, zakaj bi sicer vsak dan bruhala, če ne bi bilo nič not, hehe:) Rada bi slišala user posted image ! kaj to ga poslušaš kar s stetoskopom ali kako?

jaz te preiskave jemljem kot dodatno dobro, ne bojim se, da bi bilo kaj narobe, vem pa, kaj bi naredila v katerem primeru, da sem priravljena. Ampak se pa ne obremenjujem z njimi, se mi pa zdi ok, da maš dodatno možnost, kjer ti povejo, da je naverjetneje vse v redu:)

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 611
15.11.2006 13:04:34   
Tracy
Jaz sem pa včeraj videla naš mali FIŽOLČEK. Joj kako lepo. Se je videla glava, pa zasnova za rokice in nogice. Super. Pa srček je bil. Joj kako je bilo lepo. Naš fižolček je velik sedaj 23 mm. Rekla mi je da ustreza tudi tednom glede na ZM.
Bom pa sedaj delala neke raziskave, ki jih rabijo za preprečevanje prezgodnjega poroda. To bodo 3 pregledi in na zadnjem (okoli 30 tedna) bo še en UZ. Tako da bom sedaj imela 3 UZ. Pri 1. user posted image  sta bila samo 2. Juhej.

Žogi marogi: V vsem mojem veselju mi je zelooo žal zateuser posted image .

lp

Če ste sklenili da nekaj zmorete, potem imate zagotovo prav.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 612
15.11.2006 15:43:25   
Drnula
Žogi Marogi novica je še mene zelo pretresla in ne morem si predstavljati kako ti je. Žal mi je za vaju in upam, da se  bo kmalu spet obrnilo na bolje. Svet gre naprej in korajžno zakorakaj naprej. Želim ti vso srečo.

Ronja ... vem vem 37,5 ni nič napram 38,5 se popolnoma strinjam. Jaz verjetno še vedela ne bi, če ne bi mislila, da imam vnet mehur he - he. Samo info, ki sem jo dobila in izkušnjo sem dala 'v eter'. Ti je že kaj bolje?

Jaz sem bila na pregledu do zdaj 2x in sem obakrat imela UZ. Drug teden grem še na NS in komaj čakam. Še posebaj ker greva skupaj. Malo pa mi ob misli na pregled tudi trzne v trebuhu --- upam, da bo vse ok.

lp

(odgovor članu Tracy)
Neposredna povezava do sporočila: 613
15.11.2006 18:20:00   
Palčica*
ŽogiMarogi iskreno žal je tudi meni. Punce so Ti napisale že toliko vsega,da sploh ne vem kaj naj Ti napišem še sama,pa da ni bilo že povedano.Vem,da ti pocukrani pregovori kako je vsaka stvar za nekaj dobra sedaj nimajo efekta,pa vendar...Želim Ti,da bolečina popusti in spet najdeš moč za naprej.

Ste me pa punce malo zbegale s tem pisanjem. Sem Vas prav razumela,da nekaterim ginekolog na prvem pregledu ni naredil UZ? Če je tako še razumem. UZ je naredil na drugem pregledu in tam preveril srček,kajne? Ni fora v tem,da je na prvem UZ srček bil,na drugem pa ne? Ah kompliciram,ko pa najbrž že vem kaj mi boste napisale. Na vsakem pregledu res ne bodo delali UZ,jih predrago pride.
Meni je UZ naredil na 1. pregledu, drugi pregled imam šele po NS.
Kakorkoli,žal mi je za čisto vsako ki se ji zgodi karkoli takšnega,da nas zapušča.
Verjamem da se z vsakim dnem na pikico navežemo še bolj in zato je bolečina z dramatičnim koncem toliko večja.

Jaqueline-vse kar lahko prispevam k statistiki je kraj porodnišnice-Jesenice. Imena za dojenčka-ico,se tako spreminjajo,da nima smisla govorit o njih. Bi jih skoz popravljali (Ronja brez skrbi ,do junija bomo lahko veseli,če otrok ne bo namesto enega imel vsaj 6 sestavljenih imen).

Kar se slabosti tiče ne bom rekla da gre na bolje,ker bom jabrž tisti moment ko odtipkam zadnjo črko spet letela v wc. Me pa dajejo hormoni. Ne vem kako je z vašim telesom ampak jaz imam sedaj poleg težav z lasmi,še  problem z zobovjem (plombe mi padajo ven,dlesni krvavijo kot za stavo-najbolj zjutraj ko vstanem,določeni zobje so občutljivi...),skratka včasih ko so vse tegobe na kupu,se počutim kot invalid. user posted image

Ronja sporoči kako bo na pregledu. Če kaj ne veš kar sprašuj,gnjavi ginekologa-zato je tam. Ker do naslednjega pregleda se bo spet vleklo.Drugače pa -meni je naredila UZ in kljub temu,da je meni vse noro utripalo,ne morem reči da vem kaj točno je bilo otrokovo srce-vse je res tko zlo majhno.Drugače pa (le toliko da ne boš ponorela če ne bo skakala okrog tebe z stetoskopom user posted image ) mislim da ne dajejo srčka poslušat s stetoskopom,vsaj ne tako zgodaj po moje. V glavnem čim več sprašuj,da nam boš potem lahko vse povedala.Boš pa najbrž tud mal zbegana,ker je naenkrat res veliko informacij. No vsaj jaz sem bila od vsega novega  kar malo pijanauser posted image .
Neglede na vse,pa stiskam pesti da bodo novičke čim lepše.
Drnula zate velja enako. Sporoči kako bo potekala NS.

Xsandra1 kako je šlo pri tebi. Si slišala pikico?

Fino bi blo če bi se pospravla nazaj za knjige,v petek imam namreč izpit,jaz pa brez tiste prave vneme za učenjeuser posted image .
Na plonkanje nima smisla računat,ker nanj samo POMISLIM pa že letim iz predavaljnice.

Punce vem,da ste o tem najbrž že govorile,pa vseeno imate že probleme z oblačili? Jaz mislim,da je čas da začnem razmišljat o nakupih. Ne počutim se več dobro v teh svojih hlačah. Vse bolj mi nekaj govori,da so res narejene le za enega user posted image . Torej....

Punce moje jest bi najraj kar tle gor ostala,pa moram tja kamor me najmanj vleče-k učenju.
Želim Vam mirno noč,čim manj slabosti  in slabega počutja in čimveč lepega ob misli na svoje pikice. Še malo pa jih bomo čutile. Verjemite v to !

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 614
15.11.2006 18:38:57   
FLASK_A
Pozdravljene!

Hehe, kar nekaj časa sem potrebovala, da sem preletela vaše teme, ki se jim z veseljem pridružujem. Sočustvujem s tistimi, ki se s tega foruma poslavljajo user posted image , upam da se kmalu pridružite naslednjim forumom s srečno nosečnostjo...

Drugače pa sem tu nova, rok imava pa 10.6. user posted image user posted image . Prvi UZ sem imela 2.11, pri 8T, a mi je g rekla da je user posted image  velik že za 11T hehehe. Tako da bomo videli, če bo rok še prestavljen. Videti otročka na ekranu pa je tako čudovito, sm ostala brez besed. Ful se je že migal, premikal rokice in nogice, se brisal po nosku... Res čudež to življenje... Za NS pa imam datum 29.11. takrat gre tudi moj miki zraven. Upam, da bo do taktat vse v redu...

Ja, za statistiko, ki jo dela Jacqueline : 1. user posted image , 22 let, PDP 6.10.- bomo videli kako bo pokazal 2.UZ

Glede počutje pa sem videla da smo si kar podobne: spremenjene prehranjevalne navade, slabost čez cele dneve(pri meni je že minilauser posted image ) in pa spanje,spanje,spanje cele dneve in noči hehehehe, to pa se še ni spremenilo. Utrujenost je največji problem, ker nikakor ne morem ostat zbrana (beri: odprtih oči) na predavanjih in ostanem rajši kar doma user posted image . Drugače pa sem napihnjena ko balonček, od vse vode, ki jo spijem, stalno sem na WCju- hehe nosečniške radosti... Tudi meni se zdi da trebušček raste, ampak to je pomoje zaenkrat samo še v glavi user posted image
Pozdravček vsem!

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 615
15.11.2006 18:45:26   
FLASK_A
Jacqueline, še kraj porodnišnice: LJ, ime pa še ne vemo natančno, moj še trenutno nima komentarjev na moje predloge user posted image .. bomo videli

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 616
15.11.2006 20:27:35   
Kati81
Evo, končno imam nazaj svoj računalnik, kaj je hujšega če ta kišta crkne, to se je men zgodilo včeraj zjutraj, ampak ga je moral ljubi danes že popravit, ker sem skor živčni zlom doživela.

V ponedeljek sem imela še enkrat UZ in je vse ok, vzeli pa so mi še enkrat bris za bakterijo, ki so jo prvič odkrili kot šibko pozitivno in ta izvid je sedaj negativen, jupi.

Komaj čakam, na drugi četrtek ko imamo NS. Upam, da se bova z Drnulo srečale, saj jo imama obe pri dr. Reševi.

Tudi jaz sem imela podobne težave z ogrevanjem pri tastu in tašči, sam smo to hitro uredili, samo moj ljubi je malo zarohnel, pa če bi radi škodli meni in mojemuuser posted image , so se hitro spravili kar fino radiatorje zalaufat, tko da imam zdaj 25 stopinj v svojem stanovanju, pa nauču me je kako se zalaufa ta stvar in če mi ni dovolj toplo grem in pojačam.

Slabosti so povečini minile, samo še zvečer me malo daje, pa spahuje se mi to pa je tudi vse.
Aja pa na trebuščku mal težko spim.

Lep večer

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 617
15.11.2006 22:41:44   
Jacqueline
user posted image   01. Andy29, 27 let, 1user posted image
user posted image   01. Jacqueline,
28 let, 1user posted image , Orleans, user posted image  Zoya Allegra ali user posted image
user posted image   01. Drnula, 29 let, 1user posted image , Postojna
user posted image   01. sreckanosecka, Ljubljana/Postojna, user posted image Črt 27.09.2005
user posted image   01. Luna
user posted image   02. ~Nina~
user posted image   02. nogica,
25 let, 1user posted image
user posted image   03. kati81, 25 let, 1user posted image , Postojna
user posted image   04. nosečka, 26 let, 2user posted image
user posted image   05. dorina,
26 let, 1user posted image  
user posted image   05. NR,
28 let , 3user posted image , user posted image  Mark ali  user posted image  Maša, Maribor, user posted image  Maruša 24.12.2005 
user posted image   05. Tina26, 28 let
user posted image   06. palčica, 30 let 1 user posted image , Jesenice 
user posted image   06. Valentina76, 2user posted image , Maribor, user posted image  Jošt 20.02.2006

user posted image    06. nikical, 22. let, 1user posted image , Ljubljana
user posted image   08. ŠpelaP,
31 let, 2 user posted image , Slovenj Gradec, user posted image  Tim 26.11.2003
user posted image   09. N & B, 30 let, 2user posted image , user posted image  2003 
user posted image   10. janapan
user posted image   10. Lusa, 27 let, 3user posted image , Murska Sobota, user posted image  Luša 01.06.2003, user posted image  Ajša 29.07.2005 
user posted image   12. Jasy,
24 let 
user posted image   12. zrak, 31 let, 1user posted image , Postojna

user posted image   
12. Melaverde, 26 let, 1user posted image , Izola 
user posted image   13. daria78
user posted image   14. Pika79,
27 let
user posted image   15. babajči, 28 let 
user posted image   16. ANDREJA75,
3user posted image , Ljubljana-CR, user posted image  1995, user posted image  1998
user posted image   16. *Ana*, 23 let, 2user posted image , Šempeter, user posted image  03.11.2005

user posted image   17. bombetka,
26 let
user posted image   17. KT
user posted image   18. Tracy, 26 let 
user posted image   18. irenaL, 34 let
user posted image   20. XSANDRA 1, 31 let, 3user posted image , Ljubljana, user posted image  Grega 11.04.1995, user posted image  Gašper 20.09.2000  

user posted image    20. aktem, 35 let
user posted image   21. Nina
user posted image   22. Liona,
29 let, 2user posted image , user posted image  Svit ali user posted image , Kranj 
user posted image   24. Ronja,
28 let, 1user posted image , user posted image  Ronja ali user posted image , Ljubljana 
user posted image    . Žabica26, 1user posted image      

Žogi Marogi user posted image user posted image user posted image

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu aktem)
Neposredna povezava do sporočila: 618
16.11.2006 8:12:44   
janapan
ronja, dojenčkov srček g poišče z eno tako majhno napravico (ultrazvočna naprava) ki zgleda kot en radio z mikrofonom no in pol pač ti s tistim kao mikrofonom ti preko trebuha išče utrip...sicer pri zgodnji nosečnosti (moja 10 tednov takrat) mi je rekla da bo težko dobit utrip pa ga je po enih treh minutah iskanja našla...

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 619
16.11.2006 8:54:34   
zrak
dobro jutro punceuser posted image user posted image

danes sem komaj komaj vstala... ne vem ampak jaz bi spala kar 20 ur od 24user posted image .. problem je v tem, da na tak način ne utegnem nič.. delo mi samo ostaja, doma je cel kaos.. drugim ne morem skočit na pomoč, ker enostavno nimam energije.. upam da to je samo v prvem trimesečju in da potem se energija povrne..Katera ima kakšne izkušnje s tem..

Kati lepo da si dobila računalnik, ja je kar kriza brez.. jaz sem čisto obsedena že..user posted image

Drugače sem dobor in danes sem dopolnila 10. teden...

Ns pa bom imela skoraj v 14 tednu, a to ni prepozno?user posted image

Lepo se mejte.user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 620
16.11.2006 9:33:26   
Palčica*
Pozdravček z sončne gorenjske.
Zrak ne sekiraj se,ko Te berem se počutim kot bi zavrtela film nazaj in poslušala sebe. Res. Ukvarjala sem se z identičnimi vprašanji. Res je da so mene poleg utrujenosti ob živce spravljale še te neznosne slabosti in počutila sem se res katastrofalno. Je pa šok z neke hiperaktivnost past na takšno stanje. Sama sem sedaj v 11 tednu pa se mi zdi da počasi gre na bolje.Prepričana sem da bo s Tabo enako.
Kot sem rekla-ne obremenjuj se s tem,pa čeprav Ti verjamem da Te spravlja ob živce,ko gledaš ves ta kaos. Tudi mene je.
Še bo čas,da stvari spraviš v red,boš videla. Končno pa...mogoče je čas,ko lahko vsi ostali vidijo koliko vsega je bilo na Tebi-prostovoljno ali ne.
Janapan ej, a Tebi je tko iskala otrokov srček? Sama sem imela vaginalni UZ in me zanima nekaj-a Ti preko trebuha išče srček takrat,ko naj bi bila nosečnost mogoče rizična ali je to povsem običajna rutina-pregled,ki ja odvisen od ginekologa ,ki ga imamo?
Nikical DOBRODOŠLA V NAŠI DRUŽBI user posted image user posted image user posted image . Čestitke za čudovito novičko.
Ti pa verjemem kako močna čustva divjajo v Tebi po prvem UZ.Nekaj podobnega sem čutila tudi sama. In glede na to,da je tudi zame to prvi otroček, se mi sploh vse v vezi z njim zdi čudovito. Želim Ti mirno in prijetno nosečnost in čim manj nosečniških nevšečnosti. Vesele bomo Tvoje družbe na forumu. Nas boš itak zelo hitro spoznala. Vsaka zase je posebna raglja,boš videla. In čisto vsaka na svoj način zanimiva. Jaz recimo,ne bi želela bit v nobeni drugi skupini kot med junijkami.
Ah,spet ratujem sentimentalna...user posted image

Toliko od mene. Pridne bodte.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 621
16.11.2006 9:35:18   
Kati81
Baje da je do 14t ok delat NS, saj kolikor sem prebrala, jaz bom takrat ko bom mela nuhalno 12.5t. To je danes teden, komaj čakam.

Ja jaz sem tud kar obsedena z računalnikom, saj sem bila prej tudi, sam zdaj pa ko sem dom je pa še bolj pomemben faktor mojega dopoldanskega življenja.

Punce, za tri dni se bom morala poslovit, ker grem spet uživat na vikend, v hribe. Pride tudi moja mami in upam, da me bo spet mal crkljala. Ve pa lepo preživite te tri dni, morda bom kaj k bratu skočila tolk da vas preberem, sam nič ne obljubim.

Uživajte.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 622
16.11.2006 9:39:17   
Palčica*
Še to.

LIONA sem opazla,da sva si midve nekako najbližje (sodeč po porodnišnicah). A si že kaj skakala po nosečniških nakupih? mislim na oblačila zase, Če si ali če imaš namen,sporoči kam imaš namen. sem mal tukaj na našem koncu gledala pa ni nič pametnega,pa predno se zapeljem do Ljubljane...? sem se spomnila,da je pa v Kranju mogoče kaj. No,oglsai se ko boš lahko. kje pa si zadnje čase?user posted image

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 623
16.11.2006 9:41:56   
Kati81
Palčica veš vaginalni UZ ponavadi delajo na začetku, potem pa okrog 12 tedna začnejo uporabljat, Uz skozi trebuh. Meni je tudi najprej  dvakrat opravila vaginalni UZ, ta ponedeljek mi je pa že tistega skozi trebuh, pa se isto lepo vidi. Meni srčka še ni poslušala, k je rekla da ga bodo na NS.

Morda se še hitro kaj oglasim preden grem. Pa lep dan

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 624
16.11.2006 9:43:57   
Palčica*
Katie81 fajn se mej,pa kmal nazaj prid. Te bomo pogrešale. Pa sej veš...pust se čim bolj crkljat !

Zrak tole z NS sem kar mal spregledala,ampak po moje bi mogl vedet kaj in do kdaj kaj delajo. Pomiri se-vse bo v redu boš videla.

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?