|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
17.11.2006 13:40:32   
dorina
Valentina in Jacky, čestitke!user posted image user posted image user posted image
Upam, da bom tudi jaz lahko drug teden po NS z vami delila tako dobre novice.
Bibyka, ti pa pozdravljena med junijkami!

(odgovor članu Bibyka)
Neposredna povezava do sporočila: 676
17.11.2006 14:00:02   
Xandra1
Hej mamičke moje user posted image naročila sem se na NS user posted image pri dr. Pušenjaku sem naročena 13.12. ob 17h! 12.000 je cena normalnega pregleda, če pa bi želela vse posnetke na CD-ju, pa je cena za 2.000 višja user posted image se pravi imam NS slab teden po UZ pri svoji G user posted image kolk komi čakam, da vidim to malo bitjece user posted image

Ljubezen so zlate stopnice po katerih se srce vzpenja v nebo!

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 677
17.11.2006 14:08:36   
Xandra1
..in seveda Bibyka ... dobrodošla med junijkami user posted image user posted image user posted image

Ljubezen so zlate stopnice po katerih se srce vzpenja v nebo!

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 678
17.11.2006 14:30:05   
zrak
xandra1 jaz pa imam ns 12.12., tako sva čisto blizu..

A boli katero popek in tam okoli..veste da se ustrašim vsake malenkosti..vsake toliko me zaboli pod popkom in vsake toliko prav v popku.. kaj je to?

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 679
17.11.2006 15:13:55   
janapan
jaz sem ful vesela da imamo ta forum...
ugotovila sem da vse nas nekaj špika tam okrog popka al pa malo niže. Jaz se tudi ustrašim vsake malenkosti, sploh zato ker nimam drugače nič drugih težav...no to špikanje se mi dogaja ene par dni sem pa v 11 tednu 10 6/7. Drugače pa sem danes poklicala glede rezultatov krvnih in urinskih testov, ki so mi jih delali prejšnji teden. Sicer je bila sestra ful neprijazna, pa kaj, naj bo kar neprijazna...se mi prav smiliuser posted image ...vse  je super ok. Pa tudi toxoplazmozo sem že zdavnaj prebolela- kar pomeni da lahko spet crkljam moje muce in lahko jem pršutko jeee.
NS imam 27.11 ob 8:30 ko bom v 12 2/7. Trenutno me še nič ne skrbi in upam da bo vse v najlepšem redu.

Ful me zanima kaj bomo imeli po spolu al bo user posted image  al bo user posted image . Meni je vseeno se mi pa zdi da bo fantek. O imenih sicer na doolgo in široko razglabljava ampak naju še nič ni prav presenetilo. V ožjem izboru so danes...ampak čez dan ali dva bo lahko drugače : Jan(visi na nitki, ker je malce preveč samovšečno jaz sem namreč Jana), Tine, Vid, Maks, Tom, mojemu pa je blazno všeč Edi pa sem jaz dala veto - no tole so fantki
punčke pa: Anika, Julija, Mila, Zala(moja babica je bila Rozalija in izhaja iz tega), Nina, Nika, Sara, Pia, Lara no moj bi punčki dal ime tudi Rozi, pa sem tudi jaz dala veto.
Kako pa boste ve dale ime svojim pikicam.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 680
17.11.2006 15:40:47   
Jacqueline
bibyka dobrodošla user posted image user posted image user posted image

janapan jaz sem tudi blazno vesela za ta forum, ker vem da me ve RES razumete, saj dragi se maksimalno trudi, samo nikoli ne bo razumel tako kot ve razumete!!! Ful sem vesela, da lahko z vami delim mojo srečo, po vsej agoniji, ko ne veš pri čem si pa v katero smer bo šla narava!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za vse junijke ter naše user posted image  user posted image user posted image user posted image

imena user posted image  bi bila Zoya Allegra, ampak baje bo dec user posted image , ki pa še nima dokončnega imena, lahko pa mi pomagate na forumu imena v temi Liam???

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 681
17.11.2006 19:22:00   
Anonimen
Sej ne boste verjel, da mi je uspelo ticker gor dat. Juhuhu.user posted image user posted image user posted image user posted image

A je lep?user posted image

(odgovor članu Jacqueline)
  Neposredna povezava do sporočila: 682
17.11.2006 21:07:50   
Palčica*
Čudovit Nogica !
Tole s tickerji je res fajn-takoj veš koliko tednov ima katera,prej sem včasih morala prav seznam najdet,če sem želela za kakšno pogledat kdaj ima PDP.

Zdej pa najprej trikrat user posted image  user posted image  user posted image ,za Jacqueline,Ronjo,Valentino,ker ste nam postregle z najlepšimi novičkami.
Bibyka čestitke in dobrodošla. Veš da imava na isti dan NS,le da jaz pri dr.Strahovi

Janapan tole z vetom mi je všeč user posted image .Ne vem,če se ga ne bom poslužila tudi jaz,ker imam s svojim najdražjim podobno neujemanje glede imen kot ti.

Jest sem končno pršla domov z izpita.Se mi zdi,da sem imela kar srečo-vprašanja lahka,tko da bom resnično razočarana če mi sporočijo,da moram na ponovn rok.
Tko da nogica in melaverde zdej sta vidve na vrsti, da jim dasta vetra. Jest sem imela izpit povezan z zakoni in po pravici povedano so me kakšni deli zakona  tako jezali,da bi najraje kar svojega napisala.
Drugače pa sem nekej prebrala,da je ženska v nosečnosti bolj dojemljiva za učenje. Bolj mi je zmanjkovalo časa za učenje,bolj sem se zanašala na to user posted image . Tko da...bosta vidle-blestele bosta !

Ej punce sej res...me je včeraj kar grozno s tira vrglo-A STE VIDLE KAJ JE PREDLAGAL DROBNIČ? Zamislil si je dvig rodnosti. Na podlagi česa? Na podlagi plačila za splav.Splav bi on zaračunal (le v primeru,če je ogroženo življenje matere ne). Stal naj bi nekaj čez 103. 000,00sit.Še danes mislim,da se mi je vse skupaj sanjalo.Idiot !!! Res idiot !

Ampak o.k. sej predlog tko ne bo prejet,ker se tepe z ustavo,kjer obstaja pravica do splava in pravica o SVOBODNI izbiri rodnosti. Drobnič gor,dol,levo ali desno.
Me je pa res zjezalo,ker ne morem verjet kakšne bumbarje imamo za ministre. Vsi vemo,da je problem zaposlitev,da so problem stanovanja,da so vrtci dragi kot žafran...,in še in še težav,ki bi jim morali poiskati rešitev,ta šalabajzl pa bi kar zaračunal splav. Pa ko se že računa naj se računa tko da se splača a ne? Sicer je rekel,da bi tud za zgoraj omenjene težave poizkušal najti rešitev,ampak če se do sedaj ni nič premaknilo,bomo pa splav računal.O  njegovih rešitvah za  vrtec,stanovanjsko in zaposlitveno problematiko torej nočem niti razmišljat.
Mater bi ga kar pretepla majmuna.

Tole zdej me je spet zjezal,da tud tipkat ne morem.
Grem mojmu razložit zakaj dons tud on ne bo spal . user posted image

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 683
18.11.2006 1:07:22   
Jacqueline
Evo sedaj pa se bom razpričala v miru!!!

Kot veste sem že od včeraj user posted image  in kr ne morem zaspat. Sem privlekla lap topa pa kreditno kartico v postlo in sedaj šopingiram, dragi pa sploh ne ve česa lastnik bo vse zjutraj. Kako je lep ko spi. Ne morem si predstavljat življenja brez njega, brez njegovih humornih vložkov, ljubezni, njegovega otroka, ... V glavnem user posted image  za mojega user posted image !!!

Lp,
Jackie

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 684
18.11.2006 1:46:09   
Jacqueline
Ah, sem po pomoti stisnila potrdi. No kje sem ostala!!!

nogica tickerji so super zadeva, poglej na mojega kaj moj otroček dela user posted image

Palčica jaz sem prepričana, da si izpit opravila!!! user posted image user posted image user posted image  Kaj pa študiraš in kje???

Prej sem omenila on-line šoping spree in da vam pokažem kaj sem kupila:

prvo nosečniške stvari:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

nekaj bom pa še ju3 nabavila ...

seveda sem kupila nekaj tudi za našega user posted image :

user posted image

user posted image

saj se nazaj držim, dragi je rekel, da naj sam do januarja počakam, da ne bo treba še več v Fr spravit!!! On se meni, je kupo malemu že copatke, en kompletek, danes mu je kupil prvi avto in v knjigico je napisal tako lepo o današnji NS in o občutkih, ki so ga prevevali, ko ga je gledal na UZ!!! Sem spet user posted image !!!

stanovanje naslednji teden bova morala konkretno začeti razmišljati o barvah sten, pohištvu, ... Jaz sem si zamislila stanovanje v toplih jesenskih barvah, da ustvariva domače gnezdece za user posted image !!! Vse pa bo IKEA style!!! Komaj čakam!!! Pa stanovanje ima v dnevni v bistvu združeno dvoje balkonskih vrat in je tako lepo svetlo, zvečer pa ful lep razgled na stari del mesta, pa zavese imam točno že v mislih. Na stran od Ikee si sploh ne upam, ker bog ve kaj bi vse kupila!!!

Najino rezidenco v Slo pa bova obdržala, saj se bomo redno vračali domov in hočem, da imamo tu tudi dom.

porodniška v fr bom imela samo 3 mesece porodniške, kar pa mi zelo ne ustreza. Ne vem kako naj popolni tujki zaupam moje malo bitjece??? user posted image  Ampak zgleda, da ne morem druga, kot da najdem čimboljšo varuško!!! V vrtec pa je user posted image  že vpisan, saj so velike čakalne vrste. Ne samo v enega, upam da bodo našli mesto zanj ko bo čas za to!!!

spol otroka ves čas sem imela feeling, da bo user posted image  in sem zelo vesela, moja srčna želja sta dva sina in hčerka, no zanjo že imava ime, ko bo bo Zoya Allegra, mala sreča!!! user posted image user posted image user posted image

starši Kako so navdušeni vaši starši nad bodočim vnučkom ali vnukinjo??? Danes je moja mami izjavila, da se ne bo več barvala, da bo prava babica user posted image !!! Pa da mu bo nekaj zaštrikala user posted image  To bi rada vidla!!! user posted image  Ati pa me je premero iz vseh strani in reko, kje user posted image  pa je ta otrok, ker se mi še ne pozna!!! Njegova starša pa sta user posted image  podarila takšno knjigico, ki jo je njegova mami naredila, z njegovimi slikami in raznimi komentarji, štorijami, pregled od rojsta pa do službe in je res čudovito darilo, sem se user posted image  in hkrati user posted image  štorijam!!!

Sedaj pa res morem it ovčke štet!!! Pobožajte vaše user posted image  in fajn se imejte!!!

user posted image user posted image user posted image

Lp,
Jackie

Neposredna povezava do sporočila: 685
18.11.2006 10:16:31   
pika79
Živijo punce,

da se še jaz po bolgem času odlasim,.., pri meni se skozi ful dogaja,.., na prvem UZ (5T in 4d) smo videli eno pikico, ki še ni imela utripa, pa sem bila v skrbeh, na drugem UZ (8t in 4 d) smo videli dve pikici in le  en utrip srca, na tretjem UZ (9t in 4d) pa se je že videlo eno lepo bitjece, veliko 3 centimetre, druga pikica zgleda da ne bo preživela je 4krat manjša in še vedno brez utripa. Sedaj sem doma na bolniški in čakam na 4 UZ v ponedeljek.

Pa me zanima če vas tudi boli včasih kot eno mali krči pod popkom, podobno kot pri menstruciji?

Pa jaz sem res še vedno zelo utrujena in še vedno me dajejo občasne slabosti, kako je z vami?

Sem pa v 11 tednu oziroma 10t in 2d (še vedno nisem pogruntala kako se to zapiše)

lepo se imejte,...pika

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 686
18.11.2006 10:18:20   
babajči
Živjo punce...
Končno je vikend.....sem bila že pridna in opravila reči, ki jih med tednom nisem utegnila: posesala stanovanje, pobrisala prah, likala, bila v trgovini, zdaj si grem še lase pobarvat...

A katero že kaj špika v križu? Mene je začelo včeraj zvečer.

JACKIE: a lahko napišeš točen web naslov za tale shopping spree? Thanks. Ful si lepe cunjice nabavila user posted image  Ampak, kako ti uspe tako dolgo ostat pokonci? Jaz sem ob pol osmih zvečer že mrtva. :-)

Lep pozdrav

Neposredna povezava do sporočila: 687
18.11.2006 10:52:06   
FLASK_A
Čau, mamice user posted image  Vidim, da ste bile nekatere zelo delavne ponoči, Jacqueline, ful lepe cunjice si si nabavla. Glede staršev pa- smešna stvar hehe, ko sva pokazala slikco našim, je mami nekaj časa zadrževala solze, potem pa je odprla škatlo z njenimi stvarmi, ko je bila noseča z mojim bratom. In je buljila v njo še par ur po tem, ko sva z dragim že šla hehe, No, ati pa je najprej šel na balkon kadit cigarete, pol pa za mizo jest user posted image  To počne samo, ko je ful živčen, tko da hm.... Pomoje je ful vesel, ampak je bil to mal šok zanj.. še študiram, nisva poročena blabla... Bo že dojel user posted image user posted image user posted image

babajči, mene v križu še ne špika, moram pa podložiti blazino, da udobno sedim na kavču hehe, me pa krči grabijo v nogah, tko ko se zbudim ponavadi user posted image . Zdej spim z blazino med nogami in je bolšuser posted image

Povejte mi prosim, kako naredim ticker...Nekako mi ne ratujeuser posted image

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 688
18.11.2006 11:09:56   
Drnula
Ronja – prav prijetno je bilo prebrati vajino doživetje pri pregledu. Sicer mi gre tudi kar malo nasmeh ob vseh štorijah o slabosti. user posted image Sama si kar težko predstavljam, ampak vidim, da super prenašaš.
Jacqualine - user posted image user posted image super, vesela sem, da je vse v redu. Jaz tudi komaj čakam četrtek.

Janapan - glede poroke
Moram pa priznat, da mi ni jasno zakaj si je tako težko s partnerjem ,,legalno,,-
To resnično ni nič težkega. Vendar nekateri ne vemo zakaj bi bilo to treba, ker nam to ne pomeni nič. Drugače je, če ti to nekaj pomeni in v tem vidiš nek čar ali karkoli že. Da pa bi se odločil zato, ker pa je to sprejet vzorec obnašanja, norma, ki jo drugi pričajujejo ..... ?! user posted image ne hvala.

Meni je v ponedeljek v čigumiju ostal košček zoba. AU. Če sem dala v usta kaj tekočega in toplega so se pokazale zvezdice. Sem šla k zobarci in samo, da sem ji povedala to in mi je pogledala v usta, me je vprašala, če sem noseča. Imam nekoliko bolj švoh dlesni in svetovala mi je kar je mogoče mehko ščetko, čiščenje po vsakem obroku, najbolje kar 5x na dan, čeprav si samo nežno masiram dlesni. Zobna nitka obvezno ... čeprav mi je niti ona razen spredaj ni uspela spraviti med noben drug zob. Z ustnimi vodicami, ki so sicer super, v nosečnosti proč. Priporoča tudi zelo blage zobne paste.

< Sporočilo je popravil Drnula -- 18.11.2006 11:11:43 >

(odgovor članu Bibyka)
Neposredna povezava do sporočila: 689
18.11.2006 11:15:48   
Drnula
Danes prekoračila 12 tednov user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 690
18.11.2006 13:53:14   
Anonimen
Pozdravljene drage moje noseckeuser posted image ,

da se vam malo javim. V pon.sem imela pregled (11 3/7)...pikica je bila velika skoraj 5cm...pa ful se je pretegovala pa krilila z rokicami in brcala z nogicami...joj, sem mela kar malo solzne oci...no, 23.imam pa NS v Dravljah...upam, da imajo 3D UZ...

tudi jaz sem danes, enako kot Drnula, prekoracila 12 tednov...slabosti pa ni videti konca...se vedno bruham ene 2-3x na dan...pa od zacetka nosecnosti sem shujsala za 2 kili...matr, samo se 2 kilci mi falita do moje idealne teze hehe..no, ne glede na tole moje bruhcanje, mi mleko se zdej ni usahnilo...se sreca, ker drugace ne vem, kako bi nasega 14-mesecnika spravila spat...kaj cmo, se fuuuul rad crklja pri mamici...nevem pa kako bo cez pol leta...mogoce bom pa tandemsko dojenje uvedla heheh

imejte se skrajno lepo, bozajte svoje busije, pa se se kej beremo

papa

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 691
18.11.2006 15:49:21   
Jacqueline
pika79 držim pesti,da bo vse ok!!! Mene ne boli, včasih me malo kaj pika, ampak komaj čutim!!! Slobo pa mi nikoli ni bilo!!!

babajči jaz sem nočna ptica!!! Evo ti link: http://www.jojomamanbebe.co.uk/

Danes sem pa čist izžeta, šoping me je zdelal!!! user posted image

Lp,
Jackie

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 692
18.11.2006 17:07:35   
ŠpelaP
Pozdravljene user posted image !
Nekatere pravite, da vas pika pod popkom. Ali vas vedno ali le vsake toliko časa, v kaki določeni situaciji. Namreč, tudi mene od časa do časa pikne v spodnjem predelu trebuha. Sem pa ugotovila, da bolj ali manj v isti situaciji - ko se kaj razburim. Sem zdaj že parkrat videla, da me je piknilo v službi, če je bil kak učenec kaj siten in sem morala biti malo huda. Potem se pa usedem in je bolje. Še sreča, da sem bolj miroljubne narave in se ne razburjam za vsako figo kot kaka stara koklja, pri kateri se otroci še zasmejati ne smejo.

Drugače sem pa bila danes malo v Avstriji in sem kupila nekaj malenkosti za Timija in nečakinjo Tjašo. Imata vsa praznovanja in obdarovanja v roku dveh mesecev od 26.11. dalje (oba roj. dan, oba god, miklavž, božič). Še sreča da bo naš drugi user posted image spomladansko poletni, da se praznovanja malo porazdelijo.

Jacqueline, lepa oblačila si si izbrala.

Za drugega pikeca pa mi še nič ne kupujemo. Prvič, se mi zdi še prehitro (malo vraževernosti); drugič pa bom morala tudi najprej prečekirati škatle, v katerih so Timova oblačila, jih presortirati, oprati (nismo nič dali stran - še sreča za veliko hišo z veliiikim podstrešjem).
Moj oči kar z glavo zmajuje, ko vidi, kaj vse hranemo na podstrešje. Je pa res, da nas že zdaj v hiši živi 8 ljudi (moja babica, moja starša, moja sestra in njena hči Tjaša, moj Timi in moj user posted image ter jaz), deveti človeček pa je na poti. Ob nas pa živijo še 1 želva, akvarij rib, 1 hrček, 1 papagaj, 1 pes, 2 morska prašička, paličnjaki (če niso Tjaši že poginili - misli, da živijo od zraka). Nam nikoli ni dolg čas. Smo prava polna kuča - luda kuča.

No, najprej, kar bomo pa res naredili, pa bosta ljubi in moj oči izdelala dodatne omare in novo posteljo za Tima, potem bomo pa še za drugega user posted image kupili posteljico. Sprva bo pa tako spal-a v košarici, v kateri je spala že moja mami, sestra, jaz, Tjaša, Tim - gre iz roda v rod (seveda jo pred vsako novo uporabo operemo in razkužimo).
Kako pa kaj ostale, si že kaj ogledujete in kupujete za svoje prihajajoče user posted image ?

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 18.11.2006 17:14:36 >

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 693
18.11.2006 18:17:02   
daria78
Ojoj, ve ste prave čveke in priznati moram, da ne uspem vsega prebrati. Res mi je žal in zato imam občutek, da malo izgubljam stik z vami. user posted image

Kakorkoli, z mano ni nič posebno novega. Popoldanske utrujenosti so še kar prisotne in zvečer zaspim kot klada zato imam zelo slab občutek glede mojega user posted image . Ravno to je bil najin čas in zdaj ni nič iz mene.... Vsak dan si rečem, da se moram bolj potruditi, pa je potem spet isto. Res UPAM, da v drugem trimesečju dobim nazaj malo več energije, ker  si grem samam sebi na živce. Pa po stopnicah zelo težko hodim. user posted image  

Kaj ste še čvekale????  O zakonskih in zunajzakonskih zvezah. Tu ni kaj dodati. Menim, da je obdobje, ko so bili otroci rojeni izven zakona že takoj nekako zaznamovani že prazgodovina. Otrok potrebuje srečna in zadovoljna starša pa naj sta poročena ali ne. Midva sva, ker sva si to želela in nama je to veliko pomenilo.

Jackie, res lepe cunje, ampak ali to nabavljaš brez da bi videla v živo? Jaz si ne bi upala, saj moram vse potipat in predvsem probat. Mene zelo moti, da so nosečniška oblačila tako zelo draga. Sem gledala kavbojke v Italiji - cena čez 70E. Premalo časa jih bom nosila, da bi dala toliko denarja za njih. Sreča, pa je, da imam tako službo, ki od mene ne zahteva, da sem zrihtana...ravno obratno, biti moram čimbolj enostavno in udobno oblečena. Dvoje hlače imam še od prve user posted image , nekaj predvsem za pomladanski čas, pa bo treba dokupit. V prvo sem rodila pozimi in sedaj bo ravno obrnjeno, tudi kar se tiče oblačilc za user posted image . Tole smo res slabo splanirali. user posted image  Sicer pa bom za user posted image  nabavila nekaj spomladi, nekaj bom zagotovo dobila od prijateljic ostalo pa bom kupila, ko bomo videli ali bo Luka dobil BRATCA ali SESTRICO. Torej po rojstvu, kajti zaenkrat za spol ne nameravava vprašati. Če verjamete ali ne, me sploh ne zanima kaj bo. Samo da bo zdrav pob user posted image  user posted image  user posted image  . Ne res...pa rada imam presenečenja.  V prvo je bilo prvovrstvno, saj so mi vse tete, ki se BTW nikoli ne zmotijo, napovedovale punčko. In tako so še mene skoraj prepričale.  

Ne morem verjeti, da imajo v Fr. samo 3 mesece porodniške.  Jackie, želim ti, da dobiš eno res dobro varuško. Verjamem, da vama bo uspelo. Kaj pa kakšen skrajšan delovni čas????

Zdaj sem se pa razpisala. Nič...lepo se imejte, pobožajte svoje trebuščke in uživajte v tem prelepem pričakovanju.
D.  

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 694
18.11.2006 19:41:01   
Palčica*
Pozdravček od mene.

Jackie študiram Ljubljani, na fakulteti za Socialno delo- izredno seveda.
Te pa že nekaj časa hočem vprašat nekaj kar si sigurno že razložila,pa sem jaz falila. Vem,da greš v Francijo zaradi službe,ne. Tvoje ali partnerjeve? Za koliko časa ? Je partner francoz (ne se smejat,sam sem prebrala da si prevzela njegov priimek,ker je bol internacional,pa francoska imena so Ti tko všeč-naključje ali kaj več? ) ali slovenec? Kdaj pravzaprav potuješ tja?
3 mesece porodniške??? A se hecaš? To je čudn...a obstajajo kakšne druge  bonitete za mamice v Franciji ?

Aha,da ne pozabim...v torek planiram pot v Celovec (rabim,res rabim oblačila).Katie81 in vse ostale,ki poznate trgovine tam
sporočite mi kam se splača zavit,jaz pa Vam obljubim,da Vas seznanim s cenami in vsem kar Celovec ponuja user posted image .

O.k. povabljena sem na en rojstni dan,pa kljub temu da nimam neke posebne volje iti,vem da se moram it pokazat. Pri meni še vedno ne vedo-razen seveda tistih najbližjih,čakava novičke na NS,ki jo imam 28.11.
Se mi pa res zdi,da sem vedno težje tiho. Prav zares...

Želim vam lep vikend. Pazite na pikice !

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu daria78)
Neposredna povezava do sporočila: 695
18.11.2006 20:08:00   
ŠpelaP
Palčica, če boš kupovala nosečniška oblačila, potem pojdi v H&M in C&A. Jaz sem si pred kratkim v C&A kupila dvoje nosečniških hlač - ene jeans z naramnicami in ene brez naramnic - obične do pasu. Za vsake sem plačala 40 EUR, torej skupaj 80 EUR.
V C&A so imeli tudi neke modele hlač za 35 EUR, samo mi niso bile všeč.
Imam pa še ene user posted image hlače do pasu še iz prve nosečnosti. Zanje sem pred tremi leti tudi v C&A dala 45 EUR, tako da so cene teh oblačil v bistvu že nekaj let enake.  Dugod so cene, mislim da, kar za par jurjev višje.

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 696
18.11.2006 22:36:36   
Jacqueline
ŠpelaP je omenila vraževernost. Kaj ste ostale tudi vraževerne??? Jaz namreč nisem. Danes sva z lubijem glih gledala, kakšno sobico bi malemu kupila!!! Bom kasneje slikice prilepla (ja prvo sem slikice nalimam pol pa že tečem po kreditno karticouser posted image )!!!

daria78 ja jaz to kupim v tako imenovani dobri veri!!! Sicer sedaj smo v takem prehodnem obdobju, da so nosečniške stvari še prevelike. Danes sem si kupila dvoje hlač z elastanom (normalna konfekcija)-ful sem se namučla,da sem jih našla, ker drugače imam preširoke hlačnice in hecno zgleda. Pa nekaj tunik številko večjih, pončo - iz črnega gladkega materiala, oblekico za novo leto, ki je prerezana pod prsmi in lepo pade, pa še in še. Pač problem je v tem, da nekatere nosečniške stvari niso dovolj elegantne, ker jaz v službo ne morem prit z hlačami na naramnice.

Palčica V Fr greva(o) zaradi moje službe. user posted image  si že išče tam službo, čeprav ima idejo, da bi ostal doma z user posted image , ampak se finančno nikakor ne izzide. Drugače bi bila zelo vesela!!! Sva pa oba zavedna Slovenca, odhajava pa za nedoločen čas. Službo nastopim prvi delovni dan novega leta. Ja kr teče voda v grlo, ker stanovanje je neopremljeno, user posted image  še nima službe, papirji manjkajo, ... Ja prej me je daria spraševala, če jaz to kr tak kupim prek neta. S stanovanjem je bla ista štorija, zbrala sva prek neta, pol je ena kolegica šla gledat stanovanje in je rekla, da je svetovno in res sva dvojčici glede okusa za stanovanja. Pol je user posted image  šel v Fr, uredit birokracijo. Ker ne moreva za vsako pasjo figo laufat tja in nazaj. Enostavno vzame preveč energije.

porodniška jaz si še vedno ne predstavljam, da bi za mojega 3 mesečnega user posted image  skrbela tujka-pa čeprav je strokovno usposobljena varuška!!! Bova šla v akcijo takoj z novim letom in mislim, da so dobre že pobrane!!! Tega na žalost ne moreš prek neta naročit oziroma uredit. Mogoče pa najdeva kakšno fajn varuško!!!  

Grem zdaj malo slikice limat, da vam predstavim svet otroške opreme, pa ne bit jezne, če bom 3 strani napolnila!!!

Lp,
Jackie

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 697
18.11.2006 22:47:36   
Jacqueline
Stokke

http://www.stokke.com/

Xplory

user posted image

Sleepi

user posted image

Care

user posted image

< Sporočilo je popravil Jacqueline -- 18.11.2006 23:00:28 >

Lp,
Jackie

Neposredna povezava do sporočila: 698
18.11.2006 23:25:21   
Jacqueline
Mamas & Papas

http://www.mamasandpapas.co.uk/

od vsake kolekcije otroških sob ena slikca:

Nostalgia

user posted image

Millie & Boris

user posted image

user posted image

Roundabout Girls

user posted image

Roundabout Boys

user posted image

Barnaby Button

user posted image

Pooh Bear & Friends

user posted image

Linear Zoo

user posted image

Meadow

user posted image

user posted image

Zeddy & Rhubarb

user posted image

user posted image

Famiglia

user posted image

mamu

user posted image

Lp,
Jackie

Neposredna povezava do sporočila: 699
18.11.2006 23:57:39   
Jacqueline
egiggle

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Lp,
Jackie

Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?