ŠpelaP
|
Pozdravljene ! Nekatere pravite, da vas pika pod popkom. Ali vas vedno ali le vsake toliko časa, v kaki določeni situaciji. Namreč, tudi mene od časa do časa pikne v spodnjem predelu trebuha. Sem pa ugotovila, da bolj ali manj v isti situaciji - ko se kaj razburim. Sem zdaj že parkrat videla, da me je piknilo v službi, če je bil kak učenec kaj siten in sem morala biti malo huda. Potem se pa usedem in je bolje. Še sreča, da sem bolj miroljubne narave in se ne razburjam za vsako figo kot kaka stara koklja, pri kateri se otroci še zasmejati ne smejo. Drugače sem pa bila danes malo v Avstriji in sem kupila nekaj malenkosti za Timija in nečakinjo Tjašo. Imata vsa praznovanja in obdarovanja v roku dveh mesecev od 26.11. dalje (oba roj. dan, oba god, miklavž, božič). Še sreča da bo naš drugi spomladansko poletni, da se praznovanja malo porazdelijo. Jacqueline, lepa oblačila si si izbrala. Za drugega pikeca pa mi še nič ne kupujemo. Prvič, se mi zdi še prehitro (malo vraževernosti); drugič pa bom morala tudi najprej prečekirati škatle, v katerih so Timova oblačila, jih presortirati, oprati (nismo nič dali stran - še sreča za veliko hišo z veliiikim podstrešjem). Moj oči kar z glavo zmajuje, ko vidi, kaj vse hranemo na podstrešje. Je pa res, da nas že zdaj v hiši živi 8 ljudi (moja babica, moja starša, moja sestra in njena hči Tjaša, moj Timi in moj ter jaz), deveti človeček pa je na poti. Ob nas pa živijo še 1 želva, akvarij rib, 1 hrček, 1 papagaj, 1 pes, 2 morska prašička, paličnjaki (če niso Tjaši že poginili - misli, da živijo od zraka). Nam nikoli ni dolg čas. Smo prava polna kuča - luda kuča. No, najprej, kar bomo pa res naredili, pa bosta ljubi in moj oči izdelala dodatne omare in novo posteljo za Tima, potem bomo pa še za drugega kupili posteljico. Sprva bo pa tako spal-a v košarici, v kateri je spala že moja mami, sestra, jaz, Tjaša, Tim - gre iz roda v rod (seveda jo pred vsako novo uporabo operemo in razkužimo). Kako pa kaj ostale, si že kaj ogledujete in kupujete za svoje prihajajoče ?
< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 18.11.2006 17:14:36 >
|