ronja
|
drnula, blagor ti, da nisi neučakana! Jaz mam že poln kufer te kisline, tega, da ne morem normalno športat, čeprav še vedno plavam hitreje kot ostali na plavanju, hehe , ampak vseeno, trebuh moti, sploh pri delfinčku... Tak da jaz sem mali Ronji rekla, da ji dam še 3-4 tedne, (max 5 do roka,) potem pa ma, da se spoka ven, hehe , da mi ne bi slučajno zaostajala! Spim danes spet ne, pa bi rada, seveda, samo se je spet par stvari nagrmadilo... Jah, kaj čmo, je treba končat predno pride , potem pravijo,d a nič ne moreš nekaj časa... Neca in Neža - kaj pa vem, če vam je všeč, niti nima veze, saj ne bosta skoz skup. Za sestri lih ne bi bilo, za sestrični pa še gre:) palčica, Aljaž je pa ja tako lepo ime! meni je najlepše , ne bi pa nikoli dala sinu tako ime (ugani zakaj, hehe ) če ti kaj pomaga, jaz poznam same super Aljaže! a tisto srečanje ste potem imele? EA še vedno NE mislim vzet, bom pa šla na predavanje, ker me zanima, kaj pravijo in kako to sploh gre. Čisto iz firbca. nikica, če nisi ziher, lahko oblečeš bele bombažne spodnje hlačke ali pa daš bombažen vložek v hlačke in neseš to testirat v porodnišnico - če bi imela stalno mokre hlačke. Sicer meni dostikrat zdaj kar teče vse skup, samo vem, da to ni to, ne vem, kako naj ti razložim, zakaj vem, enostavno vem... kot pravi moja g. smo bolj sočne... Mislim, da če bi se ti res predrl mehur, potem bi imela stalno mokre hlačke, ne samo sem pa tja malo. Tako da brez skrbi po moje... kati, čestitke , daj odkleni svoj album, da se nagledamo male junijke! nogica, hvala za nasvet, saj tja sem mislila poklicat. No, če ne bojo vedeli po tel., bom pa še mail napisala, upam, da se jo bo dalo vsaj naročit, ker bi bilo lepo, da je iste barve ko voziček...
|