andrejka82 -> RE: Na robu obupa (10.10.2006 11:39:21)
|
Anonimna, upam, da bos prebrodila krizo. Firasto, kapo dol pred tabo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] V obcutkih v katerih si se znasla, sem mnenja, da to izhaja ze iz tvojih otroskih let, nisi cutila ljubezni druzine, vsakokrat si bila "nagrajena" z odvzemom moci za nadaljne podvige, skozi si srecevala druzine, ki se zabavjo in ukvarjajo s svojim podmladkom.... ti si bila sama v svojem svetu, osamljena in nesrecna. To je bilo, to je preteklost, draga anonimna, vse kar je bilo grdega, naj gre v pozabo in zivljenje se bo v trenutku zdelo lazje, lepse. S prihodom otroka, ki je sigurno bil poslan k tebi z namenom, da ti pokaze, kako je zivljenje lahko lepo, da odzene tvojo osamljenost, da ti pokaze, da si njemu najpomembnejsa mami na svetu..... to, anonimna, je sedaj to, kar sem prej pisala o tvoji preteklosti, TUKAJ JE ZACETEK KONCA za stare spomine. Potrudi se, da bos svojemu otroku zgled in veselje, da ne bo cutil tistega hudega obcutka, da je crni racek v druzini, da ne bo cez 15 let pisal na furumih, "kaj sem storil, da me mama ni nikoli marala...." Na svet smo poslani, da nekoga osrecimo in prejemamo darove, ki so naravnost cudezni, tako kot otrok. Tukaj nas je ogromno, ki razumemo in radi pomagamo. Najdi si druzbo katera je sestavljena iz mamic z malcki, tako, bodo prisli dolgi popoldanski sprehodi z mulcki in izpovedovanja, tolazbe, najdi drugega partnerja, ki ti bo sposoben pokazati svet in obcutke, ki jih se ne poznas. Anonimna, vse dobro in brez zamere. [sm=rozica.gif]
|
|
|
|