|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
6.3.2007 22:46:47   
dalin
Yennika dvojčka sta ratala po metodi"pazi".Je pa res da sta ko sta bila stara dva meseca veliko jokal,saj ju je matrala kila,in je moj enkrat rekel,ko je Domen neusmiljeno jokal,da ga mogoče kaj tišči.Jaz pa živčna in razjarjena,kot sem bila,sem mu zabrusila:"SAJ JE TUD TEBE TIŠČALO,ZATO IMAM ZDAJ TRI OTROKE!!!!!!!!!"

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
6.3.2007 22:46:56   
Anonimen
a zdej pa vse greste ?

(odgovor članu alenka11)
  Neposredna povezava do sporočila: 2152
6.3.2007 22:48:04   
Anonimen
joj dalin...user posted image .. sem se mogla kar malo nasmejat.....si pa dobro rekla...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2153
6.3.2007 22:48:37   
Tejcha
Tevža, sorči, si vmes pojasnila, da se sam rihta.... Za to pa si zasluši še večji aplavz: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image js morm mojmu že zokne in spodnjice pripravit, ker je drugače čist izgubljen... grrrrrrr....  in sanjam o tem, da bi ga kakšna obleka navdušila... tak je pa najbolj udobno v kavnojkah al pa športnih hlačah in mikici... user posted image

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
6.3.2007 22:49:10   
tevža
lina jaz še kar čakam user posted image  in se ne spravim z neta....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
6.3.2007 22:49:31   
alenka11
No jaz vas kar zapuščam, grem malo pred TV, mislim da je konc fuzbala - ne slišim več nobenega komentarja me pa zanima kdo je zmagal.

Zdaj sem se spomnila, da se pikec ni nič še prebudil. Ponavadi se točno eno uro po tistem ko zaspi. Danes pa nič. Bravo!!!

Lepe sanje vsem skupaj.

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
6.3.2007 22:49:45   
dalin
Lina če je bilo pa res.Dajanax jaz tudi čakam coffie

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
6.3.2007 22:50:54   
Anonimen
Tevža - bravo !!! Naš je tud 24 ur na dan v obleki, ampak mu moram vse sama pripravit. Srajce in kravate mu sama kupujem , obleke pa greva skupaj. No, še čevlje mu večkrat kupim. Pa v glavnem kar zadanem, kljub temu, da ima tolkkkkkk velko številko.....

(odgovor članu Tejcha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2158
6.3.2007 22:51:08   
tevža
dalin - tudi mene si user posted image

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
6.3.2007 22:52:52   
Tejcha
Dalin, tole je pa bila izjava!!! user posted image

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
6.3.2007 22:53:17   
Dajanax
Grem tud jaz na off... Dalin kar povej kdaj, dopoldne men najbolj ustreza, med 11. in 14. uro. V Nm, Loka???

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
6.3.2007 22:53:54   
tevža
kdaj pa kdaj mu kupim kakšno srajco in kravato, da ga malo pocatam....

sem pa danes zapravljala za malega v okaidiju. joj, kako lepeee stvari imajo. pa zase sem videla en kup stvari. se moram malo pripravit na pomlad.

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
6.3.2007 22:56:52   
dalin
Tudi meni dopoldne bolj ustreza,ko imam prve tri v šoli in vrtcu.Kjer hočeš,sama določi lokacijo.Mi pa tudi paše na Lokiuser posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
6.3.2007 22:57:04   
tevža
zdaj pa res odhajam. NOČKO

LEPE SANJE VSEM!user posted image

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
6.3.2007 22:58:44   
dalin
Ugotavljam pa da ste tle gor same študirane,dipingi(dip.ing.),kot jaz rečem,edino jaz sem večni študent,ki ima dokončano gostinsko šolouser posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
6.3.2007 22:59:55   
Anonimen
eh dalin, tud jest sem večni študent. še vedno pišem diplomo....tko da user posted image

(odgovor članu dalin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2166
6.3.2007 23:01:23   
dalin
Smo se pa res razpisale,Incabinca imela boš kaj brati.Aja,še nekaj:ZALA ADL,želim vam čim prejšne okrevanje,jaz vem kaj pomeni imeti bronhitis

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
6.3.2007 23:03:16   
dalin
Bo treba počasiuser posted image ,odjavljam se pa itak ne,ker imam računalnik skoz na ON.

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
6.3.2007 23:05:08   
Anonimen
enako, grem tudi jaz.......pa lahko noč vsem skupaj in pocartajte svoje drage možičke, če jih imate pri sebi...user posted image ...moj je itak 6 ur nazaj.........

(odgovor članu dalin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2169
7.3.2007 7:11:20   
incabinca
Dobro jutro!

Madonca ste bil pridne. Dalin res imam veliko materiala za obdelat :) Jaz na žalost nisem mogla od tevže dragega gledat, ker se je Lovro prebudil, ker ima zamašen nosek. Prav smešen je s tem nosom - en mesec dobr, en mesec zabasan in tako naprej. Statistično torej ima že pol življenja zamašen nosek :) Ampak je tale aquamaris res zakon in ful sprazni nosek. :)

Rose - očitno že ni bil tale šocl ne vem kako pravi in še sreča da se je zdaj končalo, kot pa kasneje ko bi samo še bolj bolelo.  Pogumno naprej!
Aja, pa nič še nisi rekla za ZOO. Prideš?

No, danes pa spet dež :(  Spet maratonsko vozičkanje odpade. No, pa v bistvu tud če ta teden dežuje, pomebno je da drug teden ne bo!!
Me je klical moj bivši če greva danes skup na banko po ene papirje k rabiva za sodišče, tako da obstaja možnost da se bo tam prikazal....

Ok, oglaste se kaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
7.3.2007 7:12:44   
incabinca

SREČANJE - 15.3. OB 10.30
ajne
žiža
tevža
SOncIca
incabinca
borovnička
Tanyka
Tejcha
Princes
*Lina*
julam
ZALA ADL

pod ?
dalin

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
7.3.2007 7:41:14   
Tanyka
JUTRO...

Še ena na pol prespana nočuser posted image .Ampak od včeraj vem zakaj.Odspodaj se mu že vidita beli črtici.Upam, da bosta zobka končno predrla na planouser posted image .Pa tak ga muči bogiuser posted image .

Včeraj pa ste razturaleuser posted image user posted image user posted image

BOROVNIČKA-ja meni ustreza da peljema ena za drugo.
grema 9.15 iz Mb, da bo ziher in počasiuser posted image .Ker če mormo pol hitet...........
Se dobimo pri pikapolonici na Tržaški?

Kaj pa ostale štajerke se nama boste kje pridružile?

Grem, ker sta že oba pokonci

čao čao Tanyka

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

Neposredna povezava do sporočila: 2172
7.3.2007 7:44:30   
ajne
hojla,

madona ste naklofale včeraj zvečer. sem se najprej še trudila nekaj sledit, potem pa ni šlo več. a tisti dr. od včeraj pri odmevih je tvoj, tevža? ql... jest itak pravim, da pravi moški mora nosit obleko in kravato (na poslovnih štosih), pol šele zgleda tko k se šika... in se sam pedena? ej tako kot moj, se zrihta v nulo, jest mu sam sem in tja kako srajco in kravato kupim, pa še to ponavadi falim, tako da kar njemu prepuščam te zadeve v zvezi z oblekami. se nam bodo pa stojala v garderovi, kjer ma to svojo robo gor, lih kar podrla, tolk je že tega.

sicer pa pri nas vse po starem, vstali smo spet ob petih, ajdica je že tolk sitkana zdele, da bo lih kar šla v mižale... upam... pa ta dež... bom danes izkoristila in bova šli v šoping. moram mal v dm in mullerja pa v BC skočit. sam upam, da naslednji četrtek ne bo deževalo, k bi bilo res škoda.

princes, a sta v atlantisu dva različna tečaja plavanja za dojenčke al kaj? jest vem samo za tega od DIFa, tko da sem samo tja klicala in to je to. še za ceno ne vem. hm... upam, da me ne bodo upalili, ko norci... no ja, midve greva na tega DIFovskega...

tako, bodi za enkrat dovolj,

čau

Neposredna povezava do sporočila: 2173
7.3.2007 8:15:12   
dalin
user posted image
Sem danes bolj "švohna"(beri:zaspana).Zbudil se je spet ob šestih,se najedel,potem pa ni hotel več zaspati nazaj,tako da sva kar ustala.Pol smo se pa zrihtal in sem jih razpeljala,Reneja v šolo,Davida in Domna pa v vrtec.Zdaj pa Žan spet spi,jaz pa glih toliko da še gledam.Bom šla tudi jaz malo nazaj šlafenuser posted image .Se še kasneje malo oglasim.
Pa-pa

Žan 27.09.2006

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
7.3.2007 8:45:38   
tevža
jutro!

neprespana noč, a ne zaradi tevža (spal od 20h-6h); najprej sem čakala user posted image , potem pa sploh nisem mogla zaspat. nimam pojma zakaj user posted image

tanyka - midva bova šla od doma malo preje, saj grem v lj še na kavo k prijateljici, tako da se vidimo tam.

pri nas še ne dežje, zato bova dop. izkoristila za sprehod in obisk tržnice.

se slišimo proti večeru....

lep dan

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......