|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
7.3.2007 9:06:14   
Anonimen
dobro jutro,

izgleda da je mali vedel, da smo sinoči čvekale ker je spal danes do 8.30......user posted image user posted image user posted image  Tristan!!!

pri nas bo tudi dež,,,,,,,,nč bomo pa palerinco na voziček dali in šibali....

(odgovor članu tevža)
  Neposredna povezava do sporočila: 2176
7.3.2007 9:35:26   
dalin
user posted image pa ga imamo,dež namrečuser posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
7.3.2007 9:44:52   
princes
user posted image

Mi smo spali do sedmih, pol pa auf....zdej je vsako jutro pokakana..nevem kdaj nastrela v pleničko...user posted image

Ajne ja, tud jaz nisem vedla, sem pa včeraj kolegico klicala, mi je pa razložila, da je en tečaj v sklopu atlantisa, drugi pa aquamqrine..user posted image majo drugačne šlaufke v vodi, pa drugačne vaje..user posted image je rekla da so te pri aquamarine boljši, ker se user posted image ne more prevrnit...user posted image
Škoda ker nismo že prej vedle, bi šle skupaj...user posted image

Mi imamo tudi dež, tko da se bova bolj noter držale, se mi ne da po tem dežju sprehajat...user posted image
Je pa očka od jutri do ponedeljka doma, tko da bomo šli za kakšen dan na morje..user posted image komaj čakam...user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
7.3.2007 10:27:56   
livia
Punce,
če katera slučajno rabi.....
Prodam čisto novo oporo za glavo sive barve, primerno za Romerjeve avtosedeže Lord, Duo in King.
Pišite na z.s.

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
7.3.2007 12:38:12   
incabinca
Hoj!

Jaz sem ppa ravno premišljevala, kolk stvari zdaj rabimo s sabo za na morje vzet ko je otrok... en kup. Midva greva konec junija v Piran ko jaz moje pevke peljem, se že vse ful veselijo da bo Lovro zraven, pa še moj mi je rekel da morva najbrž počas že mal splanirat kdaj bomo skupaj šli...

Ve že veste kam boste šle?

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
7.3.2007 13:16:55   
incabinca
joj kakšen je danes Lovro! Čist skoz kiha, pa smrkelj mu v potokih teče iz noska - meni pa  seveda ne dovoli, da nosek sploh pogledam, kaj šele obrišem ali sčistim...  

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
7.3.2007 13:49:23   
Tejcha
Ojla!

Rose, js sm vaju  pa danes vidla v Kofetarci, :) S sestro sva šli mimo (danes je punca naredila vozniški izpit user posted image user posted image user posted image .
Sem razmišljala, da bi te pocukala za rokav,sam mi je kr mal nerodn, k ne vem, kk ti je ime, :)
A v ZOOju bomo imele listke z imeni prilimane? Js bi vas po nikih (tiste, ki ste prlimale slikce) že nekak razsortitala, za imena pa vem le za enih par...

Js sm Tea, :)

Tanyka in Borovnička, a se vama žihr midva na Lopati priklopiva? 

Smo pa danes tudi mi dobili dva mičkena razloga za nakup zobne ščetke. Jupiiii!

Zdej grem pa počas spravit skupaj kosilo.

Pozdravčki,
midva

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

Neposredna povezava do sporočila: 2182
7.3.2007 14:00:58   
ajne
joj, kaj je danes v zraku? ajdica je že cel dan tko sitkana, da je groza... kr naprej... pa pri nas ziher niso še zobki... po moje je tale dež zamoril tud našo dojenčico... zdejle je od vsega hudga vseeno mal zadremala...

mal sem morala pojamrat, zdej se že boljš počutim... user posted image

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
7.3.2007 14:16:11   
žiža
oooooooooo punce, včeraj ste bile pa ekstra produktivne user posted image
Sem imela še malo namena na RR skočit pa sem se potem raje vrgla v sortiranje raznih listkov, položnic, izpiskov.... kva se tega sranja nabe.
Tole moje delo za 4 ure se prov dobro obnese. Tamala2 sta ful pridna.
Če bi po končani porodniški imela možnost se zaposlit za 4 ure, bi takoj sprejela.
Pri nas je tudi danes dež. Popoldne gremo s Saro k sreči na telovdbo tako da se bo malo zjagala in zvečer samo še padla v posteljo.
Jaz bom tud z obema prišla v Zoo. Ura je meni super.
Alenka zadnjič si spraševala kako pripravim mleko za zvečer. Jaz prevreto vodo odmerim v flaško in še vročo dam v tisto Aventovo torbico za stekleničke.Glih prav mlačna ostane voda. Mleko tudi namerim v tako posodico, da potem samo notr stresem. Danes sva noč prespala s 70ml mleka user posted image user posted image  začela sva pa v petek s 180ml. Je bil pa danes ob 3h do vratu polulan, tako da sem ga morala komplet preoblečt.
jah nič grem zdej kosilo prištimat.
se mogoče zvečer še kaj oglasim.

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
7.3.2007 16:53:10   
rose22
Tejcha jaz ti bom eno čez rit dala.Zakaj me nisi pocukala?Smotka si da veš.

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
7.3.2007 18:11:14   
Tejcha
Rose, se nama je že kar precej mudilo. Sem pa še vedno za špancir, takoj, ko bo malo bolj prijazno vreme. Kaj pa ZOO?

Jutri imamo kardiologa in me že zdle stiska... je pa čudno, da v petek, ko sem malega peljala k zdravnici, ker je že kar nekaj časa kašljal, ni nič rekla...

Dobim obisk, pa je treba še mal stanovanje v red spravit...

Papa

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
7.3.2007 19:03:05   
incabinca
Čer!

No, pa je moj tečkast škratek zaspal... upam, da mu ne bo preveč nosek nagajal ponoči, d abo lahko spal!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
7.3.2007 19:35:28   
ZALA ADL
Incabinca naša je tudi zaspala. Hvala bogu. Danes sva bili cel dan notri, ker lije kot iz škafa. Dvakrat je nehal, sva ble že skoraj odpravljene, pol je pa spet začel. Sej ponavadi greva ven tudi ko dežuje, dam prevleko gor pa je. Sam danes pa ne, ker je bolčkana. Ful ji hropi v prsih. A ima katera kakšen recept, kako ji pomagat, da ne bo tako kašljala pa hropela. Sva ble pr zdravniku pa ni nobenga zdravila predpisal. Sem pa že mislila, da smo dobili zob. Spodaj ima na štirici eno belo trdo piko. Kot zob. Pol sem pa na iternetu prebrala, da je to pogost pojav. Beli biser rečejo. Je iz istega "materiala" kot zobje sam da to niso.

Neposredna povezava do sporočila: 2188
7.3.2007 19:44:03   
incabinca
ZALA ADL - glede hropenja ti ne znam pomagati, ker midva zenkrat še nisva imela drugega  problema kot smrkavega noska (trkam!!!)
A veš da sem šele zdele opazila da si iz Domžal...

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
7.3.2007 19:47:45   
ZALA ADL
Incabinca a si ti v Lj rodila? Pol bi se pa lahko v porodnišnici srečale. Sam ko nas je blo pa cel kup. Sem mogla 2 ure na porodno čakat. Pa še ko so me na CR peljal je rekla babca hvala bogu, da bo spet ena porodna prazna, ker jih je še ne vem kolk čakal....

Neposredna povezava do sporočila: 2190
7.3.2007 19:54:53   
Anonimen
Zala ADl - jest sem sešila ene take majčkene vrečke, notri pa nabasala žajbelj, potem pa malo pogrela in mu dala na prsa. To vedno delam, kadar začne samo malo kašljat. Če sva prehlajena, narežem tudi čebulo in jo imam pač v tistem prostoru kjer sva. Sej ne diši dobro, pomaga pa 10000%%%  !! Odkar to delam, se uštimamo v enem dnevu....

AJa, naš je tudi zaspal. A zdej to pomeni, da lahko spet čvekamo ???  Moram mal speglat, ker se jutri spet seliva k nam domov. Joj, midva sva kukr ena cigana. Enkrat sva pri moževih starših, enkrat pri naših, kufr imam kar v avtu ( za vsak slučaj ). Pa dones sva šla v Grosuplje in je bil ful priden. Sem se bala zaradi vožnje, pa je bilo hvalabogu vse OK. Tudi zunaj sva bila malo. Sem ga dala kar v kenguruja, pa je bilo.

(odgovor članu ZALA ADL)
  Neposredna povezava do sporočila: 2191
7.3.2007 19:57:42   
ZALA ADL
Lina a suhe liste od žajbla, a jih kej namočim......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
7.3.2007 19:58:22   
incabinca
Ja ZALA ADL, takrat je bila res ful gužva, čeprav ravno takrat ko sem jaz rojevala (haha ponedeljek zjutraj :) ) ni bilo take panike. Je bila pa panika po sobah, mi smo bile stalno po 4 v sobi, čeprav je bila soba samo za tri. :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
7.3.2007 20:02:23   
ZALA ADL
Incabinca pol bi se pa lahko kdaj na kakšni kavici dobile, ko sva tako blizu doma. Če boš imela čas seveda...

Neposredna povezava do sporočila: 2194
7.3.2007 20:04:20   
incabinca
Ja to bi blo fajn ja... men se ni problema v Domžale pripeljat sem itak skoz mobilna, v zlaganju vozička v avto in iz avta pa sem že  genij :)

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
7.3.2007 20:05:00   
borovnička
Uuu madonca punce, včeraj ste pa vse rekorde potolkle!user posted image Sej nisem folgala brat. No pa še enga fejst možeka sem zamudla, vidim.user posted image

Tanja, za v četrtek velja pred Pikapolonico.user posted image Je res boljše, da gremo mal prej iz Mb, pa lepo počasi proti Lj.user posted image

Tejcha, velja.user posted image Se bomo ustavli na Lopati, pa gremo skupaj proti Lj. Se nam še katera pridruži? Še katero kje na naš vlakec proti Lj priklopimo?

Zala, za hropenje, mam jaz en dober recept.user posted image Nik mi je tudi tak hropel, ko je bil prehlajen, pa tud nisem nič dobila pri zdravniku. Vzemi eno pleničko, jo na eni strani namaži z žlico medu (tak jo zloži, da bo par plasti pleničke čez med, da ne bo med direktno na kožo) in jo daj Zali na prsa za čez noč. Boš vidla, da ji bo pomagalo.user posted image Ji bo vse lepo razmehčalo noter. Niku sem to 3 noči naredila in smo se rešili hropenja. Je za probat.user posted image

Tejcha, čestitke za zobke! Zdej pa hitro po ščetko!user posted image user posted image user posted image

Ajne, je pa Nik tud že dva dni tak, da bog pomagaj.user posted image Niti mal ne bit na miru, še manj v postli, samo na rokah. Pa nič mu ni prav. Mogoče vreme.user posted image

Incabinca, meni se že sanja o dopustu pa sonček pa morje... uuu bomo uživali.user posted image Še mal... Mi gremo na Rab, tako kot vsako leto in že kooooomaj čakamo!user posted image

Tista ideja z listki in imeni, pa niti ni tako slaba. Bi blo fajn nekaj takega naštimatuser posted image , da se ne bomo kar naprej spraševale... kak je že tebi ime...user posted image

Tak, zdaj grem pa sineka nahranit.

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
7.3.2007 20:09:57   
incabinca
Morje.... nama se je že pri terminu ustavilo - jaz osebno bi šla raje septembra po izpitih nekam v Dalmacijo k bo zihr še toplo, ne bo pa več take vročine, zarad Lovra, pa še ceneje je, on bi šel pa raje avgusta, ker pravi da ma loh izpit tudi še 20. septembra... čeprav ga imam na sumu, da je to sam mal izgovor, ker mi je že večkrat rekel da morje zanjga septembra ni MORJE. :)

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
7.3.2007 20:18:33   
Anonimen
zala adl - kupiš žajblj v lekarni ( so celi listi - jest sem jih zmlela v multipraktiku, da so bili bolj drobni ), lahk pa kupiš tudi že zmletega v trgovini ( ponavadi je pri čajih ). Nič ga ne prekuhaš, sam natlačiš v vrečke in zašiješ, da kje ven ne uhaja...

Morje - sej smo že enkrat pogovarjale. A zdej ste pa spet čist vodenaste ratale ??? Pa dober veste, da z mojim morjem letos ni nič...zato prosim, ne me rajcat......user posted image

ZOO - torej imamo listke z imeni in rute ?

Neposredna povezava do sporočila: 2198
7.3.2007 20:22:53   
incabinca
ok, listki z imenom, rute pa jaz ne bom imela ker mi ne paše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
7.3.2007 20:26:57   
borovnička
No, a veste kaj, bom jaz fejst pridna, pa bom naredila take obeske z imeni. Ko mam glih čas, pa material doma.user posted image Dejte mi sam napisat še imena vaših otrok pa bratcev in sestric, da še oni dobijo take obeske.

No, če ste za, da ne bo katera rekla da se ven mečem. user posted image user posted image user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......