|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
29.1.2007 22:32:03   
rose22
Ma jaz tud ne vem kako bi zgledalo to.Ampak vse moje kolegice majo fante.Bomo vidli kako se bojo razumeli,ko bo Neja že mal večja.No saj tud ostali niso tolk stari.Ni več ko par mesecev razlike.

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
29.1.2007 22:34:09   
rose22
Aja sem pa danes prvič dala riževo kašico od Milupe zvečer.Bom vidla kolk časa bo spala.K tole nočno vstajanje mene že mal ubija.No saj mami pa tud hodi ob 1h spat k čveka.user posted image Ob sedmih je pa budnica.In če se mami nazaj vleže bo tolk časa glasna dokler ne bo mami rit dvignila.Pol si gre pa mami kofe skuhat,pa pride nazaj pogledat,pa tamala spi ko polhek.

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
29.1.2007 22:35:05   
julam
joj Žiža in Rose, sem vama v kader padla, soriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
29.1.2007 22:35:57   
rose22
Julam ni panike.Mam vsaj kej za počet tačas ko čakamuser posted image user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
29.1.2007 22:37:32   
julam
ko glih o pračkih in taščicah govorite - jest se včasih vprašam, kakšni bojo kej trendi, ko bojo naši user posted image 20+. Mogoče bomo pa lahko zeloo vesele,da sploh bomo tašče in bakice user posted image

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
29.1.2007 22:38:53   
žiža
Jaz se tudi sama sebi zdim ena trapa, ko kar visim tukaj, ko bi lahko spala. Midva sva navajena ful pozno hodit spat. Skoraj noben dan ne greva spat pred polnočjo. Je tako fino sedeti v miru na kavču, pa se mal stiskat, pa eno kitico oddramt ( vsaj jaz)
Ampak ta teden pa bom prej hodila spat, ko ga ni doma. Pa v štumfih bom spala, ker nimam kam mojih ledenih nog potlačit  user posted image

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
29.1.2007 22:42:34   
julam
jest se pa poslavljam. Lepo spite!

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
29.1.2007 22:42:37   
rose22
Saj jaz sem rekla,da ta teden pa ne bom več tkole sračkala za računalnikom.Pa me je tolk otožno pogledu pa reku da sam še ta teden k pol tko ponoč dela.Pa nisem mogla rečt ne.Sicer pa tko popoldne kako kitico oddremam k tamala spi,pol pa vedrim tkole.Zjutraj pa ko mumija

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
29.1.2007 22:45:33   
dalin
Bom pa še jaz nekaj dodala.Veste,moj tast je tak cerkven fanatik,da se čuim da ni šel za fajmoštra(verjetno mu je tamala dišalauser posted image ).Grozen je in me prav mori s temi cerkvenimi zadevami.Saj nimam nič proti ampak kar je preveč je preveč.Recimo:moj najstarejši sin,ki bo aprila praznoval sedem let,je RENE.Tast je na vsak način hotel,da bi bil IRENEJ,ker je bil to nek cerkveni popotnik.Dvojčka sta David in Domen,tako da tle sem imela mir.Pri Žanu pa se zopet začne.Nikoli ga ne bo poklical ŽAN ampak JANEZ.Vam povem da se mi kar meša.Sicer sem ga že neštetokrat opozorila,ampak nič ne pomaga.On pravi da je Žan ameriško,jaz pa pravim da je on zmešan.user posted image  

Žan 27.09.2006

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
29.1.2007 22:49:35   
rose22
user posted image user posted image user posted image Dalin.mislim,da še moj bratranec ni tolk čuden pa je župnik.Ga morem enkrat vprašat.user posted image user posted image Saj men pa mama sračka,zakaj še nisem Neje dala krstit.Sem pa lepo rekla,da mam tko še čas.Ja pa se ji tolk mudi,da bi kar ona bla rada botra.Sem ji pa rekla,da ji očitno ni dovolj da je babi,če bi rada še teta bla poleg vsega.Pol pa sodelavke šufta v službi naj mi rečejo za krst.

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
29.1.2007 22:50:28   
žiža
julam nočko. rose jaz tud mojga vsak večer počakam, da domov pride. meni je to ful lepo. Pa če gre zjutraj zgodaj od doma, tud včasih vstanem pa skupaj kavico popijeva. Potem pa on v službo, jaz pa nazaj po rjuho.
jah nič, jaz se bom tudi počasi poslovila. Grem še eno skodelco mleka popit, ker me nekaj hoče želodec bolet. Pa tako me nekaj zvija. Imam na sumu, da ena teta prihaja na nekaj dnevni obisk.
fajn spite. Rose upam, da bo rižolino učinkoval.

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
29.1.2007 22:57:40   
dalin
meni je tud skoz težil zaradi krsta.Ga bomo krstil 11.2. takrat imam tudi rojstni dan.Ampak on bi najraje videl,da bi ga krstila takoj prvi dan,ko sem prišla iz porodnišnice.

Žan 27.09.2006

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
29.1.2007 23:01:15   
dalin
user posted image TAKO SEM ZASPANAAAA.NOČKA

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
29.1.2007 23:04:54   
rose22
Nčko Dalin,nočko Žiža.Jaz pa počakam še 15 minut pol pa tud jaz šibam pod odejo.

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
30.1.2007 1:31:52   
Tanyka

Seznam septemberskih čvekic in naših  user posted image

26.08. BOROVNIČKA    - Nik
01.09. YENNIKA           -Klemen
02.09 NATAŠI               -Timotej
            ZALA ADL          - Zala
03.09. BUCHKA            - Filip
            MKNUPLE1        - Rene
04.09. X_SREČKA_x      - Vesna
            INCABINCA       - Lovro
06.09. JULAM               - Amadej
08.09. NEN                   - Neža
09.09. BUDA                 - Tilen
10.09. URSKAMRAVLJA  - Lia
           KA_TY                  - Tilen
11.09 žIŽA                     - Urban
15.09. ALENKA11         - Aleksej
22.09. SOncICA           - Benjamin
           TEVŽA                -Matevž
25.09. ROSE22            - Neja
26.09. AJNE                 -Ajda
27.09. DALIN               -Žan
           DEJANAX           - Vita
30.09. TEJCHA            - Tilen
03.10. *LINA*            - Tristan

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
30.1.2007 7:43:47   
Tanyka
user posted image

Vidim, da ste bile zopet pridne user posted image .Jaz sem bila zvečer kot cota, in sem šla hitro spančkat.
Noč je bila dokaj prespana.Rene se je enkrat zbudil za flaško, pol pa spet napad kašlja,.
Takrat sem vas šla malo čitat.
Zdaj pa čakam ,da se tamaladva zbudita, jih odpeljem k moji mami pol pa veselo v šoping-S. Oliveruser posted image user posted image
Se slišimo, ko pridemo domov
.............
..............

No ga že slišim............
ČAO ČAO
Tanja

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 30.1.2007 7:44:20 >

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
30.1.2007 8:00:05   
Tejcha
Jutro.

Js sm pa včeraj zvečer še imela namen pridit pokukat tu gor... Potem je pa moj na TVju gledal Terminatorja in sem zaspala na kavču kot bi me nekdo s kladivom po glavi... No, res sem se naspala, tak, da šibam zdle likalniku naproti. Mali se je pa očitno včeraj zvečer tolk napapcal, da ima še zdaj dost... pa tud ob 4ih ni bilo budnice...user posted image user posted image user posted image Sej pri meni je malo jedel... zdej mu pa tiščim mu flašo, pa samo cucelj oblizuje, mogoče pa ima mami spet dovolj mlekca?

no, grem likat, preden me mine.

Rose, GO GIRL! Sem ti teh metuljčkov kar mal fovš,:) Sej ne , da jih ni več ,sam niso pa takšni kot tisti taprvi (najbolj sladki).

Tevža, pri nas je bil tud Matevž v ožjem izboru. Glede vozička pa: Tilen kar konkretno sedi, ker drugače ne vidi ven in se buni... ko pa mu začne učke skupaj vlečt, pa prestavim naslon nižje. O stopinjah pa ne morm govorit, ker lahk nastavim ravno na kar mi paše...oziroma Tilnu...

hja, tole sklanjanje... Se mi zdi, da smo v Savinjski še bolj mahnjeni na "Tilene, Slavkote... in se to sliši vsak dan in spada v pogovor, sam mene recimo sploh ne moti, ko reče kdo:"Pokliči Slavkota!" Že skoz tak govorijo  in sem zdej zarad Tilna najbolj "prtegnjena", ker težim... Sam, če js na bom, ne bo noben... Imam pa eno kolegico, ki študira slovenščino in ima zelo velik potencial, da mogoče nekoč nasledi Toporišiča, tk da je še ne tako dolgo nazaj rekla, da bi pa to spremenila... Nikol se ne ve, :)

Je pa prav luštno prit na net in imet kaj za brat, tak da bodte prridne s pisanjem!

poštar...

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
30.1.2007 8:04:19   
incabinca
user posted image

Ste spet pridno pisale! Jaz sem bila včeraj v Arielu, sem hotela kupiti tisto vrečo v akciji, ampak so baje ravno malo preden sem jaz prišla prodali zadnjo. user posted image No, ampak sem potem vseeno kupila no drugo, ker je Lovro tisto zimsko vrečo v kateri se lahko samo leži,že čisto prerasel in je revček nabasan notri. Pa še problem je ker tam lahko samo leži in če se zbudi nikamor ne vidi in se začne jokat.
v glavnem sem kupila eno Hauckovo univerzalno, bila je pa 41 €.... če bi pa originalno za traxxa kupila bi me pa prišlo 60€....
Vidim, da ste se pogovarjele o tastih in taščah.... no, jaz jih v bistvu nimam, mi pa oba stojita ob strani, pomagata..... zadnjič ko smo imeli spet eno zbrko z bivšim mi je njegov oče reku: pa kje si ti tega našga najdla??!! pa je reku, da sem še mlada, da bom že kakšnga normalnega spoznala.... hehe

ZALA ADL
user posted image

OK, lovro kliče, se slišmo kasneje..

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
30.1.2007 8:41:15   
tevža
tejcha - mene pa, moram priznati, da napačno sklanjanje kar moti, saj sem že od nekdaj ljubiteljica slovenščine in mi je fajn, če ljudje pravilno sklanjajo, predvsem imena. no, ampak, da bi s tem težila po svetu, mi na kraj pameti ne pade. le domačim  user posted image . midva sva v vozičku v polsedečem položaju, ki je pri buzzu najbolj sploh mogoč, sva pa že dala ven tisto dokupljeno podlogo za ležeč položaj. košare pa ne uporabljamo že vsaj en mesec.

kakšno pa je vaše mnenje o tem, da bi naše pikce že navadile na opoldansko spanje ob rednih urah. najin korenjak namreč spi čez dan, kakor ga prime. vam čez dan spijo v dnevi ali jih nosite  posteljico?

alarm za dojenje...se slišimo kasneje

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
30.1.2007 9:06:30   
Anonimen
Dobro jutor, kaj je zdej ? A ste sinoči čvekale, zdej pa vstat ne morete ? Gremo, gremo.....

Jest se pa končno lahko pohvalim z eno prespano nočjo. Mali spi od sinoči od osmih, ob šestih je dobil flaško in še vedno spi. ALELUJA !!!! Sicer v najini postelji, ampak še vseeno bolje išta nego ništa... Zdej sam upam, da je tole vse kar je pokazal za dva meseca, in da bomo imeli spet zabavo...Sta ga pa včeraj čuvala tast in tašča, tko da ne vem kaj sta mu delala da je tako priden. ga bom dones tud kar njima odnesla hehehehe....eh sej itak ga pol ne bosta vidla tolk časa, tko da stazelo veseala...

Glede naslonjala....imam ga v glavnem v ležečem položaju. Še lupinico v avtu imam kar v ležečkem...Aja, tisto na strehici vozička - en tak kuža, ki ga povlečeš in poje....sem mu pa že vse sorte naštimala...od grizal ki so visele, pol se še ene take igračke, ki jih privežeš od enega konca strehce do drugega, ....

ZALA ADL - dobrodošla med nami čvekicami.....

Rose22 - tale s pranjem avtomobila pa je zares dobra...sam ne nam povedat kje bosta tole izvedla, ker drugače boš mogla pobirat vstopnino ...heheheh....

NY - selimo se enkrat marca, po našem 2. cepljenju. 3. bomo izvedli tam.  Sem pa včeraj dobila eno ful dobro novico in sicer, da je ena velika možnost da pridemo do zelooooooo hudega stanovanja. Sicer je enosobno, ampak ima pa velike prostore......pa še čez cesto moževe službe je tko da ....komaj čakam.....

Glede sedenja - če bi ga posadla v fotelj, potem bi mu uresničila življenjske sanje...mu je tak položaj tako zanimiv, ker vidi svet v novih dimenzijah...

Drugače pa pri nas je popularna  TV - jo takoj pogleda in lahk tud en lep čas mir....

Sem pa ugotovila, da tudi našemu zelo paše bolj hladno - zadnjič, ko je bilo bolj mrzlo, sem ga napravla v eno tako fino debelo zimsko vrečo. In ni hotel zaspati. Skoz se je neki zbujal. Dones pa, nobene vreče, radiator zaprla, čez dan fino zračila in voula...spimo. Upam, da je to to....sicer pa itak je vsak dan kej novega...

(odgovor članu incabinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1295
30.1.2007 9:17:48   
žiža
dobro jutro
za par stavkov imam ravno časa. Noč pri nas je minila kar mirno. Zdele pa smo že skoraj zrihtani, da gremo ven. Skoraj pri nas sicer pomeni vsaj še pol ure user posted image  Je zunaj tako mamljiv sonček, da je vsake minute v stanovanju škoda.
Tevža Jaz Urbana žer poskušam dajati ob poldne počivat. Ponavadi se okoli 12ih lepo podojiva potem ga dam v posteljico in zaspi tud za dve urci. Moram pa povedati, da je urban že od rojstva velik zaspanček.
On se zbudi okoli 8ih-9ih. Se zrihtava pojeva potem se malo sam poirga in ponavadi zraven zaspi za ene pol urce. Zunaj v vozičku tud običajno malo zadrema. popoldne je pa več ali manj zbujen. Tam okoli 5ih ga sicer za kakšne pol urce spet pobere. zvečer pa zaspiokoli devetih. Ponoči in ob poldne spi v posteljici, drugače pa kar v ležalniku.
No tako Sara je pojedla, tako da se gremo še umit. Je vsa navdušena, ker greva smučat.
ufffffffffff Urban je pa spustil zdele cel rafal v plenico.... končno, ker dva dni nič kakal in ga je včeraj zvečer kar malo zvijalo.
Punce, fajn se imejte.

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
30.1.2007 9:46:29   
rose22
dobro jutro babe!
No pri nas rižolino ni nič pomagal.Je bla spet ob enih pokonci.Še dobr da do takrat mami ni šla spatuser posted image user posted image .Pa pol spet ob petih in sem jo hranla kar v spanju.Pol ko sem se zbudila,je bla flaška prazna,tamala pa še kar vlekla.joj sem grozna.
Ja stava se bo pa odvijala v Celju pri njemu doma.To je pa vse kar povem.user posted image Bom pa poskusla mal pofotkat pa pol slikce gor dat.Da bote ve tud mele kaj od tegauser posted image .No grem zdaj kavicvo skuhat,tamala že tko veselo brca v ležalniku.Pol pa itaq ven na sončeka.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
30.1.2007 9:47:37   
ZALA ADL
Dobro jutro!

Danes ponoči smo spali, kar uredu. Probam našo Zalo navadit, da ne bi sploh jedla ponoči. Šli smo spat ob pol osmih, pa je spala do pol štirih, sem ji dala dudo in čaj, pa je spala do petih. Problem je samo v tem, da jaz ne morem nazaj zaspat, sem bla budna od pol štirih do pol petih. Pol je bil pa ob petih spet alarm.
Glede opoldanskega spanja se mi zdi še mal zgodaj. Naša se zjutri zbudi ob sedmih do pol osmih, pa ji je do poldneva mal predolga. Jo dam tam okrog pol desetih spat, pa spi pol ure. Potem pa še pol ure okroh enih, pa še pol ure okrog petih. Hodimo pa striktno spat ob pol osmih.
V vozičku smo v polležečem položaju, se mi zdi višje še mal prehuda. Čeprav na sedežni sedi brez problema. Najbolj fino bi pa blo, če bi lahko še zraven gledala TV. Smo pa še ful štorasti, saj se ji na trebuh ne rata prevalit brez pomoči. Prava mala kladica. Letim imam zobozdravnika!!!!

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
30.1.2007 12:41:12   
tevža
zala - adl; tudi mi še okoli 9h spimo pol ure, mislila sem predvsem na to, da bi opoldne redno hodil spat, da bo kasneje, ko ne bo več rabil dopoldanskega spanca, že navajen opoldanskega "rituala". danes sem ga prvič položila ob 12h v posteljico in čakala...malček je zaspal sam od sebe user posted image , kar je zanj čez dan pravi dosežek. in ravno zato sem se odločila, da ga bom vsak dan dala enako uro pančat tudi opoldne, da bova imela poleg večernega urejen še dnevni "urnik".  

Tudi nam se še brez pomoči ne uspe prevaliti na trebušček...se pa zdaj, ko se igrava na tleh, ukvarjava s tem manevrom user posted image .

grem malo prelistat časopis...pa-pa 

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
30.1.2007 16:45:07   
Anonimen
pa kje ste zdej čveke ? Vidim, da ste začele z opoldanskim spancem....midva greva ponavadi takrat malo ven in zadrema....tko da ne vem če je to to...

Sem pa zadnjič našemu user posted image  kupila flaško z ročajem. Lumpijeva tista ta mala....se prav fino zabava z njo in prav dobro jo drži. Mislim da jo celo v usta nese pa tudi ven seveda....

(odgovor članu tevža)
  Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......