Tejcha
|
Jutro. Js sm pa včeraj zvečer še imela namen pridit pokukat tu gor... Potem je pa moj na TVju gledal Terminatorja in sem zaspala na kavču kot bi me nekdo s kladivom po glavi... No, res sem se naspala, tak, da šibam zdle likalniku naproti. Mali se je pa očitno včeraj zvečer tolk napapcal, da ima še zdaj dost... pa tud ob 4ih ni bilo budnice... Sej pri meni je malo jedel... zdej mu pa tiščim mu flašo, pa samo cucelj oblizuje, mogoče pa ima mami spet dovolj mlekca? no, grem likat, preden me mine. Rose, GO GIRL! Sem ti teh metuljčkov kar mal fovš,:) Sej ne , da jih ni več ,sam niso pa takšni kot tisti taprvi (najbolj sladki). Tevža, pri nas je bil tud Matevž v ožjem izboru. Glede vozička pa: Tilen kar konkretno sedi, ker drugače ne vidi ven in se buni... ko pa mu začne učke skupaj vlečt, pa prestavim naslon nižje. O stopinjah pa ne morm govorit, ker lahk nastavim ravno na kar mi paše...oziroma Tilnu... hja, tole sklanjanje... Se mi zdi, da smo v Savinjski še bolj mahnjeni na "Tilene, Slavkote... in se to sliši vsak dan in spada v pogovor, sam mene recimo sploh ne moti, ko reče kdo:"Pokliči Slavkota!" Že skoz tak govorijo in sem zdej zarad Tilna najbolj "prtegnjena", ker težim... Sam, če js na bom, ne bo noben... Imam pa eno kolegico, ki študira slovenščino in ima zelo velik potencial, da mogoče nekoč nasledi Toporišiča, tk da je še ne tako dolgo nazaj rekla, da bi pa to spremenila... Nikol se ne ve, :) Je pa prav luštno prit na net in imet kaj za brat, tak da bodte prridne s pisanjem! poštar...