|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
26.1.2007 23:10:57   
ajne
SPI!!! pa ta otrok je zlat!

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
26.1.2007 23:17:47   
žiža
Moja ta velika je imela priučeno žejo. Je ene 2x na noč mogla obvezno piti. POtem mi je pa enkrat prebilo in sem res par noči prebedela ona pa prejokala. Rezultat je bil uspešen. Sem pa mnenja, da pri 2 letnikih to lažje izvedljivo kot pri 4 mesečnikih. Jaz Urbana zdej ne morem pustit kar jokat, dokler ne bo sam od sebe nehal user posted image
Dajanax midva sva imela isti problem. Zvečer mi ni in ni mogel zaspati in sem ga s težavami uspavala na joški. POnoči se je zbujal tud pa 3x. No prejšnji teden mi je pa kapnilo, da mogoče zvečer dojenje ni več dovolj. SEm mu potem poleg dojenja dala še dodatek in je popil okoli 50ml. Brez problema zaspal in spal do 5ih zjutraj. Tako jemo in spimo zdaj že en teden. Jaz drugač nimam občutka, da bi imela premalo mleka, samo očitno za čez noč rabi mal bolj kalorično dozo.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
26.1.2007 23:18:24   
Dajanax
Ajne in Dalin lepo da sta jih uspavali! Če bo moje dete ponovilo vajo preteklih noči, bom glih fazo REM nastopila ko bo jok in stok v posteljici...Pol pa na joško, pit, na wc, pa drnjohat dalje.

Dalin čestitke in vsaka čast! Meni do lanskega leta ni niti na konec pameti prišlo da bi "že" imela otroka!!!! Halo!!! Sem pa bila v novembru 30. Morala bi si mal EMŠO prečekirat...

No ja, saj mi ni žal. Sem se držala reka: Najprej štalca pol pa...

Kaj ženske a me ne gremo pa nič spat??? Bodo nocoj moški dojili???

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
26.1.2007 23:18:34   
Tanyka
Tak drage ženske jaz vas počasi zapuščam.Grem spat, ob 1.30 bo ati nehal drnjohat in mali bo pokonciuser posted image user posted image user posted image . Mami  bo pa spala ko krap, če se zdaj ne spravi v posteljo.
Res ste face, se mi zdi, da vas poznam že celo življenje.
skratka
user posted image
NOČKO Tanja

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 26.1.2007 23:20:18 >

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
26.1.2007 23:19:32   
Dajanax
Žiža jutri probam tudi jaz tako!

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
26.1.2007 23:27:09   
ajne
jest bom pa tole foro z zmanjševanjem minutk podojev probala... bomo videli... no, prvo minutko sem ji že ukradla... če ne bo šlo, pa probam še žižino varianto...

tko, tud jest grem zdej res v mižule, mojga še ni, tko da bom zaspala sama user posted image user posted image ... bom še mal brala... sem se po nekaj letih spet lotila Marquezovega Poročila o ugrabitvi... pol pa že čaka na polici Orhan Pamuk... komi ga čakam, sam kaj ko preberem 5 strani in spim ko polh user posted image user posted image

'nočko

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
26.1.2007 23:27:56   
žiža
ja sej jest sem prišla samo računalnik ugasnit... pa že skoraj eno uro spet tukaj visim. tamaladva oba nekaj čivkata tako da moram tud mal prečekirat.
Fajn se imejte za vikend
user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
27.1.2007 11:06:39   
alenka11
Ojla

Kaj je zdaj? Zdaj pa še vse spite? user posted image  Sem vidla da ste bile predolgo pokonci, danes se vam pa nič ne da. Saj vas je blo lušno brat, ste me čist šokirale, ko sem videla koliko imam za prebrat.

Tole z nočnimi hranjenji je zame čista uganka user posted image . Jaz sem že vse probala pa nič ne pomaga.
- duda: niti pod razno
- čaj oz. voda: za 5 min mogoče
- uspavanje z nošenjem: nič ne pomaga
- aptamil zvečer: bo treba še enkrat probat
- rižolino: nič boljše

Ne vem al sem premalo vztrajna al je tako razcrkljanuser posted image . Čez dan hoče jest na 2 uri, ponoči pa tudi. Proti jutru od 5 - 8 se lahko zbudi tudi na eno uro. Danes sem ga ob 6 vzela k sebi v posteljo je pa od 6 do 9.30 spal. Saj sem se že navadila, včasih se ponoči tako razjezi da se moram kar malo kontrolirat da ne znorim. Pol se pa začne smejat pa na vse pozabim user posted image .

Še glede naše ˝alergije˝: tri dni že jem vse povrsti in niti enega lišaja nikjer user posted image . Očitno je bilo za vse krivo prvo cepljenje. 1 mesec je bil ves flekast, zdaj je pa ok. Ga bom pa vseeno peljala na testiranje za mleko, jajca.

Lep dan vsem skupaj

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
27.1.2007 11:17:24   
Anonimen
jutro, dones je pa tako lep dan da bomo zdajle hitro ven popokali...

Glede hranjenja....pri nas tudi prav niččččč in res niččč ne pali. Če mu dam dudo, jo ven popluva v momentu, čaja lahko popije toliko kot mleka, če ga dam k sebi je nemiren ko sto hudičev, skratka lačen lačen in še enkrat lačen..... Z GH pa še nismo začeli, ker je še malo premajhen...

Nimam več idej in enostavno sem se sprijaznila. Bom pa začela še enkrat po tem ko bomo začeli z GH..

Drugo cepljenje 01.03.07 - se kar user posted image user posted image user posted image , ko samo pomislim, saj imamo že zdaj po prvem že cel teden živo štalo...

(odgovor članu alenka11)
  Neposredna povezava do sporočila: 1134
27.1.2007 12:37:00   
Anonimen
kje pa ste vse ???   Našega je zdaj tašča mal na sprehod odpeljala, tako da sem jest v miru malo pospravila, še kosilo skuham, pa smo. Danes bom naredila kruhove rezine, pa kakšno hrenovko in solato.

Ima katera kakšen predlog, kje se lahko v tej zimski idili in v tej sončku da sprehajat ? Mi bi šli jutri malo na izlet, na zrak, pa ne vem kje bi se lahko parkirali. Vmes se bomo mogli itak previt in pojest, tko da ....zbiram predloge.....

Sem pa včeraj rezervirala en teden počitnic v Bohinju....in kar komaj čakam, da se malo zrelaksiramo vsi skupaj, najbolj pomembno pa mi je to, da bomo skupaj - kot družinica. Kera gre že v tople kraje enkrat marca če sem si prav zapomnila ????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1135
27.1.2007 14:24:25   
dalin
user posted image POZDRAVLJENE,KAKO STE KAJ?
Naš Žanči danes preznuje 4 mesece.Vse najboljše srček za mini rojstni danuser posted image .Pa Vitici od Dajanax tudi.Kako čas beži,kmalu bo treba prošnjo za v vrtec dati.
Je bil pa naš otrok ponoči zelooooooo pridkanuser posted image ,saj je ob štirih še spal,tako da sem ga zbudila,ker sem imela tako polne zize,da če bi mojga dedca z enim užgalauser posted image ,bi reveža pobralo.
Zdaj pa moram končatiuser posted image ,se naš Žanči že oglaša.

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
27.1.2007 14:26:33   
dalin
Dajanax sporoči kako ste preživele noč.

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
   [Brisano sporočilo]
27.1.2007 15:07:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dalin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1138
27.1.2007 15:22:55   
Tanyka

Seznam septemberskih čvekic in naših  user posted image

26.08. BOROVNIČKA    - Nik
01.09. YENNIKA           -Klemen
02.09 NATAŠI               -Timotej
03.09. BUCHKA            - Filip
            MKNUPLE1        - Rene
04.09. X_SREČKA_x      - Vesna
            INCABINCA       - Lovro
06.09. JULAM               - Amadej
08.09. NEN                   - Neža
09.09. BUDA                 - Tilen
10.09. URSKAMRAVLJA  - Lia
           KA_TY                  - Tilen
11.09 žIŽA                     - Urban
15.09. ALENKA11         - Aleksej
22.09. SOncICA           - Benjamin
25.09. ROSE22            - Neja
26.09. AJNE                 -Ajda
27.09.DALIN               -Žan
27.09. DEJANAX           - Vita
30.09. TEJCHA            - Tilen
03.10. *LINA*            - Tristan

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
27.1.2007 15:24:07   
Tanyka
Še katere ni na seznamu?
Yenika, sedaj pa te nisem spustilauser posted image

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 27.1.2007 15:35:54 >

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
27.1.2007 15:34:46   
Tanyka
user posted image

Mi imamo popoldanski počitek. Mali je ponoči lepo spal, ampak tako kot sem napovedala je bil mali ob 1.30 gor.Še dobro, da je šel ati flaško naret, ker sem bila čist aut.Pa še od tegauser posted image me bolijo  mišice na nogi ko user posted image .

Za Vito in Žanauser posted image

No zdaj pa se grem zrihtat gremo v europarkl, v špara, grem kupit stvari ,  ki so mi zmanjkale v kuhinji.
Lep ostanek popoldneva.
čao čao do večera

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
27.1.2007 16:23:21   
yennika
JA TANJA HVALA!!!!!!!!!!user posted image

SEM SE NASMEJALA ZDAJ....RES STE FACE!user posted image

BO TREBA ŠE KAKE NAŠE FOTKE POKAZAT, NE SAM OD NAŠIH LUMPOV...KAJ PRAVITE?user posted image

LP

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
27.1.2007 18:06:11   
Dajanax
user posted image
Jutro!!! Ups, saj je res že večer. Naše detece je spalo neverjetnih 11 ur!! Jupiiiiiiiii
Tralalalalalalala sm srečna!!!
user posted image

Sem šele zdaj uspela na RR, smo imeli pospravljalni dan, pa še v šoping sem vmes skočila.

Jaz sem sicer celo noč "čakala" in na uro gledala kdaj bo jamranje iz posteljice in nič, tako da sem se vstala ob sedmih in kmalu je pogruntala da meni v bližini in še ona okice odpre.

Včeraj smo ble pa res dobre!!

Hvala za čestitke, se vam tudi Vita zahvaljuje! Tudi me čestitamo Žanu za 4 mesece!!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
27.1.2007 18:14:48   
Anonimen
helou....evo, tudi mi smo iz šopinga...smo nakupili malo fasange za čez teden. Ker nimam avta, je fino če takole v soboto nabavimo vse stvari, da mi ni potrebno vmes skakat. Pol si pa delam rezerve planic, pa milomil, kukr da bo konc sveta...

je pa naš mali danes veliko bolje, kot prejšne dni. je tak '''normalen'''. se fino igra, smeje, normalno papa, skratka tko kot mora bit. Sem prav vesela. Upam sam da bo tole čez noč steklo. Sicer pa sej mi ni problem vstajat vsake tri ure, bolj je hudo tisto, ko začne potem jokat in ga je treba potolažit. Ah, pa sej bo tud to minilo. Včasih si rečem, da je dobro da otroci tako hitro rastejo in da bo itak vse prej al slej minilo. Sam ti povzroči enih skrbi in živcev. Mislim, da sem celo od tega fasala tale prehlad.

sem pa razmišljala glede GH. verjetno prav na silo ne bom začela dajat ampak bom kar počakala, tako do bo zares star dobreeee 4 mesece....

(odgovor članu Dajanax)
  Neposredna povezava do sporočila: 1144
27.1.2007 21:33:12   
Anonimen
halo ? A je kera kle ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1145
27.1.2007 21:45:25   
incabinca
Hojla punce!
Madonca, 24 ur me ni na RR pa en kup novih strani popisanih! Krasne ste ;)
Midva z Lovrom sva bila danes spet cel dan na terenu, on v varstvu jaz pa na faksu. On je užival in se crkljal mami pa doooolgočasno predavanje poslušala....
Drugač  sem pa dons mal spiseharana, moj bivši štale dela, ne vem kaj sem mislila ko sem bila z njim.... no, ampak po drugi strani mi pa ni žal, ker sem iz tega dejansko potegnial najboljšo stvar v mojem življenju - Lovra.
Drugače pa je Lovrovo zdravje kar vredu, ponoč se še malo zbuja zaradi zamašenega noska, ampak ni nobene panike.
Ste nekaj omenjale, da bi kako svojo slikico gor pripopale, bom otvorila zadevo

Jaz na letošnji novoletni zabavi
user posted image

Pa jaz poleti... še čist nenoseča ;)
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
27.1.2007 21:46:27   
incabinca
*lina* jaz se pofočkam! user posted image

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
27.1.2007 21:47:45   
Anonimen
he he he...bravo....jest ne morem spati....ravno zdej, ko mali tako pridno spi...

Neposredna povezava do sporočila: 1148
27.1.2007 21:49:11   
incabinca
Moj tudi že sladko spančka! Sploh nisem vedela da je že tolk ura!!! Spet bo polnoč ko bom šla spat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
27.1.2007 21:50:13   
Anonimen
točno...sem ravno gledala film na TV slo, pa mi je šel tisti dedec kr malo na živcee...a je kera gledala ?

Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......