adrijana.sara
|
Pozdravček! Najprej Biba12 - kam se pa da kaj poslati ali je kako drugače to organizirano? Čeprav jaz Sarine stvari vse shranjujem oz. posojam naprej, bi se mogoče kaj našlo. Lahko pa še naprej povem, se vedno kdo pojavi, ki kaj ponuja. Julam ja ženske smo radovedne, nam boš še kaj več izdala? Kar izlij dušo... , nikoli ni preveč informacij! Res sem vesela za vas No, Nike copatki so pravkar prispeli (v enem dnevu za superge.si-jim hitro malo reklame naredim). Misilm, da ne bom vračala, samo probat jih pa ne morem, ker spi. Zgledajo pa super. Borovnička sem po tvojem sporočili bila tudi v hervisu, pa tistih, ki so mi bili všeč niso imel več. Razen dvojnih prevelikih. So mi bili tisti črni tudi full lepi, pa mi nikakor ne potegne črna barva na malem otroku. Tako, da sem se odločila za naročilo preko neta. Hvala za informacije! Naj še to povem... predvčerajšnjim zvečer sem se na netu odločala med dvema modeloma in grem mojga vprašat ( zaspal je pred tv) katere in on odločno odgovori, da te. Včeraj pa se pogovarjama in me vpraša kaj ji boma zdaj kupila za roj.dan In ga spomnim, da je odločitev padla prejšnji večer in je bil on tisti z zadnjo besedo, pa me je sam čudno gledal - pol se mu je začelo mal svitat in je rekel, ja sam si me res neki spraševala M0ŠKI... Jaz se tudi ne morem odločiti za še enega otroka. Se mi zdi, da je že to včasih preveč, kako bi šele šlo z dvema. Sploh te dni, ko je Sara prava tečka (kar nisem navajena) in kar nekaj cvili in sama ne ve kaj bi. Verjetno je res vreme... pa še ponoči mi zelo slabo spi in se kar nekaj vstaja, pa pogovarja, pa v spanju joka - tako, da sumim malo zobke Karkoli je že, naj kmalu mine... Saj vem, situaciji se vedno prilagodiš - pa pravijo, da je še potem, ko si enkrat iz planic, nočnega prebujanja...da se še težje odločiš... bomo še malo razmišljali! A se sploh kateri da zdaj to prebrat, meni se ne - kar noter padem s svojim razmišljanjem... grem naprej koristna bit, dokler še mala tečka spi. Javite se kaj! Ko ven pogledam, bi rekla, da smo trenutno v zadnjih dneh jeseni - adijo pamet, kake spremembe - iz trideset v bundo
|