tevža
|
hojla! najprej borovnička za lušno žurko. sicer pa tako ali tako pravijo, da je prvi RD bolj za mamice in očije ter ostale tavelike kot pa za male palčke, ker ne vejo čisto še zakaj se gre. meni je prav, če je to še en izgovor za žurko . princes, incabinca - tudi meni kakšen danzmanjka ideje za kosilo...potem včasih pokličem prijteljico, ki je doma in je mojstrica kuhinje ali pa možeka. sigurno ima kdo od njiju kakšno idejo oz. željo. včeraj npr. sva jedla zelenjavno juho in skutine štruklje, danes pa zelenjavno/mesno lasagno. matevž jo obožuje! ajne - vidim, da si že ful pridna v službi. moram ti priznati, da ti kar malo zavidam, da je mag. že za tabo. jaz (kot sem že omenila) bom še eno leto doma, a to še vedno ni izgovor, da še ZDAJ nisem dokončala mag.naloge. mi je že kar malo nerodno, a joooj...skozi se nekaj dogaja ali pa imam zvečer, ko bi morala iti za računalnik, vedno kakšen excuse. bljak...no, zdaj si nisem zadala cilja naslednji mesec (to delam že od marca!! ), ampak do konca leta 2007. je bolj "varno" . to je res zadnja meja. spanje - matevž ponavadi spi od 11h-12.30. in če je res sreča še okoli 16h za pol urce. ampak to je res juhuuuu. sama bi želela, da bi spal kakšno minuto več, a glede na to da spi ponoči od 20h-7h zjutraj, se res ne morem pritoževati. zadnji teden je pa pošteno začel uveljavljati svojo voljo. če mu kaj ni prav, se kar ihtavo vrže nazaj. no, in če ga imam v tem trenutku v naročju, ga kar dam na tla na hrbet, pa naj se zdere. vem, da se sliši "kruto", a tele ihte in izsiljevanja mu pa res ne bom pustila. še kateri septembrček uveljavlja in sprobava svoje finte?? in piškoti so postali zakon. sem mu jih morala kar omejiti in sicer na 2-3 piškote/dan. če bi mu jih dala škatlo, bi pa škatlo zmazal . sem namreč mnenja, da bo v otroštvu pojedel še dovolj sladkarij. no, zdaj pa že malo filozofiram ...raje grem..... pa-pa p.s. sem hotela pripopati eno slikico, pa se ni izšlo. hm????
|