Tejcha
|
Čer, :) No, zadnji čas, da se je tule začelo malo polniti. Sej vem, da ste že vse z dopustov in sm vam zdle taaaaak fovš, da si mislit ne morete, septembra bo pa kontra. Imate kakšne "super nasvete" glede dopusta. Verjamem, da ste zdle še polne idej, čez dober mesec boste pa že malo pozabile, zato se priporočam zanje. Mirijam, dobrodošla in vsa čast za 4 lumpke! A mislite, da se na tem forumu "mesečnic" lahko še kater pohvali s kar dvema mamicama s 4imi otročki? Skupaj z Dalin si res zaslužita en velik aplavz . Js sm že z enim čist adijo. Sploh sedaj, ko usklajujem tale "počitniški šiht". Bi pa tud js privoščila Tilnu še kakšnega bratca oziroma sestrico, al pa kr oba . Ampak... O tem kdaj drugič. Kako si pa sfolgala s tako majhnimi razlikami? Carica si, res! Saj ne vem, če sem zadnjič omenila, da smo kuhali in nato zbijali vročino... in včeraj so se pojavili tudi izpuščajčki... Očitno tudi pri nas 6. otroška ni mogla mimo, brez da bi nas požokala. Tilnu ni nič kej falilo, bil je malo bolj utrujen kot ponavadi, pa siten zaradi tega, ker sem mu nonstop tiščala za pit. In ko sem že pri pijači... Js sm vodo prekuhavala do takrat, ko je pil aptamil. Če zjutraj skuham en velik vrč čaja, potem to verjetno šteje za prekuhano, ne? Navadno vodo špuka ven, drgač pa mali skupaj z nama direkt tanka Oazo. NIč ne kompliciram in ni videt, da bi mu kaj ne pasalo. Če smo pa kje zunaj na pijači, mu pa tudi privoščim kakšen fruktalov sokec, ki ga z veseljem popije. Vem, sladkor, pa zobki, pa... kaj vse že??? Tud sladoleda mu (pri preverjenem sladoledarju!!!) ne branim in ga poje kolikor hoče in, julam, niste edini, ki bi vse sami... Pri nas imamo največje borbe ravno okrog sladolega, ko bi si gospod sam držal kornet... In potem imamo s sabo body za preoblečt in robčke in je stvar rešena. Beljenje: mi smo pa lani, :) Yennika in Julam, js pa te Brite ne poznam. Lahk kej več napišeta? Sej verjetn je na iskalniku najmanj milijon zadetkov, sam je boljš "brat" od nekoga, ki je zadevo sprobal. zdej grem pa ajčkat, ker me zjutri čaka služba... Nočko!