dalin
|
Pa je tudi meni končno uspelo usesti se za 5 minut in se oglasiti.Sem vas kolikor toliko spremljala,večinoma samo stoje prebrala,imam dva tedna dneve tako zapolnjene,da ne vem kje se me glava drži Mi imamo še vedno dva zobka,čestitke pa vsem tistim,ki jih tako vztrajno dobivate.Plazimo se,zaide vsepovsod,tako da ga moram imeti ves čas na očeh.Dvigne se pa še ne ob opori,no ja,samo na kolenčka. Borovnička,hudo mi je zate,verjemi pa,čas zaceli vse rane.Bolje tako,kot da tvoj Nikec zgubi mamico. Saj ne vem o čem ste še čvekale ,................. Aja,sandalčki,čeveljci,......Jaz sem mu kupila šponske sandalčke kakšen mesec nazaj,pa si jih neprestano sezuva ,tako da mi je skoraj malo žal,ker sem mu jih kupila,saj ko mu jih obujem jih takoj dol potegne.Isto velja za klobučke za na sonček.Jaz gor ,on dol............ Ta teden smo preboleli tudi 6.otroško bolezen,in če se uresniči napoved P,bodo tavečji trije glih na morju fasal to bolezen.ŠIT! Se je pa ta teden končalo tudi najino dojenje ,sem kar malo žalostna,je meni bolj hudo,kot njemu,no ja,njemu sploh ni in nič ne pogreša mojih jošk. Sicer pa,vsaka stvar je za nekaj dobra,in v mojem primeru,imam oprsje vsaj za pol manjše ,saj sem po naravi bolj kot ne obdarjena s tem.Pa se ne hvalim,mi je prej v napoto,kot v veselje.Če katera hoče,ji jih takoj polovico odstopim . Grem zdaj še malo MISS gledat,čeprav mi je scenarij