|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
4.6.2007 7:59:15   
ZALA ADL
Hvala za čestitke za Zalo, sej ne morem verjeti, da smo stari že 9 mesecev. Pa konec julija se mi že porodniška steče........

Filip, Tristan, Vesna in Lovro
user posted image

Smo bili ta vikend pri babici. Zale niso videli 14 dni, pa so rekli, da se je ful zredila pa zrastla. Sej ko pa v nasprotju s tabo Tanyka ful radi papcamo. Pa še bol pri lenih smo, puzanje ni šans. Zdej je odkrila, da se s shojo daleč pride. Če ti sedi v naročju, se prime za tvoje roke, se potegne dol, pol pa hiter okrog.

Danes bo pa zgleda bolj takole

user posted image

Upam, da čimprej mine!!!!!!!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
4.6.2007 8:08:19   
incabinca
Dobro jutro!

A sem že povedala, da ne maram deževnih juter - še posebej če je to ponedeljek. user posted image
Kar se Lovra tiče, je še vedno vse po starem. Plazi se še vedno kot kak ranjen vietnamec - z rokami se vleče, z eno nogo poriva,drugo pa samo vleče za sabo. Sicer je ženekaj po vseh štirih poskušal, ampak bo treba še mal počakat. 

Midva posvetovalnice pri devetih mesecih nimavauser posted image user posted image ker ima zdravnik tako gužvo, da bi bila na vsrti šele v drugi polovici julija, to je pa po besedah sestre, že preblizu tistemu pregledu pri enem letu. Pa so me kar skenslala. Sem notrela kot user posted image !!!! Kaj imajo oni meni kar za kenslat posvetovalnico. To je po moje njihov problem, če nimajo dovolj zdravnikov. Malo manj naj šparajo. GRR!

Hvala za čestitke in čestitke z moje strani vsem slavljencem.

Danes imam pa roditeljski sestanek za Lovra v vrtcu! user posted image user posted image Me prav zanima katera vzgojiteljica bo..

Lep dan, se še kaj tipkamo.

papa

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
   [Brisano sporočilo]
4.6.2007 10:02:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu incabinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3928
4.6.2007 10:03:17   
alenka11
Oj

Kar se Lovra tiče, je še vedno vse po starem. Plazi se še vedno kot kak ranjen vietnamec - z rokami se vleče, z eno nogo poriva,drugo pa samo vleče za sabo. Sicer je ženekaj po vseh štirih poskušal, ampak bo treba še mal počakat. 

user posted image user posted image user posted image user posted image  Incabinca to si pa dober opisala. Pri nas je tudi tako. Se pa že postavi na kolena in gre tudi tako ampak če ima gola kolena, drugače mu drsi, ker imamo parket. Čedalje bolj se moram okoli njega vrtet, ker se kar naprej samo vstaja pol se pa bojim, da mu bo spodrsnilo. Tako, da Yennika tudi mi raje hodimo, kot plazimo. Klemen je pravi korenjak user posted image user posted image user posted image .

Jaz pa že celo jutro kličem za posvetovalnico, sploh ne vem točnega urnika - enkrat imajo zdrave, enkrat bolne... jaz pa ne vem sploh od katere ambulante imam  telefonsko. Zdaj je pa itak malica user posted image .

Jaz pa ne vem če bi dovolila, da ni pregleda pri 9 mesecih. Incabinca a se ne da nič naredit. To je čist nezaslišano. Jaz bi popi..... user posted image . Kaj se pa grejo, saj zato so tam. To je samo moje mnenje, ne mi zamerit.

Toliko za zdaj, vsem slavljencem pa VSE NAJBOLJŠE  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Kako hitro čas beži, že deveti mesec.

Lep dan vsem. Pa pa

< Sporočilo je popravil alenka11 -- 4.6.2007 10:07:42 >

15. september 2006 - ALEKSEJ

Neposredna povezava do sporočila: 3929
4.6.2007 10:05:09   
alenka11
Joj kaj delam nekaj mi nagaja. V glavnem hotla sem kopirat sporočila od Incabince pa nekaj ne gre. Prvi odstavek v prejšnjem sporočilu je njen stavek. Ne da se mi več ubadat s tem.
lp

< Sporočilo je popravil alenka11 -- 4.6.2007 10:07:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 3930
   [Brisano sporočilo]
4.6.2007 10:27:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu alenka11)
  Neposredna povezava do sporočila: 3931
4.6.2007 10:29:04   
adrijana.sara
Se vidi, da je slabše vreme, nas je kar takoj več na netu. Vikend smo preživeli lepo, sama hrana okoli nas - v soboto piknik, v nedeljo birma. Se želodček kar hitro navadi!

Soncica super zgleda. A vi imate hišo ali stanovanje? Tudi jaz obužujem čimveč svetlobe, v taki kuhinji pa ne vem, če bi kaj kuhala, škoda kaj umazat user posted image

Incabinca jaz bi se na tvojem mestu poskusla kje pozanimat, če ti imajo sploh pravico ukinat posvetovalnico - dvomim v to.

Drugače je pa tudi Sara vsak dan bolj smešna, samo da se kaj dogaja. Po vseh štirih ji ne uspeva najbolje, samo se znajde na druge načine, da pride do željenega. Jo moram pa pohvalit (upam, da se ne bo zdaj spremenilo), da se že cel teden tako lepo sama igra, brez mamice in je prav fino, da je ni treba skoz gledat in motit. Še kar čakamo na tretji in četrti zobek, ne vem kaj jima je. Čist je že otečena, predreta pa ne. Smo pa ugotovili kako se vstati iz vseh ležečih položajev, tako da tudi ponoči malo sedimo, vstanemo, pademo, tudi jok je bil.

A katera ve kaj več o tem cepljenju proti klopom? Kako, kdaj, koliko stane?

VSE NAJBOLJŠE SLAVLJENČKOM!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
4.6.2007 15:09:03   
incabinca
Hoj!

SOncIca - jaz imam Breznika - najslabši možni, sam če ima še on gužvo, pa se ga vsi izogibajo, kolk imata pol še Bernotova in Novak - slednji je najboljši, ampak pri njem sploh ne prideš not.
Glede vrtca - jaz imam pa ravno deset točk.... se pravi, če ne bi bila sama, bi tudi jaz lahko sanjala o vrtcu...kakšna tolažba :D
adrijana.sara - mensezdi, da sem nekje prebrala da se otroka lahko šele pri dveh letih cepi proti klopom - ampak lahko da sem kaj pomešala, ne me za besedo držat!!
Grem mal po hiši pospravt, dokler Lovro še spi... Koliko pa kaj spijo vaši malčki popoldan? Jaz dam Lovra okoli 12.30-13.00 spat pa mi spi nekje do 15.30-16.30 (nič čudanega, da pol tako zgodaj vstaja!!)

pap

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
4.6.2007 15:13:52   
tevža
oj!

no, pa sem po parih dneh uspela do RR-ja. matevž se je pozdravil- aftic nima več. ga moram kar pohvaliti, da je zadevo tako pogumno prestal. user posted image  četrtek in petek sta bila zelo aktivna; sva bila razpeta med CE in LJ. vikend pa smo preživeli družinsko. je bilo lušno.

sončica - bravo za kuhinjo. kuhanje bo v eno samo veselje, ne?! user posted image

incabinca - matevž spi to uro pol manj; spat ga dajem med 12.30 in 13.uro, a je do 14.30, če ne že prej, sigurno pokonci user posted image . in zato, če spi uro in pol, sem full happy.

user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse slavljenčke! ja, res kako čas beži......

pri nas je spet posijal sonček, tako da greva še malo ven...

pa-pa

< Sporočilo je popravil tevža -- 4.6.2007 15:17:31 >

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
4.6.2007 17:06:28   
Anonimen
helu...no slabo vreme se je začelo tudi v našem koncu...

tudi mi se počasi zdravimo in je zaenkrat kar uspešno...kašljamo skoraj nič več, sicer še smrkamo, a pridno pucamo tako da upam,da bomo kmalu čili, zdravi, veseli,...

uahu...vaši pa spijo ....jest sem vesela, če spi eno uro vkup...

hvala za čestitke....dobr, da ste me spet spomnile...mater, jest kr pozabim,,,,,,osem mesecev...ah, še encajt ne bom rojevala, sam da se spomnim.....user posted image

(odgovor članu tevža)
  Neposredna povezava do sporočila: 3935
4.6.2007 19:32:44   
princes
Dan..

No da še jaz malo pozdravim..user posted image

Vsem VSE NAJBOLJŠE, ki ste praznovali..user posted image

Ta bolančkanim, čestitke da ste se pozdravili...user posted image

Sončica, mmmmm že diši..Kdaj je kosilo???user posted image user posted image user posted image

Vidim, da že skoraj vsi zelo napredujejo, naša Lia še sedi pijano, kaj da bi se plazila, ji to niti ne diši, ona bo pomoje kar shodila, ne bo nič plazila..user posted image   V glavnem moramo vsak dan prehoditi nevem kolk, ji je tko zanimivo...user posted image
Bolani sploh nismo bili, so ji samo zobki tko nagajali, so že zunaj zgoraj..Tko, da v virus nič ne verjamem, ni bilo ne duha ne sluha o kakem virusu..user posted image Pomoje P. ni vedela kaj je, pol je pa najlažje virus rečt, ker se ne ugotovi..user posted image Kar nekaj...
Ja Lia je tud ratala en slab jedec, rabi ful malo hrane, še to moramo silit, da vsaj malo poje..user posted image

In kaj dela ta pameten kuža???

Šibam zdej mal pred tv...

lep večer...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
4.6.2007 20:45:05   
yennika

PAMETNI KUŽA je zeeeeeeloooooooo zanimiv.Klemen ga kar išče po sobi.Vprašam kje je kuža-nismo mu še dali imeuser posted image -pa že obrača glavico.Mu je res zanimiv.Lej, jaz sem ga naročla preko spleta, ker ga nikjer ni bilo za dobit.Evo, tu ti vse piše.Res ga priporočam!

http://www.soncek.si/si/k3141-fisher-price-pametni-kuza-i6931.shtml
user posted image
Dojenčki in malčki se učijo iz vsakodnevnih izkušenj. Večino se naučijo prav ob igri. Na osnovi v 75-ih letih pridobljenega strokovnega znanja o otroškem razvoju je Fisher Price razvil Pametnega kužka, ljubkovalno igračo, ki otroka uči abecedo, številke, telesne dele, barve in peti zabavne pesmice. Ko se otrok dotakne "vročih" točk na kužku, se ta oglasi z zabavnimi pesmicami in s stavki, kot je abecedna pesmica, pesmica o barvah, izštevanka in pesmica, ki pomaga pri spoznavanju telesa. Ob preklopu na glasbeno igro zaigra še 6 pesmi za spremljavo naše igre z otrokom in spodbujanju otroka k sodelovanju ("Glava, rama, noga, prst", "Mali hitri pajek", "Ko si srečen", "Mojster pek") in druge.

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
4.6.2007 21:34:55   
Dajanax
user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
4.6.2007 21:46:38   
Dajanax
Hahaha...zdajle pa ne opazuješ, pamžek, ker že spančkaš!!

Soncica kuhinja zgleda kulsko, rdeča zažiga!!

Ampak vaši malčki pa že skor vsi stojijo!!!! Naša pa še vedno sam sedi, ni šans da bi rito dvignila in kam odpuzala. Princes me imamo zgleda na princeske, ki se rade nosijouser posted image user posted image user posted image

Bolančki pozdravite se in zobki čimprej prikukajte na dan. Tudi Viti je končno zgornji zob prebil dlesen. Zdaj čakam še desnega, ki se tudi že sveti pod tkivom.

Mojega kužka mi še kar čakamo....ga imamo obljubljenega še iz KRSTA (krst smo imeli 25.12.). Ful bi gha rada imela, pa ga res ne upam kupit... Eh bedna situacija...

Ni še nobena napiosala da smo se v petek dobile: Alenka, Matejcica in jaz in se slikica naših sončkov:
user posted image
Tomaž, Vita in Aleksej

In še Aleksej in Tomaž v prtljažniku:

user posted image

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
4.6.2007 21:49:19   
Tanyka
user posted image

Na hitrouser posted image
Naše nove mere 8510g, 70,5 cmuser posted image user posted image
Sem mislila, da ima manj, in se mi je kr kamen odvalil od srca, ko je povedala mereuser posted image .

Za cepljenje proti klopnemu meningoencefalitisu mi je P rekla, da mora bit otrok še prej cepljen pri enem letu, in potem lahko.Tako, da ga bom dala cepit po 1.rojstnem dnevu.

Opravijo se tri cepljenja, med prvim, in drugim naj bi bil 1 mesec razlike, razen če se dobi 1. doza v času, ko so klopi že na "udaru", takrat je razlika med prvim, in drugim ceplenjem manjša (se oni odločijo kolikšna) ponavadi 14 dni.
Takrat se že izpostavi imunost.Tretja doza pa je po enem letu.Po tretji dozi pa je imunost izpostavljena kr nekaj časa.Povejo cepit. sprotiuser posted image
Tako je tu pri nas, lahko, da je kje drugje kaj drugačeuser posted image .

Ok sedaj še malo prečekiram ostale forume, in potem grem vodoravnouser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 4.6.2007 21:53:13 >

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
4.6.2007 22:16:19   
dalin
user posted image ...................

..................končno mi je uspelo do RR priti.Samo malo moram prečekirat o čem ste pisale...............

Tanyka pri meni tudi večinoma drži,kar si napisala glede obnašanja pri otrocihuser posted image .Pri prvem mora biti vse sterilno,pol se pa itak na vse navadiš,tako da.......Poznam pa tudi tisto:kje je moja denarnica,kam sem dal ključe od avta,kje je tista položnica,....user posted image

Lina lepo da ste se že pozdravili,Tevža vi prav tako.Princes je pa tudi meni poznano tole z virozami.Ko sem imela pred leti Davida v bolnici zaradi bronhitisa,je potem ko se je že skoraj pozdravil še nekaj "fasal".In so mi rekli da je viroza.Ko sem jih vprašala kaj naj to pomeni,so mi rekli,da tako rečejo,če ne vejo kaj jeuser posted image

Sončica imaš pa sranje z vrtcem.Mi smo ga dobili,sicer sem zvedla neuradno,ker sem bila preveč neučakana.Sem kar kolegico poklicala,ki dela v šoli in mi je prišepnila.Tako da,ne izdajte jeuser posted image user posted image user posted image

Alenka danes sem bila z Davidom pri zobozdravniku in sem mimogrede še pogledala kdaj dela Žanova P,ter zasledila,da je Weiss cel teden odsoten.Tako da je to mogoče razlog zakaj nisi nobenga dobila na telefon.Ampak po moje zdaj to že veš,so te verjetno kam drugam prevezal.

Naše spanje čez dan se je spet porušilo.Prejšni teden je hodil dvakrat dnevno spat,dopoldne po 2-3 ure,popoldne 1-2,od sobote naprej pa je vse skupaj en šmorenuser posted image .Sem mislila,da je končno en ritem izpostavil,pa sem se prehitro veselila.

Zala ADL imaš nov avataruser posted image

Opažam pa da so vašiuser posted image  že kar mobilni(Yennika,Tanyka,Tevža,...),naš pa še nič.Se sicer postavi na vse štiri,to je pa tudi vse.Danes se je mogoče za 3 cm naprej premaknil,sem že mislila da bo,pa se je odločil,da ne bouser posted image

Dajanax tvoja Vita je pa že orng punca.Sem par sekund kar bulila v sliko z besedilo in se čudila ko picek glisti,mi ni prec potegnilouser posted image user posted image user posted image

Aja,nas je naš oči včeraj peljal v ZOO,jim je bilo zanimivo 300 na uro.Je pa Rene rekel,da mu je bilo v Zagrebu bolj všeč,ker je bilo več živali za videti.Se moramo enkrat poleti odpraviti tja.

Za vse slavljence,Klemen,Zala,Rene,Lovro,Tristan
user posted image

Nočka
user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
4.6.2007 22:26:44   
matejcica
...lep dober večer!
Najprej-Dajanax-full lepe slikce iz našega srečanja, ja! Te lahk prosim, da mi jih pošlješ na mail? Bom ti pustila sporočilo preko zasebne pošte. In še enkrat hvala za lep dan! Prav prijetno se je bilo sprehajati z vami, piti kavico...Upam, da kmalu ponovimo!

Kako si pa svojo Vito naštimala, da je tko luštkana, tam ko nas opazuje in ti ne pusti, da kaj napišeš?

Nisem še povedala, da tudi moj Tomažek sodi te dni med bolančke. Iz petka na soboto ponoči je full jokal, zato sva šla v soboto zjutraj k dežurnemu zdravniku. Vnet ušesek ima in vnete glasilke. Dobil je sirup Ospen in nekaj proti kašlju. Ubožček!

Upam, da ste ostali zdravi, polupčkajte svoje sončke in...čuvajte jih!

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
4.6.2007 22:27:43   
adrijana.sara
Tanyka hvala za informacije. Zakaj je ne bi cepila, če že obstaja možnost. Klopi so povsod in je hitro lahko kaj narobe. Samo septembra bo že sezona mimo, se moram pozanimat kako dolgo drži.

Tudi mi imamo drugi teden posvetovalnico in mislim, da ima Sara že verjetno okoli 9 kg in po cotkah sodeč okrog 74cm. Glede hrane nimamo problemov, je ko je lačna in tudi ve kdaj ima dovolj, takrat ji ne morem nič več vsilit.

Kaj pa ostali, kdaj imate posvetovalnico?

Zadnič se srečala eno znanko, ki ima punčko rojeno 19.9. in ima 11kg in je velika 76 cm. Sara je bila proti njej pravi palčekuser posted image

Še ena neumesna, kako nalepite sliko v  sporočilo?

user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
5.6.2007 6:26:14   
Tanyka

user posted image  

26.08.  BOROVNIČKA    - Nik 
  01.09.  YENNIKA           - KlemeN 
  02.09.  ZALA ADL          -  Zala 
                 NATAŠI              - Timotej 
  03.09.  TANYKA             - Rene
                 BUCHKA             - Filip

04.09. X_SREČKA_x     - Vesna
                 INCABINCA       - Lovro 
  06.09.  JULAM               - Amadej 
  07.09.  ZVEZDA06         - Ema 
  08.09.  NEN                   - Neža 
  09.09.  BUDA                 - Tilen 
  09.09.  ADRIJANA.SARA- Sara
 10.09.    PRINCES            - Lia
               KA_TY                 - Tilen
 11.09 .    žIŽA                    - Urban
 12.09.  MATEJCICA          - Tomaž
14.09.    ANIKA_24          Lana 
 15.09  . ALENKA11         - Aleksej 
             *ANČ*                - Tristan
 16.09.    MAJA 81            - Lara Marie
 22.09.    SOncICA            - Benjamin 
              TEVŽA                 - Matevž
 23.09.    SANJAS               -Maks Oliver
 25.09.   ROSE22             - Neja
 26.09.   AJNE                  - Ajda
 27.09.   DALIN                 - Žan 
             DEJANAX           - Vita
 30.09.   TEJCHA             - Tilen
 03.10. *LINA*             - Tristan

19      user posted image in

11    user posted image       

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
5.6.2007 6:45:25   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: Tanyka

Urskamravlja-evo link za slike http://www.shrani.si/
Najprej stisneš prebrskaj-izbereš sliko.
Greš na dodatne možnosti-tam sliko pomanjšaš (najboljša velikost je 320, max.500)te se lepo vidi.
Nato pošlješ datoteko.Potem se ti pokaže polno kod.Označiš kodo za forum,stisneš desni gumb na miški (stisneš kopiraj).In potem "spustiš" z desnim gumbom-prilepi.ZDAJ SEM TI NAPISALA V POČASNEM POSNETKU.
Probaj mora ti uspet, če je meni ko sem pravi antitalent za računalnike.

Adrijana.sara-tukaj sem enkrat napisala kako stvar delujeuser posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
5.6.2007 6:56:24   
Tanyka
Zdaj vas pa moram še pozdravituser posted image user posted image user posted image

user posted image

Danes pa zgleda ne bo nič z lepim vremenom.Pri nas je user posted image , in user posted image .Bo spet    user posted image .Mogoče pa se vreme še kaj spremeni do večera??????user posted image user posted image user posted image

Moja palčka še spita, tako, da grem sedaj še malo ostale forume čekirat,
 potem pa spust v cunjeuser posted image user posted image user posted image .

Kaj boste danes kuhaleuser posted image user posted image
Idejeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 5.6.2007 6:57:13 >

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
5.6.2007 8:38:42   
ZALA ADL
Ja Vita je pa res ena princeska, pa ne mislim zaradi nošenja, ampak zaradi vizualnega izgleda. Tanyka čestitam za nove mere. Sončica in Incabinca a v Kamniku vam točkujejo. Pri nas nimam pojma po kakšnem kriteriju so zbiral otroke. Danes dobimo odgovore na pritožbo, komaj čakam. Popoldne greva pa v posvetovalnico. Še ene par slikic od Zale.

Zala ko si umiva zobe, čeprav jih še nimamo (ha,ha)

user posted image

Zala fuzbalerka
user posted image

Zala v vozičku
user posted image

Se že ful dere, grem.....

< Sporočilo je popravil ZALA ADL -- 5.6.2007 8:43:27 >

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
5.6.2007 8:40:13   
ZALA ADL
Kaj je zdej to, nimam časa zdej.....

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
5.6.2007 8:42:45   
Tejcha
Jutro, babike s princeskami in škratki!

Bom zelo kratka, ker ima gužvo za popiuser posted image , zato vas zadnje čase bolj čekiram....

Čestitke vsem slavljencem in vsem tistim, ki ste se uspeli pozdravit, pa za nove zobke... Sej sploh ne vem, o čem točno ste čvekale, user posted image

Sončica, super kuhinja! men bi tud bilo škoda pacat, :)

Smo pa tudi mi že med mobilnimi. Tilen šiba po vseh štirih tako, da ga komaj dohajamo, ko naleti na "oviro", brez problema vstane in tudi v posteljici je sedaj najljubši položaj hopsanje ob stranici.

Vse je treba prešnofat in prelizat... POsvetovalnico imamo pa mi šele čez 1 mesec, ker smo šele dopolnili 8ko. Sem ga pa zadnjič oblečenega (body+kratke hlače)stehtala v železnini user posted image in je imel 8150. Smo bolj pri tamičkenih...

Najljubši igrači trenutno: metla in sesalec. Upam, da bo tako še doooolgo časa in da morda navduši še atija,user posted image

Tk, zdej pa šibam še mal za knjigo, mali pa razstavlja lesen vlakec.

Kuhala bom pa danes makarone s piščančjo polivko (prepražim piščanca na česnu, dodam koruzo in malo kisle smetane) + ogromna skleda solate...

Papa!

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
5.6.2007 8:45:27   
alenka11
Oj

Tudi pri nas je slabo vreme. Mali je pa že zdaj tečen, ker ne moremo ven.

Dalin hvala za info. Men so sam rekli, da je Weiss bolan. Bom pa šele drug teden klicala za datum v posvetovalnico. UPam, da bo tzoše pred morjem.

Metejčica tudi jaz sem se imela na srečanju super, čeprav je bil Aleksejko tečnobica. Upam da se Tomaž hitro pozdravi - revček mali. Ko smo prišla domov je zaspal za dve uri. Bo treba ponovit.

Ne morem več pisat, ker mi Aleksej cel čass tipkovnico lovi. Se oglasim, ko bo zaspal.

Pa pa

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dad, how do I? – YouTube kanal, ki nadomeš...
Rob Kenney je ustvaril YouTube kanal Dad, how do I?, kjer uči osnovne življenjske spretnosti, ki jih otroci običajno osv...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.