dalin
|
................... ..................končno mi je uspelo do RR priti.Samo malo moram prečekirat o čem ste pisale............... Tanyka pri meni tudi večinoma drži,kar si napisala glede obnašanja pri otrocih .Pri prvem mora biti vse sterilno,pol se pa itak na vse navadiš,tako da.......Poznam pa tudi tisto:kje je moja denarnica,kam sem dal ključe od avta,kje je tista položnica,.... Lina lepo da ste se že pozdravili,Tevža vi prav tako.Princes je pa tudi meni poznano tole z virozami.Ko sem imela pred leti Davida v bolnici zaradi bronhitisa,je potem ko se je že skoraj pozdravil še nekaj "fasal".In so mi rekli da je viroza.Ko sem jih vprašala kaj naj to pomeni,so mi rekli,da tako rečejo,če ne vejo kaj je Sončica imaš pa sranje z vrtcem.Mi smo ga dobili,sicer sem zvedla neuradno,ker sem bila preveč neučakana.Sem kar kolegico poklicala,ki dela v šoli in mi je prišepnila.Tako da,ne izdajte je Alenka danes sem bila z Davidom pri zobozdravniku in sem mimogrede še pogledala kdaj dela Žanova P,ter zasledila,da je Weiss cel teden odsoten.Tako da je to mogoče razlog zakaj nisi nobenga dobila na telefon.Ampak po moje zdaj to že veš,so te verjetno kam drugam prevezal. Naše spanje čez dan se je spet porušilo.Prejšni teden je hodil dvakrat dnevno spat,dopoldne po 2-3 ure,popoldne 1-2,od sobote naprej pa je vse skupaj en šmoren .Sem mislila,da je končno en ritem izpostavil,pa sem se prehitro veselila. Zala ADL imaš nov avatar Opažam pa da so vaši že kar mobilni(Yennika,Tanyka,Tevža,...),naš pa še nič.Se sicer postavi na vse štiri,to je pa tudi vse.Danes se je mogoče za 3 cm naprej premaknil,sem že mislila da bo,pa se je odločil,da ne bo Dajanax tvoja Vita je pa že orng punca.Sem par sekund kar bulila v sliko z besedilo in se čudila ko picek glisti,mi ni prec potegnilo Aja,nas je naš oči včeraj peljal v ZOO,jim je bilo zanimivo 300 na uro.Je pa Rene rekel,da mu je bilo v Zagrebu bolj všeč,ker je bilo več živali za videti.Se moramo enkrat poleti odpraviti tja. Za vse slavljence,Klemen,Zala,Rene,Lovro,Tristan Nočka