Tanyka
|
Ravno pijem jutranjo kavici, in prebiram rr novičke.Naša tema .Se vidi, da ste se spet pustili razvajat . Mi smo vikend preživeli "leteče".V soboto po gasilskem tekmovanju smo si pri mojih malo roštiljali, vcčeraj pa smo bili na vikendu pri eni sorodnici.J eRe ne ful užival, samo, da je zunaj pa je vse . Ima zunaj ful nekih palčkov,zajčkov................Rene pa bi se igral z njimi , je plazil samo v njihovo smer Seveda mu nisem dovolila, ker kaj se ne sme, se ne sme . No, sedaj še začuda oba spita , to pa moram zapisat . Sončnica-lepa kuhinja, se mi dopade , in tako, kot je že ena rekla (mislim, da *Lina* ).Zakon so ful velike okne, imam ful rada svetle, in tople prostore Žiža-kako kaj?Ostali bolančkani?Poročajte. Borovnička-povej kdaj sladoledek, in kavica? Yennika-lepe slikice .Klemen je že pravi korenjak , in tud dobro se zna že skrit Vse izgubljene, dajte se spet malo pofočkat .Povejte, kako kaj napredujejo vaši pikeci, in pikice,...............? Za Filipa, in Tristana (včeraj ) Vedno zamujam Pa še Vesna , in Lovro (danes ) vse najboljše Danes pa imamo mi posvetovalnico, komaj čakam, da izvem naše nove mere . Če se mi prav zdi, smo še kr krepko pod 9 kg, če pa tak nerad je, da je joj , sicer pa otrok poje koliko rabi, a ne .Mi že imamo od vsega začetka boje s hrano, saj verjetno se spomnite V glavnem, da je zdrav, živ je pa 100/h ,tak, da itak vse klorije porabi za to ................. Ja, še nekaj predno zaključim jutranje tipkanje , je Rene že glasen v sobici Ali da katera cepit otroka proti klopom???? Baje je še čas, jaz bom danes poklicala, da vidim, kdaj lahko pridemo. Zdaj pa morem res zaključit, ker mali že pospravlja mojo nočno omarco, ima posteljico čist zraven . Tipkajte kaj Čao čao
< Sporočilo je popravil Tanyka -- 4.6.2007 7:36:43 >