dalin
|
zdaj,ko sem končno uspela za računalnik,pa nobene .No,nič hudega,saj bom itak kmalu krenila proti spalnici . Tevža,ko je bil moj Rene dojenček je pri štirih mescih dobil afte in takrat mu je P predpisala DAKTARIN,ki sem ga dala na žličko ali pa namazala po dudi,da je polizal.Čudno,da ni nič dala .Je imel pa Domen pri dveh letih slinavko,za njo mi pa res ni nič dala,ker je rekla da ni zdravila za slinavko,čeprav je tašča trdila,da so včasih otroci dobili "plovilo",neko modro stvar za mazati po ustih.Kakorkoli že,Domen je bil revček cca 14 dni preden se je pozdravil,lahko pa sem mu dala samo calpol. Tanyka kako so pa tebi računalI PDP .No jaz sem do novembra še doma,potem pa........Se poskušam v službi zmeniti da bi delala samo dopoldne,če ne bom uveljavljala 4 urni delavnik.Se je glih danes moj spraševal kako bo potem ko bom šla v službo. Žan sploh noče biti veliko pri njemu,čeprav se moj kar ukvarja z njim.Ko me vidi in če ga ne vzamem v naročje je tak jok da mi hoče glavo raznesti.Se bo moral kar navaditi.Ampak bom vseeno poskušala,da bi delala samo dopoldne,ker gresa v jeseni še dvojčka v šolo,.... Na morje gremo od 1.7.-12.7.,na Pag.Smo dobili en super apartma in upam da se bomo krasno imeli.Samo da bo zdravje,pa bo vse u redu Lina hvala,sem kar malo važna ,ampak ne bi bilo treba.Upam da katera tukaj gor ne misli,da sem kakšne časti potrebna.Saj sem tudi jaz pri prvem stokala in jamrala,da je bilo joj,pol ko jih imaš pa več,se pa trudiš neki red izpostaviti,..... Kar se kašlja tiče.Jaz sem vedno kadar mi je kater od otrok zakašljal čisto trda ratala,pol so mi pa ko sva bila z Žanom prejšni mesec v bolnici povedali,da kašelj ni nič hudega,da s tem otrok čisti dihalne poti in naj bom raje pozorna kako diha s prsnim košem.Žan je trenutno tudi prehlajen in me sedaj nič ne skrbi ko kašlja sem pa pozorna na to kako diha.Sicer sva pa bila v ponedeljek pri P in zaenkrat ni nič hudega.Pa tudi nič mi ni žal,da sem kupila el.inhalator,otrok se lažje izkašlja,se mu sluz hitreje zmehča.Tevža mogoče bi še ti razmislila o tem,saj sta najina sončka,kar se bronhitisa tiče,nekje skupaj . Ja nič,ker ni nobene,grem še jaz po dolgem