dalin
|
Pozdravljene! Po doooolgem času se vam spet javljam,čeprav sem kar v zaostanku z branjem .Kolikor morem preberem,tako da vem o čem čvekate tukaj gor .Je dan maksimalno prekratek,da bi mi uspelo vse narediti,sem pa vsak večer čist adijo in padem ko snet krap v posteljo . KM-jaz mu ga že zmešam s čokolinom,pa s polento,saj je tudi P rekla,da zdaj pa lahko.Zaenkrat ni videti da bi bila kakšna alergija.Pa tudi na jogurtkih in skutkah smo že.Njami,je dobro.Edino svinine,sladkorja,ipd,.....še ne prakticiramo.Dojiva se samo še zjutraj in zvečer,nekaj časa je tudi enkrat čez dan hotel,zdaj pa ne več.Včasih tudi zjutraj odklanja ali pa zvečer.Ker manj doji pri meni je posledično manj mleka in ko začne vleči,če takoj ne priteče spusti in se obrne stran .Pa ne vem ali naj se sekiram zaradi tega ali naj se otrok sam "odloči"kako in kaj?!?!?! Glede plazenja po tleh,.........,kaj je že to?!?!?!Na vse štiri se še postavi,pa miga naprej pa nazaj,kaj drugega pa še ne,da bi pa stal(Tanyka),mislim da smo še daleč do tega. Zobka imamo še vedno dva. Kar se tiče spanja,ponoči spt.Bravo Žan . Trenutno smo zopet prehlajeni in kašljamo ,tako da ga kar inhaliram s fiziološko in vam povem da mi ni žal,da sem kupila el.inhalator.Je boljše,kot pa otroka držati nad loncem vrele vode.Tevža kaj je to z najinimi sončki,da se tile bronhitisi kar ponavljajo .Da bi pa pri nas v Novem mestu o kakšnem pregledu pri pulmologu govorili,ni šans.Sploh ne omenijo.Sem mu dala ene dve noči nazaj,ko je začel kašljati,kar čaj piti,da se bo kašelj umiril in je v enem dušku spil celo flaško.In mislim da se je otrok zaradi tega zbujal ponoči ker je bil žejen,jaz sem mu pa vedno samo joško rinila on se je pa stran obračal.Seveda,žejen je bil.Tako da zdaj zvečer kar vodo prekuham in čaj pripravim,če bi se slučajno zbudil ponoči. Čez dan spi,včasih pol ure,včasih po 2-3 ure skupaj.Sem ga pa prej ko se je po pol ure spanja zbudil in bil tečen ko ,kar nazaj v posteljico "fliknila"pa šla ven iz spalnice.30 sekund je malo tečkal in jokical,pol pa nazaj zaspal,tako da bom še to prakticirala,če se bo še kdaj tečen zbudil. Žiža nobene zamere ni glede piknika.Daj no nehaj,saj vem da nisi nič slabega mislila.Imam 1000 stvari čez dan,enostavno mi ne rata vse.Pa še tavečjega nekaj nosi ,je zadnjič v beležki prinesel domov za podpisati,ker je bil nemiren med poukom.Mater cel popoldan sem zaradi tega tulila.Celo leto nič,na koncu pa podpis v beležko. Dajte se čim prej pozdraviti,sem pa na lastni koži probala kaj pomeni imeti otroka v bolnici.Pa to kombiniranje varstva,en tukaj,drugi tam,.... Najin urnik za jest: okrog 8 zajtrk(mlečna kaša z vodo narejena) 9.30-10.00 malica okrog 13.00-kosilo 16.00-malica 18.30-19.30-večerja Za malice malo kombiniram,enkrat sadje,drugič skuto,jogurt,...Kosilo "naše"prilagojeno njemu(razen svinine,...),večerja glih tako. Tevža ,za tvojega dragega. Dajanax fasada je cool Moram še malo prebrati kaj ste še pisale,pa se še oglasim. Aja,da se še pohvalim.Shujšala sem 10 kg,po postopku manj žri ,pa malo ločevala živila med sabo.Tako da se lahko sedaj pohvalim z 64 kg .Mogoče še ene tri kilce dol,pol bom pa najbolj srečna. Lepo se imejte