dalin
|
Najprej za vse tiste,ki so vam všeč moji posti.Saj nočem tukaj gor izpasti kot najbolj interesantna ali pa žleht(ker roko na srce,glih preko te škatle ne morem vedeti kaj si v resnici mislite),samo povem tako kot je.Vsepovsod pride kdaj do kakšnih konfliktov in tudi fajn je da se lahko komu izpoveš.Saj se "poznamo",in je potem še lažje.Tako da jaz ne padam najbolj na tiste familije,ki hlinijo,joj mi se imamo tako fajn,pri nas ni krega,bla,bla,bla ,lu**k,to raje komu drugemu razlagaj.Pa saj ne da se pri nas pa vsak dan,pride pa kdaj pa kdaj do česa in takrat se ne dam . Tevža upam da je vse uredu z vami,tudi če kašljate.Joj,ko sta moja dvojčka kašljala,ko sta bila še majhna,je bila živa groza.Neprestano na antibiotikih,...,zato pa sem sedaj tako panična če Žan kašlja. Sva pa midve z mojo sestro v petek prišle v konflikt prav zaradi hrane.Je prišla ob dveh popoldne na obisk,sicer nenapovedano,ampak dober.Lahko bi prej poklicala,sem glih mislila nekaj postoriti pol mi je pa vse skupaj v vodo padlo.Aja,z njo je bil njen mož in hčerka dve leti stara.In sem naredila malico,pol je pa moj dal Žanu skorjo kruha.Nekaj časa sem sicer pustila da jo je cuzal,pol sem mu jo pa vzela,ker je bila čisto razmočena in sem se bala,da bi se mu zaletelo.Pa itak kruha še ne sme jesti,če se gremo po pravilih.Pol je pa bila tamala pametna 380 na uro.Da škoda da imam 4 otroke ,da kaj mislim da otroku ne dam kruha,da je ona svoji Patriciji že pri 3 mescih dajala GH,da kje sem slišala samo dojiti do 6 mesca.Opa, sem rekla ,daj se ti malo ustavi.Ti boš mene učila kako in kaj,pa še ene juhe ne znaš zakuhati.Sem ji povedala da sem taprvemu sinu že pri 4 mescih dala vse za jesti,dandanes ima pa po nogicah tako kožo,da ga moram vsaj 3 krat tedensko namakati v kopeli z olivnim oljem,tako suho kožo ima.Pol bo pa ona meni diktirala.Na napakah se učimo in jaz ne grem še enkrat na led.Kar se panje tiče,ne glede na to da je moja sestra,pa ne zna nič.Če bi jaz tako delala bi me moj že zdavnaj ,ampak v tem primeru on mene in ne jaz njega.Ne zna NIČ,sploh pa kar se kuhe tiče.Njen dec v nedeljo za kosilo ribe iz konzerve je,tamali ne zna zajtrka pripraviti,ponavadi ji da pol kile pmandarin za pojest,ubogi otrok sploh ne zna za mizo sedeti in jesti,pa še in še.Pa bo imela septembra drugega otroka pa še za tega ne zna poskrbeti . Moj tudi obožuje igrico "ti loviš",sploh če naju tavečji trije lovijo.Joj,je smeha takrat,pa pleševa velik(bolj zaradi mene in mojih kg ),pa rad se gunca tako da se jaz na hrbet uležem in ga dam na svoje noge,da leži na njih,pol ga pa guncam. Zdaj pa če mi katera pove,kako naredite svojim špinačo.Tako kot ostalim družinskim članom,ali brez vseh dodatkov.Pa da me ne boste v isti koš s sestro metale,jaz jo znam narediti,zanima me samo kako naj jo za . Se pišemo,by,by