dalin
|
Ja nič,bom pa malo sama čvekedrala tle gor . Najprej Tevža,upam da se boste pozdravili.Ja z sem tako čustven človek in mi je za vsakega,ki se mu kaj slabega godi hudo,tako da stiskam pesti da bo kmalu boljše.Verjemi,vem kako je,če je otrok bolan,če pa sta dva naenkrat,tako kot pri meni,pred leti,je pa še bolj hudo.Pa itak,saj boste že jutri bolje .Je pa tudi moj več spal,ko je imel vročino. Lina si me malo prehitela in odprla debato o imenih.Sem glih danes razmišljala,da moram malo povprašat,kako je pri vas drugih s temi imeni.Mimogrede Tevža,jaz imam prijateljico,ki ima sinčka Tevža,ampak prav Tevža in ne Matevža.V glavnem za prvega sina sva dolgo,dolgo iskala ime. In sva se odločila da bo David.Pol je pa dva meseca pred mano rodila ženska od moževega prijatelja in dala otroku ime David .Potem sem pa en dan v časopisu zasledila ime Rene in se tako odločila da bo ime,če bo fantek.Punčka bi pa bila Laura.Pri dvojčkih sve se takoj odločila da bosta David in Domen,saj Davidu kar paše to ime,ker ko se je rodil so ga morali oživljati ,in njegovo ime pomeni borec.In res bil je pravi borec .Za Žana so pa tavečji trije ime zbrali z moževo pomočjo.Je pa res,da imena do konca nismo imeli,tako da so me prišle v porodnišnici sestre kar nekajkrat vprašat,če že imam ime.Jaz pa za vsako:"Ne še!"Še ko me je ponoči peljal roditi,me je spraševal kako mu bo ime,kako mu bo ime.Ma ne vem,sam pelji,ker bo glih kar ven padel.In je skoraj res na koncu . Kar se tiče pa naših decev in priganjanja,hvala Bogu ,sem mislila da je samo moj tak.Še prej ko sva imela samo Reneja,nikoli se mu ni mudilo domov,pol se je pa še kakšen "pameten" najdu,daj še en deci,daj bomo še to predebatiral,....Enkrat mi je celo en rekel,da naj grem jaz z otrokom domov on bo pa mojga pripeljal .Sem ga v p**** ma***** poslala in mu relka,da naj to svoji govori.Ko pa so trije otroci bili pa ni bilo več debate.Sem mu enkrat rekla,ko bom rekla da gremo ,gremo ,če ne,boš videl sceno.Od takrat je boljše,pa tudi sicer me ne zanima,kaj si kdo misli,jaz bom s svojim možem sama zadeve urejala,brez posrednikov.Tako.Moj je potem,ko smo se domov peljali,ponavadi rekel:Zdaj ko pridemo domov,se samo stuširam in pred TV.Aha,saj boš videl,če ga boš gledal . Zdaj sem pa že malo zašla s tira,bom kar nehala.Pišite,sem tudi že jaz predlagala,da bi oktoberke dohitele