|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
27.3.2007 21:31:07   
dalin
Saj sploh ne uspem vse prebrati.Tanykauser posted image ,da si priznala da pomagaš avgustovkamuser posted image ,pa itak sem vedla touser posted image user posted image user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
27.3.2007 21:31:46   
dalin
YEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSS,nova stran

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
27.3.2007 21:39:11   
yennika
Sem ta to, da prehitimo tudi oktoberke...btw imajo že čez 400 strani!user posted image

Lina nabavi test user posted image , pa saj ne bi blo nič hudega, če bi bla user posted image , ali pač? No, jaz se ne bi preveč sekirala....pa še malega ne bi rabila dat v jasliuser posted image No, bomo videli.user posted image

Ime sva dokončno izbrala na poti v porodnišnico, no še takrat sma izbirala med dvemi, tremi...(Kemen, Tilen, Taj, Ažbe...)pa je padla odločitev, ko je atek primil malega lumpa v naročjeuser posted image .Se mi zdi, da mu kako drugo ime sploh ne bi pasalo.
Če bi bila pa punčka bi ji dali pa ime Laura.Pa sma vedela, da bo pubec...ampak sva držala to skrivnost samo zase.Zanimivo, vsi so nama napovedovali punčko, mogoče zato, ker sem veliko oblečena v nežne barve, tudi roza.Pa sma se samo nasmihala in si mislila svoje.

No, kje ste čvekice?

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
27.3.2007 21:53:12   
alenka11
Yennika men so tudi vsi napovedali punčko, samo par izjem je zadelo.

Za spol sva izedela šele na zadnjem UZ. Se ju lump skoz skrival user posted image

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
27.3.2007 22:02:01   
incabinca
Meni so tudi vsi napovedovali punčko, pa čeprav sem za spol vedela že v 11t. Če bi slučajno res bila bi bila pa MARISA.

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
27.3.2007 22:02:57   
dalin
Ja nič,bom pa malo sama čvekedrala tle goruser posted image .

Najprej Tevža,upam da se boste pozdravili.Ja z sem tako čustven človek in mi je za vsakega,ki se mu kaj slabega godi hudo,tako da stiskam pesti da bo kmalu boljše.Verjemi,vem kako je,če je otrok bolan,če pa sta dva naenkrat,tako kot pri meni,pred leti,je pa še bolj hudo.Pa itak,saj boste že jutri boljeuser posted image .Je pa tudi mojuser posted image  več spal,ko je imel vročino.

Lina si me malo prehitelauser posted image  in odprla debato o imenih.Sem glih danes razmišljala,da moram malo povprašat,kako je pri vas drugih s temi imeni.Mimogrede Tevža,jaz imam prijateljico,ki ima sinčka Tevža,ampak prav Tevža in ne Matevža.V glavnem za prvega sina sva dolgo,dolgo iskala ime.user posted image In sva se odločila da bo David.Pol je pa dva meseca pred mano rodila ženska od moževega prijatelja in dala otroku ime Daviduser posted image .Potem sem pa en dan v časopisu zasledila ime Rene in se tako odločila da bo ime,če bo fantek.Punčka bi pa bila Laura.Pri dvojčkih sve se takoj odločila da bosta David in Domen,saj Davidu kar paše to ime,ker ko se je rodil so ga morali oživljatiuser posted image ,in njegovo ime pomeni borec.In res bil je pravi borecuser posted image .Za Žana so pa tavečji trije ime zbrali z moževo pomočjo.Je pa res,da imena do konca nismo imeli,tako da so me prišle v porodnišnici sestre kar nekajkrat vprašat,če že imam ime.Jaz pa za vsako:"Ne še!"Še ko me je ponoči peljal roditi,me je spraševal kako mu bo ime,kako mu bo ime.Ma ne vem,sam pelji,ker bo glih kar ven padel.In je skoraj res na koncuuser posted image .

Kar se tiče pa naših decev in priganjanja,hvala Boguuser posted image ,sem mislila da je samo moj tak.Še prej ko sva imela samo Reneja,nikoli se mu ni mudilo domov,pol se je pa še kakšen "pameten" najdu,daj še en deci,daj bomo še to predebatiral,....Enkrat mi je celo en rekel,da naj grem jaz z otrokom domov on bo pa mojga pripeljaluser posted image .Sem ga v p**** ma***** poslala in mu relka,da naj to svoji govori.Ko pa so trije otroci bili pa ni bilo več debate.Sem mu enkrat rekla,ko bom rekla da gremo ,gremouser posted image ,če ne,boš videl sceno.Od takrat je boljše,pa tudi sicer me ne zanima,kaj si kdo misli,jaz bom s svojim možem sama zadeve urejala,brez posrednikov.Tako.Moj je  potem,ko smo se domov peljali,ponavadi rekel:Zdaj ko pridemo domov,se samo stuširam in pred TV.Aha,saj boš videl,če ga boš gledaluser posted image .

Zdaj sem pa že malo zašla s tira,bom kar nehala.Pišite,sem tudi že jaz predlagala,da bi oktoberke dohiteleuser posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
27.3.2007 22:08:52   
alenka11
Joj Dalin ti me vedno tako nasmeješ kadar komentiraš svojega dragega user posted image user posted image user posted image . Ne mislim nič slabega samo tako dobro vedno napišeš.

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
27.3.2007 22:09:05   
dalin
Tudi meni so vsi prvič govorili da bo punčka,edino ena teta mi je par dni pred porodom rekla da bo fantek.Ampak jaz sem bila 100% da bo punčka,ker so vsi tako "napovedovali".Je bilo toliko večje presenečenje,ko je rekla babica:Sina imate.Čeprav so štirje,jih ne zamenjam za nobeno punčko.

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
27.3.2007 22:13:57   
alenka11
Sem mogla it pogledat če user posted image  še diha, ker se danes ni zbudil potem ko je zaspal user posted image user posted image user posted image user posted image . Ah sej jutr bo pa spet drugače.

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
27.3.2007 22:14:37   
dalin
Alenka 11,potem bi morala pri nama živeti,imava včasih kar veliko na repertoarju.Veš,jaz sem tamlada pri hiši in so verjetno mislili,da me bodo "od odzadaj"user posted image .E,ne,ne ne boste me.Pa mi mami večkrat reče,da naj bom tiho in naj se ne kregam.Ma ne bom tiho,tudi če mi na jezik stopiš.

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
27.3.2007 22:16:56   
dalin
Tudi našuser posted image  se včasih kar zbudi.Pa kaj je to z našimi bebamiuser posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
27.3.2007 22:18:14   
alenka11
Ja Dalin bom res mogla prit na inštrukcije. Jaz sem tudi ˝tamlada˝ pri hiši in sem včasih preveč tiho.

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
27.3.2007 22:24:18   
dalin
Ala Tanyka,kje si zdajuser posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
27.3.2007 22:24:50   
julam
Tevža, sem čisto pozabila napisat, kar si spraševala. Ja, naš je zadnjič v tisti bolezni ful velik spal. No, upam, da s tvojim srčkom ni tako hudo in da ne bosta šla po naših stopinjah. Kar pristavljaj ga, če le imaš kaj za ponudit!

A ste bile ve tudi kaj skrivnostne? JAz iamm takoooooo rada male tajne. Niti prvič niti drugič nisva nikomur povedala niti za izbrana imena niti za spol (v drugo). Se mi zdi ful luštno, če lahko iz porodne pokličeš "dobili smo ...". So me eni žlahtniki kar postrani gledal, ker nisem hotla izdat kaj in kako. Posebno v drugo sem prav z užitkom odgovorila na vpr, kaj bomo imeli: "Vemo, pa ne povemo!!!" user posted image

Sicer pa vidim, da ste me dale na ignore in nobena noče z mano delit, kaj vaši škratki kaj delajo čez dan. No, bom pa jaz z vami. Naš pikec je ratal kar klepetav (baba, papa, mama, neki na gggg, dede...), pa ful je žgečkljiv, pa rad se gre indijanca (z mojo roko), pa ful mu je všeč, če mu na trebušček trobim, pa biba-leze mu je tako smešna user posted image , pa se mi zdi, da ima rad pravljice (v avtu non stop poslušamo Muco copatarico in Žogico nogico, pa se kar zamoti), pa rad pleše z mamico... Joj, ne spomnim se nič pametnega, pa tolk sem mela v glavi. No, včeraj me je pa presenetil, ker se je začel igirco "jaz vržem-ti pobereš". Ampak mami se pa te igrice ne gre, že pri prvem sem 1x pobrala, potem pa pospravila. Ne vem, ali sem tako zajeb mami, ampak ta igrica mi ni sedla. No, pa je tavelik hitro našel druge igrice in sva bila oba zadovoljna.

Dejte mi še kakšno idejo za igrice z malčki...

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
27.3.2007 22:26:36   
dalin
Nimaš biti kaj tiho.Imaš enake pravice kot ostali,čeprav si v njihovi hiši(predvidevam).Navsezadnje si pripomogla,da bo šel njihov rod naprejuser posted image .Zdaj pa že dramatiziram

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
27.3.2007 22:26:56   
Tanyka
Malo gledam film na pop tv

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
27.3.2007 22:28:50   
alenka11
Ah jaz vas zapuščam, me že vse boli od sedenja pred računalnikom. Grem malo noge v luft dvignit pol pa spat, ker bo spet prekratka noč.

Lepo in mirno nočko vam želim.

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
27.3.2007 22:29:01   
dalin
Kakšen!!!!?????

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
27.3.2007 22:29:58   
dalin
Alenka11,naj kaj ali koga boš pa dvignila nogeuser posted image user posted image user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
27.3.2007 22:34:07   
dalin
Grem pa še jaz spat,če se nobeni nič ne da.Nočko.
user posted image
Pa hvala za vse čestitke

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
   [Brisano sporočilo]
27.3.2007 22:48:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu julam)
  Neposredna povezava do sporočila: 2746
27.3.2007 22:52:25   
incabinca
Jaz grem tudi spat, sem že tako zaspana, pa se še kr neki trudim bit pokonci...

user posted image

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
   [Brisano sporočilo]
27.3.2007 22:56:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2748
27.3.2007 23:40:58   
Dajanax
Čer! Ko se pa jaz na net prforčkam pa vse spite...  user posted image

Tanyka ne pomagaj tako avgustovkam, sem ravno danes popoldne gledala da so nas prehiteleeeeeeeeeee!! No če že pišešp tam vsaj smejkotov notri ne dajaj user posted image , da bo manj plača zavzel stvoj post

Dalin user posted image   - kakšni dobri posti!!!!

Soncica ne sekiraj se če si "zaropotala" zaradi hrane. Men vedno fotr scene dela user posted image , danes npr. ji je spet piškot v roke tlaču pe mene postrani gledal in čakal kdaj bom skočila. bi mu najraje še tistih par las z glave populila user posted image . Sem skor ****s dobila. Vem da če bi enkrat orenk zaropotala tega neb delal in bi vedel da mi je to pomembno.

O imenu pa napišem kaj jutri, me možek čaka...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
28.3.2007 8:33:14   
Anonimen
DOBRO jutro,

danes smo spali malo bolje, sem mu sinoči dodala kašo s kosmiči in banano. izgleda da bom res morala začeti konkretno z GH.

julam - midva se ne greva kakšnih konkretnih igric. nekako mu je v stajici všeč, če je pa zoprn, greva pa oba na tla in sestavljava recimo tiste kovke - piramida in jih podira. al pa ga imam na sedežni, brez pleničke in telovadiva. tako spretno nogice daje v usta, da ga je kar veselje gledat. imava tudi eno debelo kjigico z živalmi, ki jih gleda, pa mal v usta ipd...

(odgovor članu Dajanax)
  Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?