borovnička
|
Dajanax, kak si bla ti pridna! Jaz sem tud hotla risat na stene, bi bila čisto Pujeva sobica, pa sem na koncu vzela papir pa škarje, pa je nastalo nekaj. (slikce so v albumu) Midva tud počneva vse sorte neumnosti, samo, da se Nik smeji in da mu ni dolgčas. Najraje jaha Mey (našo psičko), tako, da ga ati seveda drži. In umira od smeha, ko dam muziko naglas in plešem pred njim. Zgleda, da sem res fejst smešna. Lina, saj ma Nik tudi včasih take finte, da mu ne spravim niti ene žlice v usta. Pa pustim, pa mu kaj drugega ponudim. Mogoče pač ni lačen. Ne poslušaj dohtarjev. Delaj po občutku. Samo ti najboljše veš, kaj je dobro za tvojega sineka. Jaz Nika z nobeno stvarjo ne sili, ker jaz tud ne maram, da me kdo s čim posiljuje. Hujšanje... vidim, da tickers imate že vse, zdaj me pa še samo zanima, če imate tudi kako fajn dieto? Da se še jaz pridružim. Drugače pa pravijo, da je najprej potrebna volja, potem pa volovska vztrajnost, pa gre. Tevža, eno za Matevža, da se čimprej pozdravi. A ni to grozno, če naši malčki zbolijo. Saj vem, da slej ko prej bi, ampak ko so pa tak bogi. Rose, mal z zamudo, ampak iz srca.... VSE NAJBOLJŠE! Incabinca, pri Niku so tudi daljinci in pa telefoni zakon. Takoj za tem je pa Pametni kuža, na tega je res čist nor. Pa mal poje zraven pa se pogovarja. Mami ima pa potem čas za kako hitro kavico v miru popit. Pa seveda, da ne pozabim na atijeve papirje za šolo al pa reklame. Ampak potem, ko jih on v roke dobi, ni šans, da to nazaj sestaviš. Dajanax, glede striženja, je neka vraža spet, da naj se ne bi striglo lask otrokom pred 1. letom starosti. Niku so sicer skoraj vsi laski odpadli, pa ima zdaj že nove, ampak en pramenček mu je pa ostal in ta je dolg ene 5 cm. Zaenkrat ne moti, ampak hecno izgleda. Če bi mu pa ostali prvi laski, bi bil pa vsekakor potreben striženja. Tak, zdaj greva pa mal na sončka, pol pa mal u šoping, pa bo dan okoli. Lepo se imejte! Pozdravček